RE: مشکل جدی با نامزدم،لجبازی و شرط گذاشتن
شوهرم خیلی لجبازه. داره با دست خودش زندگیمونو نابود می کنه. به بابا بزرگام گفته شماها بزرگنرین ، احترامتون واجب و از این حرفا بعدش گفته من تا شرایطم عملی نشه وارد زندگی نمی شم . گفته فقط با عملی شدن این شرایط می تونم ارامش پیدا کنم. گفته من اشتباه کردم و باید تاوانشو بپردازم. تو خونه همه می گن باید بی خیال بشم با همچین مردی نمی تونم خوشبخت باشم. اما من واقعا نمی دونم چی کار باید بکنم. من نمی خوام زندگیم خراب بشه. برای من مهریه اهمیتی نداره از این می ترسم که تو زندگیمون بازم بخواد لجبازی کنه یا سر هر مسئله ای این جریانو بکوبه به سرم. 1 فکرم دارم این که قبول کنم شرایطشو اما هنوز نریم خونمون. ببینم رفتارش چه جوری میشه؟ میشه باهاش زندگی کرد یا نه؟ البته خانواده مخالفن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parvane123
1 فکرم دارم این که قبول کنم شرایطشو اما هنوز نریم خونمون. ببینم رفتارش چه جوری میشه؟ میشه باهاش زندگی کرد یا نه؟ البته خانواده مخالفن.
شرط شما چیه ؟
خانواده چرا مخالفه ؟
سلام مشکل من هم مشابه مشکل شماست ما خانوما کلا صبرمون کمه اگه مثل اقایون یکم غرور داشتیم اینطور بلاها سرمون نمیومد نامزد من هم همینکار رو باهام کرد از عید گذاشته رفته باز نامزد شما روزی حداقل یکبار رو زنگ میزده نامزد من که اصلا فقط وقتی کار داشت اصلا ناراحت نباش فقط صبرکن احساساتی هم برخورد نکن. نامزد من بعد از کلی تحمل سختی کارهاش و هیچی نگفتن هام من رو به دروغ هم متهم کرده. توکلت به خدا باشه هرچه خدا صلاح بدونه همون میشه.برات دعا میکنم انشااله مشکلت حل بشه .
سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم همه تاپیکهاتو خوندم:303:
حرف بچه ها درسته باهاش تماس نگیر اینجوری عصبی تر میشه لج میکنه تا حالا ندیدم بگی اس ام اس دادم اوضاع خوب شده! پس نکن:316:
هرچی تو بیشتر بری سمتش اون کم محلی کنه تو بیشتر میری سمتش علاقت بیشتر میشه نسبت بهش حریصتر میشی این یه چیزه طبیعیه اینجوری اونم ازت متنفر میشه :324:
یکم به ذهنت آرامش بده من دخترم میدونم خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی سختهههههههههههههههههههههه
تجربه عاشق شدنو نخواستنو دارم
ما زنها وقتی میخوایم جدا بشیم همش فکر میکنیم تقصیر ما بوده تمام تلاشمونو نکردیم
به این فکر کن بعد از ازدواجت مدام اذیتت میکنه که فلان جا اینو گفتید خانوادت اینو گفته به نظرت میتونه فراموش کنه؟
بذار جو خونتون آروم بشه از خونوادت بخواه فعلا صبر کنن بحثشو نکنن ببین اون تماس میگیره یا نه؟
اون قبول کرده حق طلاقو به منم بده (وکالت برای طلاق ) برای من مهریه اصلا مهم نیست. فقط از این می ترسم که الان که 3 ماهه منو گذاشته رفته اگه در اینده دوباره تکرار بشه من چی کار باید بکنم؟ ضمنا اگه شرطشو قبول کنم عزت نفسمو از دست می دم مطمئن نیستم بتونم از زندگیم لذت ببرم. بابابزرگام بهش گفتن که تمام اشتباهات از من بوده برگرده سر زندگیش و همه چیزو خراب نکنه. اونم گفته با عملی شدن شرطاش برمی گرده و گفته ما اشتباه کردیم و باید تاوان بدیم (با کم کردن مهریه)
خواهش می کنم راهنمایی کنین.
دارم به این فکر می کنم که بگم به خاطر حفظ زندگیم با وجود اینکه شرطش عادلانه نیست اما قبول می کنم فقط حق طلاقم می خوام .فعلا هم حاضر نشم برم خونه خودمون. 2 تا احتمال می دم
1- اون فقط می خواد یه ضربه به من و خانوادم بزنه و به قول معروف دلش خنک بشه( گفته تا حالا حرف ما به کرسی نشسته این 1 مورد باید حرف اون باشه) اینجوری امکان اینکه ما همدیگرو ببینیم فراهم میشه و میتونم باهاش صحبت کنم (3ماهه ازم فراریه حتی جواب تلفنامم نمی ده ) احتمال می دم (البته با درصد کم!) که بتونم منصرفش کنم.
2-هدف اصلیش طلاقه و این شرط فقط بهونه است که در این صورت در مقابل قبول کردن من هم ممکنه بازی در بیاره!
البته خانوادم موافق نیستن و میگن هر چه زودتر ازش جدا بشم به نفعم هست. در حال حاضر حریم ها و حرمت ها بین اون و خانوادم برداشته شده (درگیری لفظی داشتن البته اون به شکل مستقیم توهین نکرده ). لطفا نظرتونو بگین.
پروانه جان متاسفم که کارتون به اینجا رسیده.
نمی دونم چقدر نظرم درسته ولی سعی کن در اینجور موارد به خانواده ات نزدیکتر بشی و با مشورت اونها به یک نتیجه برسی. اگه تو هر تصمیمی حمایت اونها رو داشته باشی، تو مراحل بعدی ادامه و قبول شرایط برات راحتتره.
ضمن اینکه خانواده ات بدت رو نمی خوان و از احساساتی که شما درگیرش هستی به دورن و هم اینکه باتجربه تر از شما هستن.
من تنها دختر خونواده هستم خانوادم در هر شرایطی ازم حمایت می کنن و تنهام نمی ذارن از این بابت مطمئنم. الان اونا به همسرم بدبین هستند و معتقدند اگر الان بهش باج بدم (شرطشو قبول کنم) در اینده مشکلات بزرگتری خواهم داشت میگن همسرم ادم قابل اعتمادی نیست من الان درگیر احساساتم و احساسی به قضیه نگاه می کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parvane123
دارم به این فکر می کنم که بگم به خاطر حفظ زندگیم با وجود اینکه شرطش عادلانه نیست اما قبول می کنم فقط حق طلاقم می خوام .
حق طلاق بدون مهریه چه ارزشی داره؟
سلام عزیزم
اگه راضی نیستی مهریتو نبخش بری تو زندگی هروقت خواست طلاقت میده
کسی که از زندگیش راضی باشه و به خواست خودش باشه مهرش رو ببخشه با شما تو این شرایط فرق داره
به نظر خانوادت گوش کن:43:
عجله نکن سعی کن آرامشتو با خوندن قرآن یا سفر بیشتر کنی
امیدوارم مشکلت بخوبی حل بشه:43: