RE: شوهرم میخواد طلاقم بده
سلام رضوان جون
به نظر من این کار ۱۰۰% اشتباه هست که قبل از طلاق با اون آقا دوست شوید :327:
باز داری دوباره اشتباهای گذشته رو یه جورایی تکرار میکنی !!!!! (مثل این مورد که میگفتی چون عاشق شوهرم بودم بعد از عقد رفتم خونشون موندم ).و الان هم آشنایی با کسی دیگه قبل از طلاق
حتا اگر طلاق هم گرفتی ,در مورد ازدواج بعدی محتاط تر عمل کن.شتاب زده عمل نکن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رضوان سیاه
سلام
بالهای صداقت عزیز از راهنماییهاتون ممنونم. حرفاتون خیلی اموزنده بود ولی عملی کردنشون سخته چون امید و نا امیدی و احساسات چیزایی نیستن که کنترلشون دست خود ادم باشه . با این حال من تلاشمو میکنم . در مورد ضعف هامم فکر میکنم تا توی یک زندگی جدید قرار نگیرم و از تجربیاتم استفاده کنم چیزی مشخص نمیشه.
سلام رضوان عزیزم
آهن آب دیده است که فولاد میشه :305:
میشه ... میشه .... میشه
احساسات رو میشه تحت کنترل درآورد شاید صد در صد نشه ولی میشه
رضوان من مشاور نیستم
منم یکی هستم مثل خودت ... همه ی این مشکلات و حتی بدترش رو هم تجربه کرده ام
و امروز تونستم و باز هم می توانم
از روی دل سیر و چهارتا مقاله و کتاب برات نمی نویسم
با گوشت و پوست و استخونم برات نوشتم
سلام خانم رضوان
من فقط نظاره گره نوشته هات بودم ولی الان برای خودم بعنوان یه برادرکوچیک لازم دیدم راهنماییتون کنم حس میکنم که 100% قطعاجریان ازاین قراره رییس شرکتتون با پسره میخوان بدبختت کنند(بخاطراینکه بهتون مهریه ندن ومدرکی داشته باشند) حواستو خیلی جمع کن زنگ خطرخیلی هوشیارباش باکسی هم (باجنس مخالف)به هیچ وجه ارتباط برقرارنکن تابه احتمال قوی به دامی که برات پهن میخوان بکنن نیفتی بازم میگم زنگ خطر(چه دانشگاه_یامحل کار _یا بیرون)باکسی به هیچ وجه رابطه نداشته باش
من ازنوشته هات فهمیدم شما یه دختر احساساتی وساده وپاک و معصوم هستین این خودش یه حسن براتون.ودرموردشوهرت اینکه ایشون یه ادمیه که بدون تفکرزندگی میکنه ودنباله خوش گذرانی وهوسهای خودش هستندکه به هیج وجه قابل اصلاح نیست چون شخصیتش زیرصفر وپولداره (مثل مردهای زمان قاجار فقط دیکتاتور)اخرین توصیه من به شماخواهرگرامی اینکه سعی کن ذهنیاتتو نسبت به شوهر بی مسولیت وهوس باز مسموم نکنی چون فایده نداره بعدش سریع اقدام کن به مهریه حتی یک سکه هم گذشت نکن اگه تو دادگاه بگه من سکه ندارم سریع جلبشوبگیر که مجبوربشه ازترس زندان رفتن تا قرون اخرپرداخت کنه خواهر من الان شما سنی ندارین سعی کن فقط تمرکزتو به دانشگاه متمرکزکنی مهریتون هم به امروز15705000 صدوپنجاهوهفت میلونوپنجاه هزارتومان میشودفقط خواهش میکنم از یک ریالش هم نگذر تا تنبیه بشه به امیداینکه موفق پیروز مویددرتمام مراحل زندگیت باشی
اینطور که معلومه شوهرتون آدم مستقلی نیس. اون هیچ وقت حامی و پشیبان شما نمیشه ادم تو ازدواجش به حامی و پشتیبان احتیاج داره. وقتی رفتی خونش همون آشو همون کاسس. تازه اون خودشم وقتی راضی به طلاق شده شما چرا اصرار میکنی. آیا حاضری تا آخر عمر از دست این آدم زجر بکشی اما تنها ننمونی. هر دوش انتخاب سختیه اما شما هنوز خیلی جوانی. خونواده ی منم همینجورن اگه طلاق بگیرم سرزنشم میکنن اگه نگیرمم باز سرزنشم میکنم البته ما بطور سنتی و با رضایت خونوادم ازدواج کردم. ولی فرق نمیکنه من خونوادمو میشناسم. نمیدونم چکار کنم بر سر دو راهی گیر کردم. فرق من با شما اینه که شوهرم بداخلاقو ووسواسیه و بهانه جو و سخت گیر. منم از تنهایی خیلی وحشت دارم از خوشحالی فامیل و غریبه که خاسگارم بودن ولی خونوادم قبول نکردن. اما این زندگی هم برام زجر خالیه
بهار جان به همدردی خوش اومدی
برای ارسال پست دقت کن از ارسال اخرین پست دو هفته بیشتر نگذشته باشه
موفق باشی:72: