مبارک باشه! :73::)
نمایش نسخه قابل چاپ
مبارک باشه! :73::)
آقا رامين عزيز صميمانه تبريك ميگم:72::72:
شنيدن يه سرانجام خوب واقعاً لذت بخشه ....اميدوارم همواره اين رابطه شيرين و پر هيجان باشه.
حالا كه تقريباً همه چيز روبراه شده به اين معني نيست كه شما تا آخر ،همين قدر رويايي زندگي خواهيد كرد.
در اين زمان كه زمان فراغته ،(يعني اوضاع تقريباً آرومه)مهارتهاتو بالا ببر ..براي آينده برنامه ريزي كن
1)برنامه ريزي كوتاه مدت 2)برنامه ريزي ميان مدت 3)برنامه ريزي دراز مدت
موضوعات زندگيتون رو دسته بندي كن و توي اين سه دسته جا بده.
مثلاً اتمام دوره كارشناسي جزو برنامه هاي ميان مدته كه بايد طي 3 سال آينده به اتمام برسه.
پيدا كردن كار از اولويت هاست كه بهتره به صورت جدي و صحيح به اون فكر بشه.
يا
چون ابتداي زندگي شما با تنش همراه بوده حتماً روي رابطه ها دقت نظر داشته باشين.
1. رابطه شما با خودتون
شما الان ديگه فقط پسر مامانتون نيستيد بلكه نقشهاي مهم ديگه اي رو كسب كرديد. مثل نقش همسري پس رو خودتون كار كنيد تا ..زود عصباني نشيد...از كوره در نريد........اقدامات عجولانه يا خطرناك نكنيد..منطقي تر باشيد
2.رابطه شما با همسرتون
3.رابطه شمابا خانواده خودتون
4.رابطه شما با خانواده همسرتون
راستي آقا رامين عنوان تاپيكتو عوض نميكني؟؟
آقاي رامين توي عمرم تا اين حد واسه خوشي يكي ديگه خوشحال نشده بودم .خدا رو صدهزار مرتبه شكر كه مشكلت حل شد.:323:
:323: امیدوارم همیشه خوشبخت باشین.
با سلام
وقتی خوندم ازدواج کردین دلم به لرزه دراومد ناخودآگاه گریه کردم تبریک میگم از این امتحان الهی سربلند بیرون اومدین میبینی خوشبختی دست خود آدمه فقط کافیه همت کنی و توکل. واسه همه ما هم دعا کنین با آرزوی توفیق
مبارک باشه:104:
سلام رامین 68
امیدوارم تو خواستگاری موفق شده باشید.ام اگر نشده بهترین کار اینه که با یک بزرگتر از فامیلت صحبت کنی تا پادرمیونی کنه .چون این ازدواج باید عملی شه .:305:
سلام .به نظرمن اول ازهمه باید به خانومت تبریک گفت چون خداخیلی دوسش داشته.اگه این اتفاق قشنگ نمی افتاد این خانومت بودکه بزرگترین ضربه رومی خورد ودلیلشم خوب میدونی.خیلی مواظبش باش...بازم تبریک میگم وامیدوارم خوشبخت بشید.
تبریک آقا تا باشه از این خبرا:104::104::104::104::104::104::104::104: