RE: دو دلی ؛ حساسیت زیاد ؛ معیارها
ممنون ياسا خانم.
نقل قول:
در مورد اون دختر خانم هم اينقدر خودتو اذيت نكن. اگر تو مسائل ظاهريش گير كردي باهاش كات كن و تمام. نه خودتو آزار بده نه اون بيچاره رو لنگ در هوا نگه دار. اگر دختر بودي اين جوري بهت نميگفتم چون ممكن بود ديگه موقعيتش نصيب نشه اما حالا كه پسري ميتوني بري كسي ديگه رو انتخاب كني كه صددرصد ميپسنديش.
به قول آقاي مدير (كپي برداري ) زيبايي ظاهري يه فرستنده داره (طرف مقابل) يه گيرنده (ما) شايد همين قيافه كه تو نمي پسندي در نظر يك فرد ديگر زيباترين باشه پس:
يا گيرنده رو عوض كن (كه اونو زيبا ببيني و اينقدر با آدمهاي ديگه مقايسه نكني) يا فرستنده رو (انتخابت رو)
ظاهرش رو هم يه جورايي دوست دارم اما شايد جورايه ديگه رو هم دوست دارم.
مثلا درمورد بيني شون اولا كه ازشون خوشم اومده بود اصلا متوجه بينيشون كه يه خورده بزرگه!!:302: (قصد توهين و.. رو ندارما !! بد هم فكر نكنين. :305:) نشده بودم بعدانا كه مساله جدي شد و روشون وسواس پيدا كردم و هي به عكساش نيگا ميكردمو ... البته يكي از دوستام هم يه تيكه به ام انداخت و...
به خدا موندم !! :316: :302:
از «فرشته مهربان» و « مديرهمدردي» هم تقاضا دارم اگه امكانش بود يه راهه چاره اي واسه من ارائه كنن. ممنون. :72: :325:
سلام دوست خوبم هميشه ظاهر اولين چيزيه كه به چشم مي ياد ولي با از گذشت زمان چيزي كه كمرنگ و كمرنگ تر مي شه همينه :46:
مخصوصا دو نفر بعد از مدتي وقتي به جنبه هاي زيباي شخصيتي هم پي مي برند ديگه بعضي از عيب هايي كه به چشم همه مي ياد در نظر انها حسن مي شه
مطمئني از نظر شخصيتي مي پسنديش؟
[/color] ممنون از گل گلدون و ياسا :72:
نقل قول:
سلام دوست خوبم هميشه ظاهر اولين چيزيه كه به چشم مي ياد ولي با از گذشت زمان چيزي كه كمرنگ و كمرنگ تر مي شه همينه
مخصوصا دو نفر بعد از مدتي وقتي به جنبه هاي زيباي شخصيتي هم پي مي برند ديگه بعضي از عيب هايي كه به چشم همه مي ياد در نظر انها حسن مي شه
مطمئني از نظر شخصيتي مي پسنديش؟
بله درست مي فرمايين. يه جورايي دچار وسواس شدم.
هرچه قدر هم با خودم فكر ميكنم ميبينم خيلي شخصيتشو مي پسندم . و هرچي رو معياراي مورد نظرم فكر ميكنم از نظر باطن همچين دختري رو ميخوام. در مورد حجاب و...
اما از يه ور هم به مرحله عمل كه ميرسه از دختراي رنگين منگين هم بدم نمي ياد. نميدونم شايد يه جورايي هوسه !! چيه !!:303:
چون من به خوش تيپي و خوش پوشي اهميت ميدم و بايد قبول كرد كه خيلي از لباساي شكيل رو نميشه با چادر پوشيد. نميشه تركيب كرد !!:303:
شخصيتشون رو هم تا الان ميشه گفت خيلي پسنديدم . البته نه صد در صد! امروز هم با هم يه ديداري داشتيم . از بودن با هاشون و حرف زدن باهاش لذت مي برم. اما شايدم يه عادت و... باشه! هميشه هم به يه چيزاي مشترك در مورد افكار و... ميرسيم.
و مطمئنا با آرايش كردن . از نظرظاهر هم بهتر از اين ميشن.
يه جورايي همشايد ميترسم كه بعد از انتخاب ؛ ديگرون اعم از خانواده و فاميل هر كدوم يه ايرادي چيزي به چهره و ظاهرش بگيرن. :302:
بي خيال !!
دوستان ؛ شايد من يه چند روزي دسترسي به اينترنت نداشته باشم .
شاد و موفق باشين . تا بعد . يا علي :46:
سلام
NAVA جان تنها چيزي كه بعد اين همه پست به نظر من ميرسه اينه:
باهاشون يه جوري سر صحبت رو باز كني و بپرسي كه حاضره براي شوهرش بره آرايشگري ياد بگيره؟
اگه انجام بده كه حله
آرايشگري رو يه مدت كلاس هاش رو بره كاملا ياد ميگيره
اونوقت ميتونه بشه يكي از همين زنهايي كه توي فيلما ديدي
ولي يه چيز رو صادقانه بهت بگم، اين آرايش ها رو 6 ماه يا خيلي بخواد باشه 1 سال خوشت مياد بعد اگه عاشق باشي اين چهره عادي همسرته كه خوشت مياد و بهت آرامش خواهد داد
آخه فكر نكن آرايش برات چيزي مياره
توي ميخواي همسرت رو ببوسي و وقتي ببيني اين همه آرايش رو صورتشه چطوري ميتوني؟
يا حق
سلام به همگی دوستان
سال نو مبارک :72::43:
امیدوارم سالی سرشار از موفقیت و شادی داشته باشید
سلام دوستان
من هنوز یه جورایی با خودم درگیرم. اگه ممکنه کمکم کنید.
توضیح دوباره :
تا اونجاییکه میدونین من از یه خانمی خوشم اومده و اکثر شرایطمون با هم جوره.
و باطن و شخصیتشون رو خیلی زیاد پسندیدم. اما تو ظاهر گیر کردم. به طوری که با دیدن دخترای دیگه. فکر میکنم اونا از نظر ظاهر و به خصوص اندام از دختر مورد نظر بهترن و به انتخابم شک میکنم اما از یه ورمنمیتونم بی خیاله ایشون شم. و میدونم که شاید اون طرز فکر ایشون تو اون دخترا نباشه.
شاید بازم بگین نگاهتو کنترل کن. اما هر جوری باشه بالاخره آدم دخترای مختلفی رو دور و برش میبینه. هر چقدرم کنترل کنم.
افسرده شدم
ایشون رو هم دوست دارم . نمی دونم تنوع طلبیم عود کرده یا چی؟؟
نمی دونم چی می خوام . و هم میدونم !!:302:
البته از نظر قد و وزن ایشون احتمالا متناسب حساب میشن. قد 163 و وزن 54 هستش .
نمیدونم از زیاد چاق هم خوشم نمی یاد اما یه جورایی دوست داشتم که ایشون چاق تر و تو پر تر بودن.
نمیدونم . هم جذب چاق می شم هم لاغر !!
نمیدونم به خاطر فشار مجردی هست واسه چیه!!؟:325:
به نظرتون چیکار کنم؟؟
به غیر ظاهر ، اکثر معیارا و شرایط دیگه واسم حل شده و قابل قبول هست.
ظاهرش رو هم دوست دارم . اما در کنار این از دخترای دیگه هم خوشم می یاد.
ظاهر ایشون معمولیه و تحریک کننده نیست مثل بعضی از دخترای دیگه. طوری نیست که در نگاه اول به چشم بزنن و پسرا رو جذب کنن.
دچار وسواس فکری شدم .لطفا کمکم کنید . خیلی ممنون
همچین لاغرم نیست،شاید از فیزیک بدنیش خوشت نمیاد.بعضی از دخترا تا وقتی شوهر نکردن به خودشون می رسن،
همین که از پل گذشتن همه چیو ول می کنن.به اون چیزی که الآن می بینی دلخوش نباش.
شما خودت قد و وزنت چقدره چون این خانوم با این مشخصات کاملا متناسب به نظر میان!!
با سلام و تشکر از دوستان :72:
نقل قول:
شما خودت قد و وزنت چقدره چون این خانوم با این مشخصات کاملا متناسب به نظر میان!!
البته وزن ایشون 57 هستش که دیروز ازشون پرسیدم و اشتباهی گفتم 54 !
من خودم 175 سانت قدمه و 68 کیلو هم وزنمه که تقریبا متناسب هستم اما تصمیم گرفتم یه 3-4 کیلویی همراه با ورزش وزن اضافه کنم.