RE: چند سال ديگه منتظرت بمونم ؟ آيا ميتونم ؟
ببخشید نیکتا جون من منظور بدی نداشتم :302:
اما آخه اینجوری که تو رفتار می کنی معلومه اون جدی نمی گیره حرفتو
آخه خودتم به نظر نمیاد با این روندی که داری ادامه می دی و سعی نمی کنی از وابستگیا کم کنی بتونی کاری که بهش گفتی رو انجام بدی
گریه برا چی قوی باش دختر
ما همه دلمون می خواد تو شاد باشی اینو مطمئن باش :46:
بهاره جان من چطور يه شبه كامل قطع رابطه كنم ؟ بخدا نامرديه
من نميتونم يه شبه بگم خداحافظ ديگه برام مهم نيستي
درسته كه تصميم گرفتم ازش دل بكنم اما كجاي دنيا يه شبه ميشه وابستگي و عشق اين همه مدت را ناديده گرفت
بايد منو هم درك كني.
ازت ممنونم عزيزم
نیکتای عزیز
به همدردی خوش آمدی
آنچه برای شما پیش آمده ، یکی دیگر از دلایل عینی ما برای منع کردن دخترها و پسرها به رابطه دوستی حتی با وعده ازدواج است .
اینکه به دخترای گل و نازنین تأکید داریم رابطه دوستی را از هیچ پسری با وعده ازدواج در چند سال دیگر نپذیرید .... کاملاً حساب شده و با پشتوانه ای از نگاه کارشناسی و واقع بینانه است . دخترها اغلب هدفشان از رابطه ازدواج است و پسرها اغلب دوستی صرف و .... اگر پسری هم بخصوص در سنین پایین ( بین 18 تا 26 ) وعده ازدواج را صادقانه هم بدهد به او می گوییم چنین وعده ای نده . چون معلوم نیست فردا چه اتفاقی می افتد ، چون پسرها اغلب تغییر روحیه و گرایش پیدا می کنند . نشنیدی که می گویند مردا اغلب از 30 سال به بعد عاقل می شوند ، این اگر چه سخنی عوامانه است اما حکایت از واقعیتهای تجربه شده دارد .
بسیاری از این وعده ها از سوی پسرها به جایی کشیده که پسر تغییر نظر داده ، هم به خاطر فروکش کردن احساسات اولیه ( بیشتر به خاطر در دسترس بودن دختر مورد نظر ) ، هم به خاطر تغییر تفکر و نگرش و ... اما به خاطر وابستگی دختر را سر می داونند تا وقتی بخواهند قطعاً با کسی ازدواج کنند اونموقع کامل او را رد می کنند .
ما به دخترها توصیه می کنیم که در رابطه های دوستی وارد نشوند و از همون ابتدا به طرف بگویند فقط رسمی حاضرند رابطه ای را محدود و زیر نظر و با راهنمایی خانواده ها برای شناخت و به دور از احساسات داشته باشند . این ابراز قاطعانه پسر رو در موقعیت تصمیم گیری قرار می دهد و تکلیف معلوم می شود .
شما این قاطعیت را به خرج نداده ای . از طرفی می گویی او ترسو است و بنا به صحبتهای شما مشخصه استقلال عمل ندارد ( هم ترس و هم عدم استقلال و وابستگی به خانواده و پنهانکاری برای یک مرد از اشکالات اساسی است که در زندگی بسیار مسئله ساز خواهد بود ) یعنی هم شما با راه اومدنها و قاطعیت نداشتن و علاقه نشون دادنها و امید به به پایش نشستن ها و هم عدم استقلال خودش ، باعث شده او در موقعیت تصمیم گیری قرار نگیرد .
شما عزت نفس خود را پایمال کرده ای و در حالی که هیچ تعهدی به وی نداشته و نداری خودت را فراموش و همه جوره وی را در نظر گرفته ای >>>> اشتباه محض و بد آموز
شما روحیه ای بسیار رمانتیک دارید و همه چیز را از دریچه رمانتیکش می بینید ، حتی نگرانیت برای پدر و مادر بیشتر یک درام رمانتیک است و این نشان از احساسات غلیظ شما دارد که محور تصمیم گیریهایتان قرار گرفته و این در زندگی بسیار آسیب زاست چنانکه با وارد شدن در چنین رابطه ای و ادامه دادنش به شما آسیب زده است . باید ذهنتان را به دیدن مسائل به طور واقع بینانه عادت دهید و از این رمانتیک بودن و تجزیه و تحلیل احساسی بیرون بیایید .
راهکار عملی برای شما در حال حاضر :
بی هیچ صرف وقتی و دادن مهلتی به وی اعلام کنید دیگه به پاش نخواهید نشست و برنامه اتان این است که از این به بعد خواستگاران را جدی پذیرا باشید و برای ازدواج بررسی کنید . و از اینکه این مدت به پای وی صبر کردید ابراز کنید که اشتباه بوده و دیگر نمی خواهید این اشتباه را ادامه دهید .
مطمئنم به شما خواهد گفت که کار خوبی می کنی .
( چون این آقا پسر اگر به طور جدی خواهان شما بود به آب و آتش میزد که خانواده اش را جلو بفرستد . پس شما برایش یک موقعیت بوده ای که اگر شد شد اگر نشد هم نشد . ( تیری در تاریکی ) و آیا ارزش شما در این حد است که فردی شما را در موقعیت اگر شد شد اگر نشد هم نشد معطل بگذارد ؟؟؟!!!!!!!!!
قاطع باش و و با قطع این رابطه عزت نفس خود را احیاء کن و در جهت قطع وابستگی بکوش .
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نيكتا
باورتون ميشه از سر شب كه باهاش دو كلمه اونم با قهر حرف زدم چقدر سر حالترم
چون عزت نفست را تقویت کرده ای و قاطع بوده ای ( آنچه که در خود پایمال کرده ای و این آفت این رابطه بوده برای شما )
همدم جان نه نميشه چاره ي نيست من بايد ببينمش تا يادشو براي هميشه حفظ كنم
بسیار اشتباه است ، شما باید بستر زدایی کنید ، یعنی برعکس این کاری که می خواهید بکنید انجام دهید . به قطع وابستگی نیاز دارید و این کار شما خلاف این جهت است
ميخوام الانم كه بهش زنگ ميزنم صداشو ضبط كنم تا اگه خداي نكرده يه جايي ديگه نتونستم دوريشو تحمل كنم به صداش گوش بدم
نکن ، این کار را نکن ، دلیلش را در بند قبل توضیح دادم
سلام نیکتا جون
من با حرفای فرشته مهربان کاملا موافقم
هر چه زوتر با قاطعیت تصمیم بگیر ٰ و بهترین دلیل هم برای رد او برای تو همین بس که او برای رسیدن به عشق خود سستی می کند و خود را با آب و آتش نمیزند
آخه این چه عاشقی هست که حاضر نیست برای از دست دادن تو اقدام مهمی انجام بده . کار مهمی کنه
همین برای امروز تو بس است که تو فکر کنی اگر این فرد ٰ فردا نیز در امور زندگی با این بیخیالی و فقط ادعای در حرف بخواهد از تو حمایت کند ٰ چه می شود ؟؟؟ اگر فردا مشکلی در زندگیت پیش اومد با کدوم قاطعیت می خواد حلش کنه . شوهری که در زندگی جراتمندانه و قاطعانه نتونه تصمیم بگیره هرگز نمیتونه برای یک زن پشتیبان محکمی باشه .
این قدر خودت را گول نزن .
تو اول کسی نیستی که تو این دنیا عاشق شده و آخریش هم نیستی
فکر کن با چه کسی قراره بهترین سرمایه های عمرت رو به اشتراک بگذاری ؟
چه سرمایه ای بهتر از (( عمر ٰ احساسات ٰ عواطف و قلب و روح و ... )) اینهمه سرمایه های بزرگ که داری با او به اشتراک میگذاری
تا به حال چه سودی برده ای ؟؟؟
غیر اینکه همش ضرر کرده ای !!! از عمرت ٰ از احساساتت و عواطفت
همین بهترین دلیل است که او شریک خوبی نیست ٰ شراکت با او جز ضرر پیامدش نیست .
با خودت لج نکن عزیزم ٰ تو بیشتر با خودت لج کردی ٰ زندگی و آینده خودت را خراب نکن ٰ
نگذار جوری بشه که حسرت عمل نکردن این حرفا رو بخوری
ما همه دوستای واقغیت هستیم و فقط موفقت شما و همه دوستان رو میخواهیم .
قاطعانه و جراتمندانه تصمیم بگیر ٰ و لذت ببر ار تصمیم خودت .
به امید اینکه تایپیک بعدی از نیکتای عزیز تصمیمی قدرتمند و جراتمندانه باشه و صلاح زندگی خودش رو خودش انتخاب کنه ٰ نه احساسات و عواطفش
دوستت داریم
مهاجر بینشان :43::43::43::72::72::72:
فك نميكنم شما فرشته مهربان باشي بيشتر شبيه نكيرو منكري
برام مهم نيست ديگه اجازه ندن بهم تو اين سايت نظر بدم اما مطمئنم يه چيزيو نميدوني
زندگي كه با چند جلسه خواستگاري باشه رو هرگز نميپذيرم حتي الان و اون زمان
خانم محترم لطفا بفهم داري چي را براي كي تمييز ميدي . من اين لحظالت را حس كردم پس از كم بودن عزت نفس نگو همينطور كه نميتوني از من استفاده كني تا حرفهاي خودت را به چهارتا ديگه كه ميان اينجا تلقين كني.
من ميدونم اونو بهتر پدر مادرش ميشناسم پس من از خيلي ها تو زندگي جلوتر و دقيق تر و آينده دار تر خواهم بود اگر رابطمون به ازدواج ختم بشه . البته اگر.
و اما اگر نشه من هميشه حريمم رو باهاش حفظ كردم دوستش داشتم و دارم اما دليلي نميبينم شما به اين بگي نداشتن عزت نفس . من از شما و عشق من هم از شما شجاع تر بود چون با نبودن هيچ دليل قانوني باهم پيمان بستيم كه ازدواج كنيم و اگر ميبيني نشد يا نتونستيم دليل اين نيست كه اين رابطه اشتباه بوده دليلش اينه كه ما تلاشمونو نكرديم . نه كه همديگه رو نخوايم چون باور كن بعضي چيزها بين انسانها فرسنگها فاصله ميندازه هرچند شما شايد نفهمي.
مگه نديدين يا نشنيدين اونايي كه با هم اصلا هيچ رابطه اي نداشتن و فقط تو مراسم خواستگاري همو ديدن از هم جدا شدن به هم خيانت كردن يا حتي در دوران عقد فهميدن طرفشونو دوست ندارن و جدا شدن.
خانم شايد اون ترسو باشه اما به من بگيد كي هست كه تو زندگيش نترسيده باشه و يا اصلا بگيد كي هست كه عيبي نداشته باشه. همين شما چقدر زشته كه بدون اجازه از من و تاژيكي كه زدم شروع كني به نصيحت ديگران اگر فقط به خودم بود شايد دوستانه ميپذيرفتم اما الان و با اين سخن سرايي بايد بگم بسيار منفعت طلب وارد عمل شدين.
من خيلي ها رو ميشناسم كه بعد از چندين سال رابطه با هم ازدواج كردن و باور كنين از خيلي هايي كه شما ميشناسي خوشبخترن . چون همديگه را آزمودن و بعد زيستن در كنار هم رو پذيرفتن.
به هر حال اميدوارم بفهمين وقتي ميخواين از شرايط ديگران سو استفاده كنين بايد اول بپذيرين فرشته نيستين.
ديدم خيلي ها از شما تشكر كردن اما من اينو لازم نميدونم .
از دوستان ديگه ممنونم كه تا حالا منو همراهي كردن انگار هميشه بايد تمام حرفتو توي دلت نگه داري تا نكنه ديگران بهت ضربه بزنن يا ملعبه دست خودشون كنن براي بيان حرفهايي كه من يعني كسي كه توي اين چرخه افتاده اصلا قبولش ندارم.
همه زندگي من با اين جمله آغاز ميشه :
يا علي گفتيمو عشق آغاز شد
اگر باهاش ازدواج كردم خانم محترم حتما به شما خبر ميدم و اونوقت بايد ازم عذر خواهي كني . و اگر نكردم دليلي نداره بازم ازم معذرت خواهي نكنين.
لطفا هرگز فك نكنين من قلميم براي خط زدن مشق شب شما.
مهاجر عزيز:
بسيار بسيار از تو ممنونم
تمام سعيمو ميكنم كه قويتر بشم و اگر ميبيني هنوز دارم تامل ميكنم چون ندارم كساني رو كه در نبودنش جاي اونو كه نه حداقل جايگاهشو برام ارزشمند نشون بدن. تا من باور كنم اگر اشتباهي شده اگر بهش نرسيدم قلب من بهم دروغ نگفته ايمان رسيدنمون به هم سست بوده . هرچند شايد تو هم حرف منو قبول نداشته باشي.
ممنونم و سپاس فراوان دوست من
ممنون از نیکتای عزیز
نیکتا خانم ٰ منم خیلی وقت نیست اومدم اینجا ٰ 3 سال پیش اومدم ٰ و همون موقع به علت یه ناراحتی از این جا رفتم ٰ بعدش فکر کردم که تصمیم خوبی نگرفتم و حدود 5 روزه که اومدم ٰ
همین چندروز هم یه تایپیکی گذاشتم که افرادی با نا آگاهی نظر دادن و موجب ناراحتی من شد ٰ اما چون این جو رو دوست دارم که افراد ناشناسی اما دلسوز بین این افراد هست میمانم ٰ
هر چه دوستان در این تالار میگن ٰ از روی دوستی و محبت هست ٰ حالا ممکنه من یا هر کسی اشتباهی هم کنیم ٰ اما این دلیل نمیشه که خدای ناکرده به هم بدبین بشیم ٰ مهمتر از همه نیت پاک افراد است . و گرنه همه ما خطاکاریم .
اینجا هر کسی مشکلات خودش رو میذاره ٰ تا افراد نظر بدن و فرد با توجه به نظرات یکیش رو انتخاب کند ٰ
حالا ممکنه یکی هم حرفی بزنه که موجب ناراحتی بشه ٰ شما را خیلی قویتر از اینا میبینم و یقین دارم با پشت کارتون موفق میشید .
انشاالله هر چه زودتر خبر موفقیتتون رو در ازدواج رو بهمون بدی و دل ما رو شاد کنی و در همه مراحل زندگی موفق باشید و باز هم در این جو دوستانه شما رو ببینیم .
ممنون
:43::43::43::72::72::72:
هي مهاجر عزيز من اينقدرا هم ناسپاس نيستم:72:
باور كن خيلي خوشحالم كه يكي جرات كرد بياد نظر بده و من حس نكنم تنها شدم . ممنونتم.
بعدم باور كن اگر اينجا اونقدر آزادي بيان داشته باشه ميمونم و اگه نداشته باشه ميرم اما هرگز حرفها و راهنماييهاي دوستانم و زمان با ارزششون رو كه گذاشتن منو راهنمايي كنن هدر نميدم.
فقط بزار اين شعرو برات بزارم :
گويند كه دوزخي بود عاشق و مست
قوليست خلاف، دل در آن نتوان بست
گر عاشق و ميخواره به دوزخ باشد
فرداست ببيني كه بهشت، همچون كف دست
در ضمن من خيليم قوي نيستم چوبكاري نفرمايين:163:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نيكتا
فك نميكنم شما فرشته مهربان باشي بيشتر شبيه نكيرو منكري
برام مهم نيست ديگه اجازه ندن بهم تو اين سايت نظر بدم اما مطمئنم يه چيزيو نميدوني
زندگي كه با چند جلسه خواستگاري باشه رو هرگز نميپذيرم حتي الان و اون زمان
خانم محترم لطفا بفهم داري چي را براي كي تمييز ميدي . من اين لحظالت را حس كردم پس از كم بودن عزت نفس نگو همينطور كه نميتوني از من استفاده كني تا حرفهاي خودت را به چهارتا ديگه كه ميان اينجا تلقين كني.
من ميدونم اونو بهتر پدر مادرش ميشناسم پس من از خيلي ها تو زندگي جلوتر و دقيق تر و آينده دار تر خواهم بود اگر رابطمون به ازدواج ختم بشه . البته اگر.
و اما اگر نشه من هميشه حريمم رو باهاش حفظ كردم دوستش داشتم و دارم اما دليلي نميبينم شما به اين بگي نداشتن عزت نفس . من از شما و عشق من هم از شما شجاع تر بود چون با نبودن هيچ دليل قانوني باهم پيمان بستيم كه ازدواج كنيم و اگر ميبيني نشد يا نتونستيم دليل اين نيست كه اين رابطه اشتباه بوده دليلش اينه كه ما تلاشمونو نكرديم . نه كه همديگه رو نخوايم چون باور كن بعضي چيزها بين انسانها فرسنگها فاصله ميندازه هرچند شما شايد نفهمي.
مگه نديدين يا نشنيدين اونايي كه با هم اصلا هيچ رابطه اي نداشتن و فقط تو مراسم خواستگاري همو ديدن از هم جدا شدن به هم خيانت كردن يا حتي در دوران عقد فهميدن طرفشونو دوست ندارن و جدا شدن.
خانم شايد اون ترسو باشه اما به من بگيد كي هست كه تو زندگيش نترسيده باشه و يا اصلا بگيد كي هست كه عيبي نداشته باشه. همين شما چقدر زشته كه بدون اجازه از من و تاژيكي كه زدم شروع كني به نصيحت ديگران اگر فقط به خودم بود شايد دوستانه ميپذيرفتم اما الان و با اين سخن سرايي بايد بگم بسيار منفعت طلب وارد عمل شدين.
من خيلي ها رو ميشناسم كه بعد از چندين سال رابطه با هم ازدواج كردن و باور كنين از خيلي هايي كه شما ميشناسي خوشبخترن . چون همديگه را آزمودن و بعد زيستن در كنار هم رو پذيرفتن.
به هر حال اميدوارم بفهمين وقتي ميخواين از شرايط ديگران سو استفاده كنين بايد اول بپذيرين فرشته نيستين.
ديدم خيلي ها از شما تشكر كردن اما من اينو لازم نميدونم .
از دوستان ديگه ممنونم كه تا حالا منو همراهي كردن انگار هميشه بايد تمام حرفتو توي دلت نگه داري تا نكنه ديگران بهت ضربه بزنن يا ملعبه دست خودشون كنن براي بيان حرفهايي كه من يعني كسي كه توي اين چرخه افتاده اصلا قبولش ندارم.
همه زندگي من با اين جمله آغاز ميشه :
يا علي گفتيمو عشق آغاز شد
اگر باهاش ازدواج كردم خانم محترم حتما به شما خبر ميدم و اونوقت بايد ازم عذر خواهي كني . و اگر نكردم دليلي نداره بازم ازم معذرت خواهي نكنين.
لطفا هرگز فك نكنين من قلميم براي خط زدن مشق شب شما.
سلام نیکتا،
به همدردی خوش آمدید،:72:
سعی کنید آرامش خودتون رو حفظ کنید،
من عادت ندارم با کلمات بازی کنم، و صریح مینویسم، که البته نمیدونم با توجه به شرایط روحی که در آن قرار دارید،
چقدر ظرفیت صریح نوشتن من را خواهید داشت. به هر حال پیشاپیش متاسفم اگر حرفهام براتون کمی تند به نظر رسید.
به هر حال، فکر میکنم اینجا لازم هست چند نکته رو متذکر بشم:
۱- فکر نمیکنم اینجا هیچکس موافق با تصمیم گیری به ازدواج با فردی تنها بر مبنای چند جلسه خواستگاری باشه،
اتفاقا کارشناسان این محیط تاکید بر شناخت مبسوط به قصد ازدواج دارند، اما به قصد ازدواج و زیر نظر خانواده،
علت: برای اینکه شناخت منطقی صورت بگیرد، نه اینکه ابتدا وابستگی عاطفی شکل بگیرد و مانع شناخت درست طرفین از یکدیگر بشود.
یا اینکه پسری با قول ازدواج، از دختری سو استفاده کند، یا ...
۲- واقعیت این هست که، کمک به شما نه برای من، نه برای فرشته مهربان، نه برای هیچکدام از مشاورین همدردی منفعتی ندارد، تنها منفعت و هدف افراد در این محیط کمک به هم نوع هست،
تصمیمی که شما برای زندگی خود میگیرید، قاعدتاً هیچگونه تاًثیری در زندگی هیچیک از ما نخواهد داشت!
۳- ما اینجا در مورد استثناها صحبت نمیکنیم،
خیلی از کسانی هم که با هم ارتباط قبل از ازدواج داشتند، رابطهشان به هر دلیل به ازدواج منجر نشده، و البته در اکثر این موارد طرف دختر کسی هست که ضرر کرده است...این تالار پر است از نمونههایی از این موارد! کافی هست یک جستجو کنید...
۴- در مورد خاص شما به عنوان یک مرد باید بگویم، پسری که دختری را بخواهد، خودش را به آب و آتش میزند تا آن دختر را به دست بیاورد.
و این به آب و آتش زدن، یعنی عمل کردن، یعنی به خواستگاری رسمی یک دختر رفتن ...:300:
حرف باد هواست، میشود روزی هزار بار به کسی گفت دوستت دارم، باور کنید هزینه خاصی ندارد...:163:
۵- اگر ازدواج کردید، که همه ما آرزو میکنیم خوشبخت باشید،:72:
اما اگر ازدواج نکردید، که این با توجه به آنچه ما از واقعیتهای رابطه شما میبینیم محتمل تّر هست،:303:
به عنوان یک پسر خدمتتان عرض میکنم، دلیلش این نیست که شما تلاش نکردید،
دلیلش این هست که شما دختری نبودید که او برای ازدواج میخواست!
او به عنوان یک پسر چیزی از دست نداده است، ۶ سالی با دختری دوست بوده و حداقل به نیازهای عاطفی اش موقتاً پاسخ داده!،
اما شما به عنوان یک دختر، به خصوص با توجه به عرف جامعه ما، باخته اید،
از نظر روحی ضربه خورده اید، چرا که به او وابسته شده اید، که البته موضع گیریهای الان شما هم، تنها علتش همین موضوع هست!
و ۶ سال زندگی خود را تلف کرده اید، فرصتهای خوبی را برای ازدواج از دست داده اید.
بر خلاف آن پسر، که ضرری نکرده و هنوز میتواند به خیلی از موارد برای ازدواج فکر کند!
فکر میکنم، همینها کافی باشد برای اینکه بگوییم ورود به چنین روابطی، کاملا اشتباه هست!
قاعدتاً، در آن صورت، متأسفانه شما هم یک درس عبرت میشوید برای افرادی که روزی تاپیک شما را میخوانند،و متأسفانه ما از این درس عبرتها در این تالار کم نداریم،
و در آن صورت فکر میکنم، بد نیست افرادی که چنین روابطی دارند یا به آن فکر میکنند، و احتمالأ گذرشان به تاپیک شما میافتد، پست فرشته مهربان را با دقت بیشتری بخوانند. شاید آنها قبل از اینکه ۶ سال از عمرشان بی هیچ دلیلی تلف بشود، تصمیم جدی بگیرند.
باز هم عذر میخواهم اگر حرفهام براتون سنگین هست، اما فکر میکنم، الان شما در نقطهای از زندگیتون هستید که موضع گیری یا فرافکنی کمکی به شما نمیکند. باید به طور جدی فکر کنید و یک تصمیم جدی بگیرید.:300:
سعی نکنید چشمهاتون رو به روی واقعیتها ببندید.:300:
موفق باشید،:72:
کامران
ممنون
آقا حامد ميخوام اين تاپيكا رو نشونش بدم موافقين ؟
نیکتا،خوب بود قبل ار اینکه جواب بدی یه نگاهی به درجه فرشته می کردی.به کسی رفاقتی درجه کارشناسی نمی دن.
فرشته نه رقیب شماست نه باهات دشمنی داره.حرفایی که زد از روی علم و تجربه بوده و نه می خواد تاپیک شما
بلندگوش باشه.
گفتی
نقل قول:
من خيلي ها رو ميشناسم كه بعد از چندين سال رابطه با هم ازدواج كردن و باور كنين از خيلي هايي كه شما
ميشناسي خوشبخترن .
فکر می کنی اون چیزی که می بینی حقیقت زندگی اون افراده؟اگر می گیم رابطه دوستی نه،به خاطر حال و روز افرادی
مثل شماست.قبول داری که سیگار باعث بیماری های قلبی تنفسی می شه؟آیا اگر چند نفرو ببینیم سیگاری هستن
دچار بیماری نشدن می تونیم بگیم؟نه،سیگار باعث بیماری نمی شه؟البته سیگار اثرشو روی ریه می ذاره برای
یکی علنی می شه یکی پنهان.دوستی هم همینطوره همیشه شک بین دو طرف برقراره برای یکی علنی می شه
برای یکی نه.
نقل قول:
زندگي كه با چند جلسه خواستگاري باشه رو هرگز نميپذيرم
کاملن درسته،هیچ مشاوری م به شما نمی گه با چند جلسه به عقد کسی دربیای.
انسان تا زمانی که بدون مسئولیت از چیزی سود می بره و احساس نکنه بدون ثبت قانونی از دستش می ده
برای ثبت قانونیش که مسئولیت به دنبال داره اقدام نمی کنه.
در مورد این پسر هم همینطوره تا زمانی که احساس از دست دادن شما رو نداشته باشه برای ازدواج اقدامی نمی کنه.