من می گم مهریه رو بردارن شما سر تعدادش چونه می زنید؟یه چیزه نمادین بذارن.به جاش زن حق کار کردن داشته باشه
اجازه شوهر مطرح نباشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
من می گم مهریه رو بردارن شما سر تعدادش چونه می زنید؟یه چیزه نمادین بذارن.به جاش زن حق کار کردن داشته باشه
اجازه شوهر مطرح نباشه.
فرهنگ جان اين كه ديگه موضوعي نيست كه بخواهيم راجع بهش بحث كنيم
تو اين زمونه اگه زن كار نكنه و مرد تنها بخواهد كار كنه از پس مخارج بر نمياد
ديگه حالا همه به زور به زناشون ميگن خوب نيست تو خونه بموني افسرده ميشي بيا برو كار كن برات خوبه:311:
مرسی ازهمه دوستان با نظرات خوبشون :72:
حالا به قول فرهنگ عزیز
آقایون نظر بدن
اگر به جای مهریه بالا کسی مهریه کمتری بخواد ولی حق طلاق ازتون بخوادشما موافقین؟
سارا جان من يكي ميگم نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط سارابختیاری
كلا از نظر فرهنگ خانوادگي من(حالا چه خوب چه بد) اين كار قابل قبول نيست
دوما من همين چند وقت پيش يه دوستم كه اين كار را كرده بود ،خانمش يه دفعه گذاشت و رفت و بعدش هم طلاقش را گرفت با استفاده از اين حق در حالي كه حتي يك سال هم از ازدواجشون نگذشته بود
البته اون خانم اونجوري بود ،اينجوري نيست كه بگم همه اينجوريند ولي با اين حال من ترجيح ميدم كه حق طلاق با خودم باشه:305:
با اينكه دخترم ولي به نظرم حق طلاق با مرد باشه بهتره
چون دخترا احساساتي ان و سر هر هيچ و پوچي ميگن طلاق
بماند كه با يه لبخند از طرف شوهرشون پشيمون ميشن
به قول محسن اونجوري هيچ زندگي اي يه سالم دووم نمياره
طلاق باید با توافق دو طرف باشه یا اگر یه طرفه ست باید دلیل محکمه پسند داشته باشه.زن اگر طلاق بخواد کلی شرایط
براش گذاشتن که عملن منصرفش می کنه اگر برای مرد هم شرایط بذارن که نتونه به راحتی طلاق بده مهریه هم پایین تر
میاد.
مرسی فرهنگ عزیز وخدا خیلی مهربونه:72:
من خودمم اصلا بااینکه حق طلاق با زن باشه راضی نیستم.
من خودم دوست دارم یه حج با14سکه وسند خونه دریه جای خوب (خیلی عالی نه خوب)تو شهر خودمون مهرم باشه(البته من فعلا شوهرو پیدا کنم :311:)
سلام دوستان
البته بستگی به دید و فکر زن هم داره
با این همه به نظر من مهریه 14 سکه + سفر حج ، حق طلاق، حق مسکن و... بهترین پشتوانه برای زندگی مشترک هست
زندگی اجباری معنا و مفهومی برای من نداره
باز هم تکرار می کنم طرز تفکر طرفین به زندگی بسیار مهم هست
خوب خداروشکر آیدین عزیز بلاخره فهمیدیم مزنه دهن شما چقدره:311:
من تااینجا فهمیدم که امروزه خیلی هابا مهریه کم راضین واونو پشتوانه زندگی نمی دونن ولی تجربیات دیگرون و چشم هم چشمی باعث میشه که مبلغ مهریه متغییر باشه پس شناخت طرفین خیلی دخیل نیست:316::316:
والا از اولین پستم حرف من همینی بود که در اخرین پستم گفتم
مهریه یک هدیه هست که مرد باید اون رو به زن بده... اگر نتونه بده اسمش هست پول زور!! و من بعنوان مرد زیر بار پول زور دادن نمیرم!:82:
دقت کردید بیشتر هموطنان ایرانی عزیزمان، کارها رو سر جای خودش انجام نمی دهند؟!
مثلا فردی مهندس عمران هست میره شرکت بیمه میزنه!
یا از مهریه برای فخر فروشی استفاده می کنند( البته جدیدا این دست افراد حقوق زن رو مطرح می کنند که بازم بهانه ای بیش نیست ... با توجه به توضیحات قبلی که الان میشه در ابتدای ازدواج تمام شرایط مورد نظر این افراد تامین بشه)
یا عین خودم مهندس هستم تیپ مشاوره ای گرفتم!:311:( البته مزاح کردم من فقط دوست دارم تجربه جدید داشته باشم و تجربه هام رو در اختیار دیگران هم خواهم گذاشت)
یا در حال حاضر دانشگاه رفتن نه تنها به خاطر علم نیست! بلکه ...( خودتان میدانید!)
واقعا مشکل ، مسئله مهریه هست یا ما از جای دیگری داریم می لنگیم؟!:82:
مشکل ، مسئله فرهنگی هست به نظر من...