RE: طرز تهيه ي منوي عاشقانه
مواد لازم :
1) یک عدد همسر
2) یک عدد رژ لب
3) مهربانی
طرز تهیه :
مهربانانه کنارش بنشینید، دستش رو بگیرید و کنار دستش، با رژ لبی که رنگش رو دوست داره، یه قلب نصفه بکشید. سعی کنید یه جوری باشه که تابلو نشه چیه! بعد همینجوری که داره ازتون می پرسه "این چیه؟"، روی دست مخالف خودتون هم نصفه دیگش رو بکشید و قبل از اینکه شصتش خبر دار بشه جریان از چه قراره، دستاتون رو بچسبونید به هم ....
کیف کردید چه ذوقی کرد؟! نوش جونتون :227:
بجاي كارت پستال و تابلوهاي آماده يه تابلوي خوشگل واسه همسرتون طراحي كنيد (خصوصاً بيشتر خانمها عاشق اينجور كادوها هستن) و بهش بي مناسبت يا در روز خاصي كادو بديد.
يه تصوير پيش زمينه خوشگل و عاشقانه :43::46:، يه عنوان خوشگل و تك خطاب به همسر محترمه يا محترم، متني كه خودتون از ته دل و واقعي براي همسرتون نوشتيد، يك يا چند بيت شعر عشقولانه:72:، يه قاب ساده. اينا مواد لازم براي يه نمونه غافلگيري اعجاب انگيزه.
آدم احساس ميكنه كه خيلي براي همسرش مهمه كه اينجوري مايه گذاشته واسش.:310:
هنوز بعد از گذشت 4 سال از زندگي مشتركمون قشنگترين كادويي بوده كه از همسرم گرفتم. گاهي كه از دستش ناراحت ميشم به اتاق خواب ميرم و چند دقيقه تابلوي باسليقه و محبت آميزشو نگاه ميكنم، آرومتر ميشم و از شدت ناراحتيم كم ميشه.
از همتون ممنونم که اینقدر با شور و علاقه اینجا تاپیک میزارید و از مدیر محترم بخاطر همچین سایت پر باری تشکر میکنم.من 19 سالم بیشتر نیست ولی امیدوارم همسر آیندم جنبه داشته باشه ازین کارا برام بکنه .منم با جون و دل خواهم کرد. ممنون از همه:43:
با سلام
خيلي از اين تاپيك خوشم اومد واقعاً دستاي گلتون درد نكنه
دوستان به نظر من خانم ها به جاي اينكه برن تابلو و تابلو فرش هاي گرون قيمت بخرن
يك روز شوهرشونو ببرن آتليه يه عكس هنري خوشگل ( از اينا كه نصفش تاريكه ) بندازن و تو سايز بزرگ چاپ كنن و بزنن به ديوار .
اينجوري مردا هم خيلي خوشحال ميشن كه همسرشون تصوير صورتشونو به گل و رودخونه و آفتا و مهتاب ترجيح ميده.:227:
سلام بچه ها . :46:
من پریسا هستم . تازه عضو شدم . مطالبتون رو خوندم خیلی جالب بود واسم . و دوست داشتم تو بحساتون شرکت کنم .
اینکه یه روز از زندگی رو به همسر اختصاص داد و مثلا غذای مورده علاقش رو درست کرد یا به حرفاش گوش دادو اینجور چیزا به نظره من اصلا بد نیست .
به نظرم آقایون به اینجور چیزا احتیاج دارن البته نباید کاری کرد که فکر کنن اینم جزو وظایف خانوم هاست ولی گناه دارن. حالا چی میشه بهشون یکی ذوبار بگیم سرورم . من به شخصه دوست دارم واسه اینکه زندگیم خوب باشه و همسرم بفهمه که بهش علاقه دارم حاضرم اینکارارم بکنم . به نظر من اصلا بدم نیست . ولی اگه ببینم طرفه مقابلم جنبه نداره بی خیال می شم . خیلی از مردا گناه دارن . البته بگما من هنوز ازدواج نکردم ولی همیشه دلم واسشون می سوخته .
مثلا همین که یه روز تاج بزاریم رو سرشون .
خوب فکر کنین وقتی این کارو بکنیم چه حسی بهشون دست میده .
خیلی خوشحال میشن به خدا . چرا ما خانوم ها دوست داریم همیشه این آقایون باشن که مارو خوشحال کنن ؟
چرا به این موضوع فکر نمی کنیم که بابا جان مرد هام آدمن ؟ احتیاج به محبت دارن و خیلی چیزای دیگه .
چرا ما خانوم ها دوست داریم فقط اونا تامین کننده ی آرزو های ما باشن ؟
اونام آرزو دارن . بیشتر خانوم ها علاقه نشون دادنه خودشون رو تو انجام دادنه کارای خونه و رسیدگی به بچه ها می دونن و وقتی مردا ناراحت میشن زنه زود میگه بچه هاتو جمو جور نکردم ؟ کارای خونرو نکردم ؟ به حرفت گوش ندادم من که از صبح تو خونه دارم کار می کن تا وقتی میای آرامش داشته باشی پس چته ؟؟؟؟
ولی نمودونن که درسته که مردا اینا واسشون مهمه ولی همونطور که زن احتیاج به توجه داره مردم داره آخه همه چی که کاره خونه نیست . همون طور که خیلی از مردا علاقه به زندگی رو کار در بیرونو پول در آوردن می دونن و وقتی زن چیزی میگه مرد در جواب میگه مگه تو این مدت کمو کسری داشتی ؟؟؟
به خدا یه ذرم ما توجه کنیم به مردا بد نیست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
شاید بعد از مدتی گفتن " دوستت دارم " به همسرتان تکراری، لوس و بی معنی بیاید. اما اگر اینکار را با یک روش یا رفتار خلاقانه انجام بدهید شاید بتوانید احساس عشق را بین خودتان و همسرتان دوباره زنده کنید .
مثلاً چرا آن را روی زمین حک نمی کنید ، روی ماسه نمی نویسید یا برای نوشتن آن در مسیر ورودی از گچ استفاده نمی کنید ؟ می توانید حروف آن را با استفاده از میوه کاج یا سنگ نیز در فضای نشیمن منزلتان و یا اتاق خواب بنویسید .
به کسی که دوستش دارید فکر کنید و به علائق و شخصیت او . اگر او فردی خجالتی است پس باید کاری را انجام دهید که در معرض دید عموم واقع نشود . گفتن عبارت دوستت دارم آن هم در زمانیکه خیلی غیرمنتظره باشد می تواند بهترین سورپرایز باشد .
یواشکی یادداشتی را در ماشین ، ظرف ناهار ، زیر بالش، در جیبش و یا در کیفش بگذارید . برایش بنویسید که چقدر دوستش دارید و امروز بیشتر از هر روز دیگری دلتان برایش تنگ می شود و منتظر می مانید تا برگردد .
معمولا وقتی به روش هایی خلاقانه فکر می کنید که به وسیله ی آن می خواهید به معشوقتان بگویید که دوستش دارید، غافلگیر کردن او فاکتور بسیار تعیین کننده و مهمی خواهد بود و به خدمت گرفتن آن کارها را آسانتر می کند .
یک کیک بپزید ، بدون هیچ مناسبتی ، و در روی آن برایش بنویسید دوستت دارم .یک بعدازظهر را با یکدیگر به صحبت درباره اولین باری که او را دیدید ، اولین هدیه ای که از او گرفتید و اولین باری که دلتان برایش تنگ شد بپردازید . بدون اینکه نگران هیچ اتفاقی باشید .
برای گفتن " دوستت دارم " لازم نیست حتما کار خاص و پیچیده ای انجام بدهید اما می توانید کاری کنید که فقط مختص شما باشد و تا به حال کسی آن را انجام نداده باشد بدون اینکه هزینه ی زیادی صرف کنید .
اگر می توانید برای گفتن دوستت دارم پیشقدم شوید و منتظر برگشت او به خانه نشوید. با یک دسته گل به آنجا بروید و همسرتان را برای یک جشن دونفره کوچک به یک رستوران دعوت کنید تا دوران نامزدیتان یک بار دیگر برایتان مرور شود .
منبع
یاسا جان
اتفاقا من هم وقتی خوندم فکر کردم چرا اینجا ننوشتند.
شب هنگامی که به بستر می رفتید، بر گونه اتان بوسه می زد، و در گوشتان زمزمه می کرد. که حامد جون میدونم خیلی کارهای منو دوست نداری، ولی من دوست دارم.... کمک کن تا بتونم تغییر کنم.
- برات غیر منتظره یک گل می خرید و روی اون می نوشت، به خاطر هم سهل انگاری هایم شرمنده ام....
- یک روز که می رفتی سر کار می دیدی توی جیبات پر معز بادام ، معز پسته هست و وقتی تعجب می کردی که درون یک جیبت کلی معز تخمه هست و یک یادداشت که : عزیزم همیشه دوست دارم کامت شیرین و وجودت سرشار از عشق باشه....
منبع : پست 58
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parpar
حالا چی میشه بهشون یکی ذوبار بگیم سرورم.
فقط یکی دو بار. چقدر کم. اصلا آدم سیر نمیشه.:54: بازم دلش می خواد.:199: نمیشه مثلا هر روز یا روز در میان یک بار خانوم شوهرش را سرورم صدا کنه. خیلی حال میده.:D
سلام جناب تسوكه
به نظرت اگه هر روز بگيم سرورم كم نيست؟ فكر نميكني اگه خانمها به جاي اسم شوهرشون از كلمه سرورم استفاده كنن بهتر باشه ؟ اونوقت سير ميشن ان شاءالله ؟
عجب رويي داريد شما مردا . واسه يه دوستت دارم خشك و خالي از هزار ترفند و حقه بايد استفاده كنيم تا از زبون شوهرمون بشنويم . اونوقت توقع دارن .............