RE: شوهرم زن باردارشو به قصد کشت زد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kasra313
شوهرم دیشب با هام حرف زد بهم گفت تو بدترین حرفا رو به شوهرت گفتی غرورمو شکستی گفت به من گفتی پول از مادرم میگیری میدی به مادرت بدترین حرف دنیا بود نظرم بهت عوض شده اگه از اول میدونستم باهات ازدواج نمیکردم
وقتی زنی غرور مردش رو میشکنه ، بدترین ظلم را در حق خودش می کند .
حفظ قدرت مرد ، و حتی تقویت آن که اولین و نزدیکترین راهش حفظ غرورشه ، یعنی تأمین امنیت زن .
متأسفانه بسیار دیده می شود زنهایی که می خواهند اراده و اختیار مرد و قدرت او را ( البته ناآگاهانه ) از او سلب کنند و غافلند از اینکه تیشه به ریشه خود می زنند ، چون پشتوانه امنیت روانی و مدیریتی آنها در زندگی همین اقتدار مرد است .
نکته دیگر اینکه حرفهایی از این دست که همسر شما از آن ازرده شده ، ضربه فراموش ناشدنی ای است بر پیکر عزت نفس مرد . زنها راحت ضربه می پذیرند و نیش زبان را فراموش می کنند ، به دلیل احساسی بودنشان اینگونه حرفها را از همان دریچه احساس می بینند ، اما مردان نه . چون مردان عقل گرا هستند و باور نمی کنند که این حرفها واکنشهای هیجانی و احساسی است ، بلکه تصورشان این است که باور زنشان در موردش این است .
پس بهتره در یک موقعیت مناسب برایش تشریح کنی که این حرفها را جدی نگیرد و نشانه واکنش احساسی شما بداند . و بهتر از این آن است یاد بگیری مهارتهای کلامی را تا هیچ وقت چنین حرفهایی به او نگویی بلکه برعکس .
واکنشها ، خواسته ها ، و رفتارهای شما کاملا ًهیجانی و احساسی است . محوریت رفتارتان دست کودک درون شماست ، بهتره بالغتان را پرورش دهید ، شما قراره کودکی را تربیت کنید اصلاً این نوع نگاه به زندگی و این رفتارها زیبنده یک مادر نیست .
نزد مادرتان احساس راحتی می کنید و اتفاقاً آسیب پذیری شما از همینجاست ، از اینکه مادر شما نگذاشته آب توی دلتون تکون بخوره ، و این اشتباه است . مادرانی چنین ، فرزندانی ضعیف بار می آورند که در مقابل ناملایمات قدرت سازگاری پایینی دارند . اگر چه قصد این مادران هرگز این نیست ، بلکه فقط نتوانسته اند در مقابل عاطفه و دلسوزی خود مقاومت کنند و سرویس دهی های نابجا را نداشته باشند ، تا فرزند طعم سختی را هم بچشد .
اکنون شما خود می توانی از موقعیتهای سخت به عنوان فرصت استفاده کنید تا بهتر رشد کنید و الگوی مناسبی از نظر مقاومت و سازگاری برای فرزندتان باشید .
اگر کلامم گزنده است عذر می خواهم . خیرخواهی پشت آنرا ببین .
موفق باشید .
.
ممنون فرشته مهربان باز هم منتظر راهنماییاتون هستم
سلام تواین چند شب یکم بهتر شد مامانیناش که از خونمون رفتن دیگه رفارش خیلی بهتر شد تا دیشب رفتیم سونو عصر رفتیم مامانش اومد مغازه تا 7 عصر موند همیشه مامانش چون خونش چسبیده به مغازه هست از 9 شب تا 11 شب تو مغازه میمونه ما که خونمو دوره از 9 شب میریم امروز قراره پسر خاله های شوهرم بیان خونمون مامانش ساعت 9 که شد دیگه نیومد خونه گفت خونم ریخت و پاشه نمیتونم بیام پایین ما مجبور شدیم بمونیم من اگه بین عصر دارز نکشم خسته میشم واسه شام درست کردن و خونه تمیز کردن وقت پیدا نمیکنم طوریکه کمر درد و پا درد شدید میگیرم بعد امروز ناهار مهمونا میان خونه ما نه خونه مامانیناش قرار شد واسه فردا براشون ناهار کباب بدیم منم گفتم چون قدرت شام درست کردن ندارم بزاریم غذا آماده بگیریم اونم گفت خرجمون زیاد میشه منم گفت شام نون و ماست من نمیتونم غذا درست کنم گفت املت درست میکنم منم گفتم بدlم میاد همون مرغ سوخاری یا نون ماست گفت بریم مرغ شوخاری رفتیم دیدیم شلوغه برگشتیم همبر خواست بگیره گفتم من قدرت ندارم گفت من درست میکنم گفتم نه بعدش هی میگی من درست کردم همون نون ماست بهش بر خورد باهام قهر کرد دوباره گفت من همش بهت کمک میکنم تو اینطور میکنی منم گفتم کمک به این نیست درک کردن همسر باردارته به خاطر دیگران بهش فشار نیاوردنه به خاطر دیگران وای کتک ........ دوباره بحثمون شد ببخشی اینقد کامل مینویسم میخوام مشاورم کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kasra313
سلام تواین چند شب یکم بهتر شد مامانیناش که از خونمون رفتن دیگه رفارش خیلی بهتر شد تا دیشب رفتیم سونو عصر رفتیم مامانش اومد مغازه تا 7 عصر موند همیشه مامانش چون خونش چسبیده به مغازه هست از 9 شب تا 11 شب تو مغازه میمونه ما که خونمو دوره از 9 شب میریم امروز قراره پسر خاله های شوهرم بیان خونمون مامانش ساعت 9 که شد دیگه نیومد خونه گفت خونم ریخت و پاشه نمیتونم بیام پایین ما مجبور شدیم بمونیم من اگه بین عصر دارز نکشم خسته میشم واسه شام درست کردن و خونه تمیز کردن وقت پیدا نمیکنم طوریکه کمر درد و پا درد شدید میگیرم بعد امروز ناهار مهمونا میان خونه ما نه خونه مامانیناش قرار شد واسه فردا براشون ناهار کباب بدیم منم گفتم چون قدرت شام درست کردن ندارم بزاریم غذا آماده بگیریم اونم گفت خرجمون زیاد میشه منم گفت شام نون و ماست من نمیتونم غذا درست کنم گفت املت درست میکنم منم گفتم بدlم میاد همون مرغ سوخاری یا نون ماست گفت بریم مرغ شوخاری رفتیم دیدیم شلوغه برگشتیم همبر خواست بگیره گفتم من قدرت ندارم گفت من درست میکنم گفتم نه بعدش هی میگی من درست کردم همون نون ماست بهش بر خورد باهام قهر کرد دوباره گفت من همش بهت کمک میکنم تو اینطور میکنی منم گفتم کمک به این نیست درک کردن همسر باردارته به خاطر دیگران بهش فشار نیاوردنه به خاطر دیگران وای کتک ........ دوباره بحثمون شد ببخشی اینقد کامل مینویسم میخوام مشاورم کنید
عزيزم به نظر من اصلا كار درستي نكردي كه به جاي اينكه همسرت رو تشويق كني كه اين كاراي خوبشو ادامه بده اينطوري زدي تو ذوقش :163:
من فكر مي كنم خيلي هيجاني عمل مي كني و دوست داري يه شبه شوهرت بشه اوني كه تو مي خواي . خوب عزيزم وقتي اون داره بهت كمك مي كنه و بهت محبت مي كنه يه كمي قدردان باش تا اونم تشويق بشه كه محبتاشو ادامه بده نه اينكه بي موقع تمام دق دلي ها و درد دل هاتو اينجوري بيان كني .
يه كمي صبورتر باش .
از تكنيك هاي آقايsci در مورد اعتبارسازي استفاده كن و سعي كن وقتي داري با همسرت صحبت مي كني از تشديد و دعوا دوري كني .
به نظر من نمیشه همه تقصیر ها رو گردن کسری انداخت . کسری الان در شرایطی قرار داره که نیازمند توجه و درک بسیار بالاست . و تو موقعیت های بحرانی خیلی زود نمیتونه مدیریت بحران داشته باشه . البته کسری جان کار دیشب شما اشتباه بوده که نذاشتی همسرت بهت کمک کنه ، اما خوب به تو هم حق میدم که تو این شرایط انتظار محبت و درک متقابل بیشتری رو داشته باشی . اما خوب همسرت که توی تالار نیست تا بتونه از راهنمایی کارشناس ها استفاده کنه ، و ما به شما دسترسی داریم پس با وجود سختی که تو این شرایط وجود داره ، شما باید اولین قدم این راه و برای اصلاح زندگی خودت و همسرت برداری . اینو بدون که تو اینجا هستی و داری از راهنمایی ها استفاده میکنی پس تو لحظات بحرانی انتظار درک سریع رو از همسرت نداشته باش .چون همسرت از این راهنمایی ها فعلا برخوردار نیست . و تو میتونی با صبر و توکل بر خدا بعد از اینکه خودت در این راه به اطلاعات تقریبا کاملی رسیدی با رفتارهای درست این اطلاعات رو به همسرت هم آموزش بدی اما با عمل درست .
موفق باشی عزیزم . غسل صبر حضرت زینب (س) رو فراموش نکن .خیلی بهت آرامش میده .:43::46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
واکنشها ، خواسته ها ، و رفتارهای شما کاملا ًهیجانی و احساسی است . محوریت رفتارتان دست کودک درون شماست ، بهتره بالغتان را پرورش دهید ، شما قراره کودکی را تربیت کنید .
اکنون شما خود می توانی از موقعیتهای سخت به عنوان فرصت استفاده کنید تا بهتر رشد کنید و الگوی مناسبی از نظر مقاومت و سازگاری برای فرزندتان باشید .
موفق باشید .
[/color]
.
واقعا از اینکه اینجا رو دارم خوشحالم میتونم بیام مشکلاتمو بگم شما هم خیلی خوب راهنمایی میکنید
شوهرم مهموناش اومدن با هام خوبه فقط تو اس ام اساش میگه بی مرام بی معرفت
شوهرم آدمی که به نظرم وقتی خواهرش نازش میده خیلی خوشش میاد یا مامانش میگه قربونت بشم یا جملات الکی مثل این من هم تا حدودی یاد گرفتم تو این چند روز نازش میدم با هاش خوب حرف میزنم خیلی تغییر میکنه به نظر علاوه بر اینکه من بچه ام شوهرم هم بچه است واسه هر کاری باید ازش تشکر کنم وگرنه دلخور میشه وبلافاصله میگه دستم درد نکنه حتی واسه آمپول زدن انسولینم واسه چیزازی کوچیک ولی خودش نمیکنه منم باید بهش بگم چه طور از مادرت تشکر میکنی غذا درست میکنه ولی من نه ؟
منم بچه بازی میکنم باید خودمو اصلاح کنم نباید مثل اون رفتار کنم بهش گفتم همونطور که من وقتی دلخور میشم در رفتار خونوادت به شما( راستی بهم میگه حتما باید بهم بگی شما نباید بگی تو من مرد خونم ولی من و تو خطاب میکنه) نمیگم شما هم نگو خودت یه رفتار مناسبو انتخاب کن باهاش رفتار کن مثلا میگفت چرا خواهرت داشت میرفت شهرستان از من خداحافظی نکرد
بهانه های الکی میاره هی میگه خونوادت این کار و کردن اون کارو کردن
چی کار کنم اینقد الکی در مورد خونوادم نگه در مورد کارم تخصصیاشم سوال میکنه
خیلی ناراحت شدم. اگه بابای من بود یه کتک سیر بهش میزد تا دیگه از این غلطا نکنه.
بازم سلام توی چند روز مسافرت شوهرم رفتم خونه مامانم خود شوهرم گفت
بخیر گذشت
الان مشکل دیگه ایی که هست خونواده شوهرم میخوان بچمم قنداق کنند البته به روش خیلی سنتی من باید هر بار کهنه بچه اممو بشورم اینا مهم نیست میگن قنداق واسه بچه اونم دختر بچه خوب نیست به نظرتون چیکار کنم
سلام دوست دارم یاد بگیرم با شوهرم چه طور برخورد کنم بهم اهمیت بده و مقابل من جبهه نگیره چند وقته به من میگه دشمن
نمیدونم حوصله خوندن اتفاقای منو دارید یا نه از چند روز دیگه میرم مرخصی زایمان فروردین بچم ان شاا بدنیا میاد این چند وقته قندم دوباره بالا رفته باید دوز انسولینم زیادتر کنم دکتر میگه از استرسه
واسم دعا کنید دخترم سالم باشه :323:
از چند روز دیگه هم میریم خونه مادر شوهر پدر شوهر چون نزدیک مغازه است من پیششون راحت نیستم تا آخر عید حول و حوش همون تاریخ زایمانم هست افسرده شدم از زندگی خسته ام ذوق ندارم حتی تولد بچم وقتی میبینم هیچ ارده ایی تو بزرگ کردنش ندارم
فرشته مهربان
واکنشها ، خواسته ها ، و رفتارهای شما کاملا ًهیجانی و احساسی است . محوریت رفتارتان دست کودک درون شماست ، بهتره بالغتان را پرورش دهید ، شما قراره کودکی را تربیت کنید .
حرف زدن آسونه چه طور عمل کنم