RE: فوري خواهش مي كنم راهنماييم كنيد
وقتي شوهرت دوست نداره زياد بريد، خوب زياد نرو. هر چند كه خودم زياد مي رم. شوهرت البته كمي غيرمنطقي فكر مي كنه و تصميم مي گيره. دادگاه به خاطر يه موضوع پيش پا افتاده. من براي شوهرتون هم به خاطر اين تصميمش متأسفم.
شما و شوهرتون مشكلتون رو نوشتيد ببنيد كدوماتون درستر مي گيد؟:72:
سلام عزیزم
ببین شوهرت می ترسه شبانه روز خونه مامانت باشی. پس طوری برخورد کنو این اطمینان رو بهش بده که براش ارزش داری و برای زندگیت اهمیت قائلی خونه مامانت رو هم بزاز جمعه تا جمعه.شاد باشی
سلام عزیزم
شما که قصد نداری خاله بازی کنی که قرار هست یک عمر مشترک درکنارهم زندگی کنید اگرازروز اول هیچی نشده بخوای واسه این جورچیزای پیش پاافتاده حرمت شکنی کنید وای به حال اون روزا......بهتر نبود عزیزم به جای اینکه بگی هرشب خونه مامانم باشم بگویی هفته ای یاچندروزیکباری بریم به مادرم سربزنم بعدش ام بازبون نرم وزنونه متوجه اش کنی عروسا اوایل دلتنگیشون بیشتره....من تازه عروسی ومی شناسم که خیلی به مادرش وابسته بود پیش مادرش هرشب می خوابید و...پدرنداشت اما بعدازازدواج حاضرنیست به راحتی خونش وترک بکنه هفته ایی یکبار فقط میره به مادرش سر میزنه. درضمن بیشترمردا اوایل ازدواج حساسیت زیادی روی خانمشان دارند به خاطراینکه تازه ازدواج کردند وهمچنین شناخت عمیقی ازطرف مقابلشان ندارند اما بعدها نسبت به شناختی که پیدا می کنند وتاب وتبشان کمتر میشه وراحتتر اجازه میدهند خانمشان بیرون برود.حرفت عزیزم خیلی ناپخته بود داری به مردی که تازه می خواد زنشوببره می گی من هرشب می رم خونه مامانم خب آب وروغن قاطی می کنه حالا شما برو بعدااین مسائل وقدم به قدم بازمیکنی وحل می کنی ...سعی کن شرایط را خوب درک بکنی ..عزیزم به نظرم باید مقالات آموزشی خانواده را مطالعه کنی اولین رکن زندگی اینست که خوب بتوانی همسرداری کنی.....(حال اگر مادرت مشکلی داره باز یه حرف دیگس ...) دلبندم زندگی شوخی نیست باید شرایط را بسنجی وبدانی چه از طرف مقابلت می خواهی ببین اگرجای اوبودی وهمسرت را هنوزنبرده ای چنین حرفی میزد به مزاجت خوش می اومد یا نه؟ به نظرم بدجوری زدی توذوق همسرت که اینطوری واکنش نشون داده ...اگرامکانش هست بگو چند سالتون هستش؟
خانم خوب شما با اين خط و نشون كشيدنها بيشتر به خودت اسيب رسودني تا به همسرت ، چرا كه نه تنها ممكنه به هدفت نرسي كه با اين كارت حساسش هم كردي . مطمئن باش اون زماني كه زير يه سقف زندگيتون و با عشق شروع ميكرديد ، همسرت هم متوجه دلتنگيهات ميشد و خودش اين پيشنهاد و بهت ميداد . و لازم نبود شما از الان به خاطر چيزي كه به شرايط بستگي داره و با گذشت زمان خودش ممكن ميشه رو اينقدر مصمم و با جديت مطرح ميكرديد كه همسرتون هم بخواد واكنش نشون بده و بخواد بحث و به دادگاه بكشونن ،
نكن اينكارو گلم ! به زندگيت بيشتر بها بده
پيشاپيش عروسيتونو تبريك ميگم
گل گفتی ماندگار
قضیه همون سیاسته ها. . . .