-
RE: درد دل پسر ها
سلام سلام
من تا حدود زیادی با نظر آقای گردآفرید موافقم. واقعا نمی شه از صفر شروع کرد. وقتی برای اجاره کردن یه خونه حداقل 15 میلیون باید داد، وقتی که مواد غذایی و پوشاک و ... روز به روز با سیر صعودی قیمت مواجه میشه. وقتی از روی چشم و هم چشمی مهریه دختر خانم از 14 تا سکه می رسه به سال ازدواجشون البته به میلادی و تعداد موهای اون دختر خانم. وقتی که به همون دلیل قبل توی جهیزیه خونه و ویلا و ماشین هم میزارن.. دیگه وای به حال اینکه پای بچه بیاد وسط.
البته باید امید به خدا داشت. در اون حرفی نیست.
تهران سومین شهر طلاق دنیاست و یکی از بیشترین آمار طلاق هم دلایل مادیه. به قول معروف شکمت که گرسنه باشه عاشقی یادت میره..
در مورد توقع هم نمی شه توقع رو پایین اورد. مثلا خود من نمی خواستم توی مهریه ام سکه باشه فقط می خواستم چند تا شاخه گل باشه و دو تا کتاب. اما انقدر بهم گفتن که بابا پشت سرت می گن اله و بله حتی خود شوهرم هم گفت اگه اینو بگی خونواده ام یه جور دیگه بهت نگاه می کنن و فامیلامون فکر می کنن مشکل داری و خلاصه نشد.
به هر حال ما که شروع کردیم انشاالله خدا کمک کنه تا حالا که کرده امیدوارم بعد از این هم کمک کنه.. اما امان از قیمت خونه:D
-
سلام بچه ها
منم با نظر اکثر شما ها یه زندگی متوسط باید حداقل امکانات رو داشته باشیم نمیشه که از صفر مطلق شروع کرد
در ضمن باید مخارج سنگین زندگی رو هم در نظر بگیریم
-
سلام مری عزیز
می تونممنظورتون از صفر مطلق رو بدونم
ممنون میشم
-
:72::72:عارف بهت حق میدم حتی بعد از چند ماه که مطلب رو میخونم اگر پسره خوب باشه وصادقانه بگه چیزی ندارم اما اومدم که همه رو به دست بیارم شک نداشته باش که به راحتی بهش جواب رد نمدادم:72::72:
-
جالبه می دونید قضیه چیه یه طرفه به قاضی رفتن چرا دخترها یا خانمهای تالار شرایط خودشون رو نمیگن؟ نمیگن که باید بمونه کنج خونه تا حالا یه پسری سرش به یه سنگی بخوره یا از زیر یه ساختمون نیمه کاره رد بشه تا یه آجر بیفته روی سرش یا شایدم خدا بزنه پس گردنش بیاد خواستگاری دختره اون بدبخت مفلوک بی خبر از باطنه پسره با جهیزیه ده بیست میلیونی و کلی تحصیلات عالیه و وجنات بیاد زنش بشه وبعد چی بفهمه که آقا معتاده یا خانم باز
بله!!! قبول!!!! زندگی سخته، شرایط مالی در ایران نه تنها ثبات نداره بلکه هر روز تورم بالاتر میره نرخ تورمی که رسما اعلام شده 22% هست و نزخ تورم در بازار 47% هستش ولی اینها نمی تونه دلیل باشه بر اینکه پسرها نخوان ازدواج کنن و از مخارج بترسن توی دوران قدیم هم پدر و مادرها اگه زیر بال و پر جوونا رو نمی گرفتن به جایی نمیرسیدن حالا هم همینطوره خانواده ها باید کمک کنن ولی قرار نیست همه یه زندگی رو در اختیارشون بذارن نا سلامتی زندگی اوناست باید یه زحمتی هم جوونا به خرج بدن اینطور نیست؟
در پناه حق
-
البته نقطه سر خط جان،می دانم که در دل به این باور داری که مهریه هم هر چه معقول تر(کم تر) باشد،زندگی بهتری در انتظار آن پسر بخت برگشته با این دخترهای خوشبخت که پسره در دام عشقشان گیر کرده و نمی داند از کجا و البته از همه جا خورده است،می باشد!!
مهریه کمتر+بچه دوتا=زندگی باقلوا . . . .
-
نه داداش اینجوریا هم که میگی نیست دو تا بچه یعنی سفت و محکم شدن جایگاه زن توی خونه اونوقت دل میخوام که زنش رو طلاق بده وقتی مجبور بشی شیربهای خانم به همراه جهیزیه اش رو بدی هفته ای هم یه روز الاف بشی بچه ها رو ببری پیش خانم و ... قسمت جالب ماجرا اینجاست که به بچه یاد میدن که اذیتت کنن یا ازشون آمارتو میگیرن پدرت رو در میارن
دوتا بچه = سقف تیرچه بلوک + بتن ساروج .... زلزله می خوام ترک به سقف بندازه
زندگی راحت = مادر زن مهربون تر از مادر + پدر زن پول دار + دختر تحصیل کرده
-
آقا عارف سلام
با اينكه بعضي از مشكلات فرا روي ازدواج پسرها رو ميدوني اما بايد بگم كه زندگي همينه و اين خصلت "دنيا" ست كه با سختي همراهه .اما در هر صورت اينم بدون كه "از تو حركت از خدا بركت "
زياد فكرشو نكن فقط تلاش كن مطمئن باش كسي كه تلاش و توكل ميكنه هميشه از نتيجه راضيه ...
موفق باشي
-
سلام به همه بچه های عزیز
منم با اکثر صحبت های شما موافقم
ولی لعیا خانم شما اینجوری هستید ایا بقیه هم مانند شماهستند
winterعزیز
خدا رو شکر من هم کار خوبی دارم و هم جدیدا تونستم یه خونه نقلی هم تهیه کنم و با اینکه 27 سالمه ولی خدا رو شکر وضع مالی خوبی دارم وسربازیم رو 6 سال پیش تموم کردم
من این موضوع رو شروع کردم چون گفتم خیلی از پسر هاهستند که از این مشکلات رنج میبرن و خیلی هاشون رو دیدم که حتی می خواستن قاچاقی از ایران فرار کنن به خاطر همین مشکلات
من هم همین حرف از شما حرکت از خدا برکت رو قبول دارم ولی اون پسری که تو همین زمستونی باید تو هوای -7 درجه پست بده و اون موقع شب مخش یخ زده دیگه نمی تونه درست فکر کنه
تازه با این مشکلاتی که هم برای ازدواج درست کردن مهریه های ...... میگم با چه امیذی زندگی کنه تازه بیکاری هم بهش اضافه کنید
می بخشید سرتونو درد اوردم
-
سلام به همه راستش تو این دوره زمونه هر کی از اول چیزی نداشته باشه خیلی ضعیفه که بتونه خودش رو جمع و جور کنه با این نرخها و تورم بالا اگه پسری از اول یه خورده سرمایه نداشته باشه باید فکر زن گرفتن رو از سرش بندازه بیرون ! گیرم که یه دختری پیدا بشه که با وجود نداری به اون بله بگه ! بالاخره این زندگی خرج داره مگه چند وقت میخواد تو عقد دختر مردم رو نگه داره تا یه جایی برای زندگی دست و پا کنه تازه مثلا بعد 3 سال هم که عروسیشونو بگیرن از قسط واجاره و قرضش بیشتر نمیشه اون وقت اونها کی میخوان جوونی کنن؟ کی میخوان حتی یه سفر کوچولو برن ؟ وقتی یه بچه افتاد تو دامنشون هم که تازه میبینند تمام اون سختی ها ی قبلی دوره آرامششان بوده هیچکی تایه کار پول درآر یا یه بابای پولدار نداشته باشه نباید فکر ازدواج بکنه