RE: کارم درست بوده یا ....؟؟؟؟؟؟؟
لیلی جان ، خیلی خوشحالم که برگشتی و مشکلات پیش روت رو با توکل به درگاه خداوند متعال و محبت و همدردی و همراهی دوستان گرامی پشت سر گذاشتی .
این دوستان و این محیط مجازی و این دوستان بنظرم جزو بهترین و مقدس ترین و ایمن ترین و ره نماترین فضا هاست .
دکتر شریعتی می گه :
اگر تنها ترین تنها شوم بازهم خداهست . او جایگزین تمام نداشتن هاست . اگر تمام گرگها هار شوند و از آسمان هول و کینه بر سرم بارد ، تو مهربان جاودان آسیب ناپذیر من هستی ، ای پناه ابدی تو میتوانی جانشین همه بی پناهی ها شوی .
خداوند یار و همراه تمام مومنان درگاهش . :72:
بر روی چشمم
اگه قابل بدونین ،در حد توان در خدمتم.:72:
لارج عزیز ::72:
از لطف ومحبتتون ممنون ، با حرفهای شما کاملا موافقم
خداوند بهترین یار ویاور ما ،چه در خوشی وناخوشی وچه در سختی وراحتی ماست
ولی به خودمون که دیگه نمی تونیم دروغ بگیم ، گاهی وقتها فراموشش می کنیم ویادمون میره خدایی که ما رو آفریده ،هیچوقت ما رو تو تلاطم زندگی به حال خودمون رها نمی کنه و اگه صداش بزنیم وبیادش باشیم ، او هم دستمون رو میگیره و نجاتمون میده .خدا کارگزارانی رو زمین داره که به کمک بنده هاش میان و کمکش میکنن .
انشاءالله لطف خدا شامل حال همه ما باشه.
تا یادم نرفته بگم ، از الان بشین فکر کن ،که وقتی رفتی خواستگاری و همه چی روبراه شد چه جوری به ما می خواهی شیرینی بدی ، شیرینی مجازی و ...اینترتی ... لطفی نداره ه ه ه ه ه...................:311:
سلام **leili** عزیز و گرامی:72:
خیلی خوشحالم که مشکلت به لطف و عنایت خدا و با راهنمایی دوستان و علی الخصوص سارای گرامی که یکی از باشخصیت های تالار هستن حل و فصل شد. خداوند پشت و پناه همه باشه .
دیشب دلم خیلی هوای شیوای عزیز رو کرده بود ولی بنا بر عهدی که با خودم بستم ( جهت کنترل احساساتم و تکنیک توقف فکر ) ، عصری رفتم مغازه و سرمو با مشتریها گرم کردم .
به امید روزی که سایه اش رو تاج سرم کنه و همدم و هم نفس و هم پرواز و همسفر جاودان همدیگه بشیم و .................
بازم ممنونم از همه تان .:72:
عالیه لارج عزیز
منم خیلی چیزا از شما و رفتارتون یاد میگیرم
به امید روزی که شیرینی بدین
هر چی که خدا صلاح میدونه میشه ما وای میستیم و نگاه به لطفش میکنیم
بدجوری به شکممون وعده دادیما
لارج گرامی ::72:
شما بهترین کار ممکن رو دارید انجام میدید ، یعنی صبوری پیشه کردن وکنترل احساسات ،بالاخره این روزهای بیقراری هم تموم میشه و بوقتش اون آرامش لازم رو بدست میارید .
در مورد سارابانوی عزیز که هر کجا هست همیشه سلامت باشه ،درست میگید . ایشون بسیار با شخصیت هستند و من به دوستی با ایشون افتخار میکنم .........
راستی رفتید خواستگاری همه چی اوکی شد ،:18: فراموش نکنی که دوستانی هم در این تالار دارین ، حداقل در تاپیک خودتون 3 تا خواهر مثل دسته گل دارید که بی صبرانه منتظرن بیای ومو به مو همه چی رو برامون تعریف کنی.....:72::72:.:72:...
با سلام و عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت ابا عبدا...
ممنونم خواهران مهربونم .
گفتین همه چیزو مو به مو تعریف کنم ، یادم افتاد :
از طریق همون دوستم که استاد شیوا خانمه ، 2 تا فایل از از عکسهای دسته جمعی که تو کلاسشون گرفته بودن رو گرفتم و هفته پیش به خواهرام و مادرم نشون دادم .
خیلی خیلی خوششون اومد ازش و به دلشون نشست . بخصوص مادرم .( درسته که همسایه بودیم ولی فقط پدرم ایشون رو دیدن و میشناسن و شناخت دارن ، مادرم تا حالا ندیده بود ایشون رو ) و خواهرام کلی ذوق کردن و از انتخابم خیلی خوششون اومد .
مادرم می گفت ، چشمم ازت زیاد آب نمی خورد که عرضه و لیاقتش رو داشته باشی که چنین انتخابی داشته باشی ( به شوخی ) . منم گفتم که حالا تا اینجای کارو با کمک خدا ( با هزاران دلهره و .... ) پیش بردم و نظر مساعد تلویحی خودش و پدرش و تا حدودی مادرش رو جلب کردم ، حال اینکه از این جریان OK قطعی بگیرین مونده به همت و مهارت شما و لطف و عنایت خداوند باریتعالی .
ایشون هم تلویحا تائید کردن و گفتن انشالله حل می شه و ........
باز محتاج دعاتون بوده و هستم و خواهم بود . :72:
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط **leili**
لارج گرامی ::72:
18: فراموش نکنی که دوستانی هم در این تالار دارین ، حداقل در تاپیک خودتون 3 تا خواهر مثل دسته گل دارید که بی صبرانه منتظرن بیای ومو به مو همه چی رو برامون تعریف کنی.....:72::72:.:72:...
واقعا دسته گلید و شایسته بهترین تمجیدها ، تا عمر دارم مدیدنتونم . انشاالله روزی برسه که محبت هاتون رو به شیوا بگم و ایشون رو هم با شما دوستان عزیزم آشنا کنم.
ضمنا شکمتون رو حسابی صابون بگشین که اگه خدا بخواد و قسمت باشه می خوام تریلی تریلی سفارش شیرینی بدم واسه کل اهالی تالار و......
الان دوستان تو دلشون تذکر میدن که باز دارم آرزو پروری می کنم و تخیل و....
چشم دیگه احساسات بسه و تعطیل ، خیلی می بخشین .
خداحافظ.:72:
سلام::72:
بابا اینجا چه خبره...هی قول شیرینی میدید به هم...:311:ما که تا به یاد داریم کمتر کسی تا مشکلش حل شد اینجا به ما شیرینی داده...حالا ببینیم لارج گرامی به ما شیرینی میده یا نه...
البته طبق اصطلاح مدیر نمی خوام تو ذوق بزنم ولی مثل همیشه کنترل احساس یادتون نره...
ما هم صبر می کنیم و دعا می کنیم تا جلسه خواستگاری ان شا الله انجام بشه و نتیجه رو اقای لارج به ما بگن..
راستی اقای لارج خواستگاری رسما همسر منم از من دقیقا 11 محرم بود یعنی بعد دهه محرم و البته در حد اشنایی خانواده ها و خواستگاری رسمی و مهر برون و..بعد محرم و صفر..انگار شما که دارید این دورانو می گذرونید من یاد خودم در سال گذشته می افتم...
خلاصه ما منتظریم ها..........هورااااااااااااااا ااااااااااااا:310:
لارج عزیز چقدر با حرفات بهم کمک کردی
وقتی از حست و از هدفت (شیوا خانم) حرف زدی چه نکته ها که برای من روشن نکردی؟!
خدایا شکرت
http://www.hamdardi.net/thread-
14367-post-129096.html