تقریبن از هیج راهی.مگر یه نفر اونقدر رفتارش تابلو باشه که خودت متوجه بشی.
نمایش نسخه قابل چاپ
تقریبن از هیج راهی.مگر یه نفر اونقدر رفتارش تابلو باشه که خودت متوجه بشی.
نقل قول:
دوست دارم بدونم چطورمی شه فهمید که یه آقا قبلا رابطه ی جنسی داشته یا نداشته
این فاکتور چقدر می تونه تو موفق یا ناموفق بودن ازدواج تاثیر گذار باشه؟
می دونم اگه یه روزی متوجه بشم کسی که باهاش می خوام ازدواج کنم قبلا رابطه داشته خیلی ازش سرد می شم و انگار دنیا رو سرم خراب می شه
از اونجایی که خودم هرگز به سمت اینجور رابطه ها نرفتم آیا حق دارم بخوام با کسی ازدواج کنم که قبلا سکس نداشته یا خیر؟
به قول فرهنگ عزیز نمی توان فهمید
خب هم می تونه توی موفقیت تاثیر داشته باشه و هم توی عدم موفقیت.یکی براش مهمه که همان اول بتواند با همسرش یک رابطه ی جنسی در سطح بالا برقرار کند.خب اینجا تاثیر مثبت دارد.ولی در مورد شما با توجه به خواسته هایتان ، به نظرم توی عدم موفقیت ازدواجتان تاثیر دارد
شما حق دارید با هر کسی که دوست داشتید ازدواج کنید.حتی اگر خودتان قبلا آنگونه زندگی نکرده باشید.فقط هر چه خواسته هایتان بیشتر شود انتخاب هایتان محدود تر می شود و همچنین نظر طرف مقابل هم مهم است
امیدوارم توانسته باشم کمکی بکنم
شاد باشید
:72::72::72:
به قول فرهنگ عزیز نمی توان فهمید
خب هم می تونه توی موفقیت تاثیر داشته باشه و هم توی عدم موفقیت.یکی براش مهمه که همان اول بتواند با همسرش یک رابطه ی جنسی در سطح بالا برقرار کند.خب اینجا تاثیر مثبت دارد.ولی در مورد شما با توجه به خواسته هایتان ، به نظرم توی عدم موفقیت ازدواجتان تاثیر دارد
شما حق دارید با هر کسی که دوست داشتید ازدواج کنید.حتی اگر خودتان قبلا آنگونه زندگی نکرده باشید.فقط هر چه خواسته هایتان بیشتر شود انتخاب هایتان محدود تر می شود و همچنین نظر طرف مقابل هم مهم است
:72:
از نظر من هر دوی این تاثیرات منفی هست
قبلا هم عارض شدم که برای برقراری رابطه ی جنسی در سطح عالی حتما نیازی به داشتن تجربه نیست
این یه چیز غریضی هست و با آموزش های اول ازدواج می شه کاملش کرد تجربه ی این گناه فقط باعث جذابیت برای گناه های بعدی می شه
برای من باعث عدم موفقیت می شه و چون این رو تو خودم می بینم که اگه با این مسئله خدایی نکرده بر بخورم چه احساسی پیدا می کنم این سوال رو پرسیدم
انگار هیچ راهی نیست
به هر حال ممنونم شاید من راهم اشتباهه و باید این مسئله رو تو خودم هضم کنم, البته اگه بتونم!
ببخشید من اینقدر کاراگاه بازی در میارم. ایا ایشون ادم دهن بینی که به خاطر حرف دوستهاش دوست دحتر گرفته؟ اگر ایشون ادم دهن بین و خود کم بینی است این سوال رو حتما برای خودت جواب بده.:نقل قول:
نوشته اصلی توسط tell me
ایا اگر دوستاش بش بگن تو املی که رابطه جنسی با دوست دخترات برقرار نمی کنی یعنی بعد ایشون رفته رابطه برقرار کرده؟
از تحقیق هم نترس . چرا باید ناراحت بشه؟ شما حق داری در مورد ایشون تحقیق کنی اما به کسی که برات تحقیق می کنه سوالهایی رو بده بپرسه که مستقیم در مورد رابطه جنسی نباشه ولی بشه از توش حد روابط ایشون رو مشخص کنه. مثلا یک روند سوالات این می تونه باشه:
به اقا یا خانمی که ایشون میشناسن می گید که:
1-روابط اجتماعی این اقا چطوره؟ منتظر جواب
2- چقدر قبلا و یا حالا با دوستهاش می گرده
3- چند تا دوست داره. دوستهاش زیادن یا کم
4- با چند تا از دوستهاش رابطه صمیمی داره
5- ادم روشنفکریه یا خشک مذهبی
6- روابطش با خانمها چطوره؟
7- با دوستهاش رقت و امد خانوادگی هم می کنه یا می کرده؟ به خونه دوستهاشم می ره یا می رفته؟ اگر بله در چه حد ؟
(این سوال برای اینه که هم بحث منحرف بشه هم به رفت و امدهاش پی ببری)
8- می شه شماره یا اسم دوستهایی که باشون رفت و امدش بیشتره رو به من بدید؟
9- با خانمهایی که ارتباط داره یا داشته چجور خانمهایین؟ یه جوری این سوال رو بپرسه که انگار رابطه داشتن خیلی هم خوبه.
و دیگه سوال نپرسه که مشکل ساز نشه.
خوب حالا به نطر من به کسی که برات تحقیق می کنه بگو یک ضبط برداره تا بتونی تو جوابها دنبال سر نخها بگردی. بعدم برو ببین اون ادمها که باهاشون رفت و امد می کرده قبل از اشنایی با شما چجور ادمهایی هستند. سر به زیرن یا اهل دوست دختر بازی. بعد می تونی با خیال راحت تصمیم بگیری. در ضمن اگر این دوستتون دایی داره در مورد دایی ایشون هم یه تحقیق بکنی بد نیست. چون پسرا خصوصیات دایی خودشون رو به ارث می برن. ضمن اینکه بهتره اگر ایشون مادر داره ببینی ایا مادر ایشون خانم معتقدی هست یا نه چون کسی که ایشون رو تربیت کرده مادرشونه و بر اساس رفتار پدرشون تصمیم نگیر.
موفق باشی.
اگرم ادمی با عزت نفس و مستقل برای تصمیماتش هست پس یقین داشته باش که ایشون با کسی رابطه جنسی نداشته.
دلجوی عزیز مثل همیشه دقیق و زیبا می نویسی گلم و کارگاه بازی های شما چشم من رو باز می کنه:46::72::43:
در مورد دهن بین بودنش منم کمی شک داشتم و یه بار هم باهاش بحثم شد که چرا به حرف بقیه رفتی و با کسی دوست شدی... سرش رو انداخت پائین و گفت اشتباه کردم, اون موقع سنم کمتر بود, بهش گفتم اگه این اشتباه قرار باشه دوباره تکرار بشه از الان بهت می گم تو هر شرایطی باشم ازت جدا می شم چه ازدواج کرده باشیم چه بچه داشته باشیم و بهم قول داده, من هم کوتاه اومدم چون احساس کردم از کارش پشیمونه البته بازم می گم همیشه یه درصد خطا واسه خودم می ذارم که شاید داشته گولم می زده:163:
اگه بخوام بر اساس رفتارهاش تو این یک سال و نیم تصمیم بگیرم غیر از دو چیزی که در موردش برام ناراحت کنندست بقیه ی رفتارهاش نسبت به اینکه من خیلی سخت گیر هستم در سطح رضایت بخشیه
اون دو مورد اول اینکه گاهی رفتارهای زنونه داره و زیادی احساساتیه
دوم اینکه پول نداره
گاهی بخاطر اینکه پول نداره خیلی اذیت می شم از طرفی هم نمی تونم پول رو به چیزای دیگه ترجیح بدم و دلم به این خوشه که با هم می سازیم اما دودلی م واسه اینه که خیلی خسته ام و می ترسم کم بیارم
مشکلات اقتصادی که واسه خودمون پیش اومد و شکست مالی که پدرم خورد و از عرش به فرش اومدیم و خیلی مسائل دیگه حساس و ضعیفم کرده و می ترسم دیگه طاقت دردسر نداشته باشم
من استرسم زیاده و تا نزدیک پرداخت قسطش می شه بیشتر از اون می رم تو فکر!
.................................................. ................
دایی هم داره اما اخلاقاشون هزار درجه با هم متفاوته
مادرش خانم متین و مهربونیه و خیلی ماهه
آدم خشکه مذهبی نیست نمازش سر وقته و دوستم هم مادرش رو خیلی دوست داره و الگوش بیشتر مادرشه, براش خیلی وقت می ذاره و بهش محبت می کنه.
در مورد تحقیق شاید بتونم از یکی از فامیل هاشون بپرسم اما ممکنه اونم راستش رو نگه و می دونم سه سوت زنگ می زنه آمار می ده ولی هر وقت خواستگاری رسمی شد از طریق یکی از آقایون فامیلمون می تونم تحقیق کنم چون خیلی زرنگه و مو رو از ماست می کشه بیرون و می دونم بهم کمک خواهد کرد
از وقتی با من دوست شده سعی کردم با تلقین های مثبت عزت نفسش رو ببرم بالا
مثلا همش می گم تو می تونی, بهت می خوره پولدار باشی, تو خیلی خلاق هستی و ... تاثیرش رو دارم می بینم
اگه منم باشم هی بهم بگن می تونم و ... من هم توانم رو می برم بالا و تلاش می کنم
تمام ضعف هاش رو هم به مشاور گفتم و داره روش کار می کنه
صحبت هات خیلی خوب بود و ازت خیلی ممنونم:43::46::43::46::72:
tell me عزيز داري ته و توه همه چي را در مياري ها
ولي در مورد مسائل مالي گفتي كه حساس شدي بهش و زمان قسطاش استرس ميگيري
اولا عزيزم شما حالا كه فقط با اون اقا دوست هستي اينجوري هستي اگه انشاالله بعدا ازدواج كردي حتما ميخواي يه هفته قبل از هر قسط بشيني ماتم بگيري و مجلس عزا راه بندازي هان؟
البته اين ترس يه كمش ناشي از تجربه خانوادگي قبليتون و وضعيت پدرتون هست
ولي عزيزم چرا از اين شكست استفاده نمي كني؟
شما چون تجربه داري تو اين مورد ميتوني خيلي محتاط تر عمل كني و هميشه پس انداز كافي برا موارد غيرقابل پيش بيني جمع كني و همين طور ميتوني عاقلانه تر رو موارد مالي فكر كني و ريسك هاشا بسنجي و مواظب باشي كه بي گدار به اب نزنيد
به نظرم تو كه داري رو همه چي كار ميكني سعي كن اين نگراني در مورد پول را هم كنترل كني البته يه كم نگراني مشكلي نداره ولي شما زيادي حساس هستي
در مورد رابطه جنسي هم بگم كه گفتي مادرش ادم خوب و مذهبيه اگه خودش هم مثل مادرش اهل نماز و روزه است پس احتمال اين كه قبلا رابطه داشته كمتر ميشه يا حتي اگه خدايي نكرده داشته چنين ادمي كه به خدا اعتقاد داره و اعمالشا انجام ميده پس احتمال زياد پشيمون شده و ديگه سراغ اين كار نميره
در ضمن حتما تا حالا فهميدي كه احتمال اين كه بتوني مطمئن بشي قبلا رابطه داشته يا نه خيلي كمه پس فكر كنم بهتره به كسي كه ميخواي در اينده زنگيتا باهاش بسازي اعتماد كني و ديگه دنبال اين موضوعا نگيري
چون ميترسم ديگه از اين موضوع برا خودت يه غول بسازي كه ديگه هيچ جوري نتوني شكستش بدي
همونجوري كه تو توقع داري اون به تو اعتماد كنه و حرفتا قبول كنه پس تو هم بهش در اين مورد اعتماد كن
چون فكر نمي كنم راه ديگه اي برات وجود داشته باشه يا ميتوني اعتماد كني و يا اين مسئله را بكني استخوان تو گلو كه نه ميتوني فرو بدي و نه درش بياري
سلام تل می عزیز.من بیشتر ارسال هاتو خوندم.برای جواب اینجا نیومدم.فقط میخواستم بگم. حرفات برام خیلی شبیه و آشناس.شبیه زندگیه ما به نسبت بقیه خیلی کمه.حیف که الان فرصتش نیست. دوست داشتم باهم همکلام میشدیم. اگه دوست داشتی ارسالهامو بخون. نتونستم ایمیلتو بردارم چون فهمیدم آنلاینی اینجا نوشتم.
سلام محسن جان ببخشید دیر جواب می دم آخه فکرم مشغول تاپیک های دیگه بود و به تاپیک خودم سر نزدم
پست های دیگه م رو تو تاپیک های دیگه م هم خوندی انگار و ازین بابت ازت ممنونم
حرفت خیلی باحال بود خندم گرفت گفتی می خوای عزا بگیری ... امروز نخندیده بودم! واقعیت اینه که همچین آدمی هستم خیلی استرس دارم و چند ماهیه اینطوری شدم, همین دیشب یه اتفاقی افتاد که خیلی مسخره بود ولی کاملا برای چندین دقیقه منطقم رو از دست داده بودم, چندیدن ساعت گریه کردم هنوز هم اثرش روم هست و استرس دارم, متاسفانه از چند ماه پیش که بهم شوک وارد شد هر وقت یه اتفاق کوچیک پیش می یاد بدنم قفل می کنه و خیلی حالم بد می شه, خدا قسمت هیچ کی نکنه, فقط نپرسید چه اتفاقی چون اگه بگم هویتم فاش می شه
صبح بدون دلیل داشتم گریه می کردم, می دونی آقا محسن؟ من خودم آدم جمع کنی هستم و مدیر خوبی هستم, این مدیر بودن رو از مادرم یاد گرفتم, مادرم هم خیلی اقتصادی فکر می کنه و جمع کنه اما پدرم با چند بار شراکت و خرید خونه ای که چندین مالک داشت واسه اینکه سود کنه کل زندگیمون رو داد به باد و مالک هم الان زندانه اما به چه درد ما می خوره؟
در حال حاضر شرایطم خیلی سخته اما توکل به خدا تا چند ماه دیگه بهتر می شه اوضاع چون تصمیم به مستقل شدن از لحاظ مالی گرفتم و وقتی هم نامزد کنم کلی نفشه داریم واسه درآمد زایی و اونموقع پدرم هم دیگه نمی تونه برای کار باهام مخالفت کنه, واقعا برای این جامعه متاسفم که خانمها مجبورن قبل ازدواج به حرف پدرشون و بعد ازدواج به حرف شوهرشون برن و همیشه یه آقا بالاسر داشته باشن
البته دوستم اصلا گیر نیست و در مورد همه چیز باهاش به توافق رسیدم و گفتم قبل نامزدی باید برام بنویسی و امضاء کنی و باید با اطمینان وارد زندگی بشم
ارکیده ی عزیزم مرسی که پست هام رو خوندی خانمی منم دارم پست هات رو می خونم و حتما برات می نویسم:72:
ایمیلم رو نذاشتم چون برادرم ایمیلم رو می دونه و همیشه تو اینترنت دنبال منه تا ازم سوژه بگیره, چند بار هم پیدام کرده اما این بار اگه پیدام کنه کل خانواده از هم می پاشه بخاطر اطلاعاتی که دادم و هیچ کسی نمی دونه پس از این بابت ازت عذر می خوام.:72:
ارکیده ی عزیزم برات نوشتم زیاد............یعنی طولانی شد امیدوارم عذر خواهی من رو پذیرا باشی:72:
تو این تاپیکت برات نوشتم خانمی این لینکشه:
http://www.hamdardi.net/thread-16153-post-157327.html#pid157327
:46:
:43: