آره نمي گفتي ولي زبان بدنت گويا بود عزيز جان! همينكه لذت نبري براش كافيه كه فكر كنه عين حيوون داره بهت تجاوز مي كنه. پس ترجيح مي ده اينكارو نكنه! مينا! تو بايد زندگيتو درست كني! بايد! :300:
نمایش نسخه قابل چاپ
آره نمي گفتي ولي زبان بدنت گويا بود عزيز جان! همينكه لذت نبري براش كافيه كه فكر كنه عين حيوون داره بهت تجاوز مي كنه. پس ترجيح مي ده اينكارو نكنه! مينا! تو بايد زندگيتو درست كني! بايد! :300:
مينا با حل مشكل روابط جنسي ات خيلي از مشكلاتت حل مي شه عزيزم. شك نكن.:305::305::305::305:
مينا مي شه بپرسم شما و شوهرتون چند سالتونه؟؟؟؟؟؟؟
من 26 سالمه و ایشون30سالشون هست.
آقای sciبه عنوان یه آقا میشه شما هم راهنماییم کنید چی کارکنم؟
هر روز بداخلاق تر از دیروزش میشه.
تازگی خیلی هم حرف زشت میزنه تو هرجمله ایش یه دیونه خنگ بیشعور:163: هست .واقعا ازش بدم میاد دیگه.
مینا جان! اگه یه سری به تاپیک های بچه ها بزنی، می بینی که یه جمله ی اونها به همسرشون مبنی بر اینکه " تو من رو فقط برای رابطه ی جنسی میخوای و خودم رو دوست نداری؟" چقدر تاثیر منفی روی روابطشون گذاشته؛ چه برسه به شما که اولا طول مدت دوریتون فوق العاده زیاده، در ثانی موقع انجام این عمل اون قدر شما بی حوصله و با نفرت این کار رو انجام میدید که همسرتون احساس میکنه، شما هیچ علاقه ای به بدن ایشون ندارید و تنها دارید تحمل می کنید و این اصل رو که رابطه ی جنسی به یه مرد قدرت میده که خودش رو به همسرش نشون بده؛ ( از این لحاظ که ایشون رو ارضا کنه و خوشحالش کنه) رو از همسرتون گرفتید!
من به ایشون حق میدم که روز به روز بداخلاق تر و عصبی تر بشن!
واقعا! شما چقدر دارید عذاب میکشید از برآورده نشدن نیازهای عاطفی تون؛ خوب مسلما همسرتون هم از برآورده نشدن اصلی ترین نیازش، داره بشدت عذاب میکشه!
ترجیح میده شما رو نبینه، با شما هم صحبت نشه، نخنده، تا مگر تحریک بشه که یا نیازش رو سرکوب کنه، یا با اخم و ترشرویی و بدرفتاری شما حین رابطه مواجه بشه که ببینه و احساس کنه که عشقش، کسی که با همه ی وجودش دوسش داره هیچ لذتی از این رابطه نمی بره و تازه داره عذاب هم میکشه، و یه جورایی احساس بی عرضگی کنه که من چرا نمی تونم همسرم رو ارضا کنم؟
مینا جان! خواهش می کنم این قسمت از زندگیت رو جدی بگیر!
ببین، من خودم قبل از ماه مبارک، چیزی در حدود یه هفته بود که می دیدم، همسرم بی حوصله شده و تمام کارهایی رو که هر شب قبل از خواب انجام میداد، خیلی سرسری انجام میداه و سریع میخواست که بخوابه؛ و هر شب میگفت که خسته ام!
خوب؛ منم ناراحت میشدم، پیش خودم میگفتم که من هر شب به خودم میرسم و آرایش و لباس خوب؛ چرا شوهرم این جوری شده؟ تا اینکه دیدم، شب جمعه، ایشون با کلی ذوق و شوق اومد طرفم و شد همون آدم سابق!
منم ناراحت که آره؛ یه هفته ست اصلا انگار نه انگار! اون وقت چی شده که الان یادی از ما کردی؟
می دونی بهم چی گفت: گفت، من این هفته کارم خیلی سنگین بود و خوب، خیلی خسته میشدم، تو رو هم دوستت دارم و خوب؛ وقتی با اون وضع می دیدمت خیلی دوست داشتم که باهات رابطه داشته باشم؛اما خستگی از یه طرف؛ استرس کارم هم از یه طرف باعث میشد که نتونم یه رابطه ی خوب باهات داشته باشم، از طرفی هم می دونستم که به محض اومدن طرفت، تحریک میشم بنابراین تصمیم گرفتم، این یه هفته رو خیلی کم بیام طرفت تا اینکه هر دومون رو اذیت کنم! اما الان که فردا جمعه ست و فشار و استرس کار ندارم؛ می تونم هر جوری که دوست دارم، با هر مقدار زمان، کنارت باشم!
فکر کن؛ شاید یکی از علت های دوری همسر شما هم نسبت به شما، این باشه که فکر میکنه نمی تونه راه حلی برای این مساله پیدا کنه!
مینا جان! این مساله توی زندگی زناشوئی؛ جزو اصلی ترین مسائل هست!
عزيزم رابطه جنسي بخش مهمي از زندگي زناشوييه . نياز جنسي تو مردها خيلي بيشتر ار زنهاست .همانطور كه دل عزيز گفت اين نياز شوهرت سركوب شده علت پرخاشگريشم ميتونه همين مساله باشه . كتاب رازهايي درباره مردان را بخون تواي زمينه خيلي راهنمايي كرده . اين مساله را بي اهميت ندون وسعي كن حلش كني
خواهر گلم، مينا،
مطابق با مثلث اشترانبرگ، بهترين عشق به يك مثلث متساوي الاضلاع شباهت داره كه سه ضلع داره، صميمت، هوس، تعهد و اگر اين سه ضلع مساوي باشند، اون عشق آرماني خواهد بود! اما اگر بخواهيم يكي از اين ضلع ها رو برداريم... اون موقع هست كه اصلا عشقي در كار نيست!! انتظار نداريم اين سه ضلع برابر باشند اما انتظار داريم هر سه ضلع رو داشته باشيم... يعني به عبارت بهتر شما بايد در موعدهاي مقرر حتما سكس رو فراموش نكنيد و به عنوان يه امر فوق برنامه بهش نگاه نكنيد... جزئي از عشقه!
خب حالا ازت مي خوام خيلي منطقي و واقع بينانه نگاه كني و بهم بگي:
1. چه چيزي موجب شده كه احساس خوشبختي نداشته باشي و اينقدر آزرده باشي؟
2. براي اينكه رابطه بهتري با همسرت داشته باشي چه برنامه اي در نظر داري؟
3. تا امروز براي سكس چه برنامه ريزي انجام دادي؟
4. براي دردي كه داري به متخصص زنان مراجعه كردي؟ اين درد در ناحيه رحم هست؟ نتايج آخرين سونو رو مي تونم بدونم؟
خواهر خوبم خانوم دل حرفاتونو قبول دارم اما دو تا مساله هست که باید بگم:
یکی این که شوهر من بیشتر از اینکه خودشو مقصر بدونه منو مقصر میدونه.بارها قبلا بهم گفته که تو یه اشکالی داری من هرکاری هم بکنم توتحریک نمیشی و خوشت نمیاد.
و دیگه این که حتی بعد از این کار هم رفتارش با من تغییر نمیکنه فقط مگه تو همون لحظه وگرنه بعد حتی ازقبلشم بداخلاق تر میشه و باور کنید یه دلیل من هم همینه که میبینم نه تنها بیشتر دوستم نداره هنوز بعد از جند دقش دعوامونم میشه.
. چه چيزي موجب شده كه احساس خوشبختي نداشته باشي و اينقدر آزرده باشي؟ کلا ایشون خیلی خیلی بدبین هستن و این بدبینی زمانی که من کار مثبتی انجام میدم و یا اینکه محبتی بهشون میکنم دوچندان میشه چون فکر میکنه به خاطر کاری که انجام دادم توقعم رفته بالا!!!!!!!بنابراین با رفتار بدی مواجه میشم از طرفی توقعم ندارم جواب خوبیهامو جای تشکر با بدبینی بده و منم عصبی میشم ویه سیکل دعوا درست میشه و اینه که نه من میخوام واسه خاطر اون کاری انجام بدم و نه اون خودش میخواد. این بدبینی هم در مورد همه چیز هست.اگه بپرسم میخوای بری بیرون کجا میری؟ فلان کارت تا چه مرحله ای جلو رفته ؟ سر راهت یه کم میوه و زولبیا بگیر ویا هر سوال دیگه ای به بدترین شکل منفی تفسیر میشه.
بارها لحنمو تغییر دادم اول دلیل سوالمو گفتم و بعد پرسیدم اما بی فایده بوده.
2. براي اينكه رابطه بهتري با همسرت داشته باشي چه برنامه اي در نظر داري؟
راستش اول سعی کردم رابطمونو از هرلحاظ صمیمی تر کنم که در بالا توضیح دادم خدمتتون پشیمون پشیمون شدم از محبت کردن یهش و از خودگذشتگی کردن در مقابلش.
میدونین آقای sciبعدازچند وقت که تمام تلاشتو واسه بهبود یه رابطه انجام میدی و نهایتا جز یه دل شکسته چیزی بدست نمیاری یه چیزی هم کمت میارن و وظیفت میدونن دیگه از هرچی تلاشه بیزار میشی. احساس مکنم هیچ شخصیتی پیشش ندارم. سعی میکنم بهش محبتی نکنم ازش درخواستی هم نکنم و تا جایی که میتونم حرف نزنم چون از دعوا میترسم.
هر وقتم دعواشه میره خونه باباش اینا (مامان و باباشم که از خداشونه)وچون خاطره خوبی هم از این رفتاراش ندارم(یه بار دوماه طول کشید) خیلی میترسم به خصوص که خانوادم هم اصلا واسه جداشدن و اینا پشتیبانم نیستند و بهم فشار میارن و سرزنشم میکنن. واسه همینم از طلاق میترسم.
3. تا امروز براي سكس چه برنامه ريزي انجام دادي؟ خجالت میکشم بگم اما ببخشید من واقعا احساس لذتی نمیکنم. آیا خانومها هم خوششون میاد؟ مثله آقایون و یا کمتر؟ آیا اون لحظه واسشون اتفاقی هم میفته؟
4. براي دردي كه داري به متخصص زنان مراجعه كردي؟ اين درد در ناحيه رحم هست؟ نتايج آخرين سونو رو مي تونم بدونم؟
بله رفتم .گفتند کاملا نرمال هست .فکر کنم به خاطر طولانی بودن فاصله این بین و اینکه از ته دل دوست ندارم واسم دردناک میشه و درد و سوزش شدید.(ببخشید نمیتونم واضح تر بگم)
خواهر گلم مينا،
اول اينكه من خطاهاي رفتاري شما رو مي گم و نكات مبهمي كه سوال كردي رو روشن مي كنم ... بعد يك برنامه ريزي مي كنيم براي حل مسائل بصورت زمان بندي شده كه شما طي هفته هاي آينده نتيجه مناسب رو بگيري... تنها شرط حصول نتيجه كمك شماست!
چند نكته كه بايد بهش توجه ويژه اي داشته باشي:
- بد بيني شوهرت به دو دليل مي تونه باشه... يكي اينكه ايشون فيلتر مي كنه و از موقعيتهاي مبهم تفاسير منفي داره و از اول هم همينطور بوده... كه به نظر نمي اد اينطور باشه! و دليل ديگه اينكه نوع رفتار شما طوري بوده كه ايشون احساس كرده به نوعي توسط شما كنترل ،سرزنش و يا بازپرسي مي شه كه اين هم نمي تونم بگم اشكال تنها شماست... بلكه خطاي رفتاري بسياري از خانومهاست! اين مشكل رو از بين مي بريم... شما بايد الگوهاي رفتاري و گفتگوت رو اصلاح كني...
- با پاك كردن صورت مسئله موافق نيستم... شما مي گيد چون از دعوا مي ترسم پس صورت مساله رو پاك مي كنم! مگه قراره دعوا بشه؟
- من احساس مي كنم شما طي مدت زمان خاصي پيش از اين دچار اضطراب و استرس شديدي بودي... مي توني بيشتر توضيح بدي؟
- گفتيد كه لذت نمي بريد... ببينيد عدم لذت شما از سكس با همسرتون به چند دليل مي تونه باشه و علت درد و سوزش رو هم همينجا براتون توضيح مي دم... عملا درد و سوزش به دو دليل اتفاق مي افته يكي انقباضات عضلاني كه تاثير فيزيولوژيك استرس شماست و سوزش به دليل خشكي.. كه با افزايش زمان پيش نوازي حل خواهد شد.
اما آنچه مهم است اين است كه شما در حين رابطه نه تنها تمركز كافي نداريد بلكه به شدت استرس داريد و البته خجالت مي كشيد و اين ناشي از نوع نگرش شما بصورت تابو به روابط زناشويي است... خواهرم! ارضا يك لحظه خاص نيست و احساس لذت فقط مربوط به زمان ارگاسم نيست... بلكه احساس لذت و در نهايت ارضا محصول يك فراينده كه از پيش نوازي شروع مي شه .. شما بايد در هر مرحله شوهرتون رو در رابطه تاييد كنيد..
ارگاسم يا ارضا عملا در خانومها اتفاق مي افته و شما حتما بايد اين فرايند رو تجربه كنيد...
براي شما يك نكاتي رو بايد بگم
يك رابطه كامل عملا سه مرحله داره... شما بايد در هر يك از مراحل نكات مربوط به اون مرحله را ياد بگيريد
و در مورد خانومها يك مورد وجود دارد و آنهم تاييد طرف مقابل است...خانوم با تاييد فعاليتهاي طرف مقابل مي تواند خود را از رابطه راضي نشان دهد..و رابطه رو تقويت و هدايت كند
يك . نوازشهاي آغازين از طرفين
آشنايي با نوازشها/ موضع يابي بدني و حسي نقاط حساس جنسي/ لذت بخش/ آرام بخش/ ماساژ و نوازش جنسي از موقعيت آرام بخش به لذت بخش و سپس نقاط حساس جنسي/ اين ماساژ را با روغن ماساژ خوشبو انجام دهيد بهتر است (در داروخانه ها موجود است)/ به شوهرتون توصيه كنيد كه حتما پيش نوازي رو با روغن و استفاده از لابريكانت يا روان كننده كه در داروخانه ها فروش مي ره انجام بده/ براي شما پيش نوازي طولاني تري نسبت به ديگران لازمه و در اين مورد حتما شوهرتون رو آگاه كنيد... حتما به ايشون بگيد از چه چيزهايي لذت ميبريد!!! خجالت نكش خواهر گلم.... بهش بگو!!!
دو . انجام عمل اصلي و ارضا جنسي
آشنايي با پوزيشن ها و موقعيتهاي راحت و متنوع... حتما اين موقعيت ها رو پيدا كنيد و امتحان كنيد...
سه . نوازشهاي پاياني
اين نوازشها بسيار مهم هستند.... اونقدر مهم هستند كه حتي اگر شده 5 دقيقه، بايد باشند كه بخصوص زن احساس خوبي داشته باشه و فرايند ارضا در ايشون كامل بشه... شما حتما بايد همسرت رو نسبت به اينكه اين نوازشها رو لازم داري و ترك نكنه موقعيت رو توضيح بدي...
مهارتهاي سه مرحله فوق تا حدودي فردي است اما بايد طوري در نظر گرفته شود كه مورد تاييد طرفين باشد
يكي از عوامل مهم يك رابطه موفق محيط رابطه است:
رابطه جنسي در هر فضايي نمي تونه شكل بگيره و راضي كننده باشه
-- فضا بايد امن باشد و از هر نظر ديداري، شنيداري براي افراد مطمئن باشد
-- تلفن بايد كشيده شود/ موبايل خاموش شود/
-- فضا بايد عاشقانه و رمانتيك با بهره گيري از نورهاي كم روشن شود/ نور هاي شمع صرفا مي تواند يك راهكار باشد/ يك شمع روشن نكنيد : از شمعهاي كوچك تزئيني/ شمع هاي شناور روي آب مي توانيد استفاده كنيد/ يك ظرف آب برداريد و چند شمع (از نوع شناور) روي آن رها كنيد
-- حتما براي اتاق خواب چراغهاي ديمر دار (آباژورهاي نور كم) استفاده شود كه بتوانيد نور را كم كنيد...
-- محيط رابطه شما الزاما اتاق خواب و يا جاي مشابهي نبايد باشد... مي توانيد محيطي را در منزل براي اينكار آماده كنيد حتي اتاق خواب رو!
-- استفاده از رنگها چه در لباس... چه در فضاي اتاق مثل پرده ها... حتما در رنگ ملحفه ها و رو تختي دقت كنيد/ استفاده از رنگهايي كه هر دو دوست داريد با تركيب رنگهاي كرم و قرمز معمولا بسيار نشاط آور است/ در مجموع بايد فضا نشاط آور باشد/ گاهي لازم است شما فضا را متفاوت كنيد: يعني براي شبي خاص رو تختي را تعويض كنيد
-- استفاده از اسانسهاي خاص و بوهاي مطبوع در فضاي اتاق ( گاهي عودهاي خوشبو بسيار موثرند
-- بوي خوشايند كه از الزامات يك رابطه موفق است.. حتما عطر بزنيد و از اسپري ها براي بدن استفاده كنيد
-- آراسته باشيد و در زيبا ترين حالت ممكن به نظر آييد. مثل اينكه براي يك مهماني مهم خود رو آماده مي كنيد
-- موهايتان آراسته باشد
-- تميز باشيد ...از همه نظر
-- حتما دهان خود را با دهانشويه بشوييد يا مسواك بزنيد
-- پخش موسيقي ملايم در كل فضاي خانه بسيار لازم است ( مي شه گفت الزامي است چراكه به خاموش كردن ذهن سطحي طرفين كمك خواهد كرد)
-- لباس... لباس بايد براي رابطه مناسب باشد! هرگز لباس خواب، لباس مناسبي نيست!!! لباسهاي تكراري مناسب نيستند...بنابراين بايد در انتخاب لباس حتما دقت كرد... لباس بايد ساده و زيبا باشد/ مطابق سليقه طرفين باشد/ در مرحله پيش نوازي لباس بكار مي آد چون ترجيحا لباس در اين مرحله كم كم حذف مي شود/ در مورد لباس زير نيز دقت كنيد/
-- همه چيز دم دست باشد... وسائل ضروري تا نوشيندني ، آب و آب ميوه و ميوه و ... تا هر چيزي كه لازم مي شود/ حتي بعد از رابطه... مثل ميوه هاي فصل!
-- به هيچ وجه بعد از پس نوازي مكان رو ترك نكنيد و به تميز نمودن محل و .. بپردازيد. مدتي آسوده باشيد
تمام مسائل بالا به همراه بسيار مسائل ديگر موجب بوجود آمدن احساسي براي طرفين مي شود كه آنرا ارضا مي گويند... در هر مرحله خانوم موظف است تاييد كند
-- زمان: زمان رابطه رو هرگز به انتهاي شب موكول نكنيد... زمان خستگي زمان مناسبي نيست!
موراد فوق مي تونه به همراه خلاقيت شما رابطه اي دوست داشتني رو براي زوج رقم بزنه
خلاقيت : مثل گلبرگهاي رز سرخ كه جايي ريخته شده اند/ استفاده از نور و ...
قبل از بر قراري رابطه تمرين تنفس توصيه مي شه
خوردن غذاي سبك و براي شما تند كمي توصيه مي شه...
خريد كردن زوج براي رابطه توصيه مي شه... شمع بخريد... خوشبو كنده بخريد... با هم بريد خريد كنيد... از فروشگاه هر چي كه لازم داريد رو برداريد...
توجه داشته باشيد كه ايشون رو به سمت نقاط حساس بدن هدايت كنيد و اين نقاط رو شناسايي كنيد
- اگر درد در ناحيه رحم نيست يا قسمت جلويي مثانه شما احساس نمي شه... مشكل خاصي نيست و با كسب مهارتهاي فوق حل خواهد شد... اگر نكته ديگري بود در پيام خصوصي ارسال فرمائيد
- در مورد بد بيني ايشون، توصيه هاي زير رو انجام بديد...
= با ايشون تماس نگيريد مگر يك بار در روز در زمان خاص... كه مطمئنيد ايشون كاري ندارد.. بسيار كوتاه!
= براي درخواستهاي خريد و غيره از فهرست استفاده كنيد... بنويسيد و از شب قبل به ايشون بديد و يا جايي بگذاريد كه بردارند..
= با ايشون هر شب به مدت 5 تا 15 دقيقه گفتگو كنيد... ابتدا 5 دقيقه... تا 15 دقيقه... حتما ساعتي بعد از شام... و ساعتي قب از خواب... بيشتر همدلي كنيد و بگذاريد ايشون براي شما صحبت كنند... سرزنش نكنيد/ تاييد نكنيد/ راهكار ندهيد/ فقط توجه و درك همين!
- بيشتر بنويسيد... و اگر موضوعاتي هست كه شما رو ازرده مي كنه... راحت بگيد! ببينيد اينجا من شما رو نمي شناسم و در رابطه با شما و يا شوهرتون و حتي روابطتون هيچ گونه قضاوتي نمي كنم... و هيچ كسي هم اين كار رو نمي كنه... پس با خيال آسوده موضوعات رو مطرح كنيد...
عزیزم من فکر می کنم می دونم همسر شما چرا بعد از رابطه بدتر بد اخلاق تر هم میشه. چون نا خود اگاه متوجه میشه که نتونسته شما رو ارضاء کنه و این باعث سر خوردگیش میشه و اینکه احساس می کنه توانایی لازم رو نداشته. این باعث میشه عصبی تر بشه. فکر نکن که مردها فقط به دنبال ارضاء خودشون در رابطه هستند در واقع اقایون با داشتن رابطه به نوعی هم توانایی خودشون رو در براورده کردن نیاز شما بیان می کنند که شما به همسرت نشون دادی که در این کار ناموفقه.
مدتی بود که من توی سایت، نظری نداده بودم. امروز یه دفعه اومدم و دیدم که شما این تاپیک را دوباره راه انداختین. گفتم، خوبه منم یه چیز بنویسم. اما هر چی فکر کردم، دیدم، بهتره همون حرف های قبلی ام را تکرار کنم:
خب، نظرتون چیه، دوربین را تماما برگردونیم سمت شما؟:163: کلا ببینیم، خانم مینا چ چه ایراداتی داره.:303:نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke