من که شما رو ندیدم تا بتونم تو این مورد قضاوت کنم.ولی در کل اگر مرد از نظر جنسی از زنش ارضا نشه ممکنه به
کسانه دیگه رجوع کنه.به یه متخصص مراجعه کن تا بهت اطمینان بده سایز اندامت با توجه به قد و وزنت متناسب
هست یا نه.
نمایش نسخه قابل چاپ
من که شما رو ندیدم تا بتونم تو این مورد قضاوت کنم.ولی در کل اگر مرد از نظر جنسی از زنش ارضا نشه ممکنه به
کسانه دیگه رجوع کنه.به یه متخصص مراجعه کن تا بهت اطمینان بده سایز اندامت با توجه به قد و وزنت متناسب
هست یا نه.
خانم پیانو زن،
به نظر من شما خودت رو همینطور که هستی دوست داشته باش.
اول معذرت می خواهم که این حرفها رو می زنم، ولی هدفم کمک هست.
ببینید، خیلی پسرها هستند که دختر لاغر می پسندند. از جمله یکی از دوستان صمیمی من.
در مورد عمل باید به شما بگویم که به نظر من به خصوص قبل از ازدواج این یک کار اشتباه است.
شما گفتید چهره ای زیبا دارید. مطمئن باشید همین مسئله پسرها رو جذب خواهد کرد.
فوق فوقش بعد از ازدواج اگر دیدید این مسئله اذیتتون می کنه، با شوهرتون صحبت می کنید. اگر خواستید می توانید عمل کنید. ولی بعد از ازدواج!
شما از الآن می خواهید برید زیر تیغ جراحی که شاید فلان کس که بیاد خواستگاری، سینه بزرگ دوست داشته باشه؟!
اصلاً از کجا معلوم، شاید پسری شما رو بپسنده، ولی بعد که متوجه شد سینه های شما عملی هست، کمی زده بشه! به این خاطر که فکر می کنم به خصوص در ایران این مسئله به اون صورت جا افتاده نیست. ولی اگر بعد از ازدواج این کار رو بکنید، با رضایت هر دو طرف هست.
در ضمن دختر معمولاً به مادر می رود. یعنی از این لحاظ شما هم شبیه او خواهید شد.
این قسمت رو که قرمز کردم اصلا قبول ندارم. اگر شما مهارتهای لازم رو در زندگی زناشویی داشته باشید ، همسرتون با شما احساس راحتی لازم رو خواهد داشت و اگر احساس کنه دوست داره اندام همسرش تغییری داشته باشه با خود شما مطرح می کنه و نه اینکه بره سراغ کس دیگه. پس اصلا نگران نباش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
بعد هم خود شما گفتی به عمه ات رفتی پس تغییرات لازم رو بعد از ازدواح خواهی کرد (بعد از داشتن رابطه جنسی سالم بعضی اندامهای شما بزرگتر می شن ) و همچنین بعد از بارداری و اگر به فرزندتون شیر بدید باز تغییر قابل ملاحظه ای خواهید داشت.
من کسانی که مشکل شما رو داشتند در اطرافم زیاد دیدم ولی هیچ کدوم از اونها نظر همسرشون این نبود که این یک مشکله و فقط خود اون خانمها فکر می کردند این یک مشکله. پس بهتره به قول دوستمون hamed 65 صبر کنی تا نظر همسرتو در اینده بعد از ازدواج بدونی.
شما یه دکتر برو تا مطمعن بشی سینت رشد نکرده یا کوچیکه.این دوتا خیلی با هم فرق می کنن.یکی قدش کوتاست
یکی کوتوله ست.یکی طبیعیه یکی ناهنجاری داره.
ببخشيد deljoo_deltang جان، مگه همه ي اون آقايون ميان و خصوصي ترين مسائل زندگيشون رو براي شما بازگو ميكنن!!!؟؟:162:نقل قول:
من کسانی که مشکل شما رو داشتند در اطرافم زیاد دیدم ولی هیچ کدوم از اونها نظر همسرشون این نبود که این یک مشکله و فقط خود اون خانمها فکر می کردند این یک مشکله.
نخیر اون اقایون نه ولی اون خانمها بله. چون بعضیهاشون از فامیل نزدیک من هستند و بعضی از دوستان بسیار نزدیک من و من هم معمولا بین دوستهام به عنوان سنگ صبور و رازدار شناخته شدم و میان و مشکلاتشون رو با من در میون میزارن.
بعضی حرفها جایش در این تالار نیست اما برای دوست عزیزمون می گم تا بدونه سلیقه ها با هم فرق می کنه. در این حایی که من زندگی می کنم این جور عملها خیلی رایجه اما من خودم خیلی از پسرهای درشت رو دیدم که با دخترهای اسیای شرقی که جسه بسیار ریزی دارند (و البته سینه های بسیار کوچکی) ازدواج می کنند . علتش رو به خاطر موقعیتی که دارم تونستم بفهمم و اون این بود که این اقایون از رابطه جنسی با این خانمهای ریز جسه خیلی بیشتر لذت می برن تا ....
سلام پیانو زن عزیز،
منم با حرف دوستان موافقم که باید خودت رو بیشتر قبول داشته باشی و خودت رو دوست داشته باشی و روی اعتماد به نفست کار کنی.
اما در کنار اینا، برای اینکه این مساله کمتر اذیتت کنه، خودت گفتی که با توجه به bmi، کمبود وزن داری. چرا یه دکتر تغذیه نمیری و رژیم چاقی نمیگیری؟ (حتی جدا از این موضوع که عنوان کردی، کمبود وزنت ممکنه برای سلامتیت مساله ساز بشه.)
چرا بعنوان راه حل، فقط به جراحی فکر کردی؟
اگه دکتر تغذیه بری قطعاً نتیجه میگیری. حتی اگه یه بار رفتی و نتیجه نداده، دکترت رو عوض کن. دنبالش باش تا وزنت به وزن ایده آل برسه. اون مشکل هم در کنارش حل میشه.
ضمناً اگه همه ی آدما یه جور بودن که نمیشد. خب بالاخره خدا هر کدوم از ما رو یه جوری آفریده و سلیقه های مختلفی هم به هممون داده. اینه که نگران نباش:72::72:
با سلام و تشکر مجدد از همه ی دوستان عزیز.:72::72::72:
یه چیزی که من از کل پاسخ ها فهمیدم اینه که(البته اگر همگی نوع جنسیتشون رو با صداقت اعلام کرده باشن) اکثر کسانی که خانم هستند معتقدند که من باید از نظر روانی روی خودم کار کنم. چون فکر کنم هیچ جنس مونثی دوست نداره فکر کنه ارزشش فقط به جسمشه و خودش رو بالاتر از این میدونه و فکر میکنم هر خانمی اگر حس کنه برای شوهرش فقط وسیله ی ارضاست نه یک شخصیت والای الهی خیلی خیلی رنجیده بشه.
از طرف دیگه آقایون تالار که مجرد بودن جزء اطلاعات عمومیشون ثبت شده نظیر آقای مهرداد65 و فرهنگ27 و مهرداد م(یکی از این آقایون مهرداد وضعیت تاهلش مشخص نبود ولی الان یادم نیست کدومشون بود و حوصله هم ندارم دوباره برم نگاه کنم!) معتقدند که ظاهر امر خیلی مهمیه و پیشنهادشون بیشتر اصرار بر جراحی هست حالا به نظر فرهنگ هرچه زودتر بهتر چون اگه مردی از همسرش ارضا نشه امکان داره بره سراغ یکی دیگه(جناب فرهنگ ببخشیدا ولی این همون بی شع... که من میگم دیگه. خیلی بیخود میکنه اگه با یکی ازدواج کنه و فقط به فکر ارضا شدن خودش باشه و کاری به سرنوشت و چیزهای خوب دیگه ی همسرش نداشته باشه و خیلی خودخواهانه بره سراغ یکی دیگه. چنین کسی به نظر من آدمیه که زن رو بیشتر از هرچیز فقط یه وسیله میدونه و به نظر من چنین آدمی اصلا فرهنگ نداره) و به نظر مهرداد بعد از ازدواج و با رضایت شوهر چون ممکنه اگه ببینه عملیه توی ذوقش و زیر دلش بزنه!! (این باز قابل قبول تره و به نظر پیشنهاد خوبی میاد)که این شاید ناشی از آرزو ها و ایده آل هایی هست که این دوستان برای زندگی آینده ی خودشون مد نظر دارن و از این زاویه به مشکل من نگاه میکنن و نظراتشون رو اعلام کردن. که من میتونم نتیجه بگیرم برای آقایون مجرد این یک مسئله ی مهم هست که شایدبه سختی باهاش کنار بیان. و اینجوری نگرانی من میتونه به جا باشه که نکنه مورد پذیرش کامل همسر قرار نگیرم.
از طرف دیگه آقایون متاهل تالار نظیر مدیر همدردی محترم که سابقه ی زندگی مشترک دارن ظاهرا متوجه هستن که مسائل دیگه ای در زندگی اهمیت بیشتری داشته و این قضیه ظاهرا به نظر اونها مشکل حادی نیست و فقط لازمه از نظر روانی و اعتماد به نفس روی خودم کار کنم.(البته اگر درست متوجه شده باشم و یه موقع برداشت تحریف گونه ای نکرده باشم)
ضمنا یه چیز دیگه هم متوجه شدم که از بین همه ی اعضا آقای فرهنگ از همه باهوش تر و رو راست تره. خدمت اعضا هم عرض کنم که من در کل خیلی هم خوشکل و متناسب هستم.نسبت به خودم هم جدا از قضیه ی ازدواج احساس خوبی دارم. ولی فکر کنم هر کس باشه حتی اگه اعتماد به نفس بالایی داشته باشه و از خودش هم احساس رضایت داشته باشه ولی حس کنه همسرش احساس کمبود یا نارضایتی یا اکراهی داره نمیتونه عمیقا احساس خوشبختی کنه. مگه غیر از اینه که آدم میخواد بتونه همسرش رو شاد کنه؟ وقتی من فکر کنم کسی که داره با من زندگی میکنه احساس خوشبختی نمیکنه من چطوری میتونم احساس خوشبختی کنم؟!!!
قاطی کردیا.مهرداد 65 نداریم.من گفتم به یه جراح پلاستیک یا متخصص زنان مراجعه کن تا بهت بگن وضعیت سینت
نرماله یا ناهنجاری داره.
کاملن اشتباه می کنی.مرد وقتی ازدواج می کنه می خواد از نظر جنسی م ارضا بشه،حالا اگر نتونه با زنش به این هدفنقل قول:
جناب فرهنگ ببخشیدا ولی این همون بی شع... که من میگم دیگه. خیلی بیخود میکنه اگه با یکی ازدواج کنه و فقط
به فکر ارضا شدن خودش باشه و کاری به سرنوشت و چیزهای خوب دیگه ی همسرش نداشته باشه و خیلی
خودخواهانه بره سراغ یکی دیگه. چنین کسی به نظر من آدمیه که زن رو بیشتر از هرچیز فقط یه وسیله میدونه و به
نظر من چنین آدمی اصلا فرهنگ نداره
برسه برای خیانت انگیزه پیدا می کنه.هیچ ربطی م به سایر خصوصیات زنش نداره.
آره خوب فکر کنم قاطی کردم. منظورم حامد بود.
شما چقدر به مچ گیری و دست انداختن بقیه علاقه دارید!!!
این هم نظر شماست دیگه. به جای خودش محترمه.
اینی که شما میگید:" مرد وقتی ازدواج میکنه میخواد از نظر جنسی م ارضا بشه" نیست. بلکه بیشتر شبیه اینه که بگی:" مرد وقتی ازدواج میکنه میخواد از نظر جنسی ارضا بشه"
شما دارید تعهد رو که اصل مهمیه توی ازدواج زیر سوال میبرید. کور که نیست همون اول درست انتخاب کنه. این به نظر من خیلی ظالمانه است که به خاطر این بخواد خیانتی کنه. راه های زیادی جز خیانت کردن وجود داره که هر دو بتونن مشکلشون رو بین خودشون حل کنن.
شما پس فردا که ازدواج کردی مثلا اگه از همسرتون ارضا نشدید واقعا ولش میکنید میرید سراغ یکی دیگه؟!!!