RE: تاثیر رابطه قدیمم تو ازدواجم
از توجهتون ممنونم بهشت عزیزم،منم دیگه نمیخوام توضیحی در مورد رابطه قدیمم به نامزدم بدم،دعا کنید دیگه چیزی پیش نیاد.
فعلا اوضاع خوبه،داریم تلاش میکنیم همه چی از اول بسازیم،بیش از قبل بهش محبت میکنم،شاید در درونم احساسم بهش این نباشه اما بیش از قبل بهش ابراز علاقه میکنم،من دوسش دارم،اما نه اینقد که بهش میگم،به نظرتون کارم درسته؟
در ضمن دیگه کاملا تمرکزم از اون عشق و ع برداشتم و تمام تمرکزم روی زندگی جدیدمه
دوتا سوال دارم:
اون میتونه فراموش کنه؟به نظر شما چطوری کنار میاد؟
شاید در درونم احساسم بهش این نباشه اما بیش از قبل بهش ابراز علاقه میکنم،من دوسش دارم،اما نه اینقد که بهش میگم،به نظرتون کارم درسته؟
سلام
سپیده خانم!
تا وقتی که کاملبا مطمئن نشدی نامزدت میتونه این موضوع رو فراموش کنه و دیگه حرفی ازش نزنه، باهاش ازدواج نکن:305:
سپیده جان!
نامزدت حالا که با تو رابطه ای نداشته حرفای متناقض میزنه (گاهی میگه مهم نیست گاهی ازش حرف میزنه) فردا پس فردا اگه ازدواج کنین و با همدیگه صمیمی بشین و لحظات عاشقانه داشته باشین مطمئن باش قبل از اینکه از لحظات عاشقانه خودش لذت ببره یاد اون پسر می افته و لحظاتی که تو باهاش داشتی و این آزارش میده و اونوقت باز تویی که ضربه میخوری.
فکر میکنم اگه یه مدت بهش فرصت بدی تا خوب خوب فکراشو بکنه بعد نظر قطعیشو بهت بگه خوب باشه.
بهش بگو تو الن با علم به اینکه میدونی من در گذشته رابطه ای داشتم و بهت هم گفتم و ازت پنهان نکردم، میخوای تصمیم بگیری، اگه با هم ازدواج کردیم دیگه هیچوقت نه من حق دارم از گذشته حرف بزنم نه شما وا هیچکدام حق نداریم زندگی رو به کام اون یکی زهر کنیم و اگه خوب فکراتو کردی و نتونستی با این مسئله کنار بیای تمومش میکنیم.
موفق باشی
من « از این به بعد ... » هستم ، نه « تا به حال »
نقل قول:
نوشته اصلی توسط s.sepide
بیش از قبل بهش ابراز علاقه میکنم،من دوسش دارم،اما نه اینقد که بهش میگم،به نظرتون کارم درسته؟
همین روشو ادامه بدین مطمئناً رفته رفته همین احوالات در درونتون هم رسوخ می کنه
نقل قول:
در ضمن دیگه کاملا تمرکزم از اون عشق و ع برداشتم و تمام تمرکزم روی زندگی جدیدمه
:104::104::104::104::104::104::104::104::104:
نقل قول:
اون میتونه فراموش کنه؟به نظر شما چطوری کنار میاد؟
شما روی این مسئله تمرکز و استرس نداشته باش . احوالات ایشون بستگی به رفتار شما داره
نقل قول:
شاید در درونم احساسم بهش این نباشه اما بیش از قبل بهش ابراز علاقه میکنم،من دوسش دارم،اما نه اینقد که بهش میگم،به نظرتون کارم درسته؟
آره درسته ، ادامه بده
.
نقل قول:
بهش بگو تو الن با علم به اینکه میدونی من در گذشته رابطه ای داشتم و بهت هم گفتم و ازت پنهان نکردم، میخوای تصمیم بگیری، اگه با هم ازدواج کردیم دیگه هیچوقت نه من حق دارم از گذشته حرف بزنم نه شما وا هیچکدام حق نداریم زندگی رو به کام اون یکی زهر کنیم و اگه خوب فکراتو کردی و نتونستی با این مسئله کنار بیای تمومش میکنیم.
موفق باشی
حتما همین کار میکنم فرانک عزیزم،چون من هم دیگه توان شنیدنش ندارم
نقل قول:
فکر میکنم اگه یه مدت بهش فرصت بدی تا خوب خوب فکراشو بکنه بعد نظر قطعیشو بهت بگه خوب باشه.
من بهش فرصت دادم،اما اون میگه زمان نمیخواد،میگه براش حل شده،من میترسم چون خیلی دوسم داره و نمیخواد از دستم بده این میگه،میترسم درونش مشکل داشته باشه.
نقل قول:
من « از این به بعد ... » هستم ، نه « تا به حال »
شیوا جان این من. شما می دونیم،کاش مردای ایرانی هم می فهمیدن.
از همتون ممنونم که با جواباتون باعث قوت قلبمین،همتون دوس دارم،فرشته مهربان مهربانماز شما هم ممنون
من می ترسم،میشه باهام حرف بزنین که اروم شم؟حالا شماها بهترین دوستامین
2شب پیش خواب ع دیدم،خندیدناش یادم اومد ،داغ دلم باز تازه شد،تازه امروز تونستم خودم جمع و جور کنم و بگم خوب اون خندیدنا هم مال همین ادم بوده، که زندگیم به باد داد،میدونین ازکسی عصبانی یا متنفر نیستم،فقط دلم میسوزه،برای خودم دلم میسوزه،ع بزرگترین ظلمی که 1ادم میتونه در حق کسی بکنه در حق من کرد،اون پاکی و معصومیت جسم و روحم ازم گرفت،جسمم که میدونین،میخوام از روحم براتون بگم،فکر نمیکنم هیچ کاری تو تمام زندگیم خالصانه تر از رابطم با ع بوده باشه،چقد پاک بود،چقد عمیق بود،اما حالا دیگه روح و قلب واحساس من دیگه اون پاکی نداره،با لجن ع از دستش دادم.
میترسم اگه نامزدم نتونم بیش از این دوست داشته باشم چی؟
سلام سپیده
چرا ناراحتی دوست من؟
این خوابها و یادآوری خاطرات به مرور کمرنگ وکمرنگتر میشن و انشاء الله فراموشت میشن.
خودت درست گفتی که این خنده ها مال همون آدمه که با خنده ها گذشته اش آرامش امروز تو رو داره ازت میگیره.
عزیزم اون به تو بدی کرده و البته خودت هم مقصر بودی و به خودت بدی کردی.تو هم میتونی ببخشیش هم نبخشی و تا ابد کینه اش رو تو دلت نگه داری اما با بخشیدنش خودتم کم کم فراموشت میشه و با نبخشیدن مدام تو ذهنته و کیشنه اش باعث میشه نتونی فراموشش کنی و مدام به اینکه بتونی ازش انتقام بگیری فکر کنی و این به زندگیت اسیب میزنه عزیزم.
تو که از خطایی که کردی پشیمان هستی و نامزدت هم میدونه پس واسه راحتی خودت و نامزدت اول یه دل سیر با خدا حرف بزن و از ته ته ته دلت توبه کن و اگه اینکارو بکنی خدا هم مطمئنا تو رو می بخشه چون خدا فقط حق الناس و شرک رو نمی بخشه و سایر گناهان در صورت پشیمانی قلبی و عدم تکرار رو با رحمت بیکرانش میبخشه.
و دیگه هم در موردش نه با خودت نه با نامزدت هیچ حرفی نـــــــــزن.
هر وقت یادش افتادی همزمان یاد بدیهاش و ظلمش هم باش تا بتونی از ذهنت بیرونش کنی.
بگو ببینم از نامزدت چه خبر ؟
چه کارا میکنید؟
سلام فرانک عزیزم،ممنون از این مهربونیت
نقل قول:
تو هم میتونی ببخشیش هم نبخشی و تا ابد کینه اش رو تو دلت نگه داری اما با بخشیدنش خودتم کم کم فراموشت میشه و با نبخشیدن مدام تو ذهنته و کیشنه اش باعث میشه نتونی فراموشش کنی و مدام به اینکه بتونی ازش انتقام بگیری فکر کنی و این به زندگیت اسیب میزنه عزیزم.
من حتی نمیدونم ازش متنفرم یانه،فک کنم نیستم،نمیدونم بخدا. بیشتر از همه از خودم عصبانیم و خودم ملامت میکنم که چرا ساده بودم.
نقل قول:
تو که از خطایی که کردی پشیمان هستی و نامزدت هم میدونه پس واسه راحتی خودت و نامزدت اول یه دل سیر با خدا حرف بزن و از ته ته ته دلت توبه کن و اگه اینکارو بکنی خدا هم مطمئنا تو رو می بخشه چون خدا فقط حق الناس و شرک رو نمی بخشه و سایر گناهان در صورت پشیمانی قلبی و عدم تکرار رو با رحمت بیکرانش میبخشه.
فرانک عزیز فک میکنم خدا من بخشیده، چون عمیقا باور دارم خدا من از این مهلکه نجات داد، حتی تو این چند سالم بارها حضور خدارو حس کردم،1بار از خدا نشونه خواستم که راه نشون بده،و جواب گرفتم،اما چه کنم که اینقد گرفتار عشقش شده بودم که نتونستم ولش کنم، بعد تموم شدن این ماجرا هم خدا خیلی کمکم کرد، اگه بدونی تو اوج ناامیدی خدا جونم چطور دستم گرفت و زندگیم از این رو به اون رو کرد، من با خدام به روش خودم حرف میزنم درددل میکنم،قهر میکنم،بعضی وقتا تصور میکنم سرم گذاشم رو پاش گریه میکنم براش از درددلم میگم،خدام تنها کسی که میدونه من کیم،نیتم چی بود،دوسش دارم،من بابا فوت کرده، خیلی وقتا که حس میکردم حمایت بابام ندارم، حس میکردم خدا جونم مثل ی پدر حمایتم میکنه،درسته ی وقتایی به سرم میزنه و چرت و پرت میگم(1دفعه هم تو همین سایت گفتم:P:D)اما دوسش دارم.فقط همیشه 1سوال از خدا میکنم میگم خدا جونم تو که اینقد دوسم داری چرا ع سر راهم قرار دادی؟...
نقل قول:
دیگه هم در موردش نه با خودت نه با نامزدت هیچ حرفی نـــــــــزن.
سعی میکنم حرفی نزنم،اما چرا هیچ کس جوابم نمیده؟که 1 مرد تا چه حد میتونه این موضوعات فراموش کنه؟
نقل قول:
بگو ببینم از نامزدت چه خبر ؟
چه کارا میکنید؟
رفتارش باهام خیلی خوبه،اصلا به روم نمیاره، مثل قبل بهم میرسه،دوس نداره راجع به اون موضوع حرفی بشه.منم تا جایی بتونم بهش محبت میکنم.
سپیده جان
همه مردها که مثل هم فکر نمیکنند همونطوری که همه زنها مثل هم فکر نمیکنند.
آقایون تالار هم هرکدام در حد توان راهنماییت کردند و بقیه اش دیگه برمیگرده به نامزدت و از رفتاری که از الان باهات داره میشه تا حدودی فهمید که در آینده چطوره.
فقط عزیزم تو قبل از عقدتون حتما حتما باید سر این موضوع باهاش به تفاهم برسید که دذیگه هیچوقت تو زندیگتون ازش حرفی نزنید نه تو نه اون .
و اگه تو این مورد ازش مطمئن نشدی باید خیلی احتیاط کنی و برای عقد عجله نکنی:305:
با سلام
سپیده عزیز همه دوستان راهنمایی های لازم رو به شما کردند و میکنند
فقط چیزی که به ذهن من میرسه اینکه شما هنوز با خاطرات ع داری زندگی میکنی از پستهات معلومه البته درکت میکنم
اما دوست عزیز بهتره دیگه این ادم رو از ذهنت پاک کنی الان به جای اینکه تمرکزت بیشتر روی نامزدت و رابطت با اون باشه هنوز روی لبخند ع هست :324:بازم میگم درکت میکنم اما کمی تلاش کن که این ادم رو فراموش کنی
به نظر من وقتی نامزد داری فکر کردن به یک مرد دیگه اونم مردی که ارزشش رو نداره یک جور معذرت میخوام خیانته
الان تنها کسی که باید فکر و ذکر تو باشه نامزدته نه هیچ کس دیگه
ع هر کاری کرده هر ظلمی به شما کرده فراموش کن عزیزم ناله کردن بسه به خدا واگذارش کن و بخاطر این فرصت دوباره ممنونش باش تو با این فکرها یک جورایی داری نا شکری میکنی
خوشبخت باشی