RE: شوهرمو گرفتن الان نمیدونم چیکار کنم
خیلی دلم گرفته
احساس میکنم شوهرم مشاور یا وکیلی داره حرفاش طوریه که انگار بهش گفتن برو حرفای منطقی زنتو گوش بده ولی تو هم نزار هر کاری دلش میخاد بکنه به من میگه طبق چهار چوب قانون به حرف هم گوش بدیم که زور نگیم
ولی خودش خیلی به من دروغ میگه
هزار بار گفتم چیزی نیست که از من پنهون کنی و نخای بگی ولی به من هیچی نمیگه همه چیزو پنهون میکنه دروغ میبافه بعدشم از من انتظار داره به تمام حرفاش گوش بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شاپرک جون
blue sky عزیزم چشم
ولی من میترسم جرم شوهرم معلوم نشه و راحت از شوهرم بگذرن و دزدا اسمی ازش نبرن واصلا رایی برای شوهرم صادر نشه
شاپرك جان...عزيزم....گلم....گفتم بهت چنين چيزي محاله....ازت خواهش ميكنم توي كارهاي جنايي و پليسي دخالت نكن كه عاقبت نداره....:305:
براي امتحان كردنش(البته اگه قصدت اين باشه دوباره باهاش زندگي كني)يهو بدون مقدمه و برنامه ريزي بهش بگو الان بريم فلان ازمايشگاه(جاشو خودت تعيين كن نه همسرت) ازمايش اعتياد بده ببين چي كار ميكنه....از قبل بهش نگو چون راه هاي زيادي براي منفي نشون دادن اعتياد در ازمايشگاه ها هست و همسرت هم قطعا اين راه هارو بلده!!
gh.sana عزیزم چشم
اخه من امروز به یه وکیل زنگ زده بودم و تمام مسائلو گفتم و وکیله گفتش که فقط در یک صورت دزدا میتونن حرفشونو عوض کنن و اسم شوهرمو دوباره بیارن و اونم در اون صورتیه که پرونده شوهرم باز باشه و یا با قید سند ازاد باشه
خود شوهرم که گفته تبرئه شده ولی شاکی این اتفاق میگه با قید سند ازاده.
در کل بیخیال میشم تا روز 31ام.
راستی چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1.اگه شوهرم بره زندان میتونه بهونه بیاره که مهریه من رو نده؟
2.حداقل مهریه ماهی چقد است؟(اخه شوهرم تو حرفاش میگفت خودتو هم بکشی ماهانه یک ربع سکه بهت میدم)
3.شوهرم میگفت اگه مهریتو قسطی کنم تا اخر عمر طلاقت نمیدم.ایا میتونه این کارو کنه؟با اینکه من دلیل برای طلاق دارم (معتادو خلافکاره)
4.میتونم وقتی زندانه نفقه بگیرم؟میانگین یک نفقه حدودا چقد است؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
:323: خدایا کمک کن چقد این زندگی سخته
خدایا من که تا الان واسه وجود شوهرم با هر نمازم 2رکعت نماز شکر میخوندم چراباید اینجور میشد؟ من تا الان این شوهر نامردمو نشناخته بودم
خدایا من جز تو کسی رو ندارم بهم رحم کن:323:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شاپرک جون
gh.sana عزیزم چشم
اخه من امروز به یه وکیل زنگ زده بودم و تمام مسائلو گفتم و وکیله گفتش که فقط در یک صورت دزدا میتونن حرفشونو عوض کنن و اسم شوهرمو دوباره بیارن و اونم در اون صورتیه که پرونده شوهرم باز باشه و یا با قید سند ازاد باشه
من نفهميدم چي گفتي!!!!!!!!
خود شوهرم که گفته تبرئه شده ولی شاکی این اتفاق میگه با قید سند ازاده.
در کل بیخیال میشم تا روز 31ام.
راستی چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1.اگه شوهرم بره زندان میتونه بهونه بیاره که مهریه من رو نده؟
نه خير مهريه دين هست و در هر صورت بايد ادا بشه چه در زندان چه در خارج از زندان و فقط فرد ميتونه درخواست اعسار بده يعني اينكه ندارم كه بدم!!!
2.حداقل مهریه ماهی چقد است؟(اخه شوهرم تو حرفاش میگفت خودتو هم بکشی ماهانه یک ربع سکه بهت میدم)
اطلاع دقيقي از اين مورد ندارم اما ماهانه يه سكه تمام هست نه ربع!!
3.شوهرم میگفت اگه مهریتو قسطی کنم تا اخر عمر طلاقت نمیدم.ایا میتونه این کارو کنه؟با اینکه من دلیل برای طلاق دارم (معتادو خلافکاره)
با حكم دادگاه كه مستند به جرائم مختلف مثل اعتياد و سرقت و ....هست ايشون ديگه كاره اي نيستن براي طلاق دادن يا ندادن!! دادگاه حكم ميده شما مي بري محضر
4.میتونم وقتی زندانه نفقه بگیرم؟میانگین یک نفقه حدودا چقد است؟
نفقه و مهريه كلا هيچ ربطي به محل فرد ندارن بايد پرداخت بشه مگر اينكه وضعيت ماليش اجازه نده....ميزان نفقه هم راستش چون با توجه به وضعيت اقتصادي جامعه عوض ميشه دقيقا نميدونم اما مبلغ قابل توجهي نيست اما از خرس يه مو هم بكني غنيمته....ببين شما دادخواست كه ميدي(الان نه ها...وقتي جرمش محرز شد) هم دادخواست مهر بده هم نفقه كاريت نباشه چه قدر ميدن كي ميدن چه طور ميدن!!
ممنون میشم اگه جواب بدید
gh.sana خیلی ازت ممنونم که جواب سوالامو دادی.و راجع به چیزی که متوجه نشدی اینو گفتم:
(خلاصه ماجرا)وقتی اون 3 تا دزد رو گرفتن اون 3تا گفتن که طراح سرقت شوهر عوضی من بوده و و شوهر من فراری بود تا اینکه بعد چند ماه گرفتنش ویک هفته رفت زندان ولی تو این مدت 2تا از دزدا رو خام کرد و بهشون گفت خرج زندگی خانواده هاشونو میده و دادگاه وقتی تشکیل شد یکی از دزدا رو نیاوردن (نمیدونم چرا)ولی اون 2تا گفتن شوهر من مقصر نبوده و پای حرفاشونو هم امضا کردن و شوهر من به قول خودش تبرئه شده (در صوذتی که شاکی میگه تبرئه نشده و با سند ازاده)و خانواده ی دزدا خیلی ناراحتن چون شوهرم خرج اونا رو نمیده و همسر دزده به شوهرش گفته که دوباره 31ام اسم شوهر من رو بیارن
من به یک وکیل زنگ زدم همه چیو توضیح دادم و گفتم ایا دزدا میتونن در جلسه ی بعدی دادگاه دوباره اسم شوهر منو بیارن و بگن که شوهرم همه کاره بوده و طراح بوده؟ولی وکیله گفت فقط در صورتی به حرفای دزدا توجه میشه که شوهرم تبرئه نشده باشه و پروندش باز باشه
اگه شوهرم درخاست اعسار بده چی میشه؟
شاپرك جون يه سوال دارم
وضع زندگي خانواده خودت چطوره؟از نظر مالي و اجتماعي و..
ايا در صورت طلاق اونا ازت حمايت ميكنن؟
در مورد پرونده شوهرت هم خودت گفتي خانوادش ميخواستن سند بذارن بيارندش بيرون يعني تبرئه نشده و فقط به قيد سند ازاده يعني پرونده اش هنوز بازه
اقای محسن خانوادش دنبال سند بودن ولی بعدش گفتن بدون سند ازاد شد و شوهرم اصلا اسم سند رو نیاورد و گفت که تبرئه شده اما شاکی میگه که با سند ازاده
وضع خانوادم معمولی .و ازم حمایت میکنن اما خودم خیلی دوست دارم که کار داشته باشم و خرج خودمو در بیارم ولی من فقط دیپلم دارم فکر نکنم کاری مناسب برام پیدا شه.
فكر نمي كنم شوهرتون بدون سند ازاد شده باشه و فقط به قيد وثيقه ازاده
فكر كنم فعلا تا زمان دادگاه صبر كنين و هيچ كار ديگه اي انجام ندين و با شاكي ها و همكار هاي شوهرتون هم رابطه اي نداشته باشين فعلا تا ببينيم تو دادگاه چه اتفاقي ميافته
اين خيلي خوبه كه خانواده خوبي داري كه ازت حمايت ميكنن
چرا نتوني كار پيدا كني مطمئنم شما كه اين همه سختي كشيديد باز هم با تحمل يكم ديگه سختي هم ميتوني كار ياد بگيرين
مگه همه قراره دكتر مهندس بشن بعضي از خياط ها يا نميدونم ارايشگر ها بيشتر از ده تا مهندس پول در ميارن
يا مثلا اگه تايپتون خوبه از راه گرفتن سفارش از دفتر هاي تايپ و تكثير وتايپ كردن تو خونه يا چيزاي ديگه
شما هم ميتونين يه چيزي كه بهش علاقه دارين را بريد اول ياد بگيرين و كم كم ميتونين از اون راه در امد داشته باشين
ولي فعلا فقط صبر كنين تا معلوم شدن نتيجه دادگاه و توكل كنين به خدا
بعد با توجه به نتيجه دادگاه و تصميمتون به طلاق گرفتن يا ادامه دادن زندگيتون اميدوارم بتونين يه جمع بندي خوب بكنين
و ما هم تا جايي كه بتونيم سعي ميكنيم كمكتون كنيم
موفق باشين
سلام بچه های دلسوز همدردی امیدوارم حال همتون خوب باشه
من تصمیم گرفتم که روز 31ام با قاضی اگه امکانش بود صحبت کنم و حقیقت کارهای شوهرم اونچه که خودم دیدم رو بگم
فقط چند تا سوال دارم اگه امکانش بود که صحبت کنم .میتونم به صورت خصوصی با قاضی صحبت کنم ؟چون اصلا نمیخام شوهرم از ماجرا خبر داشته باشه
میتونم شاهد غیر علنی باشم ؟ایا این قانون وجود داره؟چون من یک زنم و اگه شوهرم باخبر شه خیلی برام بد تموم میشه
حرفای من برای قاضی مهمه؟
اقای محسن درست فرمودید شوهرم به قید وثیقه ازاده