RE: عکس شوهرم رو با یه زن دیدم!!! چی کار باید کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
هنوز هم همین خواسته رو داری ؟
بله.
ولی خوب خیلی هم راحت و آسون نیست. مخصوصا این چند روز اخیر که درگیر مراسم عروسی برادرشوهرم بودیم و بعلت نزدیکی زیاد با خانواده همسرم، خوب مسائل برام پررنگ شده بود.
در واقع وقتی اینجا می نویسم یکم سبک می شم و این کمک می کنه به تمرکز زدایی از همسرم!
من دارم همه تلاشم رو می کنم...
:310::310::310:خوشبحالتون عروسی دارین:227::227::227:
پرناز جان عروسی بود ولی پدرم رو در اوردن و من نمی تونم لب وا کنم و به شوهرم بگم.
حتی عروس خانم هم با اینکه من روز عروسیش اولین بار بود که می دیدمش.
بخدا به همشون احترام گذاشتم. شوهرم می خواست نره عروسی داداشش، ولی باهاش حرف زدم که بریم. حدود 200-300 تومن فقط کادو دادیم.
روز پاتختی رفتم دستشو گرفتم که بیاد برقصه، اومد نزدیکم گفت پیف چه بویی می ده!!!!!!!!!!! حالا یه سری از اقوام دیگه هم بودن و فکر کنم شنیدن!
بنظر شما عجیب نیست که اون خانم که دفعه دومش بود منو می دید (شب عروسیش و اون روز)، اینقدر بی ادبانه و وقیح رفتار کنه؟!
به روی خودم نیوردم، چون می دونستم مثل چند سال پیش من حتی اگه از زور ناراحتی گریه ام بگیره شوهرم جلوی همه خردم می کنه و دست روم بلند می کنه!
حدس خودم اینه که زیر سر خانواده شوهرمه، لابد اونقدر غیبت منو کردن که ازم متنفر شده! اصلا بعضی وقتا فکر می کنم اون عکسا رو مخصوصا گذاشته بودن لای وسایل شوهرم که من ببینم تا عروسی نرم و شوهرم بشه نوکر دربست اونا.
بخدا منو ول می کنه که آژانس بگیر بیا عروسی من سرکارم و سرم شلوغه و شب عید کلی ضرر می کنم اگه نرم سر کار. بعد می فهمم که رفته شده راننده خصوصیه خانوادش! حتی خانواده عروس!
بخدا خیلی باهام بد و توهین آمیز رفتار می کنن و من نمی دونم باید چی کار کنم!
احساس می کنم خانواده شوهرم همچین بدشون نمیاد که ما از هم جدا شیم تا پسرشون دربست در اختیارشون باشه!
زن داداش جدیدم خوش چهره ست. اما خانواده شوهرم هیچکدوم قشنگ نیستن. صدبار می گفنم این خوشگله تو زشتی به خاطر اینه (حالا چی بخاطر اینه، من نمی دونم!)
آخه خودتون بگین اینجور مقایسه درسته؟ خوب هرکسی رو خدا یه جور آفریده و خود پسراتون پسند کردن! چرا آدمها رو حساس می کنین و مقابل هم قرار می دین؟ (تازه من هیکلم و قدم خیلی قشنگ تر از زن داداشم بود ولی زشته و کسر شان که آدمها بخاطر ظاهرشون مقایسه بشن! دلم می خواست برم به برادرشوهرم بگم چه زن قشنگی داری، انشاءا.. که خوشبخت بشین! اما جوری رفتار می کنن که اصلا آدم نمی تونه اونجوری که تو ذاتشه رفتار کنه!)
تازه افتخار من به تحصیلاتمه، به اینکه یه موقعیت اجتماعی مناسب داشتم. یادمه اون سالی که تو شهرستان کلی تحقیرم کردن، مادر شوهرم می گفت تو یه کمک منشی هستی!!! در صورتیکه که بنده مهندس بودم و حقوقم از پسرش بیشتر بود. هرچند الان دیگه کار نمی کنم.
حالا این عروسشون رو می گفت مهندسه!
از شوهرم پرسیدم گفت نه.
به خنده به مادرم گفتم، حاج خانم (مادر شوهرم) جای آموزش عالی مدرک می ده، مدرک می گیره! جای مدیر عامل سمت سازمانی می ده و سمت می گیره! خلاصه که اینه دیگه!
اونقدر به اعصاب آدم فشار میارن که صدات در بیاد، بعد که چیزی گفتی، پسر قند عسلشون پدرت رو در بیاره!!!
دلم برای این عروس هم می سوزه. نه خودش و نه خانوادش عقلشون نرسید که چرا اینا عروسای قبلی شون رو قایم کردن! بنده خدا اونم مثل سه تا عروس دیگه این خانواده بیچاره می شه. مگه میشه مستثنا باشه! می خواستم بهش بگم حالا صیر کن، عجله نکن، تند نرو! هیچی نگفتم، با اینکه اونم مثل بقیه رفتارش بد بود بازم دلم نیومد کاری کنم که روز عروسیش و پاتختیش خاطره بدی داشته باشه!
تو دوران نامزدی شون شوهرم چندبار کتکم زد و می گفت تو تو کارای ما دخالت نکن! حالا روز تعطیل منو ول می کرد و می رفت برای تحقیق و امثالهم برای داداشش و من رو هم آدم حساب نمی کرد!
البته همه هم با من بد نبودن. خوب معمولا وقتی به وضوح به یکی توهین می کنی، یه جور موضع گیری و جبهه گیری بوجود میاد و بعضی ها هم بی دلیل زیادی تحویلت می گیرن!
خوب میگن عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد
مهم این بود که من مودب بودم و به همه کسانی فکر می کنم که نسبت بهم محبت داشتن و آدمایی که بهم توهین کردن رو از ذهنم پاک می کنم.
من تشكر نزدم كه بگم چه و چه ...
فقط ميخواستم بگم كه شما واقعا خانم بزرگواري هستين ولي باز هم ميتونيد از اين هم بالاتر و برتر باشين و تغييرات مثبتي رو در خودتون ايجاد كنيد. :72:
فقط كافيه كه بخواي و احساس نكني اگر در زمينه ي تغيير خودت اقدام كني ضرر ميكني و غرورتو شكستي.
ولي چيزي بيشتر از اينم نميگم چون مي ترسم با اهداف فرشته ي مهربان در تضاد و تقابل باشه.
بارها و بارها بهم گفتین که؛
تغییر کنم،
غرورم رو کم کنم،
میشه موردی یکی محض رضای خدا بگه یعنی من الان چی هستم بعد باید تبدیل بشم به چی و به کی؟!
فرشته مهربون بهم موردی گفت که یکی از رفتارهام نشون میده که شخصیت کنترلگر دارم. می دونم اگه کنترل گری از حدش بگذره برای دیگران ناراحت کننده می شه و باید فرد کنترلگر اول این روحیه خودش رو کنترل کنه که افراط نکنه.
ولیکن یه شخصیت کنترل گرا مسلما نمی تونه تبدیل بشه به یه شخصیت رمانتیک و هنرگرا. در واقع شخصیت آدمها یه بخشیش ژنی و بخشی هم اکتسابی است که تو دوران کودکی و نوجوانی شکل می گیره.
ما نباید آدمها رو انتخاب کنیم و بعد بخواهیم که مطابق میل ما تغییر کنن!
می دونین در واقع من هنوز نمی فهمم برای چی ما باید بخواهیم که یکی مطابق میل ما بشه؟ چرا می خواهیم یکی رو خرد و ذلیلش کنیم و ازش بخواهیم که مثل خواسته ما خودش رو بسازه؟
خیلی دلم می خواد یکی توجیهم کنه! بابا یکی بیایید با هم بحث کنیم تو این زمینه! بالاخره به یه نتیجه ای می رسیم. بخدا اگه قانع بشم که این حرف درسته، با انگیزه تمام تلاشم رو می کنم که اجراش کنم! منتها در حال حاضر بنظرم غلطه.
ببینید تغییر با اصلاح فرق داره. تو ابتدای این پست فرقش رو از نظر خودم بیان کردم. شخصیت کنترلگری که سعی می کنه کنترلگری خودتش رو هم کنترل کنه که احیانا به حریم شخصی دیگران یا آزادی آنها خدشه ای وارد نکنه، میشه اصلاح. شخصیت کنترلگری که می خواد از خودش یه شخصیت رمانتیک و هنرگرا بسازه، می شه تغییر!
بنظر من تغییر غیر ممکنه ولی اصلاح لازمه و امکانپذیر.
بخدا عقلم می گه زندگی با شوهرم بی فایده است. ما به درد هم نمی خوریم و در کنار هم خوشبخت نیستیم. زندگی با یه مرد اونقدر ارزش نداره که بخواهی از خود واقعی ت بیرون بیای و شکل ظرفی رو بخودت بگیری که شوهرت دوست داره!
اما مسائل دیگه ای هست که ریشه عقلانی و منطقی نداره ولی نمی ذاره که جدا شم.
خیلی دلم می خواد تو این زمینه که تقریبا خیلی ها تو این تالار بهش اشره کردن، توجیه بشم. کاش کمکم کنین!:72:
خاموش جان،
من یکی از مشتریهای پرو پا قرص تاپیک شما هستم که به احترام فرشته ی مهربان سکوت کردم.
نوشتم که بدونید می خونم و منتظرم ببینم چی می شه. احتمالا دوستان زیادی در این شرایط هستند و همه شجاعت یاسا را ندارند که یواشکی یه تیکه هایی بیایند و سریع در برند :43:
سلام دوست خوبم
عزیزم می دونی تو حتی توی انتخاب اسم کاربری ات امواج منفی را فرستاده ای چرا خاموش؟؟؟؟
تو باید خورشید باشی و به دیگران بتابی نه اینکه خاموش باشی چون نورت را از دیگری طلب کرده ای
من با تمام وجودم ناراحتی تو را درک می کنم ولی عزیزم راه حل دیگه ای وجود نداره جز تغییر تو
عزیزم همه ما مشکلاتی داریم که باید اونها رو رفع کنیم یه زمانی فکر نکنی که ما می خوایم تو رو از خود واقعی ات دور کنیم نه اصلا
همه دوستان دارن به تو کمک می کنند که خودت را دریابی و خودت را دوست داشته باشی
تا زمانی که تو چشمت به شوهرت باشه که اون کی رفتارهایش را اصلاح می کنه همین اش هست و همین کاسه
پاشو خانم گل از خودت مراقبت کن به سرو روی خودت یه دستی بکش خودت را دوست داشته باش
زمانی شوهرت ( نه تنها شوهرت همه ادم های اطرافت ) تو را دوست خواهند داشت که تو خودت را دوست داشته باشی
راستی من یه جا خوندم که نوشته بودی چهره زیبایی نداری نسبت به جاری ات
خیلی ناراحت شدم عزیزم
تو محاسنی داری که جاری ات ندارد ایا جاری ات باید از این بابت ناراحت باشه
یه مطلب بگم
من یه دوست دارم که اصلا زیبا نیست ولی اینقدر خودش را دوست داره و اینقد به خودش می رسه که من به عنوان یه زن جذاب قبولش دارم ( منی که خیلی خیلی سخت از یه نفر خوشم می اد) و من در حضورش خیلی احساس خوبی دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط اتنا
راستی من یه جا خوندم که نوشته بودی چهره زیبایی نداری نسبت به جاری ات
خیلی ناراحت شدم عزیزم
تو محاسنی داری که جاری ات ندارد ایا جاری ات باید از این بابت ناراحت باشه
یه مطلب بگم
من یه دوست دارم که اصلا زیبا نیست ولی اینقدر خودش را دوست داره و اینقد به خودش می رسه که من به عنوان یه زن جذاب قبولش دارم ( منی که خیلی خیلی سخت از یه نفر خوشم می اد) و من در حضورش خیلی احساس خوبی دارم
واییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی
من کی اینجوری گفتممممممممممممممم :161: :161: :161:
کاش یه بار دیگه پست منو بخونی :316::316::316:
:323::323::323:
با این حال ممنونم که برام وقت گذاشتین و نوشته هام رو خوندید:47:
اگرز مايل به بحث در اين مورد هستي اذن ورود بده من پايه ي اين مناظره هستم .
البته اگر تصميم به مقاومت و انكار داري از همين ابتدا مشخص كن كه بي دليل وقت صرف نكنم .
چرا كه انرژي و سينرجي و زماني كه قرار است صرف تو بشود و تو ارزش آن را نمي داني، مي تواند صرف ديگراني بشود كه با آغوش باز پذيراي تغييرات هستند .
در هر حال هر زمان خواستي اعلام آمادگي كن . اما اعلام آمادگي كن .
سكوت اين چند روز هم به اين دليل بود كه بتواني به اعصابت تسلط پيدا كني . اگر هنوز هم حساسي ، من چيزي را از دست نمي دهم .
ببخشید خاموش جان،
توی پست 58 در جواب آتنا چرا این همه موهات را کشیدی؟
راستش من هم از پست 53 همین برداشت آتنا را کردم.