RE: خواستگارم موقع مشغله کاری جواب منو نمیده(حتی به مدت چندروز)
حرف حرف ما نیست
چرا حرف ما؟
من برای شما فایلی را گذاشتم که نود درصد مشکل شما بود و شما میگویی مشکل من با شما فرق دارد و ...
فکر نمی کنی داری توجیه میکنی؟ چطور شما را دوست داشته که شماره شما را هم حفظ نبوده؟ ما گفتنی ها را گفتیم و حرف هم حرف خودتان است. اگر دوست دارید زنگ بزنید و عذر بخواهید و ازدواج کنید. ما هم می گوییم مبارک باد. من منظورم این بود که آلارم ها را جدی بگیر نه اینکه زندگی تو شبیه من هست، به هر حال گفته های ما از سر دلسوزی بود و بس . حرف حرف خودتان هر جوری میلتان است رفتار کنید.
نقل قول:
خواستگارم موقع مشغله کاری جواب منو نمیده(حتی به مدت چندروز)
شغل این پسر همینه، پر از مشغله
اخلاقشم همینه که میبینی، موقع کار جواب نمیده بعدشم حالا یادش میره یا براش زیاد اهمیتی نداره و هرچی ....
اگه میتونی با این مرد، با این شغل و اخلاقش زندگی کنی..................
اگرم نمیتونی و نیاز به همسری داری که بهت بیشتر توجه کنه یا شغل و اخلاقش جور دیگه باشه.................
نقطه چین هارو خودت پرکن. :cool:
وقتی باهاش خداحافظی کردم،فکر میکردم برمیگرده - ولی دوشب گذشته وهنوز برنگشته
باورم نمیشه این اتفاق افتاده باشه
من رهاش کردم،ولی اون برنگشت-باورم نمیشه دوستم نداشت-
چقدر تواین رابطه صادق بودم.
دلم خیلی شکست
خیلی امیدوارم کرده بود
فکر کردم گمگشتمو پیدا کردم
فکر کردم چقدر ماشبیه همیم وچه زندگی خوب وشاد وپرانرژی با هم شروع میکنیم
چقدر خوشحال بودم تنهاییهام داره تموم میشه
ومنم عشقمو پیداکردم
کاملا خودشو شوهرم میدونست
هروقت سوالی داشتم مثلا میگفتم دوست داری خانمت فلان جور باشه،به جای کلمه خانمم میگفت تو؛منو کاملا خانم خودش میدونست
منو با عناوین احساسی خطاب میکرد
چقدر صداشودوست داشتم،مخصوصأوقتی جدی صحبت میکرد؛خیلی جذاب میشد.
چقدر رنگ چشماش خاص بود
چقدر خوشحال بودم که ازمن مذهبی تره وهمیشه نمازش سرجاشه
وقتی دوهفته پیش اخرین خواستگاری که اومده بود؛ازش پرسیدم ازتو مطمعن باشم که به اونا جواب رد بدم
گفت اره،مطمعن باش از من،یه خواستگارخوب دیگه روهم به خاطر اون رد کردم
وقتی توفکر اون بودم چقدر سختم بود که خواستکار دیگه میومد
میگفت دلم نمیخواد با خانمم فرد جدایی باشم،میخوام یکی باشیم
چقدر معیارهای ازدواجم داشت
چقدر فکرامون نزدیک هم بود
ولی تموم شد.:302:
flag عزیز درسته که از نظر احساسی صدمه دیدی ولی واقعا اتفاقی نیوفتاده که بخوای به خاطرش خودتو ناراحت کنی
از نظر من باید خوشحال باشی که زود شناختیش قبل از اینکه کار از کار بگذره. اون اگه واقعا تو رو می خواست و به قول خودت مثل خانمش می دونست به این زودی ها جا نمی زد و رهات نمی کرد. اگه کسی یکی رو واقعا دوست داشته باشه اونقدر برای دیدن و صحبت کردن باهاش اشتیاق داره که حتی تحمل چند ساعت دوری ازش رو هم نداره هر قدر هم که مشغله داشته باشه جواب ندادن تلفن و بی خبر گذاشتن شما رو توجیه نمی کنه. خوشبختانه تو این علامت هشدارو جدی گرفتی و جلوی پیشرفت یه رابطه مشکل دار و گرفتی.:72:
فلگ عزیزم
فایل دکتر هلاکویی را دوباره گوش بده
گفته اون دوست داشته تو دوستش داشته باشی همین
اگر اینهایی که گفتیم و حدسهایی که زدیم درست بوده من اگه جای تو بودم می افتادم به سجده و خدا رو شکر میکردم که قبل ازدواج از یه همچین خطری نجات پیدا کردم ... باور کن راست میگم .. چقدر تو بنده خوب خدا بودی که اومدی همدردی و آگاه شدی و پا به این اشتباه نذاشتی... واقعا خوش به حالت و امیدوارم موفق باشی....
دوست عزیز :72:
می دونی بدبختی بیشتر ماها چیه؟!؟!:305:
اینه که اعتماد به نفس نداریم.
فکر می کنیم به هر قیمتی باید ازدواج کنیم. سریع علاقه مند میشیم و وابسته.
طرف گوشیشو چند روز جواب نمیده - یا خاموش می کنه و بعد دروغ می گه بعد.....
ولی ما برای خودمون و فکرمون و وقت مونو و ......... ارزش قائل نیستیم. فکر می کنیم به هر قیمتی باید
ازدواج کنیم. هنوز می گیم شاید برگرده - باید منتظرش بمونم - شاید کار داره - شاید سرش شلوغه
شاید داره اتم میشکافه شاید شاید شاید شاید............
شاید تا اندازه ای برمی گرده به فرهنگ اکثر خانواده هامون که به دخترامون یاد نمی دیم که مستقل باشند
و وابسته مردی نباشند و اگه هیچوقت مرد مقبولی برای دخترمون پیدا نشد دلیلی نداره وارد یک رابطه بیمارگونه
بشه.
دوست عزیز سرخودت رو به کار و درس و ورزش گرم کن و روی اعتماد به نفست کارکن.
ازدواج نکردن هزار بار بهتر از ازدواج غلطه.:305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
در مرحله شناخت فرد را باید همانگونه که هست ببینی و حتی اگر مواردی به نظرت منفی اومد نیز با او بحث نکنی و نقد نکنی و موضع نگیری ، بلکه فقط لیست کنی برای خودت ، سپس لیست ویژگیها را بررسی کن و امتیاز بده و با سنجش میزان سنخیت و نمره به دست آـمده تصمیم بگیر.
فلگ عزیز،
چرا اینقد سخت و منفی به موضوع نگاه می کنی. یک خواستگاری بوده که در مرحله ی شناخت تمام شده. شما ایشون را مناسب خودتون ندانستید و تمام.
این دو ماه هم صرف شناخت و تصمیم گیری برای زندگیتون شده. هدر نرفته. بی خود نگذشته. ضمن اینکه یک تجربه هم برای خواستگاریهای بعدی به دست آوردی.
خودت را باور داشته باش. اینقدر فلگ درونت را اذیت نکن. دوستش داشته باش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط flag
وقتی باهاش خداحافظی کردم،فکر میکردم برمیگرده - ولی دوشب گذشته وهنوز برنگشته
باورم نمیشه این اتفاق افتاده باشه
من رهاش کردم،ولی اون برنگشت-باورم نمیشه دوستم نداشت-
چقدر تواین رابطه صادق بودم.
دلم خیلی شکست
خیلی امیدوارم کرده بود
فکر کردم گمگشتمو پیدا کردم
فکر کردم چقدر ماشبیه همیم وچه زندگی خوب وشاد وپرانرژی با هم شروع میکنیم
چقدر خوشحال بودم تنهاییهام داره تموم میشه
ومنم عشقمو پیداکردم
کاملا خودشو شوهرم میدونست
هروقت سوالی داشتم مثلا میگفتم دوست داری خانمت فلان جور باشه،به جای کلمه خانمم میگفت تو؛منو کاملا خانم خودش میدونست
منو با عناوین احساسی خطاب میکرد
چقدر صداشودوست داشتم،مخصوصأوقتی جدی صحبت میکرد؛خیلی جذاب میشد.
چقدر رنگ چشماش خاص بود
چقدر خوشحال بودم که ازمن مذهبی تره وهمیشه نمازش سرجاشه
وقتی دوهفته پیش اخرین خواستگاری که اومده بود؛ازش پرسیدم ازتو مطمعن باشم که به اونا جواب رد بدم
گفت اره،مطمعن باش از من،یه خواستگارخوب دیگه روهم به خاطر اون رد کردم
وقتی توفکر اون بودم چقدر سختم بود که خواستکار دیگه میومد
میگفت دلم نمیخواد با خانمم فرد جدایی باشم،میخوام یکی باشیم
چقدر معیارهای ازدواجم داشت
چقدر فکرامون نزدیک هم بود
ولی تموم شد.:302:
گاهي كسي در فكر و سخن به ما نزديكه در عمل..نه!
دوست نازنينم ممكنه بين شما هزار تشابه وجود داشته باشه اما برخي تفاوت ها ويرانگر هستن.شما ايشونو به نوعي همسر خودتون ميدونين و لي ايشون ظاهرا دارن از ادن امكان تماس به شما خود داري ميكنن. يه كم صب كنين.نه خشمگين بشين.. نه به غرورتون آسيب برسونين. اول ببينين ايشون مرد عمل هست آخه!اينايي كه شما نوشتي احساس هاي مشتركه اما درك مشترك.. عمل همدلانه.. همسويي مشترك كجاست؟
عزيزم ملاك عشق يه مرد عملي يه كه براي شادي و راحتي و رسيدن بهتون انجام ميده.. نه حرف!
در ضمن خانم گلم گاهي وقتي دوستان ظاهري و نارفيقان ريايي رو از دست ميديم..دوستان حقيقي سراغ ما ميان..يه كم فرصت بده!
امروز حرفهایی (sms)بین من وایشون رد وبدل شد:
بعدازون شب که گفته بودم خداحافظ تازمانیکه بیای خواستگاری
-حرفهای ایشون،امروز:میام خواستگاریت امالان نمیتونم،ولی تا قبل عید نوروز میام.خیلی عجولی ،قبلامن عجله داشتم نتونستم کاریو که میخواستم انجام بدم،حالا تو عجله داری؟
------من:نه مشکل من زمان نیست،مشکلم طرز زفتارت بامنه،من بامشاور صحبت کردم،چیزای خوبی دستگیرم نشده،طرز رفتارت ازارم میده،پیشنهاد میکنم یه مدت بری و واسه خودت فکر کنی،خواستی برگرد،نخواستیم برنگرد؛من اینطوری ادامه نمیدم
-ایشون:نمیخوام،مشاور چی گفته؟
------من:بعضی رفتاراتو که توضیح دادم گفتن که تواین رابطه رو جدی نگرفتی واحساسی نداری وارزشی برام قائل نیستی
-ایشون:اینطور نیست ،برای خودشون گفتن
------من:ولی رفتارت این مطلبو تصدیق میکنه،توفقط میخوای من دوستت داشته باشم درحالیکه خودت دوستم نداری،من اونقدر ازرده ام که دیگه حسی بهت ندارم
-ایشون:باشه ،بعدا درست میشه،الان مشغله فکریم زیاده ،فرصت بده سرم خلوت شه،بد ببین رفتارمو
------من:چرا خرابش میکنی که بعد درستش کنی؟تو ازدواجم کنی موقع مشغله توجه و محبت نمیکنی؟
-ایشون:مطالبو با هم قاطی نکن،ماهنوز نسبت به هم وظیفه جدی که منجربشه هرروز باهم صحبت کنیم نداریم،بعدشم اگه قراره یرای شناخت بیشتر ازهم داشته باشیم میخوای یه مدت نامزد باشیم؟
------من:من ازت احترام میخوام،نه صحبت هرروز،ازت میخوام بیای خواستگاری تا ازحسن نیتت مطمعن شم
-ایشون:من تازه میخوام برم سرکار،روزای اول باید خودمو خوب نشون بدم پس تا عید نوروز نمیتونم
------من:اگه موافقی یک حداکثر زمانیو تعیین کنیم که فرصت داری بیای،تواین مدتم ارتباطمون قطع
-ایشون:هرطور تو بخوای خوبه،میخوای 22 بهمن بیام؟
------من:دیره،یه تایم نزدیکتر بده
-ایشون:4بهمن خوبه؟
------من:باشه،به امیددیدار
-ایشون:باشه،خداحافظ عسلم
توضیح:ایشون تابحال خواستگاری نیومدن،من قبلا گفته بودم اومده،چون راهنمایی دوستانو دراین حالت میدونستم که همه میگن اول بگو بیاد خواستگاریت؛پس خواستم توجه دوستان روی رفتار ایشون متمرکز بشه (ازینکه حقیقتو نگفتم عذر میخوام)
ایشون شغل فعلیشون پیمانکاری هست،هفته پیشم که 5روز گوشیش خاموش بود درطول سفر بود وانجام کارای استخدامی؛ازشنبه هم میره شروع به کاردر یه شهر دورافتاده؛از شغل فعلیش خیلی ناراضی بود،واسه همین این استخدامیو که قبول شده خوشحاله وشرایطش خیلی تغییر میکنه با حقوق خوب
موضوع منم اینطوری تموم شد
قطع ارتباط تا بیاد خواستگاری،ببینیم چی میشه
برام دعاکنید هرچی به صلاحمه پیش بیاد:46:
الان به نظر خودت مشکلت حل شد؟؟؟؟
سوالی را که واسش تاپیک باز کرده بودی کلا گذاشتی کنار و همین که یک تاریخ خواستگاری از آقا گرفتی دیگه خیالت راحت شد؟
فرق 4 بهمن و 22 بهمن چیه؟ بخاطر دو هفته منت کشیدی که تو رو خدا بیا خواستگاری من؟؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
در مرحله شناخت فرد را باید همانگونه که هست ببینی و حتی اگر مواردی به نظرت منفی اومد نیز با او بحث نکنی و نقد نکنی و موضع نگیری ، بلکه فقط لیست کنی برای خودت ، سپس لیست ویژگیها را بررسی کن و امتیاز بده و با سنجش میزان سنخیت و نمره به دست آـمده تصمیم بگیر .
بهش گفتی مشاور گفته تو رابطه را جدی نگرفتی، انتظار داشتی بهت بگه مشاور راست گفته؟
این همه اصرار داشتی مذهبیه و بهش نمی آد و ... خب این الان با شما دوسته، بهش هم اومده :311:، اونوقت چطور اینقد مصری که بهش نمی آد با کسی دوست باشه؟
شما فقط عجله داری که با این آقا ازدواج کنی و درگیر احساساتی. اصلا هم موضوع شناخت را جدی نگرفتی. یک کاری نکن فردا پشیمون بشی.
معنی "نمی خوام" تو این مکالمه چیه؟ من اشتباه متوجه شدم یا شما؟
من:نه مشکل من زمان نیست،مشکلم طرز زفتارت بامنه،من بامشاور صحبت کردم،چیزای خوبی دستگیرم نشده،طرز رفتارت ازارم میده،پیشنهاد میکنم یه مدت بری و واسه خودت فکر کنی،خواستی برگرد،نخواستیم برنگرد؛من اینطوری ادامه نمیدم
-ایشون:نمیخوام،مشاور چی گفته؟
اگر گفتی بودی دوست پسرت است جوابها کلا با خواستگار فرق می کرد. این رفتار در دوست پسر یعنی یا اگه میخوای واسه سرگرمی ادامه بدیم و در یک حالت دیگه هم مردد بودن و فکر کردن را می رسونه.
احتمال این که به پیشنهادت جواب رد بده زیاده.
خیلی جدی نیست در رابطه، برعکس شما که اسم بچه هاتون را هم انتخاب کردید !!