RE: شكم به يقين تبديل شد . ديگه دوستم نداره
الان 10-20 روزي ميشه كه كاري به كار شوهرم ندارم .
وقتي ميبينمش يا تلفني صحبت ميكنيم فقط لبخند ميزنم حتي يك لحظه هم بد اخلاقي نكردم و ناراحت نشدم .
هميشه خودمو خوشحال نشون دادم
ولي دريغ از يه جرقه كوچك
خيلي دوست دارم عاشقانه كنارم بشينه و دستمو بگيره
ولي چشمم آب نميخوره هيچوقت اين اتفاق بيفته .
نیکا جان همسر شما احیانا خسیس نیست؟
ادمهای خسیس در ابراز محبت هم خساست به خرج میدن.
ولی بهتره صبور باشی. با این اوصافی که گفتی زمان بیشتری لازمه تا شوهرت به خودش بیاد بیشتر از 20 -30 روز.
درکت می کنم. خیلی. من بعد از 5 سال زندگی هنوز شوهرم همین عادات رو داره. نمی تونم بگم دوستم نداره. اما چون در یک خانواده مرد سالار بزرگ شده هنوز در جمع خانوادش همین رفتارها رو داره. و اصلا هیچوقت تنها با هم نرفتیم مسافرت. ولی اقای sci راست می گن. جدیش نگیر کار خودتو بکن. چون بد عادت می شه.
نيكا جان فكر ميكنم شما هم اندكي توقعات رمانتيكيت زياده...
دوست خوبم توی دوران عقد خیلی اتفاقات میفته .. نگران نباش فقط سعی کن آروم باشی و در آرامش رفتار کن.. عصبانیت شوهرتو با عصبانیت جواب نده .. بی حوصلگیشو درک کن .. شما الان توی عقد هستین و همسرت هنوز کنار خانواده اش زندگی میکنه مطمئن باش وقتی زندگی مشترک شروع کردین اون بیشتر به شما توجه میکنه. . اینکه میگن دوران عقد دوران شیرینیه به نظر من درست نیست .. اتفاقا دوران جنگه !! و بعدش یه صلح قشنگ .. این دوران فرصتیه که اخلاق هم دستتون بیاد و کم کم یاد بگیرین چطور باید با هم رفتار کنین. شوهر شما و خود شما اگه آدمهای نرمالی باشین بعد از گذشت این زمان و شناختن همدیگه زندگی قشنگی رو پیش رو خواهید داشت.. منتظر اون روزای قشنگ باشین.. که همین نزدیکی هاست..
سلام دوستاي گلم :46:
گوش شيطون كر ، يه خورده اوضاع بهتره .
شوهرم خودش پيشنهاد داد كه بريم بيرون . رفتيم خيلي آروم شده بود باورم نميشد كه تغييرات من اين همه تاثير داشته باشه .
خيلي اميدوار شدم . اميدوارم اوضامون بهتر از اين بشه .
يادم رفت احساساتم رو به تصوير بكشم
واي نميدونيد وقتي رفتيم بيرون و مهربونياشو ديدم چقدر بهم خوش گذشت .......... :310:
خدا رو شکر... ایشالله ادامه داشته باشه..
سلام دوستان
امروز داشتم تاريخ باز كردن اين تاپيكو ميديدم . كمتر از دوماه پيش بود كه ...............
با خواست خدا و كمك شما
تونستم بفهمم كه :
همسر من نه خجالتيه ، نه اخمو ، نه دلسرد ،نه از خانواده خشكه مذهب . همه چيزايي كه ميگفت بهانه بود كه كنار من نباشه .
همسر من يه آدم نرماله .
اين من بودم كه مشكل داشتم . من بودم كه نميدونستم چطور باهاش صحبت كنم . اون از من فراري بود .
حالا كه رفتارم رو تغيير دادم اونم خيلي تغيير كرده . با ذوق شده . دلش واسم تنگ ميشه . هر روز مياد دنبالم .
تعطيلات هم به پيشنهاد خودش رفتيم مسافرت ............
خيلي خوش گذشت .
من به اين نتيجه رسيدم كه رفتار من در رابطه با همسرم تاثير 100 درصد داره .
و اين خود ما هستيم كه تعيين مي كنيم همسرمون چطور با ما رفتار كنه .
از ته دل واسه همه دعا مي كنم كه مشكلاتشون حل بشه ......... :46:
نیکا جان
ارتباطات دو طرفه هست.
حالا مواظب باش از این ور بوم نیفتی.
معنای صحبت دوستان هم این نبوده که همه مشکلات ناشی از رفتار شما بوده ، وقتی یه رابطه ای خرابه ، در اکثر مواقع اشکال از هر دو طرف هست .
مراقب باشیم برا رسیدن به یه ارتباط سالم ، عزت نفسمون آسیب نبینه.
خوبی و بدی هم خاصیت تزایدی دارن ، یعنی خوبی می کنی خوبی می بینی دوباره خوبی میکنی و.... تا بی نهایت
طرف بدیش هم همینطور اگه بدی کردیم در حالت عادی نباید انتظار خوبی داشته باشیم و.....
خیلی خوشحال شدم از این خبرهای خوش:104::104:
نیکا جان سلام
از اینکه میبینم مشکلت حل شده بی نهایت خوشحالم
امیدوارم همیشه شاد و سلامت و خوشبخت باشی عزیزم
:43: