RE: شوهرم ميخواد منو تربيت كنه
دارم ازش متنفر ميشم. ازش بدم مياد...ديشب داشتم حمومو مي شستم كه خوردم زمين. از درد گريه مي كردم ولي اون نيومد حتي يه نگاهي بهم بندازه و وقتي من گريه ميكردم شروع كردن به سوت زدن و بيتفاوت نشون دادن خودش....
كاراي خودشو از من جدا كرده. غذا توي خونه نميخوره و شبا دير مياد خونه. البته من هم سر خودمو به مهموني و خونه مامانم گرم كردم. از دستش خسته شدم. يعني چقدر كينه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور اينقدر متنفره از من؟؟؟؟؟؟؟؟
16 روزه با هم قهريم و يك كلمه هم حرف نزده.
دوست عزیز متاسفانه قبلا هم بهت گفتم که طولانی شدن قهر، لجبازی بیشتر و تبدیل خانه به میدان جنگ، هیچ نتیجه ای نخواهد داشت.
جریان "بگرد تا بگردیم و بچرخ تا بچرخیم" در همه زندگیها و با همه انسانها (مردها!) جواب نمی دهد!!!؟
باید زودتر از اینها به این قهر پایان می دادی که لجبازی کردی! ولی نگران نباش، ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست.
راستی چرا روزی که برادرت با همسرت صحبت کرد، باهاش آشتی نکردی؟
سلام خدمت دوستان محترم اين تالار
23 روز گذشته و هنوز قهريم. همسرم شبها كه مياد خونه ميره توي يه اتاق و درش رو ميبنده. نسبت بهش خيلي سرد شدم تقريبا ازش داره بدم مياد. من چند بار سعي كردم آشتي كنم ولي اون منو پس زد. احساس بدي دارم. فكر ميكنم فقط به خاطر آبروي خائنوادم دارم باهاش زندگي ميكنم. اون نقطه ضعف منو ميدونه. ميدونه كه من از قهر متنفرم و ميخواد با اين كارش ادبم كنه. هر دفعه قهر ميكنه من ميرم منت كشي و اين دفعه هم رفتم اونم سه بار كه هر بار پسم زد. بعد از اون تصميم گرفتم كه اين نقطع ضعفمو از بين ببرم تا بفهمه كه نميتونه اينجوري كاري از پيش ببره ولي داره كم كم ازش بدم مياد. نميدونم چيكار كنم؟؟؟ از كارشناساي محترم تالار مي خوام بياين به داد من برسين. توي خونه آنتن TV خراب شده و اعتبار اينترنت هم تموم شده و با شانختي كه ازش دارم من اگه اينها رو درست كنم عصباني مي شه.
توي خونه دارم ميپوسم. خدايا اين چه مصيبتيه ديگه؟؟؟
قلب تنهاي عزيز سلام
خواهش ميكنم اينقدر پريشون نباش. سعي كن خودتو آروم كني. به نظرم برو و تلويزيون و اينترنت و درست كن. عصبانيت نداره. تو هم انساني و به اين ارتباطات نياز داري. به خودت احترام بزار و اجازه نده زندگيت روز به روز سخت تر بشه.
كمي صبور باش. احساسي كه بهش داري كاملا موقتيه. تو ميدوني كه اون داره ادبت ميكنه و من فكر مي كنم تو پشيمونيتو نشون دادي الان ديگه بايد بهش وقت بدي كه خودش بياد آشتي كنه و تو اين مدت زندگي عاديتو داشته باش و سعي كن بيش از هميشه به تفريحاتت برسيو برو بيرون براي خودت خريد كن پيش خانوادت برو. مطالعه كن
چرا زانوي غم بغل كردي. تو رو خدا صبور و قوي باش اينجوري افسرده ميشي.
شايد خيليها مخالف اين حرف من باشن ولي من ميگم تو بايد به همسرت نشون بدي كه با قهر نمي تونه كاريو از پيش ببره. ايشون فهميده قهر نقطه ضعفته و داره ازش استفاده نابجا مي كنه. پس اين نقطه ضعف را تو خودت مهار كن و نشون بده كه با اين راه به جايي نمي رسه.
حتي من فكر ميكنم بهتره تو هم كمي خودتو ناراحت نشون بدي :163:
:72:
الان زنگ زدم يكي بياد آنتن ماهواره رو درست كنه.
روز زن و يا سالگرد ازدواجمون باهام قهر بود در صورتيكه فرصت مناسبي براي آشتي بود نه؟؟
ولي اصلا به روي خودش نيورد. حتي خانوادم هم گذاشته كنار. من روز مادر به مادرش زنگ زدم و بهش تبريك گفتم ولي اون نه. احساس ميكنم داره راحت زندگي ميكنه و اصلا از اين مسئله ناراحت نيست. كلا درونگراست و ارتباط قوي با افراد نداره و اكثرا پاي سيستمشه. براي همين از اينكه توي خونه بره توي اتاق و به كاراي شخصيش برسه ناراحت نمي شه. ولي من زجر مي كشم. بيشتر از همه ازش دارم متنفر مي شم. خيلي عصبانيم. خيليييييييييييييييييييي:316 :
سلام عزیزم ، این ویدیو رو دیروز تو اخبار پیدا کردم و مخصوصا برای تو سیوش کردم، اینو حتما ببین، سایر دوستان هم ببینند
خبر دستگیری یکی از اساتید حلقه های عرفانی و اعترافات تکاندهنده یک دختر فریب خورده
شوهرت ناراحت نميشه يه مرد غريبه بياد خونه و انتن رو درست كنه ؟ بعدا سر همين قضيه شاكي نشه و دوباره اعصابت رو بهم بريزه؟
من فکر کنم بهتره اول از همه به خودت برسی. یعنی سعی کن آرامشتو بدون همسرت به دست بیاری. قوی باش اگر زمین خوردی فکر کن فقط توی دنیا خدا را داری و ناله نکن و خودت و ضعیف نشون نده. خلاصه ببین اگر شوهرت نباشه چطوری میتونی خوشحال و آروم باشی. روی این موضوع فوکوس کردی و ذهنت همش پیگیرشه. اگه اون قهره لازم نیست که تو فکر کنی قهره یا حتی ازش بخوای آشتی کنه. به اندازه کافی درخواست کردی. حالا بهترین کار اینه که همینطور که داری پیش میری زندگی خودت رو بکنی حتی شده یکطرفه باهاش حرف هم بزن. انگار که قهر نیست. مثلا برو اینو بخر یا امروز اینطور شد و راستی خبر جدیدو شنیدی. اگر بی محلی کرد و جواب نداد اصلا به روی خودت نیار و همینکه ببینه اصلا از قهرش چیزی حالیت نیست کم کم میاد بیرون حتی ممکنه با یک فشار و دعوا از وضعیت بخواد بیاد بیرون مثلا اینکه گفتی تو توی حمام افتادی و شوهرت سوت زد نشون میده که خیلی از اینکه تو هم بی محلی میکنه در عذاب هست و با سوت زدن دلش خنک شده. پس داری نتیجه میگیری. اما تو خیلی معمولی باش نه که قهر باشی. معمولی و زندگیتو بکن. خلاصه اینکه فقط به فکر سلامتی روحی خودت باش و برای آرامشم آویزون شوهرت نباش. میدونم که به امید خد اونقدر قدرت داری که زندگیتو دوباره قشنگ کنی.
:320:تو چرا اصلا گوش نمي كني بقيه چي مي گن :320:
بابا دختر خوب اينقد به اين قضيه فكر نكن:161:
سابيناي عزيزم ممنون كه اينقدر پيگير جريان كار مني و برام اين لينكو گذاشتي اميدوارم اين استاد هم گير بيفته و دستش از انحراف جوونا كوتاه بشه.
سبكتكين عزيز من هم تا امروز به خاطر همين مسئله به كسي زنگ نزدم بياد ولي ديدم شوهرم هم اينكارو نميكنه كه به من فشار بياره، قرار گذاشتم طرف ساعتي مياد كه همسرم منزل نيست و بعدا ميگم خودم رفتم بالاي پشت بوم تكونش دادم درست شد. قبلا شوهرم خودش ميرفت بالاي پشت بوم و تكونش ميداد گاهي درست مي شد.
و ماه عزيزم من باهاش حرف ميزدم و عادي رفتار ميكردم و حتي رفتم ازش عذرخواهي كردم ولي نپذيرفت و من خيلي ناراحت شدم و دلسرد و منم باهاش قهر كردم و ديگه باهاش حرف نزدم و سلام و خداحافظي هم نكردم. يعني الان درسته بازم شروع كنم به سلام و خداحافظي كردن و عادي رفتار كردن؟ مي ترسم باز پسم بزنه و سبك بشم و جواب سلامم هم نده. نميدونم آيا درسته اينكار؟؟؟؟