RE: نامزدم به طرز عجیبی تنوع طلبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
درخواست هاي جنسي كه ازت كرده (به جز رابطه از پشت) زياد غير منطقي نيستند و هر مردي ممكنه از همسرش بخواد به خصوص وقتي نمي تونه با همسرش رابطه كامل برقرار كنه و مجبوره به روش هاي ديگه خودش را ارضا كنه.
سلام لیلا:46:
خوب تو مطمئنی؟همه حرفامو خوندی ؟یعنی من الکی نگرانم ؟
می گم من اصلا حس خوبی به تنها شدن با اون ندارم
تپش قلب می گیرم به شدت
چون همش فکر می کردم یه ادم عجیب غریبه تو این زمینه ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط **عسل**
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
اون قبل عقد من از نظر زیبایی براش همه چی تموم بودم طوری از زیباییم صحبت می کرد ...می گفت اگر خدا برای خلق بنده هاش 1 ساعت وقت گذاشته برای خلق تو یک شبانه روز وقت گذاشته ....
شما هنوز هم از نظر نامزدتون همه چی تموم هستین و تنوع طلبی ایشون فقط روی شخص شماست، کسی که تنوع طلب به معنای عام و بد اون به حساب میاد خودشو تو غالب ازدواج محدود نمیکنه و مجرد میمونه تا آزادانه روابط متعدد داشت باشه
دوست عزیز شما بسیار سخت گرفتید و قسمت خالی لیوان رو میبینید!
چی از این بهتر که خانم خودشو برای همسرش آراسته کنه و اون رو از هر جهت راضی نگه داره ،
ابتدا حساسیت رو این مساله رو بگذار کنار و در برابرشون موضع نگیر و سعی کن یک قدم جلوتر باشی، قبل از درخواست ایشون سعی کن خودتو آراسته کنی .
مثلا وقتی موهاتون رو رنگ میکنید همیشه یک فرم اونا رو نگه ندار که براشون تکراری بشه ، اگر قراره با هم بیرون و تفریح برین ازش نظر بخواه که چی بپوشی ، مطمئن باش بعد از چند بار پرسیدن میشنوی که هر چی دوست داری بپوش عزیزم !!
بهش اطمینان بده طوری رفتار نمیکنی که از نظرش تکراری بشی و اینو تو عمل ثابت کن :72:
سلام عسل جون ممنونم که نظرتو گفتی
درسته من یکمی سخت می گیرم کلا همیشه تو زندگیم ادم حساس و زود رنجی بودم ولی باور کنید این هم یکمی بیش از حد از من توقع داره
مامان و خواهر خودش هم خیلی ساده هستن و من نسبت به اونها خیلی بهتر و بیشتر به خودم می رسم
خواهرش از نظر قیافه یه دختر معمولی رو به خوبه و قدش تقریبا بلنده و خوش هیکل
ولی به من می گفت که داداشش همیشه بهش می گه اگه زن من مثل تو بود دو روزه طلاقش می دادم تو به خودت نمی رسی
این چه وضعشههه این چه لباسیه پوشیدی
می گه هر وقت برای خواب لباس راحت و گشاد تنم می کنم .... ببینه می گه اه لباستو عوض کن ..یاد مامان بزرگ افتادم ،مامان بزرگم از تو خوش تیپ تره :311:
کلا زیادی داره وارد این حیطه می شه
من خودمم کلافه می شم
هرکی باشه کلافه می شه .............البته من خیلی بهتر شدم ولی به زندگی زیر یه سقف که فکر می کنم سختم می ادد خیلی .:316:
فک کن آشپزی کنی کار خونه کنی،درسم که جای خود،باشگاه هم بری بعددددددد ارایش کرده ژِیگولی هم باشی :316: نمی رسه ادم به این همه کاررر
سلام گلم.آره من همونم.میدونی عزیزم من نمیخام رفتارمو تایید کنم ولی میگم که بدونی ...
ما 22 بهمن پارسال در محضر عقد کردیم و یک هفته بعدش جشن کامل گرفتیم(یعنی لباس عروس پوشیدم) ولی هنوز قرار نبود بریم خونه و مستقل بشیم .البته شاید یکم شرایط من متفاوت بود.چون در خونه ما فقط منو بابا و مامان بودیم و داداش و آبجی هام ازدواج کرده بودن.چون پدر و مادرم تنها بودن از بعد از مراسممون همسرم اومد خونه ما و 5ماه همیشه خونه ما بود .تا سه ماه پیش که با یه مهمونی خیلی ساده رفتیم خونه خودمون.بخاطر همین ما در دوران عقد رابطه کامل باهم داشتیم و چون خونمون کسی نبودو اتاق من هم طبقه بالا بود خیلی باهاش راحت بودم .نازنین من نمیگم رابطه کامل داشته باش چون شاید در خانواده شما این مرسوم نباشه اما خیلی در رابطه جنسی باهاش راه بیا...اثراتشو خودت به مرور میبینی ...من هم اوایل واسم آسون نبود اما کم کم باهاش راحت شدم.اتفاقا خیلی توی محبتش تاثیر داره...
من فکر میکنم بهتر باشه رابطه کامل رو بزارین برای بعد مراسم عروسی.
خامه و بستنی هم نشون میده ایشون به فانتزی و تنوع اهمیت میده و زیادم عجیب نیست
این قدر به آینده فکر نکنید.تازه مطمئنا در آینده با برنامه ریزی میتونین به همه کاراتون برسین و اون موقع شرایط خیلی فرق خواهد کرد.
از الان گامهای درست رو بردارین تا در آینده هم موفق باشین:72:
پریماه تو خانواده ما رسم خاصی که نیست ولی مامان من خیلی بهم تاکید کرده که مراقب باشم
آخه همه هم می گن وقتی رابطه تو دوران عقد باشه و خدایی نکرده بهم بخوره دیگه اگه دختر باشی شناسنامه المثنی می گیری
البته من اصلا به این چیزاش فک نمی کنم ولی واسه آرامشش دلم می خواد رابطه کامل خونه خودم باشه
آره عزیزم می دونم خیل رو محبتشون تاثیر داره ،رو اخلاقشون خیلی ............
پریماه امیدوارم متوجه منظور من بشی!چون وااقعا نمیدونم چه جوری بهت بگم
چیزایی که خرید بود خواست بریزه رو من(بالا تنه)
رفتارشم یکمی خشن بود،یعنی درد اور بود ولی درد قابل تحمل
نازنین جان! عزیزم! هر چی شما بیشتر از صحبتهای همسرت میگی؛ من بیشتر متوجه میشم که ایشون یه فرد کاملا منطقی و طبیعی هستند؛ البته با احساسات لطیف و رمانتیک!
واقعا چرا شما باید از تنها شدن با کسی که دوسش دارید؛ بترسید؟
من احساس می کنم شما از اون دسته دخترهایی بودی که همیشه خودش بوده؛ سرش به درس گرم بوده و هیچ وقت روی روابط زن و شوهرها دقیق نبوده؟!
آخه! همسر شما که خواسته های غیرمعقولی از شما نداره؛ ایشون فقط از همسرش، از کسی که عقدش کرده؛ از محرم خودش، از شخصی که بیشتر از همه بهش نزدیکه میخواد که براش بهترین باشه! این بهترین اصلا به این معنی نیست که شما قبلا نبودی یا الان نیستی؛ شما الان هم از نظر ایشون بهترین هستی؛ اما ایشون میخواد ذوق و شوق شما رو نسبت به خودش احساس کنه!
خواهش می کنم درک کن! این چیز سختی نیست! سخت نیست که بهش نشون بدی برای دیدنت، برای اومدنت، وقت گذاشتم، بهترین آرایش ها رو برات کردم؛ تمام روح و تنم برای توئه و نه هیچ کس دیگه ای! فقط و فقط در کنار تو احساس راحتی میکنم و دلم میخواد که همیشه بهترین ها رو برای تو داشته باشم!
من با رابطه ی کامل در دوران عقد مخالفم؛ اما با سخت گیرها و حساسیت های بیش از حد شما هم مخالفم!
احساس می کنم شما هنوز درک نکردید که ازدواج کردید و دیگه به غیر از اینکه به خودتون متعلق باشید به کس دیگه ای هم متعلق هستید که این شخص اتفاقا براتون خیلی مهم هم هست!
من می فهمم که شما دلتون میخواد با همسرتون مثل یه دوست صمیمی باشید که این دوست ها میتونند پیش هم خودشون باشند؛ این قابل درکه؛ اما عزیزم؛ شما اول باید برای شوهرتون زن باشید؛ بعد یه دوست خوب!
یه حدیث از پیامبر اکرم (ص) هست که زن باید برای همسر خود غلمه باشد؛ می دونی یعنی چی؟
یعنی باید تحریک کننده باشد برای همسر خود!
شما که نمی خوای فکرت و استقلالت و عقایدت رو عوض کنی که داری این همه سخت میگیری؛ شما قراره یه کم با دل همسرتون راه بیایید بخاطر عشق و محبتی که نسبت به شما داره!
در ضمن احساس می کنم پست هایی که مثبت تر هست رو خیلی با عجله دارید میخونید؛ اما پست هایی که بار منفی با خودش داره رو بیشتر تمرکز میکنید!
--------------------------------------------------
در ضمن دوستان عزیز؛ خواهش میکنم یه کم موقع راهنمایی کردن؛ دقت بیشتری داشته باشید؛ ممنون!
یادم رفت بگم که شما همسر این آقا هستید؛ یعنی کسی که روح و جسمش برای شوهرش هست؛ نه خواهرش که شما خودت رو با خواهر ایشون مقایسه می کنید!
نازنینم من اصلا و به هیچ عنوان پیشنهاد ندادم و نمیدم رابطه کامل داشته باشی.من اول صحبتم گفتم شرایط من متفاوت بود.پس برداشت بد نکن عزیز
نازنین جان،
اینکه همسر شما وقتی برای اولین بار با شما تنها شدن مساله خامه و شکلات و ... بوده عجیبه!! وقتی قرار بود برای اولین بار تن شما را ببینند و با شما باشند دنبال کدام تنوع بودند؟ یا فانتزی؟ این اولین بار اینقد هیجان و جذابیت داره که نیازی به چیز دیگه ای نباشه.
زندگی با هنرمندها ظرافت خاص خودش را داره.
به نظر من هم رفتارهای همسر شما عجیبه. در ضمن فکر نکنم از اینجا به نتیجه ای برسی. هر کسی یه جای این فیل را دست می زنه و یه نظری می ده. بهتره بری مشاوره حضوری.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط del
نازنین جان! عزیزم! هر چی شما بیشتر از صحبتهای همسرت میگی؛ من بیشتر متوجه میشم که ایشون یه فرد کاملا منطقی و طبیعی هستند؛ البته با احساسات لطیف و رمانتیک!
واقعا چرا شما باید از تنها شدن با کسی که دوسش دارید؛ بترسید؟
من احساس می کنم شما از اون دسته دخترهایی بودی که همیشه خودش بوده؛ سرش به درس گرم بوده و هیچ وقت روی روابط زن و شوهرها دقیق نبوده؟!
آخه! همسر شما که خواسته های غیرمعقولی از شما نداره؛
سلام عزیزم ممنونم که انقد مهربون و خوبی و وقت می زاری برای من :72::72::72:
خیلی حرف دارم اصلا اون روزی که تاپیک رو زدم یه ادمی بودم که احساس می کنه داره بهش ظلم میشه و بد شانسه و اصلا این ازدواج اشتباه بودههه و کاش بیشتر بهش فک کرده بودم ولی تو این چند روز دارم می بینمم منم خالی از اشتباه نیستم و شاید رفتارای من درست نباشه دارم به اینا فکر می کنم
به اینکه میگی من دوست دارم با همسرم دوست باشم ،واقعا این که بتونم با همسرم دوست باشم خیللی برام مهمه و الانم که دارم فکر می کنم می بینم از وقتی اون اومده تو زندگی من ،بیشتر از اینکه احساس کنم شوهر دارم یا نامزد ،احساس می کنم یه دوست خوب دارم که جای همه دوستامو برام پر می کنه وو مثل دوستم باهاش برخورد می کنم
دقیقاا می دونم به وظایف زن بودن خودم آشنا نیستم و بیشتر تو حاشیه است افکارم تا اصل موضوع
به درسم خیلی اهمیت می دم معدلم تا الان نزدیک 18 .ولی به خواسته های اون نه!!!!
البته اینم بگم که با مقایسه نامزدم با مردای دیگه فهمیدم اون یکمی روحیاتش متفاوته
و نه فقط من مادرم هم متوجه وسواس نامزدم شده و از این قضیه ناراحته ..............
دیگه راجب روابط زن و شوهر هم بگم چیز زیادی نمی دونم و هیچ وقت دنبالش نرفتم
معاشقه و بوسه های عاشقانه و تو آغوش اون رفتن رو خیلی دوست دارم و خیلی هم لذت بخشه ...ولی در همین حد..یعنی بیشتر از اینش برام استرس آور و موذب کننده است
طوری که وقتی باهاش تنهام بودم تو دلم آرزو می کردم این لحظات تموم شه
و زیر لبم مدام دعا می کردم خدایااااااااااا تموم شه :302: خدایا کمک کن ...
الان دلم می سوزههه چون می دونم اون این همه برنامه ریزی کرده بود ،خرید کرده بود،تو خونه شمع روشن کرده بود،یه آهنگ خیلی ملایم گذاشته بود ..خونه رو خوشبو کرده بود
حتی واسه شام اون شب قبلش از یه رستوران خوب غذا سفارش داده بود ساعت 9بیارن خونه ....
ولی من با اینکه این همه زحمت اون رو دیدم و این همه ذوقشو ،نتونستم شب به یاد ماندنی رو برای جفتمون رقم بزنم و همه زحمات و ایده هاش رو خراب کردم
فقط فقط چون از خواسته هاش شوکه بودم،ولی الان می گم می تونستم جور دیگه ای برخورد کنم ..........:302:
ولی اگر بر عکس بود یعنی من خونه تنها بودم و اون قرار بود بیاد خونه ما
من صد درصد کار خاصی نمی کردم مثل اینکه قرار دوست صمیمیم بیاد و باهم بخندیم و خوش بگذرونیم
چون فکر می کردم رفتارش عجیبه ولی الان تو این مدت یکمی اطلاعاتم رو بردم بالا ....فهمیدم اون ادم انرمالی نیست ولی اینم می دونم که نرمال نرمال هم نیست...
منم خیلی ناشیم و خیلی نا آگاه نسبت به این مسائل ....ولی بازم حس می کنم اونم مشکل داره
--------------------------------------------------
در ضمن دوستان عزیز؛ خواهش میکنم یه کم موقع راهنمایی کردن؛ دقت بیشتری داشته باشید؛ ممنون!
یادم رفت بگم که شما همسر این آقا هستید؛ یعنی کسی که روح و جسمش برای شوهرش هست؛ نه خواهرش که شما خودت رو با خواهر ایشون مقایسه می کنید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب نم
نازنین جان،
اینکه همسر شما وقتی برای اولین بار با شما تنها شدن مساله خامه و شکلات و ... بوده عجیبه!! وقتی قرار بود برای اولین بار تن شما را ببینند و با شما باشند دنبال کدام تنوع بودند؟ یا فانتزی؟ این اولین بار اینقد هیجان و جذابیت داره که نیازی به چیز دیگه ای نباشه.
زندگی با هنرمندها ظرافت خاص خودش را داره.
به نظر من هم رفتارهای همسر شما عجیبه. در ضمن فکر نکنم از اینجا به نتیجه ای برسی. هر کسی یه جای این فیل را دست می زنه و یه نظری می ده. بهتره بری مشاوره حضوری.
:302::302::302::302::302::302::302::302شب نم اره اون اولین بار بود که تنها بودیم
ولی نه اینکه به من دست نزده باشه
وگرنه تو اتاق خودمم بود قبلش
چندین بار
تو ماشینم حتی بود
ولی همیشه یواشکی دزدکی و با استرس اینکه الان کسی می ادددد
ول قبل از عقدمون تو دوره نامزدیمون به هم گفته بود که دوست داره این کارو کنه
یعنی حتی هنوز عقد نبودیم ولی تو تلفن به شوخی گفت
یه بارم بیرون رفتیم بستنی بخوریم دمه بستنی فروشی که داشتیم می گفتیم چی انتخاب کنیم تو فکر بوددد
منم گفتم که به چی فکر می کنی
هیچی نگفت بعدش که منو گذاشت خونه
اس ام اس داد گفت به این فکر می کردم که کی بشه من این بستنی هارو بریزم رو تن تو !
همون موقع هم خیلی تعجب کردم ولی خوب حرفش به نظرم شوخی اومد و جالبم اومد
من خیلی مطالعه کردم خیلی زیاد
اینا مشکل روانی نیست
ببین من دیشب تا ساعت 4 پای ابنترنت بودم هر سایتی که بگی رفتم خارجی ایرانی
چیزی مطلبی مبنی بر اینکه نامزد من مشکل روحی روانی داشته باشه پیدا نکردم
اصلا تو دسته بندیهای هییچ کدوم از ناراحتی های روحی نمی گنجیددددد
نازنین جان،
من نگفتم همسر شما مشکل روحی داره. اما گفتم رفتارشون خیلی طبیعی نیست.
شما توی سایت چیزی را که خوندید برای شرایط خاصی بوده. اگه من موقع نوشتن این مطالب الان بی دلیل جیغ بزنم حتما یک اختلالی، مشکلی، چیزی هست. عادی نیست. اما اگه یک گرگ ببینم و جیغ بزنم شاید همه بگن عادیه.
این کار همسر شما می تونست عادی باشه اگر به قول خودتون اینقد اغراق توش نبود.
حالا باز آقایون هم نظر بدن بد نیست. ولی تنوع مورد نظرشون و حرفهاشون واسه من عجیبه.
شاید هم به قول دوستان توی زندگی درست بشه. حتما فیلمها و صحبتهایی که دوران تجرد با دوستان داشتند همه تو ذهنشون مونده و الان شوق تجربه ی اونهاست که این کارها را می کنه. نمی دونم. فقط نظرم بود ...