مریم جون آخه ببین به اسم تاپیکم گیر میدن شما بودی چی میگفتی جون من؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مریم جون آخه ببین به اسم تاپیکم گیر میدن شما بودی چی میگفتی جون من؟؟؟؟
عزيزمننقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا25
قرار شد با گذشته كار نداشته باشيم. مي تونستين اينطوري بنويسم من در جايي ديگر دنبال عشق ميگشتم.
من خيلي خوشحال ميشم ميبينم روي خودت كار ميكني . اما نبايد در تاسف بر گذشته اونقدر پيش بري كه توش غرق بشي.توي كار گاه هاي دوستان ثبت نام كن.خودتو رو كامل كن اما اين كارو با وسواس فكري انجام نده سارا جان. موفق باشي.
سارا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا25
انگار شما یا maryamp عزیز متوجه منظور من نشده اید.
من نگفتم شما عنوان تاپیکت را عوض کن! بلکه گفتم برچسب خیانت کار بودن را از روی خودت
بردار و در تاپیکی جدید در جایی دیگر به حل مسائلت بپرداز! نه اینکه خدای نکرده عنوان
تاپیکتان مشکل داشته باشد! در واقع می خواستم نگاه دوستان به تو یک خیانت کار نباشد و
روی جوابشان به تو تاثیر منفی نداشته باشد! این هم فقط یک پیشنهاد بود که انگار دوستان
من را دلخوش یا سرخوش نام نهادند. بهرحال عزیزم منظور من این بود که برچسب را بردار
و آینده را خوب بساز تا روزهای عاشقانه ات تکرار شوند حتی بهتر :)
موفق باشی
:72:
بهار جان شما منظورم رو نفهمیدی دوست گلم
این سارا خانوم خیانت کار نیست..فقط می خواد ی مدتی اینجا تو همدردی تفریح کنه
از اون بابت می گم...
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط maryamp
باز این از اون حرفا بود :160:
یه بار که گفتم بی کار نیستم در مورد زندگیم داستان بسازمو بیام اینجا که بقیه واسه من تاسف بخورن:163: اگرم فکر میکنید اینا از رو تفریحه نخونید راستش این روزا حالم بهتره نمی خوام با این حرفا خرابش کنم
اگر هم کسی فکر میکنه من دنبال تفریحم بذاره اونایی که به اینجا اومدن و به حرف دل مردم اعتقاد دارن بیان واسه کمک به من .من این روزا دارم سعی خودمو میکنم
اگرم میامو جواب همه رو یکی یکی مینویسم واسه بی کاری نیست .وگرنه میرفت چت میکردم:81:واسه این جواب مینویسم که همه رو میخونم و نکته برداری میکنم
و بهتره دوست عزیزم با این صحبتا بین اعضا اختلاف نندازیم .و کاری نکنیم که نوشته های قشنگو زیباتون رو زیر سوال ببره .دوست گلم هم bahar لطف داره اما تا وقتی من کامل به زندگیم بر نگردم هنوز خیانت میکنم (مثلا حتی نباید فکرش از مغزم هم بگذره)
یه دفعه قبلا هم این مورد رو مطرح کردید که گفتم بی احترامیه که بگیم اینجا تفریح گاهه !
بیاین به هم با هر موضوعی که اینجا مینویسیم احترام بذاریمو سعی کنیم به هم نخندیم بلکه توو مشکلات به هم کمک کنیمو موفق بشیم بعد با هم بخندیم چون میدونیم که در حلش با هم سهیم بودیم :326:
شما حتما به یک روانشناس و بعد حتما به یک روانپزشک نیاز دارید...فکر می کنم روان درمانی هم کافی نباشه و دارو درمانی هم نیاز باشه دوست عزیز...صحبت من ر و جدی بگیرید!
مارو تهدید می کنی؟! که تا وقتی به زندگیت بر نگردی خیانت می کنی؟! خوب به درک!
تو خیانت می کنی...مشکل تو هست نه ما! حرفهای قشنگ رو واسه آدمی میزنن که ذات قشنگی داره...که ی تلنگر نیاز داره نه واسه تو...تو ی چوب نیاز داری! که اونقدر باهاش بزننت که دست و پاهات خورد بشه! این بهترین درمانه! تنبیه درمانی ! این آخرین پست من بود چون شما ارزش این رو نداری من واست حرفای زیبا بنویسم...و من وقتمو صرف کسی می کنم که انسان ارزشمندی باشه فارق از اینکه شاید اشتباهاتی داشته باشه...اما شما کارای شما در حد اشتباه نیست...تو ذاتت اینه دوست من....
خدا حافظ
میشه ادامه مطلبو بذاری بقیه اعضا پیگیری کنن؟؟؟شما فکر کن من دیوونم و فقط بی احترامی کن
یکی مثل من که داره از دور این تاپیک را دنبال می کنه واقعا برام عجیبه چرا دوستان اینجوری دارند برخورد می کنند .
من احساس می کنم بین دوستان یه سوء تفاهم پیش اومده.
از همه خواهش می کنم احساساتشون رو کنترل کنند و به حاشیه نروند.
در چنین شرایط اولویت پرداختن به موضوع اصلی است.
قرار نیست ما برای کسانی که مراجعه می کنند تصمیم بگیریم، و یا اونها رو متهم کنیم و یا قضاوتشون کنیم.از اهداف این سایت هم نیست.
بهترین کمکی که ما می تونیم داشته باشیم اول همدردی کردن با دوستان سپس نشون دادن راه درست از طریق بیان کردن شواهد و تجربیاتمون به همدیگه هست .ایشون خودشون مختار هستند که کدام راه را انتخاب کنند.
در صورتی هم که موضوع طولانی بشه و نتیجه ای نداشته باشیم تاپیک توسط مدیران قفل می شود .
پس خواهش می کنم دوستان روی خودشون کنترل داشته باشند.
مریم جان ما اصل رو بر برائت می گذاریم عزیز دل!...در شان شما و این سایت نیست که برخوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط maryamp
ناملایمی حتی اگر حق با شما باشد انجام دهید!...بگذارید سارا مسئله اش را حل کند در ذهنش
حتی اگر این مسئله واقعی نباشد یک مشکل در ذهن سارا که هست!...پس باید کمکش کنیم!
اینطور نیست عزیزم؟ ... من از شما توقع دارم بیشتر خودت را کنترل کنی دوست عزیزم!
سارا جان مسئله ای که الان با آن درگیر هستی را واضح تر بیان کن و اگر می خواهی
مهارت های زندگی را خوب تر یاد بگیری در کارگاه ها شرکت کن!
امیدوارم آنجا بتوانی مسائلت را دنبال کنی!
عزیزای من
نمیدونم خیلی عجیبه که یکی بیاد بگه من خیانت کردم حالا نمیخوام بکنم؟؟؟و خواسته بدونه راهش چیه وکمک بخواد؟
یعنی انقدر عجیبه این موضوع که دور از ذهن باشه و به نظر موضوع الکی و قابل مسخره کردن باشه.اولش همه خوب گفتن و نوشتن اما حالا موضوع سر صحت این تاپیکه؟؟؟؟
هر کی واسش عجیبه من خیانت کردم نیاد جواب بده.
در مورد واضح نبودنم باید بگم اگر تمام نوشته هامو خونده باشین من از اول همه چیرو توضیح دادم اگه سوال خاصی مونده از خودم بپرسید