RE: اي كاش هيچ وقت به دنيا نميومدم...
واقعا تنها كسي كه بهم آرامش ميده ياد خداست.:323:
شبو تموم کنو بــــــرو
اگه مسافری هنـــــوز؟
دیگه چشاتو غــــــم زده
به گریه های من نـــــــدوز
شبو تمـــوم کنو بــــــرو
جاده به انتظارتــــــه
اون وردنیا یه کسی همیشه بی قرارته
خوب میدونم باید بـــــری
دلت داره پر میــــزنه
فکر منو نکن بــــــرو
خدا همیــــشــه با منه......
اگه پریشونه چشام
اگه گذشته خندهام
رفتن تو یه حاثه ست
قصــــه تموم شده بــــرو
شبو ول کنو بــــــرو
جاده هنوز منتظره
فکر چشای من نباش که مونده پشته بنجره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط setareye khamoosh
ضمن اينكه به مجرش ما رو ندادن به طلاق گرفتش بدن.من اصلا به ازدواج فكر نمي كنم.
:104::104::104:
خوشحالم که با یه دختر منطقی روبرو هستیم. پس حالا دیگه مشخص شد که شما قصدتون فراموش کردن و برگشتن به آرامش قبله، این خیلی خوبه و باعث می شه که جواب ها هم بیشتر لحن کمک کننده باشه تا نصیحت کننده.
اینکه ما می گیم فراموش کردن منظور همون کمرنگ شدنه، همه می دونن که هیچ وقت فراموش نمی کنید اما با تلاش خودتون و به مرور زمان اونقدر براتون کمرنگ می شه که کاملاً نسبت به این موضوع بی تفاوت می شین. پس دیگه لطفا به دوستان خرده نگیر که غیر ممکنه که فراموش کنی، همه منظورشون از فراموش کردن کمرنگ شدنه.
آقای مدیر اصل مطلبو گفتن، باید تمرکز زدایی کنید.
شما هم می گید که همه چیز شما رو یاد اون میندازه: عکس و عروسک و کادو و مگس و ...
خیلی خوب، حالا اگه مگسو نمی تونی از خودت دور کنی برای مرحله اول اون چیزایی رو که می تونی از خودت دور کن. عکس و عروسک و کادوها. اولش برات یه مقدار سخته که اینارو دور بندازی ولی چون می بینم که شما خیلی منطقی تصمیم گرفتی که آرامش گذشتتو به دست بیاری می دونم که این کارو راحت انجام میدی.
ستاره جان
عزیزم تو هنوز 20 سالته:46: آبجی کوچیکه چرا انقد خودتو اذیت میکنی؟
اینکه میگن روابط دوستی عاقبت خوشی نداره یعنی همین اما این روزا خیلی از جوانها تا خودشون تجربه اش نکنن از کشی قبول نمیکنن که اسیب زاست.دختر خوب اینها همش به خاطر اینه که بهش عادت کردی و وابسته شدی الانم که اسباب ناراحتی خودتو نگه داشتی بدتر میشی.
تو هنوز خیـــــــــــــلی فرصتهای عالی در پیش داری:310:
هنوز اول راهی عزیز دلم ، به خو دت فرصت بده تا بتونی با این مسئله کنار بیای
گل قشنگم اون عروسکها رو لازم نیست مثلا آتیش بزنی، میتونی اونها رو بدی به چنتا بچه فقیر که حتی تو خواب هم رنگش همچین عروسکهایی رو نمی دیدن و با این کار هم خدا رو خوشحال کنی هم سبب راحتی و آرامش خودت بشی
عکسشم از تو کیفت در بیار گلم...
خوب نیست کسی ببینه که اگه کسی ببینه الان چیزی بهت نگن بعدا حتما میگن!
تو بهترین کار یکه میتونی بکنی اینه که فقط از خدای مهربون که صلاحت رو میدونه کمک بخوای
از خدا بخواه هرچی خیر و صلاحته و بهترین تقدیر رو برای خودت و اون آقا مقدر کنه.اونوقت خدا اگه صلاح بدونه تو و اون آقا هر زمان بهم برسین،حتما اینکارو میکنه حتی بعد از طلاقش و اگه صلاح نباشه حتما کمکت میکنه که از این احساس و ناراحتی خلاص بشی و به آرامش برسیمطمئن باش عزیز دلم این بهترین کاره
گرين و فرانك عزيزم ممنونم بابت راهنمايي هاتون.
گفتي مگس خندم گرفت.انگار اين يكي ديگه خاطره نداشت واسم.پشه بود:311:
در مورد عروسكا خوب واسه فقير بيچاره نوش رو مي خرم خوشحال شن.فوقش اينارو بزارم طبقه بالا كه جلو چشمم نباشه.باشه؟تولوخدا با علوسكم شوخي نكنين آرشيوم ناقص ميشه.من عاشق علوسكم :302:عكسشم گفتم تو كيفه اما نه همين سر كه هر كي در باز كرد ببينه.مخفيه.خودم زياد نگاش نمي كنم.شايد كلا از وقتي كه دارمشون به تعداد انگشت دستم نرسيده نگاه كردنشون.
سعي مي كنم اينكارا رو بكنم....
درمورد بند اخرت فرانك عزيز كاملا موافقم و بهش اعتقاد دارم.چون همين اتفاق واسه فاميلمون افتاده.كه ماجراي اونا واقعا هم دردناك بود و هم عين 1 رمان.آخرشم شبيه فيلم ها شد.بهم در كمال ناباوري و بعد سال ها رسيدن:72:
از همتون ممنونم.
ستاره جون
جون من یه کاری کن(از مدیران عزیز خواهش کن) ایم خاموش رو از رو نام کاربرین بردارن:316:
من که ریش ندارم اما آقایون تالار ریش گرو میذارن ، باشه؟
عزیزم ما میگیم خاطرات صاحب عروسکها یادت بره وگرنه با خود اون عروسکها که کسی کاری نداره:311:
نـــــــــــــــــــــه! قبول نیست.باید حتما همونا و بقیه امانتیها رو به کلی از خودت دور کنی از جمله اون عکسهایی که قایم کردی وگرنه من به همه میگم کجان:163:
دعا کن عزیز دلم...
به هر حال تو دل شکسته ای و میگن خداوند به دلهای شکسته خیلی نزدیکتره و زودتر جوابشونو میده..البته جوابی که خودش صلاح بدونه ها نه هر چی ما بخوایم:323:
بله.درست ميگين.اما اون عروسك ها مخفي نيستن.من انقدر عروسك تو اتاقم هست همه فكر مي كنن يا كادو هست يا خودم خريدم:72:ديدي تحديدت عمل نكرد:199:
ای بابا ستاره جون
من که نگفتم فقط عروسکهای اون تو اتاقته! چرا حرفو عوض میکنـــــــــــــــــــــ ی ؟
[b]مـــــن و اعضــــــــای همــــــــدردی میگیـــــــــــــم ...عروسکهای اون آقا رو از جلوی چشمات برداااااااار[/b] نه همه رو
دیدی خواستی گولمون بزنی اما نتونستی:311:
تازه تهدید رو با « ه» می نویسن نه با « ح »
دیدی حق با ماست:311:
ااااااااااااااا.....راست ميگيا.:311:تهديييييييييييييي يييييييييييييييييد
باشه ميزارم طبقه بالا اين جلو نباشه.مامانمم ميگه بزار اون بالا يكم اين اتاقت خلوت شه:72:
طبقه بالا نه!!! بهتره یه کاریشون کنید که دیگه مطمئن باشید چشمتون بهش نمیفته. پیشنهاد فرانک1389 خوب بود، بده به چندتا بچه مستضعف.
خب باشه،بذار طبقه بالا ولی به شرطی که هر لحظه و هر روز نری اون بالا:305:باشه؟
در ضمن تکلیف بقیه امانتی ها رو هم روش کن،ما منتظریم!
اما خواهشا خاطرات رو هیچوقت اون بالا نذار(منظورم تو مغزته):311: بلکه هم رو بیار طبقه پایین، اینطوری بهتره:316:
ولی...بازم میگم ، حیف نیست اون عروسکها یه جایی پنهون باشن اما بچه هایی باشن که سخت آروزی داشتن اونها رو دارن؟؟؟این انصافه عزیزم؟؟
میدونم الحمدالله توان خرید خیلی از اونا رو داری اما توباید کاری کنی که هم خدا خوشش بیاد هم بندگان کوچولوی خدا:46: و هم آرامش و وجدان راحتی خودت رو در پی داشته باشه،مگه نــــــــــــــه؟
یه یا علی بگو و اتاقتو مرتب کن:310: