RE: مشکل رابطه جنسی در دوران عقد تا عروسی
سلام دوستان
یه سوال که توی ذهن من هستش نمی تونم جوابی پیدا کنم
مشاور به من گفتن که دوران نامزدی دوران شناخت طرفین از یکدیگره و این شناخت شامل شناخت جنسی هم میشه و اکثر زوجین از این مساله اطلاعی ندارند در صورتی که 60% از طلاق ها به خاطر مشکلات جنسی میباشد
نظر شما چیه ؟
آیا در دوران نامزدی میشه در مورد مسائل جنسی از همسر شناخت پیدا کرد ؟
آیا برای شناخت این مسائل زود نیست ؟
من برای شناخت زیادی اصرار کردم نتیجه عکس داد . نظر شما چیه ؟
همسر شما چند سال سابقه زندگی مشترک داشته است. الان هم عقد شرعی و قانونی شماست. هیچ مانع شرعی، قانونی، عرفی و اخلاقی برای عدم تمکین ندارد. اگر ممانعت و مخالفت می کند ریشه دیگری دارد.
شاید مساله دیگری دربین است که شما در درخواست تمکین اینقد محتاطید و ایشان در اجرا گذاشتن مهریه و تهدید به دادگاه و ... اینقدر جسورند.
اینکه پدرشان اینقد مشتاق به این وصلت و حل مشکلات هستند و خانم اینقد بی میل، شاید ...
چرا با پدرشان بیشتر صحبت نمی کنید؟
مساله کمی بیشتر از حد مبهم است. رفتار شما، رفتار ایشان، رفتار پدرشان !
سلام
بنظر من هم هرچه زودتر رابطه تان رو تموم کنید به نفع خودتان است.
همین مشکلات رو با همسر قبلیش داشته که باعث شده بهش خیانت کنه وگرنه کسی بی دلیل به همسرش خیانت نمیکنه!:300:
شما اشتباه کردید که با خانومی که قبلا متاهل بوده ازدواج کردید حالا هم دیر نشده خدا رو شکر کنید که به عروسی نکشید!:300:
موفق باشید
شما لایق بهترین ها هستید مطمئن باشید.:305:
دوست عزیز ، از قرار معلوم معیارهای شما برای ازدواج با این خانم فقط معیار مالی بوده، این خانم هم اینو حس کرده بنابراین شاید نمی تونه احساس نزدیکی کنه با شما و ازدواج ناموفق قبلی و اینکه شما حاضر شدید با وجود اینکه خودتون قبلا ازدواج نکرده بودبد با ایشون ازدواج کنید ایشون رو به این نتیجه رسونده که شما با عشق و علاقه با ایشون ازدواج نکردید و به خاطر دارایی ایشون اینکارو کردید. خوب طبیعیه که در چنین شرایطی ایشون احساس صمیمت نمی کنند با شما.
سلام gainwiw،
دوست عزیز، لطفاً قبل از ارسال پست در تاپیک ها دقت کنید تاپیک قدیمی تر از 2 هفته نباشد.
در غیر این صورت پست شما حذف خواهد شد.
هدف توجه به تاپیک های در حال جریان هست که می توانید برای مثال از طریق لیست "ارسال های امروز" به اونها دسترسی پیدا کنید.
با تشکر از توجه شما.