RE: اززندگی خسته ام امیدی ندارم
سلام خانم گل
sci عزیز درست می گن فقر آهن خیلی روی سلامتی روح و جسم تاثیر منفی داره
فقط خواستم تجربه ی خودم رو بگم:
من تا یک ماه پیش شدیدا بی حوصله بودم و صبح تا شب دراز می کشیدم و حتی کارهایی که دوستشون داشتم هم انجام نمی دادم, اصلا حوصله نداشتم... بخاطر همین دراز کشیدن و بیکار بودن خیلی از ناراحتی ها و افکار منفی می اومد جلوی چشمم... مدام به چیزای منفی فکر می کردم و در نتیجه اوضاع روحی م هم بد شده بود.
از اولین روزی که شروع کردم به مصرف قرص آهن احساس سرحالی کردم و خدا رو شکر خیلی بهتر شدم
چون مشکل استخوان هم دارم روی استخوانم هم تاثیر گذاشته و دردم کمتر شده البته چند وقتیه قرص های مکمل دیگه رو هم همراه قرص آهن دارم مصرف می کنم اما واقعا معجزه ی قرص آهن رو دیدم, حتما اگه کمبود اهن دارید دارو استفاده کنید اونوقت احساس بهتری خواهید داشت.
khanome tanha عزیز
ضمن توجه به وضعیت جسمی که روی روح و روان تأثیر زیادی خواهد گذاشت ، باید بگم ، که شما شدیداً وابسته هستید ، یعنی روحیه وابسته شدن دارید ، باید سعی کنید این روحیه را تغییر دهید . همچنین کمال گرایی خود را درمان کنید که موجب می شود وقتی حس می کنید به ایده آل هاتون نرسیدید احساس نارضایتی از زندگی و عذاب وجدان پیدا کنید . تمرینات ریلکسیشن را داشته باشید .
برای رفع کمال گرایی ، انفعال و وابستگی و تقویت عزت نفس و قاطعیت حتماً مشاوره حضوری بروید .
موفق باشید .
.
جناب csiوtell meمحترم فرشته مهربون عزیزم ممنون ازاینکه وقت میزاریدسرمیزنیدبرامن که پرشدم ازحس کمبودوتنهایی حرفاتون.وقت گذاشتنتون برام میشه تسلای خاطر
خواهش میکنم برانتیجه دکترم امشب دعاکنین
به قول فرشته مهربون امشب وقتشه
ملتمس دعای همتونم
ممنون
امیدوارم همیشه سالم و سرحال باشی و در پناه :72:خدا:72:
همیشه مثبت فکر کن, مثبت فکر کردن قدرتی داره که بیماری های حتی صعب العلاج رو هم درمان می کنه:72:.
برات بهترین آرزوها رو دارم عزیزم:72::46: