RE: درمانده در یک رابطه نادرست
سلام
این رابطه رو درست نمی دونم. اصلا فکر کن متاهل با یه بچه بودی با همسرت هم بسیار مشکل داشتی. حالا همسرت با یه خانوم دیگه بود. فکر کنم میگفتی یعنی این خانوم حتی تا تموم شدن رابطه من هم نمی تونست صبر کنه؟!
و اون بچه چی میشه؟ فکر نکنم هیچ وقت تو رو ببخشه!
به قلب و عقلت رجوع کن که از نوشته هات برمیاد که خودتم این رابطه رو باور نداری.تمومش کن:160:
:323:سلام
امیدوارم این مطالبی که اینجا میزارم تکراری نباشه چون وقت نداشتم نظرات دوستان رو مطالعه کنم وفقط چیزی که در ذهن خودم هست مینویسم و امیدوارم کمکتون کنه.
الیته همه ی این حرف هایی که میزنم بیشتر بستگی به این داره که شما ملاکتون واسه نیمه گمشده واقعیتون چیه
1- شما مرتکب یه اشتباهی شدید که وقتی متوجه شدیدکه مجرد نیست از زندگیش بیرون نرفتید البته درسته بهش وابسته شدید و شما هم از اون راضی بودید ولی باید به محض متوجه شدن اونو رها میکردید.
2- شمااطلاع دارید که دلیل اختلافاتش با همسرش چی بوده که آیا در آن زمینه با شما هم مشکلی داره یا نه درضمن زمانی که یک فرد متاهل نیازهای خودشو نتونه از همسرش تامین کنه به کسی دیگر روی میاری.
3-همیشه در زندگی مشکلاتی هست که باید اون مشکل رو پشت سرگذاشت نه این مشکل شما رو زمین بزنه و با توجه به معرفی کمی که از خودتون کردید من بعید میدونم از مشکلت نتونی بر بیای و این کار داشتن یک اراده قوی نیاز داره که باز هم میتونید چون خواستن توانستن هست و بدونید که هر چیزی به خواست واراده خداوند هست و حتما حکمتی هست که این طور شده,هیچ وقت در زندگی وبالا وپایینی جاده زندگی ناامید نشید وهیچ وقت حرفی از خودکشی نزنید چون اون یه اشتباه دیگریست که منجرب میشوید مخصوصا شما که دانشجوی تحصیل کرده در یه دانشگاه معتبر که همه آرزوش رو دارن.
4- از وضعیت خانوادگی شما اطلاعی ندارم اما اگه خانوادت میتونن کمکت کنن حتما رودرواسی رو کنار یزار وباهاشون مشورت کن
5- شما عنوان کرده بودید که نمیخواهید زندگیشون رو بهم بریزید اما ارتباط شما با این آقاباعث میشه به همون بچه هم فکر نکنه که تا الان اجازه نداده از هم جدا بشن واین آقا بیشتر به جدایی فکر میکنه و باعث میشه از اون همسر جدا بشه و اگه روزی همسرش بفهمه مطمئن باشید نفرینتون خواهد کرد وخدا میدونه چه مشکلی برلی شما ایجاد بشه
نظر کلی من در یه جمله این هست که از این آقا دل بکنیدوبه خدا توکل کنید حتما موفق میشید درضمن برای اینکه ارداه شما قویتر بشه وراحت تر بتونید ازش جدا بشید سخنرانی دکتر آزمندیان رو حتما گوش بدید وافعا کمکتون میکنه فکر میکنم بشناسیدشون قبلا در دانشگاه شریف تدریس داشتن و همینطور در چند دانشگاه بزرگ آمریکا که مبحثش تکنولوژی فکر هست
انشالله که موفق باشید
من به عنوان مردی که سالها قبل همچین رابطه ای رو تجربه کرده بهتون میگم هرچه زودتر از این رابطه خارج بشین. برای چگونگی خروج از این رابطه میتونین از مشاور کمک بگیرید اما توی این رابطه این شما هستید که دارین میبازین. لحظه هایی که شما با استرس و نگرانی هدر میدین میتونه با یه آدم مناسب دیگه با عشق و شادی و امید به آینده بگذره. قدر جوونیتون رو بدونین
همزبان عزیز بازم سلام
تقریبا همه بهت می گیم کنار بکش اما نمیگیم چجوری شاید چون تجربه یه عشق اتشین و نداشتیم. من خودم چنین تجربه ای نداشتم اما توی دوستام زیاد دیدم. بازم حتی دوستی داشتم که خودش متاهل بود و با یه پسری دوست شد البته اولش با یه سر کار گذاشتن شروع کرد و به یه عشق اتشین رسید وقتی رفته بود مشاوره مشاور بهش گفته بود می دونی ارتباط دو نفه ای که یک طرفش متاهل باشه چیزی شبیه خود زنی می مونه انگار که تو روزی چند بار به بد ترین حالت ممکن خودت و بزنی چه حالی بهت دست خواهد داد این روابط هم همین طوریه.
می دونم به عمری فکر می کنی که کنار چنین مردی سپری شد به روزای زیبایی که متاسفانه در کنار مردی سپری شد که مال تو نبود.
اما همزبان عزیز این خیلی عالیه که تو می دونی رابطتت اشتباهه و این خودش یه قدم بزرگه. فقط باید سعی کنی ایمان دارم سخته که ادم در اوج دلبستگی از چیزی باید ازش دل بکنه. اما خب چاره چیه اون اقا مال تو نیست می دونم دلت زیر و رو می شه بعد از خوندم این جمله که مال تو نیست اما خب واقعیتیه.
خواهش می کنم بپذیر.
اگر می تونی گوشیت و خاموش کن یه مسافرت برو محل کارت و عوض کن من نم یدونم کدوم و می تونی و در توانت هست و البته خانواده هم باهات همکاری می کنن یا نه اما یه راهی پیدا کن. خیلی معطل نکن که مثلا اروم اروم دل بکنی چون بد تره. یهو کار و تموم کن من مطمئنم که موفق می شی.:46::72:
همزبان عزیز
این حرفی رو که می خوام بزنم، بهش ایمان دارم. حالا چرا بماند.
وقتی تصمیم گرفتی، تصمیم واقعی، که از رابطه با این آقا رو تموم کنی که لازمش اینه که اون رو نبینی (حالا به هر طریقی، حتی استعفا دادن از کارت و تعویض شماره تلفنت) بعدها خواهی دید که اصلا اون رو دوست نداشتی و فقط عادت کرده بودی به اینکه اون رو دوست داشته باشی.
ببین عزیزم تو همه انسانها کشش و میل به جنس مخالف وجود داره، ولی سن آشکار شدن اون برای آدمهای مختلف، متفاوته، اون آقا این میل رو برای اولین بار تو شما زنده کرده و بخاطر همینه خیلی این عشق رو باور کردین.
تصمیم بگیر و ازش جدا شو، می بینی که چه راحت فراموشش می کنی. البته اولش سخته...
فرصت دوباره عاشق شدن رو از خودت و از مرد دیگری که به قول sisili مال خودته نگیر.
همزبان عزیز
اینطور که فهمیدم شما الان به دلایل کافی نیاز داری تا از این آقا بدت بیاد ،برای اینکه کفه ترازوی تنفرت سنگین تر بشه و ازش متنفر بشی و بتونی باهاش کات کنی.
برای مصمم شدن در تصمیم گیری برای کات کردن ، بهترین راه اینه که ببینی از چه اخلاقیاتی متنفری و بعد اونها رو لیست کنی و در اون آقا دنبال این خصوصیات بگردی. سپس مراحلی
که مدیر ذکر کردند رو عملی کنی و اگر می خوای واقعاً تمامش کنی یکباره تمام کن نه کم کم.
اگر از بازیچه بودن بدت میاد ، باید بگم که خوب بازیچه شدی، اگر از سوء استفاده بدت میاد باز هم خوب از احساساتت
داره استفاده می شه . این آقا اگر وجدان داشت مثل یه مرد اول تکلیف زندگیشو روشن می کرد بعد میومد سراغ شما نه مثل نامردا موش و گربه بازی با شما و زن و بچه اش در بیاره.
از آدم پنهان کار متنفر هستی یا نه؟ از نظر من ، پنهان کار با منافق و دورو فرقی نداره و یه فرد خودخواهه .
ایشون در شروع ارتباط با شما پنهان کاری کرده (سرتون رو حسابی شیره مالیده، ببخشید) ، موضوع تأهلش رو از شما مخفی کرده و از همه بدتر موضوع بچه رو.:163: :163: :163:
یه جمله ای هست که می گه :" وقتی عمل به خصوصی رو از کسی دیدین ،باز هم مثل اون عمل رو از اون فرد خواهید
دید!!!" پس باز هم این احتمال وجود داره که چیزهای بسیار دیگه ای وجود داشته باشه که به شما نگفته باشه و باز هم
پنهان کاری از این فرد خواهید دید (شاید نفر سومی هم در کار باشه!!!) ایشون از خانمش هم موضوع رو پنهان کرده . چون می خواد همه رو با هم نگه داره .
پنهان کاری نوعی از دروغ گوییه ، افراد پنهان کار دروغ هم می گن ، پس به احتمال زیادی وجود داره که گریه های ایشون و مریضیه زنش هم دروغ باشه . پس محبت هایی که به شما شده هم دروغ بوده ، دل خوش نکن .
فکر می کنم تا همین جا هم به قدر کافی بهت بی احترامی شده باشه ،برای خودت ارزش قائل باش و خودتو از دست یک ترسو و خائن پشت هم انداز خلاص کن
سلام همزبان عزیز
خوبی / چه خبر؟
بیا یه کم از خودت بگو. منتظرتیم
:46::72:
سلام همزبان عزیز
مشکل شما را خواندم و از این همه زجر و ناراحتی که داری می کشی بسیار متاسف شدم.
دوست عزیزم هر چه سریعتر این رابطه را قطع کن و لحظه ای تردید نکن. هر جوری شده کلیه ی راه های ارتباطیتو با ایشان قطع کن.محل کارتو عوض کن.خط موبایلتو عوض کن. توی محیط هایی که فکر می کنی او حضور دارد نرو.
همزبان عزیز با اینکه می دونم خیلی حس عشق را دوست داری و به آن نیاز داری ولی این عشق نیست.تعریف شما از عشق اشتباه است.
این اقا زمانی عاشق شما است که این توانایی را داشته باشد که( بعد از تلاش های زیادی که برای نجات زندگیش کرد) قبول کند زندگی با همسرش به بن بست رسیده و این شجاعت را داشته باشد که با خانوادش مطرح کند و از همسرش جدا شود.این کاری است که یک فرد سالم از نظر روحی و یک فرد عاشق انجام می دهد.
در حالی این اقا به نظر من یک فرد ترسو است و به هیچ عنوان مسئولیت پذیر نیست.اگر واقعا تو را دوست داشت از همسرش جدا می شد.
در حالی که او از مشکلش فرار می کند و نیازهای روحی خود را با شما پر می کند.نه به فکر همسرش است نه بچه اش نه شما
من مطمئنم اگر واقع بینانه فکر کنی لحظه ای در این رابطه نمی مانی.
همزبان عزیز همچین مردی که توانایی روبه رویی با مشکلاتش را ندارد نه تنها شریک خوبی برای تو نیست بلکه روزی همین بلا را بر سر تو هم می آورد.
زودتر از این رابطه خارج بشو یک روز به خودت میای و می بینی که بهترین سال های زندگیتو پای کسی هدر دادی که اصلا ارزششو نداشته و فقط عذاب وجدانش برات مونده.
از چیزهایی که از این رابطه یاد گرفته ای استفاده کن ، من مطمئنم توانایی این را داری که یک فرد مناسبی برای خودت پیدا کنی.
موفق باشی:72:
چند سال پیش یک فیلمی دیدم ..قصه اش قصهی یک زن بی وفا بود که عاشق یک مرد دیگر شد و خلاصه بعد از مدتها کش . وقوس به معشوقش ازدواج کرد ...زمانی که این دو با هم به حجله گاه میرفتند ...پیر زنی در گوشه ی تصویر فیلم ....داشت اینها رو نگاه میکرد ...و گفت ..کسی که یک بار خیانت کرد ...دوباره هم برایش راحتتره .....[b]......بله عزیزم مردی که با شما به راحتی ارتباط برقرار کرده ..مطمئن باش با دیگری هم میتواند پس خودتو بازیچه ی این مردها قرار نده .....اینو باور داشته باش ........فکر نکن این با الباقی فرق داره ..کسی که بتواند یک بار پا رو تعهداتش بگذارد ...چه دلیلی دارد که برای بار دوم اینکار را نکند .......:305:
سلام عزیزم ،من مثل خواهرت کوچیکت یه حس خاصی بهت دارم ، دلم می خواد از وضیعیتت با خبر باشم ، دلم می خواد شاهد موفقیتت باشم !:43::310::72: