نوشته اصلی توسط saboktakin
بي دل عزيز
مي دونم كه خيلي بي مهارتم تو اين كارا . ولي يه چيزي رو مي گم شايد خودتون نظرتون عوض بشه .
این رفتارت دقیقا نشون دهنده اون هست که می خواهی با حرف زدن اعمال و رفتارت رو بیان کنی == یعنی راه الف رو در پیش گرفتی
اصلا قرارمون اين بود كه صبر كنيم تا يكي دو ماه بگذره و من مزاحم همسرم نشم تا اون وضعيت كاريش جفت و جور بشه بعد زنگ بزنه بگه بريم پيش مشاور . يه دفعه پريروز زنگ زده گفت سلام . گفتم سلام حالت خوبه . چوري ؟ انقدرم شوق و ذوق داشتم كه خدا مي دونه .
می دونم که شوق داشتی من هم باشم شوق می کنم
نشان دادن این شوق یعنی با احساس فکر کردن === یعنی راه الف رو در پبش گرفتی
نباید این شوق را نشون بدهی
باید خیلی آرام و متین انگار نه انگار که شما با هم دعواتون شده ( عصبانی نبودن) و انگار نه انگار که خیلی دلت واسش تنگ شده و دوستش داری (عاشق و واله نبودن)== راه ب رو در پیش گرفتی-- رفتار عادی که نشون میدی یعنی همسر عزیزم من واسه آشتی کردنمون تغییر کردم بیا این یک نمونه اش که احساسی نشدم
گفت مرسي . چه خبرا ؟ گفتم هيچي . تو چه خبر سر كار چه خبر ؟
دقیقا راه الف رو رفتی
گفتم هیچی - یعنی شوهرم من دارم می میرم بیا آشتی کنیم ، من همون سبک تکین قبلی ام با همون رفتارها
راه ب == دارم زندگی می کنم
امروز یک کتاب خوندم در مورد تصمیم گیری درست
دیروز با دوستم رفتم واسه کلاس آموزشی فلان پرس و جو کردم .. دیدم واسه ارتقا شغلی و درسی و .. خوبه
قرار هست یه آموزشگاه معتبر برم اسم نویسی --- اینها یعنی شوهر عزیزم من عوض شدم دیگه آویزونت نیستم ، من دارم برای زندگی ام برنامه می ریزم ، دوستت دارم ولی ممکن هست یه موقع ازت جدا بشم ولی اگر جدا بشم به پای عشقمون نمی سوزم و نمی میرم
يدفعه بي مقدمه برگشت گفت ببينم بالاخره مي خواي چيكار كني ؟ فكراتو نكردي ؟
همون طور که گفتم
آدمها حوصله ندارند بشینند فکر کنند توی دلمون چی میگذره و منظورمون از هر حرفی چی هست بلکه فقط اون رفتار رو می بینند و برای خودشون تفسیر می کنند
حالا فهمیدی چرا شوهرت بی مقدمه این جوری گفت :311:
شما باشين شوكه نمي شين ؟
نه ، چون رفتار و حرفت یعنی همون کارهای قبلی ، خوب جواب شوهرت هم همون قبلیه میشه دیگه
اصلا نذاشت حال و احوالپرسيمون تموم بشه . حرف چي بزنم .
چون حوصله نداره ... چون میبینه اگرچه سبک تکین ادعا می کنه عوض شده ولی عملا چیزی توی رفتارش پیدا نیست
از كدوم حرفش بل بگيرم ك حرف قشنگ بزنم .
یاد گرفتی از کدوم حرف
همون که گفته چه خبر
گفتم من كه خيلي وقته فكرامو كردم . در مورد شرطاتم صحبت كرديم . منم سعي كردم تو اين مدت مزاحمت نشم و سعي كردم چيزاي خوب ياد بگيرم . خيلي به گذشتمون فكر كردم و متوجه شدم كه خيلي بچه گانه رفتار كرديم ولي حالا ياد گرفتم كه چقدر مي تونيم قشنگتر زندگي كنيم و از اين حرفا ..
سبک تکین دوست دارم این قسمت رو خودت تحلیل کنی :72: :43:
چون با توجه به بند الف و اینکه قرار هست احساسی عمل نکنی و اول فکر کنی می تونی بفهمی شوهرت از حرفهایت چه برداشتی داره
يه دفعه زد تو ذوقمو گفت ببين من ديگه كم مونده فقط تشنج بكنم . صد بار تا حالا خوردم به در و ديوار انقدر كه عصبي ام . بابا نمي تونم چجوري بايد بهت بگم . تو رو خدا انقدر منو اذيت نكن . من نمي خوام برگردم . بابا انقدر خودتو منو بلاتكليف نذار . بزار بريم سراغ زندگيمون .
سبک تکین اینجا رو هم خودت تحلیل کن
این حرفها معنی همون قسمت رو میده که تو در جواب چه خبرش گفتی هیچ خبر
می بینی رفتارش دقیقا تکرار شد ولی با کلمات متفاوت
و همین طوری بقیه گفتگوتون رو بشین بررسی کن
آیا به همون نتیجه رسیدی
تو و شوهرت روی یک دایره دارید چرخ میزنید
شوهرت یه گام برداشت از روی دایره یک قدم رفت بیرون ولی همچنان داره دور میزنه
ممکن هست خسته بشه و بذاره بره
تو اگر واقعا همسرت رو می خواهی و دوستش داری نباید بذاری این اتفاق بیفته