RE: داره عشقمون به هوس الوده میشه
سلام به تاراي عزيز
فكر نميكنم خانوادش باهام مشكلي داشته باشند، فقط از نظر مذهبي با هم تفاوت داريم ولي خونوادش ميگن ما نميخوايم كه به پسرمون چيزي رو تحميل كنيم و مي خواهيم خودش تصميم بگيرد، خودش هم توي تصميم مردده و هي امروز فردا ميكنه،الان دو ساله به همين وضع گذرونديم، همه ميگن چرا ولش نمي كني.
به نظر منم ولش کن هرچی باش باشی بیشتر این پا اون پا میکنه.باش تموم کن اگه برگشت بدون همیشه مال خودته اگر نه بدون بازیچش شدی همون بهتر تکلیف خودت رو معین کنی.وگرنه پشیمون میشی.منم همین امروز باش تموم کردم یعنی تصمیم رو گذاشتم به عهده ی خودش گفتم یا اینقدر قوی هستی که محکم جلوی خانوادت می ایستی یا همه چی تموم میشه تموم رابطمون قطع.میخواست یه ذره رابطه باش که امید واسه ی برگشتش باشه اما من همون هم قبول نکردم.حالا اگه یه روزی برگشت میدونم همیشه مال خودمه و من مال اون.اگه زیاد تحت فشارش بذاری فردا میگه تو خواستی من که راضی نبودم.بش چند روزی مهلت بده فکر کنه نتونست تصمیم بگیره خودت بجاش تسصمیم بگیر و تموم کن.اون وقت اگه برگشتنی باشه میبینی با برگشتنی که لایقته برمیگرده بدون تردید.اما اگه با تردید بت برسه معلوم نیست از طرف تو به یقین برسه یا از طفه یکی دیگه.واسم خیلی دعا کن.
[/size]
من با پارسا تموم کردم دارم دیوونه میشم تورو خدا بگید چی کار کنم؟
چرا طرف من باید یه ادم ترسوی بی عرضه باشه که از مامانش بترسه و این همه به خانوادش وابسته باشه.
هیچ چیزی بدتر از زندگی کردن با آدمی که استقلال فکری و عملی نداشته باشه نیست. ناراحتی می دونم اما سعی کن بگذری به مرور زمان برات راحت تر میشه. به آینده ات بیشتر از علاقه ای که الان به پارسا داری بها بده. خیلی خوشحالم که برای خودت ارزش قائل شدی و به خودت احترام گذاشتی.
امیدوارم موفق باشی و زود تر با این قضیه کنار بیای:72:
سلام راستش رو بخوای من هر راه حلی رو که به ذهنم میرسید تو پست 21 طاهره دیدم اونقدر این پست کامله که اگه سیستم محدودیت یه تشکر رو نداشت چند بار خود من تشکر میکردم :73: .
فقط اینو بگم که زمان اوضاع رو وخیم تر میکنه و باعث بوجود اومدن شرایطی میتونه بشه که هر تصمیم گرفته شده ای یا وعده ای رو دچار تغییر کنه ، از طرف دیگه هر کار عجولانه ای باعث بد تر شدن اوضاع میشه .
تنها چیزی که به ذهنم میرسه که دوستان نگفته باشن (چون بعضی از نظرات واقعا عالین) اینه که از دوستتون بخواید که با یه فرد دیگه ای که تو خونوادشون براش احترام قائلند ( دایی ، عمو، خاله ، عمه یا حتی پدرش که شما هیچ حرفی از اون نزدید ) موضوع رو در میون بذاره و حتی اگه شده با خود شما ملاقاتی داشته باشه تا اون فرد خانواده ی دوستتون رو راضی کنه وگرنه لجبازی و حتی پافشاری شما هیچ مشکلیو حل نمی کنه .
سلام به همه ی دوستان دلسورم.
من با پارسا تموم کردم اصلاا حالم خوب نیست فردا منو بستری میکنن تو کلینیک روانپزشکی واسم دعا کنید.
منو مرده بدونید هیچ وقت نمیبخشمشون
سلام ترا پارسا جان
به نظر من همیشه سعی کن در زندگیت آینده نگر باشی . قبل از اینکه عاشق بشی ببین آیا این عاشق شدن منطقی هست یا نه . چند درصد ممکنه به نتیجه برسه و ....؟ البته حالا دیگه کار از این حرفا گذشته . حداقل باید واسه 1% احتمال می دادی که شما به هم نمی رسین پس هیچ وقت نباید حریم فاصله شکسته می شد. به نظر من هیچ چیز ارزش شکسته شدن حجب و حیای یک خانم مسلمان نداره. اگه ایمان داشته باشی و از خدا بخوای که هر چی خیر هست برات پیش بیاد همیشه خدا بهترین چیزها را در پیش روت قرار می ده . هیچ وقت به داشتن یه چیز خاص یا رسیدن به یک فرد خاص به خدا اصرار نکن. اون خودش خوب می دونه که خیر و صلاح هر کسی در چیست اگه می خواد نشه بدون که مطمئناً تو با اون تو زندگیت به مشکلات زیادی برخورد می کردی پس سعی نکن به زور چیزی رو به دست بیاری. با خوندن قرآن خودتو آروم کن و ارتباطت با اون رو تا وقتی کاملا مطمئن نشدی که قراره مال هم باشید ، کم کن.
به امید موفقیت برای شما
تارای عزیز امیدوارم هر چه زودتر حالت خوب بشه و خیلی شاد و سرحال به جمع دوستانت برگردی.
از خدا می خوام که آرامش رو به قلبت بر گردونه و هر چی به صلاحته بشه:72:
ممنون از همه ی دوستان حالم خیلی بهتره.رفتم دکتر بام حرف زد خیلی بهتر شدم .کتاب (ایا تو ان گم شده ام هستی ؟)رو بم معرفی کرد دارم مطالعه اش می کنم.ولی پارسا خیلی نامرده میدونه من حالم بهم ریخت ولی زنگ نزد که ببینه زنده ام یا مرده؟ البته بهتر چون دارم به فراموشی می سپارمش.