RE: واقعا مشكلم داره جدي ميشه
سلام
با تشكر از دوست خوبم sahra100
همسرم 26 سالشه ، آره منم با نظر شما موافقم و منم به اين اعتقاد دارم كه هر كي از جمله همسرم يه حريم خصوصي داره ، ولي اين وسط منم يك انسان هستم و منم حد و حدود خودم رو دارم و انتظار دارم براي منم ارزش قائل بشه ، من فقط 2 ساعت مرخصي گرفتم و زودتر از سركار رفتم كه برم توي يه جشن شركت كنم و يك كم حال و هوام عوض شه كه اينقدر باهام دعوا كرد كه اگه بخاطر خاله اينا نبود كه متوجه نشن همون موقع برميگشتم ميرفتم خونه ، ببين پس اين وسط من واقعا ناديده گرفته شدم بخاطر يه مسئله ي الكي .
يا در مورد عمل بيني وقتي به من ميگه اصلا بيني خودت بوده به من ربطي نداره پول رو بهت برنميگردونم ، من بايد چيكار كنم ؟ الان خداروشكر همه چي ارومه ولي اين حرفش توي ذهنمه و خيلي اذيتم ميكنه كه چرا اين حرف رو بهم زد در حاليكه ميدونه من چه موقعيتي دارم .
بازم ازتون ممنونم :72:
آيلارا خواهر خوبم
چند خطي قبلا برايت نوشتم در مورد عمل بيني كه كليات موضوع بود و به جزئياتش نرسيدم
خواهرم اگر شما با كاري موافق نيستيد... بخصوص عمل جراحي! شما رو كه يك دفعه با اتر بيهوش نمي كنن ببرن تو بيمارستان و بعدش اتاق عمل و بعد يك دفعه ببينيد بيني شما عمل شده!!؟ شما خودتون مي ريد مراجعه مي كنيد و بيني تون رو عمل مي كنيد... پس توافقي ضمني و نه قطعي در كار هست!!!
كار قابل تاييدي نكرده شوهرت... من از ايشون هرگز دفاع نمي كنم! من دوست دارم همسرم خيلي تغييرها از نظر ظاهري بكنه... ولي نمي تونم و هرگز تحميل نمي كنم! اين اشتباهه و خيلي حس بدي رو بي شك تجربه كرديد... و البته الان هم سخت مي تونيد از ذهنتون بيرونش كنيد! اما اين كار رو بكن! از ذهنت بندازش بيرون!!!نذار بيشتر از اين آسايش شما رو مختل كنه! حالا كه كردي... خب خدا رو شكر!
نترس با اين يك بار هم ايشون بد عادت نمي شه
اما اگر دفعه ديگه نخواستي كاري رو انجام بدي... و دوست نداشتي يا قانع نشده بودي! خب نكن! با اعتماد به نفس!
راستي خوب شده؟؟
با اين حال مباركت باشه... خوش باش!
با دقت و ظرافت زندگي كن...
سلام به برادر خوبم
ببخشيد دير جواب دادم نميتونستم وارد بشم قطع ميشدم ، آره خداروشكر خوبه ، اونموقع هم خيلي زشت نبود فقط يك كم بزرگ بود ولي الان همه ميگن خيلي قشنگ شده و خودت خيلي تغيير كردي .
نميدونم در مورد اين اس دادن بايد چيكار كنم
شده بحث هر روز ما ، هرروز وقتي سركاره اين منم كه بايد بهش پيام بدم و بهش خسته نباشيد بگم ولي دريغ از يه پيام كه به من بده خب منم سركارم منم انتظار دارم اگه يه روزم پيام ندم ديگه شروع ميشه ، يا مثلا شب توي خونه كه نشستيم اگه خودش سرگرم باشه توي خونشون كه هيچي به بهونه اينكه درس داري نميخواد پيام بدي باهام حرف نميزنه فقط ساعتي يه پيام ميده منم اگه بخوام يك كم حرف بزنم زود ميگه به فكر درس خوندني يا اس دادن .
ولي امان از لحظه اي كه تنها باشه يا بي حوصله بخواد الكي گير بده ديگه كي بياد درستش كنه ، الان همين ديشب من براي يكي از خواهرام كه زن داداش شوهرم ميشه مشكلي پيش اومده بود خونه ي ما بود منم ناارحت و اعصاب خراب به جاي اينكه باهام حرف بزنه يك كم آروم شم ، بهش پيام دادم كه هر شب ميگي درس داري بهت پيام نميدم پس امشب چرا باهام حرف نميزني ؟
ميگه تو اول بگو تا الان كجا سرگرم بودي و كجا بودي كه پيام ندادي بعد بهم نگو تو به من شك داري هيچ معلوم نيست تا حالا كجا بودي ، ميگم اي بابا كجا بودم خونه بودم نشسته بودم و ناراحت اين مشكل بودم و اينقدر اعصابم بهم ريخته بود كه حتي نتونستم درس بخونم بعد توام نه حرفي ميزني نه چيزي تازه ميگي كجا سرگرم بودي تا حالا
گفت برو بابا شب بخير ميخوام بخوابم ، ولي باز با اين وجود چندبار بهش پيام دادم حرف زدم ديدم نه كوتاه نمياد ، گفتم زنگ بزنم گفت نه حوصله حرف زدن ندارم خوابم مياد .
باز امروز صبح من بهش پيام دادم ولي گاهي اوقات خسته ميشم از اينكار ، از اينكه الكي به يه چيزي گير بده و بعد من بخوام مدام كاري كنم كه ناراحتيش برطرف بشه اصلا حس خوبي بهم نميده نميدونم چيكار كنم يا دراين مواقع چطوري برخورد كنم
خواهرم
من همواره با اين تكنولوژي مشكل داشتم و دارم.
تحت هيچ شرايطي اس ام اس براي بيان احساسات شما گويا نيست! نامه كه نيست... يك پيام كوتاهه! كاربردش هم اين نيست...
من متوجه شدم كه شوهرت خيلي روي شما حساسه و دوست داره ازت با خبر باشه...
از امروز يك تكليف به شما مي دهم كه دوست داشتي انجامش بده
روزانه دو بار هر بار به مدت 2 الي 3 دقيقه در زمان مشخص (الزاما زمان مشخص) با شوهر ت تماس بگير و از حالش با خبر شو...
از امروز هر روز يكي از تصميماتت رو مهم يا غير مهم اصلا مهم نيست... چه تصميمي با ايشون در ميون بذار! بهش بگو... هيچي نمي شه! مطمئن باش بد عادت نمي شه
بهش بگو من بعد از اس ام اس براي ارتباطمون استفاده نمي كنم و بهت زنگ مي زنم... اميدوارم مزاحمت نباشم!
اما خواهرم اس ام اس رو ببوس بذار كنار براي ارتباط وسيله مناسبي نيست مگر اينكه واقعا يك پيام كوتاهي داشته باشي!
سلام به برادر خوبم
در مورد زنگ زدن بايد بگم من روزي يكبار بعد از اينكه كارم تمام شد با همسرم تماس ميگيرم ، از طرفي همسرم ظهر ساعت 2 كه ميخواد بره خونه گاهي اوقات و شب كه كارش تموم ميشه و آخرشب كه ميخوام بخوابم زنگ ميزنه ، ولي در مورد پيام دادن اصلا اونطوري نيست و ميگه به هم پيام بديم و با هم حرف بزنيم ،خه ديگه چقدر حرف ؟ ديگه چي بگم ؟ گاهي اوقات ديگه كم ميارم چي بگم آخه ؟
در مورد تصميم هم من هيچ چيز پنهاني از همسرم ندارم هيچ چيز ، حتي براي يك خريد جزئي ميگم در مورد همه چيز ، همه ي حرفام رو بهش ميگم و چيزي براي پنهان كردن ندارم .
شب كه نشستم اگه ساكت باشم و حرفي نزنم پيام ميده نيستي ساكتي ، يا كجاسرگرمي و از اين حرفا . اصلا با اينكه به هم پيام نديم موافق نيست .
ailarعزیزم سلام
((همسرم 26 سالشه ، آره منم با نظر شما موافقم و منم به اين اعتقاد دارم كه هر كي از جمله همسرم يه حريم خصوصي داره ، ولي اين وسط منم يك انسان هستم و منم حد و حدود خودم رو دارم و انتظار دارم براي منم ارزش قائل بشه ، من فقط 2 ساعت مرخصي گرفتم و زودتر از سركار رفتم كه برم توي يه جشن شركت كنم و يك كم حال و هوام عوض شه كه اينقدر باهام دعوا كرد كه اگه بخاطر خاله اينا نبود كه متوجه نشن همون موقع برميگشتم ميرفتم خونه ، ببين پس اين وسط من واقعا ناديده گرفته شدم بخاطر يه مسئله ي الكي .)) شما هم مشخصا" حق و حقوق داری مشکل اینجاست که ما به ظرف مقابلمون یه ججاهای زیادی اجازه پیشروی میدیم یعنی مطمینم که روزهای اول اینهمه حساسیت رو خودت میپسندیدی و به همسرت یاد دادی که ادامه بده الان اون داره وارد حریم شخصیت میشه و با برخورد صحیح ولی قاطع یواش یواش باید نشون بدی این حرکت نمیپسندی در عین حالم بدون همسرت یه پسر 26 ساله هست نه 36 ساله!!!!! انتظار پختگی پدرت رو نداره طبیعیه بچه بازی در میاره خیلی جدی نگیر گذراست و یه عامل خیلی مهم دوریتون از هم . اقای sci وصیه های قشنگی بهت کردن استفاده کن
راجع به عمل بینیتم ببی قرار نیست شما یه زمانی یه کاری کنی به اصرار یا تشویق بعد 4 صباح بعد که ناراحتی پیش اومد بخوای پتک کنی تو سر طرف مقابل *(این مساله تو زندگی خیلی مشکل ساز میشه)* مسولیت کار خودت بپذیر !!!! حالا اگه واقعا" مجبورت کرده واسه عمل و به زور پذیرفتی اشتباه کردی و مراقب باش دیگه هیچوقت هیچوقت اجازه ندی توی مسایل اینقدر شخصیت وارد بشه چون میشی یه عروسک که این عروسک بدون قدرت تصمیم فقط مدت وتاهی جذاب هست .اگرم به میل خودتم بوده و مساله الان سر حرف پول که بهت زده بازم جدی نگیر سنش در نظر بگیر در عین حالم تو زندگی ازین حرفا پیش میاد فقط با مهارت برخورد کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ailara77
سلام به برادر خوبم
در مورد زنگ زدن بايد بگم من روزي يكبار بعد از اينكه كارم تمام شد با همسرم تماس ميگيرم ، از طرفي همسرم ظهر ساعت 2 كه ميخواد بره خونه گاهي اوقات و شب كه كارش تموم ميشه و آخرشب كه ميخوام بخوابم زنگ ميزنه ، ولي در مورد پيام دادن اصلا اونطوري نيست و ميگه به هم پيام بديم و با هم حرف بزنيم ،خه ديگه چقدر حرف ؟ ديگه چي بگم ؟ گاهي اوقات ديگه كم ميارم چي بگم آخه ؟
در مورد تصميم هم من هيچ چيز پنهاني از همسرم ندارم هيچ چيز ، حتي براي يك خريد جزئي ميگم در مورد همه چيز ، همه ي حرفام رو بهش ميگم و چيزي براي پنهان كردن ندارم .
شب كه نشستم اگه ساكت باشم و حرفي نزنم پيام ميده نيستي ساكتي ، يا كجاسرگرمي و از اين حرفا . اصلا با اينكه به هم پيام نديم موافق نيست .
سلام آيلارا
اطلاعات خوبي به من هم داديد... بسيار خوب!
مشكل روشن تر شد و صورت مسئله ساده تر
چقدر حرف بزنيد... خيلي! اما كوتاه حرف بزنيد... شما شنونده خوبي باش و روزانه به مدتي كه گفتم با ايشون همدلي كن... شما طي ساعتهاي مشخصي كه گفتم با ايشون تماس بگير... مشكل حل مي شه! همدلي كن با آداب همدلي/ يعني سرزنش نكن/ مقايسه نكن/ راه حل نده/ نصيحت نكن/ گوش كن و دركش كن حتي اگر لازم باشه از احساسات خودت بالاتر بري و دركش كني... / از اوضاع كاريش برات بگه.. از روزش بگه/ تو براش بگو... با شوق تعريف كن! /
طي روز از اس ام اس با پيامهاي كوتاهي مثل دوستت دارم... به يادتم... عزيز دلمي....
متذكر شو كه به يادش هستي /ام سعي كن طي زمان اينها رو كوتاه كني... امكان داره اس ام بزني كه به يادتم... اس ام بزنه تا حالا كجا بودي! فورا زنگ بزن! بقيه داستان كار اس ام اس نيست! زنگ بزن و اولين جمله ات محبت آميز باشه: مثلا : به ياد شما!عزيز دلم...اينجا بودم!!! يا داشتم دور شما مي چرخيدم !!! نه اينكه بهانه تراشي و غم و غصه...درس داشتم و وقت نكردم و اين حرفها كه اصلا خوب نيست
ضمنا سعي كن روابطتون رو از اس ام اس دور كني و به تلفن نزديك كني و بهش بگو دوست دارم صدات رو بشنوم...
ببين خواهرم، لازم نيست واقعا لازم نيست همه موارد رو به شوهرت بگي! اگر نگي به اين معني نيست كه شما داري چيزي رو ازش پنهان مي كني ولي اگر به اين رويه ادامه بدي بعدا دچار مشكل مي شي...س سعي كن مهم ترين تصميمات رو بگي... و نترس! معمولا 2 الي 3 هفته طول مي كشه كه به شرايط جديدت عادت كنه
مرسي از راهنمائيهاي خوبتون
ولي همسرم اينطوري نيست همسرم ميگه اصلا بيكار نشين و مدام به من پيام بده و حرف بزن خب منم ديگه كم ميارم كه بايد چي بگم ، اگه مثلا وقتي ميگه خبري ازت نيست و كجائي ؟ در جواب بگم به يادت بودم ديگه ول كن قضيه نيست ، آره معلومه اگه يادم بودي لااقل يه پيام ميدادي اگه يادم بودي اينطور ميشد اگه يادم بودي اونطور ميشد ، اگه زنگ بزنم همون موقع بگم دوست داشتم صدات رو بشنوم خب همون لحظه كه هيچي بعد دوباره شروع ميكنه بعد از نهايتش نيم ساعت ، زود ميگه ساكتي .
بيشتر مواقع همسرم برام شارژ ميخره كه من از ايرانسل استفاده كنم هزينه ي تلفنمون خيلي بالا ميره ثابت سركار خونه ، گاهي اوقات بحدي اعصابم خراب ميشه كه ميگم برام شارژ نخر ولي نميتونه و برام ميفرسته ميگه ميخوام ازت باخبر باشم ، اگه بگم بذار فقط آخرشب كه خواستيم بخوابيم زنگ بزن يا اينكه كمتر به هم پيام بديم ميه آها باز چي شد كه ميخواي با من حرف نزني ؟
تنها وقتي كه از اين حرفا يك كم راحت ميشم وقتيه كه درس دارم و ميدونه ميخوام درس بخونم ، غير از اين فقط بايد جواب پس بدم ، حالا تصور كنين من يه شب مهمون باشيم يا اينكه مهمون داشته باشيم ديگه تا صبح بايد التماس كنم كه بابا زشت بوده همش بشينم پيام بدم بابا اينطوري بوده اونطوري بوده و كلي حرص بخورم تا از دلش دربياد كه مثلا شب مهموني يك كم كمتر بهش پيام دادم .
خواهر خوبم
متوجه منظورت همون اول شدم و مي دونم مشكلت دقيقا چي هست
كمي طول مي كشه كه به رويه جديد شما عادت كنه.... ولي بايد اين كار رو بكني
پست قبلي رو كمي با دقت بيشتري بخونيد
چند تا نكته هم بايد رعايت كني:
- هرگز اعتراضي نكن و طوري رفتار كن كه من از خدا مي خوام يه فرصت باشه و به تو زنگ بزنم... اين رو گاهي بهش بگو..مقاومت نكن! نتيجه معكوسه...
- به راهكاري كه قبلا بهت گفتم عمل كن... 2 تا 3 هفته بايد تحمل كني ... درست مي شه
- براش توضيح بده كه پيام نمي تونه بيانگر احساسات باشه... بهت زنگ مي زنم! سعي كن جايي كه انتظار نداره بهش زنگ بزني...مثلا مي دونه مهموني هستي و امكان نداره بهش زنگ بزني! زنگ بزن بهش و عاشقانه باهاش حرف بزن!
خيلي كوتاه... اس ام اس ها قطع مي شن!
- اصلا وارد اين داستانها نشو كه به من اعتماد نداري و ...
- پست قبلي رو با دقت بخون
سپاس...
ممنونم
حتما سعي ميكنم از راهنمائي هاي خوبتون نهايت استفاده رو ببرم و كم كم شروع ميكنم اين رويه رو .
بازم ازتون ممنونم