RE: رفتارهای غلط من در زندگی مشترک
خیلی این تاپیک خوب و جالبه
اشتباه من این بود که زیاد به همسرم توجه نکردم یعنی اگه اون میگفت بیا پیشم منم میرفتم شاید هفته ای یه بار فقط پیشش بودم که باعث خطایش شد که الان خدارو شکر به کمک دوستان خیلی مشکلاتم کم شد
زن امیدوار عزیز ازتون یه خواهش دارم میشه توی تاپیک من جوابم رو بدین ممنون میشم
همسرم اشتباهش رو پذیرفته و بقدری پشیمونه حد نداره ... فقط میگه رفتار من غلط بود میگه من اون شب زیادی تند رفتم خب قبول دارم راست میگه دوستان هم بهم گفتن ...
خب سوال من اینه ... امروز بهش گفتم بعضی چیزها مثل حق حضانت فرزند با حق طلاق رو میخوام مال من بشه ولی مخالفت کرد این منو میترسونه بنظرتون چکار کنم
لطفا توی تاپیک من جواب بدیم ممنونم :72:
:302::302::302::302: زن امیدوار تورو خدا راهنماییم کن گیج شدم تازه فکر کردم همه چی درست شده
بیا یه تاپیک جدید زدم
سلام دوستان
فکر می کردم فقط منم که رفتارای اشتباه دارم...
بزرگترین رفتار اشتباه من اینه که نمی تونم که نه..هیچوقت اراده واقعی نکردم که خشمم و تو اختلافات کنترل کنم و متاسفانه با اینکه می دونم شوهرم به خانوادش خیلیییییییییییی وابسته س هروقت حرفمون می شه بالاخره یک دریچه ای برای ایراد از خانوادش پیدا می کنم متاسفانه حرمت خانوادشو نگه نمی دارم...:302:
کارم خیلیییییییییییی زشت و شرم آوره
و دیگه اینکه در رفتارم تعادل ندارم
یا خیییییییییییییییییییییییل ی محبتتتتتتتتتتتتتتتتت می کنم
و یا بدتر از همسرم در این دنیا کسی وجود نداره
متاسفم برای خودم
رفتار اشتباه دیگه اینه که هر وقت چیز ناراحت کننده ای از شوهرم سر می زنه بلافاصله احساس بدبختی می کنم و فکر می کنم چرا با شوهر عزیز و نازنینم ازدواج کردم
بعدشم با اینکه حسابی بهش وابسته ام می گم اصلا من نمی خوام باهات زندگی کنم طلاق ...
چقدر بچه گانه
صبور هم نیستم
تا کوچکترین رفتاری از خانوادش می بینم
اولا منفی ترین برداشت رو از رفتارشون دارم
دوما سریع به شوهرم منتقل می کنم
دعوا...
رفتار انفعالی با خانوادش و پرخاشگرانه با خودش
خداییش از من بدتر زنی هست
با سلام
1- من انتخاب اشتباهی داشتم که از لحاظ فرهنگی،تحصیلی و خیلی فاکتورهای دیگر با من تناسب نداشت.
2-ازدواج بدون شناخت کافی و حتی تحقیقات کافی
3-من متاسفانه آدم مادی گرایی هستم و بدون ماشین مدل بالا و ویلا و خانه آنچنانی نمی تواانم زندگی کنم یعنی نفسم بالا نمی آید بدون اینها! و ملاک انتخابم هم همین بود در درجه اول
4-من آدم خودشیفته ای هستم ...متاسفانه...و از زیبایی ام و تحصیلات و موفقیتهایم یک چکش بزرگ ساختم و هی زدم توی سر شوهرم!
5-در خانه هر موقع حرف می زدم پدر و مادر و همه کف و سوت و هوراااا که تو محشری و وقتی شوهرم از من انتقاد می کرد تقریبا حالم از او به هم می خورد...چون من این واژه ....>آفرین حکم اکسیژن را دارد برایم اما او اصلا من را تحسین نمی کرد...
6-من دیگران را به ندرت تحسین می کنم .باید یاد بگیرم بیشتر از دیگران تعریف کنم.
7- من مشکلات زندگی زناشویی ام را از چهارچوب خانمان بیرون بردم...اشتباه کردم.
8-من زیاد شوهرم را تهدید به طلاق می کردم...تقریبا از روز ماه اول!
9- من مطلقه بودن شوهرم را زیاد توی سرش زدم و خیلی شرمنده ام.
10-من لجباز و مغرورم ....
11- من آدم کینه ای هستم و دیر می بخشم یا نمی بخشم...
12- من خودم را از دیگران برتر می دانم و تحمل دیگران را در کنار خودم ندارم و شوهرم را به ریاست خانواده قبول نداشتم...( من کمی هم زیادی فمینیست هستم)
13-- من آدمی هستم که به درد زندگی مشترک نمی خورم لاقل تا وقتی موردهای بالا درست نشده....
سلام :72:
من در قبال احساس شوهرم و فامیل نزدیک و خانواده احساس مسئولیت میکنم اگه اونها خوشحال باشن ارزشمندی من بیشتره و اگه اونها ناراحت باشن این رو تقصیر خودم میدونم.
انتظار دارم که شوهرم مطابق انتظارات من رفتار کنه چون به نفع خودشه اگه مطابق روش من عمل نکنه نا راحت میشم.
به مقدار زیادی بر نیاز های خانواده و همسرم تمر کز میکنم در صورتی که نیاز های اصلی خودم را فراموش می کنم و ممکنه یک احساس درست از اینکه نیاز هایم چه چیزی هستند نداشته باشم.
همسر و خانوادم رو به عنوان ادامه خودم یا جزئی از خودم می دونم به خاطر همینه که نمی تونم آنها را برای خودشان ببینم آنها را برای خودم میبینم من در رابطه هام مرز ها رو از دست میدم
با اینکه میدونم شوهرم حق انتخاب داره بیشتر فکر می کنم که خیلی بلند پروازه وفکر میکنم که نمیتونه کارهاش رو درست انجام بده
زود عصبانی میشم و یه جورایی میشه گفت عجول هستم و هر مشکلی برام پیش بیاد زود تصمیم میگیرم و زود جواب میدم
دوست دارم تا خانواده شوهرم بهم احترام بزارن تا بهشون احترام بزارم
من از خدا خواستم تا نواقص منو بر طرف کنه
خدا جون تو که میدونی من بنده ناتوان توام بر من منت بگذار در هیچ زمانی منو تنها نزار
دوستان همدردی برام دعا کنید
خدا یارتون
1-من بیش از حد به خانواده همسرم حساس بودم میخواستم نامزدم تمام وقتش را با من و برای من صرف کنه. وقتی از وقت من برای اونا صرف می کرد فوری به روش میاوردم و باهاش قهر می کردم.(ما هفته ای یه روز می تونستیم با هم باشیم و من اون زمان رو فقط مختص خودم می دونستم)
2- من خیلی زودرنجم
3-وقتی عصبانیتم به اوج خودش میرسه دیگه نمی تونم خودمو کنترل کنم.
4- هیچ سیاست و اندیشه ای پشت حرفهام نبود هر چی تو دلم بود بدون فکر به زبون میاوردم.
5-من خیلی بیشتر از اونی که همسرم بهم محبت می کرد بهش محبت می کردم و اون خودش هم به این مسئله معترف بود و فکر می کنم محبت زیادم دلشو زد!
6- اجازه دادم خانوادم در اختلافمون وارد بشن و این مسئله ما رو به گره کوری تبدیل کرد که هیچ وقت باز نشد. در حالی که مسئله ی کاملا قابل حلی بود.
يكي ديگه از رفتاراي غلط من كه البته فكر كنم از ندونستن درست رفتار كردن يا كم بودن اطلاعاتم باشه اينه كه نميدونم چطور بايد خواسته هامو منطقي بگم كه طرفم درك كنه و انجام بده. بعضي وقتا يه درخواست كوچيكو ميكنم يه دعوا:302::302:
:46:عزیزم از رفتار جرات مندانه استفاده کن گلنوش جان خیلی راحت و اسون میشه .
اشتباه من این بود که موقع ازدواج درک نکرده بودم انتخاب خوب = است با زندگیه خوب
من نوع کارم طئریه محیط مردونه است من مسایل کاری از نزدیک دیدم و فشاری که مردا تحمل می کنن حتی تحقیر میشن ولی به خاطر گیر خرج زن وبچه شرایط سخت رو قبول می کنن واقعا وقتی مرد بعد 8 تا 11 ساعت کار بیرون می اد مخصوصا کارای کارخونه ای ویا کارایی که دقت زیاد میخوان وتمرکز به ارامش نیاز دارن این جور وقتا باهم را بیاین وارامش رو حفظ کنین البته مردا هم اگه زنشون کار بیرون داره همین طور:305:
این جور وقتا گلگی وبداخلاقی وقیافه گرفتن خیلی برا ادم سخته چون خسته است. حتی اگه قهرین ولی بهش توجه کنین مثلا حرف نزنید ولی براش یه اب یا شربت بیارین بدونه قدر کاراشو میدونین:43:
رفتار غلط من این بود که به همه خواسته های همسرم تن میدادم به قیمت نادیده گرفتن خواسته های خودم و همیشه توی سکوت میشکستم