RE: از بین رفتن 50 پست *فقط من* که البته سابقه هم دارد!!!
سلام گردآفرید ،
حال این سوال ها مطرح است که :
1- اگر هدف از ایجاد این تاپیک زدن تلنگر تذکر بر پیکر مدیریت سایت برای اشتباه عمدی یا سهوی آن بوده که به بهترین شکل ممکن صورت گرفته است و کش دادن آن چه سودی می تواند داشته باشد ؟
2- مسائلی که شما در پست 52 اشاره کردید بر فرض صحت چه سودی برای مدیریت تالار می تواند داشته باشد ؟
3- جایگاه عفو و بخشش در برخورد با مشکلات کجاست ؟ اگر برای مشکلات اینچنینی نتوان کسی رو بخشید پس برای مشکلات بزرگتر ...
در هر حال امیدوارم هممون زیر سایه ی شادی مردم شاد و خوشبخت باشیم .
یا علی مدد .
سلام
آقای گرد آفرید من از شما یک سوال دارم و خواهش میکنم حسابی روی آن فکرکنید من میدانم که شما با هرگونه حذف کاری مخالف هستید - از طرفی ایجاد یک تالار با مبلغی نچندان زیاد و حتی رایگان هم قابل انجام است - من از شما سوال میکنم بدون طفره رفتن و جوابهای چند پهلو دادن به من بگویید اگر شما خودتان یک تالار گفتگو ایجاد میکردید و همه ما ... آقای مدیر... آقای عرفان ..خانم طاهره ...دانه ...دیگر بچه ها... در آن عضومیشدیم و حرفها و عقاید خود را در آن میزدیم.. و البته چون بقول خودتان شما دیدگاهی دگرگونه هم دارید احتمال آنکه بعضی و یا اکثر گفته ها خوشایند شما نباشد زیاد بود .. آیا درآن شرایط که شما مدیر سایت هستید و در حالی که کنترل تمام سایت را در اختیار دارید بازهم ظرفیت شنیدن...ثبت... و حفظ ...هرگونه مطالب ناخوشایند و مخالف نظر خودتان را در سایت متعلق به خودتان میداشتید ؟؟
... خواهش میکنم به درستی تصور کنید این تمرینی برای شماست که خودتان را در شرایط مختلف ارزیابی کنید .. اگر کنترل دست شما بود با حرفهای مخالف و ناخوشایند سلیقه و عقاید خودتان چگونه برخورد میکردید احیانا اگر تند و تلخ هم میبود آن را به راحتی میپزیرفتید ؟
این متاسفانه فرهنگ و خصلت تاریخی همه ماست که براحتی دیگران را لعن میکنیم اما نوبت به لعن خودمان که میرسد از کوره در میرویم و تحمل هیچ اعتراضی را نداریم به نظر من که مشکل فرهنگی داریم .
ضمناً ما اینجا مهمان هستیم میزبان ما آقای سنگ تراشان هستند و ما به عنوان یک مهمان اگر سپاسگذار او نباشیم لاقل باید مراعات مقرراتی را که صاحب خانه معین کرده است بکنیم پس قاعدتاً نمیتوانیم داد بزنیم که صاحب خانه، بشقاب من کجاست ؟! بدلیل همان وضعیتی که اگر تصورش را بکنید شما هم نخواهید پذیرفت که مهمان با صاحب خانه کلنجار برود وچیزی هم طلبکار شود ،بدلیل همان شرایطی که قبلا ذکر کردم که اگر شما هم در آن قرار بگیرید شاید تحمل نکنید یعنی ایجاد یک سایت برای خودتان و عضویت همه ما در آن ...
این همان اعتدالی است که من همیشه انتظار اجرای آن را در رفتارهایمان دارم اما متاسفانه کمتر کسی آن را مراعات میکند .
با تشکر
سرکار خان آرزو:
من سالها پیش این خوی زشت را که چون اهریمن درونی است و با چسبهای قوی تاریخی به من و همه ما چسبیده است،از خود ستردم.
البته با این لحن شما از پیش داوری شما آشکار است،در پاسخ بدانید که من در صورت نبودن الفاظ رکیک یا دام جنسی،آنها را پاک نمی کردم.
این جایگاه هم با خانه از زمین تا آسمان فاصله دارد و قرار دادن ما هم در هیأت یک میهمان سخنی نادرست است،من دلایل آن را اگر لازم بود پس از این خواهم آورد،اما از زبان برخی و از جمله به قول شما صاحب خانه،می گویم که اینجا یک *خانواده* است.
1-سودش در روشنگری اذهان است و کوبیدن هرچه بیشتر این خوی زورگویی و سانسور و . . . .
2-باید به عنوان یک دلسوز ایشان را به پاره ای از رفتارهای ناپسندشان آگاه می کردم و آنهم در میان همگان تا برخی موارد روشن گردد.
3-جناب 118 ارجمند و آرزو و fnh63؛آیا می اندیشید که من از نخست به دنبال پوزشخواهی و سپس گذشت بوده ام؟
جناب گردآفريد
از اينكه چنين جنجالي به راه انداختيد، بايد به شما احسنت و آفرين گفت. چرا كه هر كسي توان براه انداختن چنين جنجالهايي را ندارد.
اما نكته لازم به ذكر اينست كه تمامي پستهاي شما را چندين بار بدقت خوانده و بيشتر توجه خودم را به مواردي كه دوستان به شما اشاره نموده و پاسخهايي كه داده ايد معطوف كردم. چيزي كه بسيار به چشم مي خورد،برحق بودن شما نيست و فكر مي كنم اگر دوستان و يا خودم از نظرات بر حق شما سخني به ميان آورديم يا در اشتباه كامليم و يا به طور عاميانه بگويم براي شما هندوانه زير بغلتان گذاشته ايم. شما در تمامي پستهايي كه خطاب به شما بود حتي ذره اي انتقاد را نپذيرفتيد و به بدترين شكل ممكن پاسخ تهاجمي داده ايد و در اين ميان نگران اين هستيد كه مبادا كسي شما را با كلمه تو خطاب كرده و يا به شما بگويد كه بالاي چشم شما ابروست و شخصيت شما زير سئوال نرود. به اين نمي گويند برحق، به اين مي گويند خودخواهي. شما خودخواهي را به حد اعلا رسانده و قطعاً هدف شما از ادامه دادن اين مسئله فقط و فقط آن مواردي كه ياد مي كنيد مانند تلنگر زدن به آقاي سنگ تراش نيست. در يك موضوع قرار نيست همه با هم موافق باشند، مطمئناً نظرات مخالف هم وجود دارد اما شما توان شنيدن نظرات مخالف را نداريد و در اين ميان هرشخصي كه از آقاي سنگ تراش دفاع نموده، مورد عنايت الطاف جنابعالي قرار گرفته است. شما حتي كوچكترين توجهي به نظرات ديگران نكرده و پاي خودرا در يك كفش نموده و دائم حرف خودتان را مي زنيد" مرغ يك پا دارد" . بيشتر دوستان جوابهاي بسيار منطقي، دلسوزانه و يا منتقدانه داشته اند و جاي تشكر از همگي دارد. ضمناً من آمادگي شنيدن هرگونه جواب منطقي يا غيرمنطقي از جانب شما هستم. من به خاطر نظر آقاي erfan قصد داشتم دخالتي در مسئله نكنم اما از شما تقاضا دارم كمي بيشتر در مورد خود تأمل كنيد و بر چند لحظه كوتاه قاطعيتها و پافشاري هاي خود را زير سئوال ببريد و ببينيد چه نتيجه اي مي گيريد. ضمناً بدانيد ديگران هم انسانهاي بالغ، تحصيلكرده و داراي عقايد و روحيات به خود مي باشند و شما اجازه نداريد به خاطر خواسته هاي خود همه چيز را زيرسئوال ببريد و سنگ خود را به سينه بزنيد. به قول گفته خودتان اينجا همه خانواده ايم نه مهمان. در هيچ خانواده اي چنين نمي گذرد كه اينجا در حال وقوع است.
سلام بر دوستان عزیز
با توجه به مهم بودن پست 34 ، تمام این پست را مجددا در ذیل می آورم. به امید آنکه همه اعضاء عزیز به همه موارد آن دقت کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام عزیزان
اگر موضوع صرفا حذف بعضی پست ها هستند که من در چند پست، خیلی صریح جواب داده ام که نمونه اش آخرین پاسخم در پست شماره 16 هست.
ولی ظاهرا بحث پست ها نیست.
خواهش میکنم همه دوستان ، پست 16 این موضوع را مجددا مطالعه کنند. من باز هم به عنوان یک عضو کوچک از این تالار خواهش می کنم، مباحث را از طریق احساسات پیگیری نکنیم. شخصیت یکدیگر را هدف قرار ندهیم. ذهنیت خود را تعمیم ندهیم. و این حق را برای همه قائل باشیم که نظرات خود را (اگرچه اشتباه به نظر برسد)، آزادانه بیان کنند.
تبصره:
یک هشدار جدی به
همه کسانی که فکر می کنند متن زیر در مورد آنها صدق می کند:
تحمل و سعه صدر در خانواده همدردی به معنی این نیست که کسی ریشه های این خانواده را هدف بگیرد، و در صدد از هم پاشیده شدن خانواده بزرگ همدردی بشود.
مسلما اگر از طرف هر کسی بخواهد جو صمیمی همدردی شکسته شود، علاوه بر اینکه پستهایش حذف می شود، حتی حساب کاربری او مسدود خواهد شد.
ما نمی توانیم مصالح خانواده بزرگی با بیش از 2700 عضو را فدای روشهای افراطی و آسیب رسان چند نفر کنیم.
تا آنجا که هدف انتقاد ، شخص بنده باشم، همانند گذشته باز هم تحمل می کنم. اما اگر بخواهد شیوه های ناصحیح ارتباطی ، افراطی گری و ...، منجر به آشفتگی این فضا شود، مسئله تفاوت می کند.
اگر چه ما یک پیکر واحد هستیم و دردهایمان مشترک هست. اما اگر کسانی بخواهند مانند یک تومور مشکلات خود را در جریان خون این پیکر منتشر کنند و این خانواده عزیز را متلاشی کنند، ناگزیر می دانیم که آن عضو را با همه رنجی که می بریم قطع کنیم. و به رنج سایر اعضاء در این مورد خاتمه دهیم.
ما باید این حقیقت تلخ را بپذیریم که گاهی افرادی وجود دارند که با آنها نمی شود صرفا بر اساس تحمل و خویشتنداری و با روشهای ملایم تعامل برقرار کرد. و گاهی تحمل ما ، بد تفسیر می شود، و به معنی ضعف ما گرفته می شود، و روز به روز بیشتر بر ما خواهند تاخت..
این تبصره را فقط کسانی به خود بر دارند، که احساس می کنند به این روش های ناصحیح عمل می کنند، و اگر کسی چنین نمی کند، لازم نیست که عصبانی بشود و پاسخ دهد.
در ضمن برای شناسایی چنین افراد آسیب رسانی صرفا با یک نظر سنجی ساده در تالار همدردی ، نتیجه مشخص خواهد شد.
دانه خانم!با این طرز سخن گفتن شما و یکه به قاضی رفتن و البته راضی هم بازگشتن و حکم صادر کردن،با عنایت به شناختی که از شما دارم شگفت آور نبود؛زیاد نمی خواهم درصدد مجادله کلامی با شما باشم،اما برای خنثی کردن زهر عدم آگاهی ها و شتابزدگی شما،همین را بگویم که برداشت شما از گفتار و رفتار بنده اشتباه است.
البته با این نوشتار شما این سخن من هم شاید به انتقادناپذیری من تعبیر شود یا دیگر تهمت های ناروا و. . . .
به هرحال اگر بنده از کسی سپاسگزاری کرده ام،به دلیل منطقی بودن و زدن حرف حساب از سوی آنهاست؛حساسیت بنده هم در مورد لفظ تو و شما،به دلیل آموزش *تربیت* و آداب*سخن گفتن* به برخی جوانان غیور!! و متدین بی عمل!! است که تنها هنرشان طوطی صفت بودن آنهاست،بدون ذره ای بغض و حقد و کینه؛آنان که متخصص نشخوار کردن سخن دیگرانند و البته این شرف را هم ندارند که اگر سخنان دیگران را در تالار کپی می کنند،دستکم نام آنها را بیاورند.
به کار بردن واژگان بی پایه ای مانند:مرغ یک پا دارد،از شما بعید نبود و من انتظاری جز این هم نداشتم؛اما دختر گلم؛این را بدان که باید در زندگی بیاموزی از سخن به حق و آنچه پدید آمده از خرد و حس همدردی توست و سانسور می شود دفاع کنی،حال چه انتقادی باشد به وضع محیط اطرافت یا مثلاً رفتار جاهلانه و عادت شده اطرافیانت.
شما یک دختری و فردا روز مادر خواهی شد،اکنون من به شما یک نکته را می گویم:
بدان که باورهای منطقی و برخاسته از خرد شما و سخنان درست و بحای تو و هر آنچه از اندیشه ات بهنجارانه برمی خیزد،بسان فرزندانی است که آنها را به دنیا می آوری؛آنچنان که از آنها مراقبت می کنی باید از فرزندان اندیشه خود نگاهداری نمایی.
دانه خانم،از شما می خواهم نوشتارهای مرا در این گفتار از اول تا آخرینشان و با دقت و بدون پیش داوری(اگر می توانی!) بخوان و بدان که بنده درصدد به کرسی نشاندن سخنم و ژست گرفتن در برابر دیگرانی که نمی بینمشان و نمی شناسمشان نیستم و اهدافم همانهاییست که پیش از این آنها را باز گفتم.
راستی بکوشید سنگ دیگرانی را که درست و کامل از آنها آگاهی ندارید به سینه نزنید و جوگیر هم نشوید؛و این را هم بدانید که شما و همه را دوست می دارم و آرزویم بهره مندی از خرد،تندرستی و آرامش پیوسته شماست.
ببخشيد من معذرت مي خوام !!!!!
آقای مرادی،شما سوزتان و دردتان از چیست؟؟؟؟؟؟؟؟چرا هر سخنی را مستقیماً مربوط به خودتان می دانید!!!!!!!!!!!این اطلاعات شخصی شما چه تأثیری در نظر بنده نسبت به شما و اصلاً چه ارتباطی با سخن خصوصی این جانب با آقای سنگ تراشان دارد!!!؟؟؟؟؟؟؟
من با شما دوست جوانم پدرکشتگی ندارم و همانند همه همان آرزوهای بند پایانی نوشتار پیشینم را برای شما هم دارم. و اگر در جایی از مسئولیتهای خودم گفتم به دلیل آن بود که من اعتبار ویژه ای به جو سالم تالار که رنجهای هم نوعانم در آن مطرح می شود و نه آن بخش ناسالم و وقت تلف کن آن،قابلم که با تمام مشغله فراوانم تلاش بر همدردی و راهنمایی دیگران از این کانال را دارم.
ببينيد جناب گردآفريد شما مثل اينكه حرفهاي خودتان رو مطالعه نمي كنيد شما دائم داريد از كپي و مطالبي كه در بخش خلاقيتها و مهارتها آورده ميشه سخن مي گيد در صورتي كه هر كس بنا به نياز و مشكلش به اين تالار مراجعه مي كنه
پس شما نگران بخش سالم تالار نباشيد و اين رو هم قبول كنيد كه اين تالار هم مثل يك جامعه به تمام بخشها نياز داره و هر كس بنا به علاقه و استعدادش مي تونه در يكي از زمينها فعاليت كنه ، در ضمن جناب گردآفريد شما بهتره در قسمت افراد آنلاين و بازديدها نگاهي بياندازيد و مشاهده كنيد كه اكثرا با سرچ و جستجو وارد اين تالار مي شن و چه بسا كساني باشند كه مشكلاتي داشته باشن و بر اثر يك جستجوي اتفاقي به دنبال مطالب جالب مي گردن كه بنده هر بار مشاهده كردم اكثر اون به قسمت سرگرمي يا بخش هاي ديگه مربوط مي شد كه اين دوستان وارد تالار ميشن و بعد از عضو شدن به تالار مي تونن از مطالب ارزنده شما نيز استفاده كنند . بدين ترتيب از اين طريق ما پلي زديم براي ارتباط با اعضاء - شما هم نگران مطالبتان نباشيد من يكي كه شيفته مطالب شما هستم و هميشه مشتري مطالب جنجالي و غير جنجالي شما خواهم بود .
در ضمن پاسخ شماره 59 يك شوخي بود كه مي تونست جنبه جدي هم داشته باشه .
موفق و شاد باشيد