RE: به خاطر این رفتارهایی که از نامزدم دیدم خیلی دودل شدم
نازنین جان من پیگیر تاپیکت بودم اما تا به حال نظری نداده بودم.
می فهمم که وضعیت سختی داری. خواستم فقط یه نکته رو که خودمم تجربه کردم بگم. زندگی با مردی که بخواد با قهر و بی محلی مجبورت کنه به خواسته هاش تن بدی خیلی سخته. به احتمال زیاد فقط در مورد رسیدن به خواسته های جنسی از قهر استفاده نمیکنه بلکه الگوی رفتاری ایشون در مقابله با مسائل همین روش هست. ماه های اول که اوج احساساته ایشون چند روز ازتون خبر نمی گیرند از نظر من این یک علامت هشداره. برای یک زن خیلی سخته که همیشه ناز همسرشو بکشه، این مسئله خلاف قانون آفرینش هست که زن را ناز و مرد را نیاز خلق کرده است.
نازنين جان به نظر احتمال اين رو هم بده كه ايشون هيجان زده شده باشن
البته هدف من به هيج وجه توجيه كار ايشون نيست و فقط خواستم به اين ور قضيه هم نگاه كنيم
ايشون اگر تو دوران قبل خواستگاري يا همون دوران دوستيتون يا حتي تو دوران خواستگاري اينطور برخورد ميكردند و در خواست هاي بي مورد داشتن اون موقع ميشد لقب هرزگي داد و بايد بهشون مشكوك ميشديم و قاطعانه در موردشون ميشد نظر داد كه ايشون قصدشون يه چيز ديگه است و ازدواج نيست ولي
اونطوري كه من از تايپيك شما متوجه شدم شما مراحل اشنايي و خواستگاري رو گذرونديد و اين صيغه محرميت و درخواستهاي ايشون هم تو دوره اشنايي شما نبوده كه شما فكر كنين ايشون دارن سو استفاده ميكنن يا هرزن يا چيزاي ديگه .....شما خودتون هم گفتيد كه هر دو خانواده و هردوي شما تصميمتون رو گرفتيد و چه بسا اگر كه محرم نبود عقد رسمي هم ميكرديد .به نظر من از ديد ايشون همه چي تموم شده و ايشون شما رو خانم رسميش ميدونه و چون دوستتون داره ميخواد همه زيباييها رو تو شما ببينه .به گفته خودتون هم اهل دختر بازي و اين حرفها نيست و تجربه قبلي نداره پس يكم به اين فكر كن كه الان هيجان زده شده ميخواد با خانمش تجربه كنه
ولي خب عجوله بعضي مهارتها رو هم نداره نميدونه چجوري بايد تعريف كنه
البته به نظر من هم تا قبل عقد رسمي اجازه روابط جنسي رو نديد (هر چند كه از نظر شرعي مشكلي نيست)ولي خب ادم از يه لحظه يعدشم خبر نداره كه چه اتفاقي ميفته كمترين احتمالات رو هم بايد در نظر بگيريم
ولي در خواستا شون رو هم با ديد منفي و از جنبه منفي نبينيد
موفق باشي گلم :72::72:
من خودمم شديدا با اين صيغه محرميت مخالفم فقط باعث انتظار بي مورد ميشه
:103: بابت اینکه منظور اینست ایشان باید همان محرم و صفر عقد می کردند دیگه ...حالا هم فرض کنید عقد کردن رفتن پی کارشون دیگه ....صلوات بفرستین....خوش بخت باشین ...پیز شین به پای هم:160:
بیچاره نازنین خودش اون کنار نشسته داره گوش می ده حرفهارو ...سعی می کنه بحث هم ایجاد نشه...اما دوست عزیز مراجع رو با توجه به شرایط فرهنگی خانوادگی و ظاهری باید راهنمایی کرد که جدایی به صلاحه یا نه...
تو ی خانواده ای یه دختری نه زیبایی داره نه تحصیلاتی نه خانواده ی آنجنانی نه حامی نه وضع مالی خوب...خوب واسه همچین شخصی ادم می گه صلاحه تا می تونه بمونه و تحمل کنه تا اینکه مطلقه بشه...اما یکی نه ....شکر خدا نازنین هم چیزی کم نداره که بگیم ای وایییی این آقا که بره چی می شه!
تازه ازدواج نکرده هنوز...یعنی یک شناستامه سفید داره...اصلا اینجا طلاقی در کار نیست....
دقت کن خود نازنین حرف قشنگی زد ...گفن نمی خوام روزه ی شک دار بگیرم و این رابطه رو با هر بهایی و ریسکی ادامه بدم...:104:
رفتم دوباره پست اول رو خووندم متوجه شدم كه نازنين ايشونو پسنديدن و فقط بخاطر ماه محرم نتونستن عقد كنن.يعني دوره شناخت رو داشتن تموم ميكردن.و بعد واسه اينكه راحت رفت و امد كنن صيغه محرميت خووندن. به نظر من اين دو نفر دارن با دو نگاه متفاوت به اين صيغه نگاه ميكنن .نازنين ميخوادبه قول و قرارشون واسه صيغه پايبند بمونه ولي آقاپسر پيش خودش ميگه اگه ماه محرم نبود الان زن رسميم بود پس ميخواد رابطه زناشويي برقرار كنه.........
هرچند كه به نظر من آقا بايد سر قولشون وايميسادن و حتي به نازنين دست نميزدن چه برسه به....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryamp
آفرین به تو دختر:104:
عزیزم من قبلا هم برای تو پست گذاشته بودم
تنوع طلبی مردان هرزه چیزی نیست که با یک تغییر رنگ مو یا لباس بتوانی پاسخگویش باشی
مريم جان معذرت ميخوام ولي بايد بگم.نميشه به همسر ايشون برچسب هرزگي زد
شايد ايشون تنوع طلب باشن ولي هرزه نيستن،چون قبلا اصلا از اين رابطه ها نداشتن.بار اول هم كه با خشونت رابطه برقرار كردن شايد بخاطر عجله بيش از حدشون تو اينكار باشه نميدونستن اين رابطه ها بايد كم كم برقرار بشه . مريم گلي من تاپيكتو خووندم زندگي سختي بوده با يه انتخاب اشتباه،ولي عزيزم نميشه رفتار همسر سابق شما رو به همه تعميم داد.درست نيست از راه دور و تو يه دنياي مجازي تهمت هرزگي زد.منو ببخش واسه انتقادم.اميدوارم ناراحت نشده باشي دوست خوبم
مریم جون خیلی ناراحت شدم خوندم حرفاتو،درک می کنم چه احساسی داری واقعا خیلی سخت و وحشتناکه
خوب شد حالا فهمیدی زیر آبی می رفته
مریم ولی فک کنم گلنوش راست می گه ،اون اصلا با کسی رابطه نداشته،هرزه نیستش،یعنی من با یه خانمی که 18ساله ازدواج کرده مشاوره کردم ولی می گفت نامزد من خیلی بی تجربه و خیلی ناشی هستش و حتی نسبت به بدن زن هم ناشی هستش و مشکلاتتون هم بیشتر به خاطر عدم آگاهی اونه
گفتش که حتی نسبت به روحیه خانمها هم خیلی ناشیه و اگر نبود چنین رفتاری نمی کرد هرگز.
من حرفایی که اون بهم می گرو تعریف کردم برای مشاور
مشاوره می گه خیلی ساده و خیلی بی سیاست هستش
بچه ها من دارم می خونم ها الان همه رو جواب می دم و ی اتفاق جدید هم هستش که باید بگم
مریم جون خیلی ممنون که انقدر به من اهمیت می دی عزیزم
گل نوش چه قدر خوب که تو اینجا هستی
هر چی می خوام بگم یهو می بینم تو قبلش گفتی:72::46:
سلام نازنین جان
پیگیر تاپیکت هستم.حتی پای سیستم هم که نیستم با موبایلم میام اینجا.ها ها ها...(این شکلکا چرا غیر فعاله؟)
خیلی خوبه که این قدر در موردش فکر میکنی منم دارم استفاده میکنم.
اومدم بهت بگم به خودت زمان بده و در مورد همه ی حرف هایی که این جا بهت گفته میشه فکر کن
چون به نظرم تو مسائل خوبه که همه جانبه بهش نگاه کنیم
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری.
سلام نازنین جان فقط می خواستم بگم
شاید عده ای به خاطر تجربه تلخی که داشتن قضاوتی می کنن لطفا بر اساس این حرفا روی همسرت قضاوت نکن و زندگی خودت رو بی خود خراب نکن گلم
سعی کن خودت همسرت رو بشناسی و با حرف اینو اون بهش برجسب نزنی البته دیدم که این کارو نکردی و خودتم گفتی که همسر من اینطور نیست واقعا افرین به تو
ولی فقط برای یاداوری و محکم شدن قلبت خواستم دوباره بگم:46::72:
سلام نازنین جان فقط می خواستم بگم
شاید عده ای به خاطر تجربه تلخی که داشتن قضاوتی می کنن لطفا بر اساس این حرفا روی همسرت قضاوت نکن و زندگی خودت رو بی خود خراب نکن گلم
سعی کن خودت همسرت رو بشناسی و با حرف اینو اون بهش برجسب نزنی البته دیدم که این کارو نکردی و خودتم گفتی که همسر من اینطور نیست واقعا افرین به تو
ولی فقط برای یاداوری و محکم شدن قلبت خواستم دوباره بگم:46::72:
بلاخره عزیزم تو شوهرت رو بهتر از ما می شناسی...و این خودتی که بهتر از هر کس دیگه از احساس خودت و موقعیت خودت مطلع هستی...شرایط من و شما با هم از زمین تا آسمون فرق داره و اصلا موضوع شما با موضوع من قابل مقایسه نیست و حتی شرایط خودت با من...
من احساس می کنم تو خودت دوست داری این رابطه رو ادامه بدی و بقیه حرفها بهانه هست...و خوب این زندگی تو هست...
و حرفی که زدم به نظرم خیلی مهمه...که وضعیت ظاهری،سنی،تحصیلی،خانوادگی ،مالی و فرهنگی صاحب تاپیک خیلی مهم در پیشنهاداتی که ما بهش می دیم....و من از شرایط شما خبر ندارم و فقط تجربه ی شخصی خودم رو گفتم...در قوانین تالار هم اومده که این تالار یک از اهدافش اینه که اگر مراجعینی مشکلی شبیه به مراجع دارند با مطرح کردن اون می تونند با اون همدردی کنند و اینجوری صاحب تاپیک هم بدونه در مشکل خودش تنها نیست...
بلاخره امیدوارم که حرف خودت درست باشه و ایشون فقط ذوق زده شده باشه و این قهر و اس ام اس جواب ندادن ها و ناز کردن ها و بی محلی ها و شرط و شروط گذاشتن ها هم به خاطر همین ذوقش باشه!
در مورد مشکل من هم ممنون از همدردیتون اما من مشکلم حل شده و مسئله ای هست تموم شده...و الان خداروشکر بسیار از وضعیت موجود راضی هستم...و بر این اعتقادم که الخیر فی ما وقع...خیر در اون چیزی هست که اتفاق می افته...:43:
امیدوارم بلاخره تصمیمی بگیری که به صلاحت باشه...:72:
تو محرم وصفر هم میشه عقد کرد جشن رو بعدا بگیرید. این بهونه خوبی نیست متاسفانه متاسفانه متاسفانه بعضی پسرا یا مردا یک انتخابی می کنن خانواده راضی نیستن میرن خواستگاری وغیره نامزد بعدم ادعای مذهب می کنن وصیغه می خونن که هیچ تعهدی از مهر وبقیه ندارن تا پسر دلشو بزنه وسیر شه. خدای نکرده منظورم به شما نیست کلا میگم صیغه اصلا کار خوبی نیست برای دختر:305:
همدردی با برچسب زدن به ادمی که نمیشناسیمش متفاوته.نامزد نازنین ممکنه با زنهای هرزه رابطه برقرار کرده باشه ممکن هم هست نه.اما من و دیگران در جایگاهی نیستیم که در مورد دیگران خصوصا کسی که ندیدیمش و نمیشناسیمش قضاوت کنیم و اتفاقاتی که برای خودمون افتاده رو به دیگران تعمیم بدیم.ما میتونیم تجربه هامون رو بیان کنیم و مراجع با خوندن تجربیاتمون تصمیم بگیره.