سلام
اگر دقت کرده باشین توی فیلمهای سکسی زنها خیلی پرشور و تحریک برانگیز هستن . شاید شما اون جوری که باید شور و حس ندارین!! باهاش صحبت کنید . تنها کسی که میتونه کمکتون کنه خود شوهرتون هست
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اگر دقت کرده باشین توی فیلمهای سکسی زنها خیلی پرشور و تحریک برانگیز هستن . شاید شما اون جوری که باید شور و حس ندارین!! باهاش صحبت کنید . تنها کسی که میتونه کمکتون کنه خود شوهرتون هست
سلام مهتاب عزيزم اومدم بگم منم مشكل تو رو داشتم ديدم خيلي هاي ديگه هم اينو نوشتن. شوهر من اوائل فيلمها رو مياورد خونه با هم مي ديديم و منم با توصيه اي مشابه اوني كه به شما گفته بودن كه با شوهرتون همراهي كنيد و حساسيت نشون ندين مواجه شدم و بهش عمل كردم. بعد از مدتي ديگه شوهرم فيلم نياورد ولي يه بار اتفاقي ديدم چند تا فيلم ناجور تو كيفشه تازه فهميدم كه بله!!! هنوز فيلم نگاه كردنهاي آقا الان شروع شده. اون وقتها(3 سال پيش) من ظهرها كه شوهرم خونه بود كلاس زبان مي رفتم و در واقع بهترين موقعيتو واسش فراهم مي كردم كه با خيال راحت به ديدن اينها بپردازه.يه مدت غير مستقيم بهش گفتم مثلا گفتم خواهرت گفته اگه من يه شوهري داشته باشم كه اهل فيلم باشه ديوانه ميشم. پيش خودم فكر مي كردم چون آينده ي خواهرش براش مهمه حتما بهتر منو درك مي كنه. از مشكلات دوستام كه در اين مورد با همسراشون داشتن واسش مي گفتم ولي اون هيچ نظر خاصي نداشت يعني تقريبا چيزي نمي گفت. آخر يه روز به روش آوردم اصلا باورم نمي شد اونقدر دروغهاي شاخدار تحويلم بده بهم گفت اينها رو دوستم داده گفته فيلمهاي خوبي هستن و من نمي دونستم فيلم سكسيه. دو بار ديگه هم به روش آوردم كه مي گفت من فقط همين سه دفعه اتفاقي فيلمها دستم رسيده و اصلا نگاه نمي كنم. حالا جالبيش اونجاست كه من تقريبا هر روز يه سري فيلم جديد ازش كشف مي كردم و به روش نمياوردم. در ضمن كاملا مشخص بود كه شوهرم فيلمها رو از اول تا آخر نگاه كرده چون بعدش از من كارايي مي خواست كه تو اون فيلمها انجام مي دادن چيزهايي كه منو خيلي اذيت مي كرد.
از يه راه ديگه وارد شدم و يه بار با شوخي بهش گفتم از اون فيلمهايي كه اوائل مياوردي بازم بيار با هم ببينيم كلي عصباني شد كه من غيرتي مي شم و خوشم نمياد زنم اينها رو ببينه
يه بار واسش نامه نوشتم و بهش گفتم آخه بهم بگو چي باعث ميشه تو اونها رو ببيني من چي كار بايد بكنم تا تو ديگه طرف اونها نري التماسش كردم اگه ازم كم كاري ديده بهم بگه آخه من طبيعت گرمي داشتم و خيلي سعي مي كردم هميشه آماده باشم. ولي اون فقط گفت فيلم نگاه كردن هميشه دليل كم كاري زن نميشه خوب اينها هم يه جور لذته.
مي دوني بيشتر از همه چي اذيتم مي كرد؟ اينكه نكنه موقع رابطه با من به اون زنهاي فاحشه ي عوضي فكر كنه تا لذت بيشتري ببره.
الان شكر خدا يه مدتيه نگاه نمي كنه اونم فقط و فقط به اين دليله كه كارش خيلي سخت و طولاني شده اونقدر كه واسه خوابيدن وقت كم مياره حوصله ي خودشم نداره چه برسه به اينكه حوصله ي ديدن فيلمهاي سكسو داشته باشه
سلام
عجب مشکلی فکر کنم همه گیره منم این مشکل رو دارم چیکار کنم
تنها راه تصمیم بر ترک این عمله (دیدن فیلمها و تصاویر سکسی) و محکمتر و عمیق تر کردن اعتقادات دینیه در اینصورت حتی در زمان نیاز هم به این شیوه ارضا شدن روی نمیارید چه برسه در مواقع بیکاری و این از اون مشکلاتیه که باید به پزشک روانکاو مراجعه بشه یه کار تخصصیه
در پناه حق
سلام عزیزم
من هم مانند بعضی دوستان می گویم که مشکلی نیست در دیدن این فیلمها اماسعی کنید شما هم در کنار همسرتان باشید و هیچ گاه او را تنها نگذارید .
فکرکنم noghte sare khat راست میگه!اعتقادات دینی باعث میشه به سراغ اینجور فیلمها آقایون نرن!حالا اگه اعتقادات دینیشون سست باشه چی؟!!!من که میگم اهمیت نده!یه چیز دیگه ایم هست از بیکاری ممکنه باشه!!اگه سرش مشغول کاربشه دیگه حال و حوصله ی اینچیزارو هم نداره!ممکنه مقطعی هم باشه!به مرور زمان اینکارو ترک میکنه چون ممکنه دیگه اون جذابیت اولیرو نداشته باشه!!منعش نکن بی تفاوت باش...امیدوارم مشکلت حل بشه و بیشتر ازون دعا میکنم همسرت یه شغل خوب پیداکنه تا تو مجبور نباشی به عنوان یه زن خرج کش خودتو همسرت باشی!حداقل به تنهایی...با خوندن قرآن دلتو آروم کن...همه چیز درست میشه.مواظب خودت باش مهتاب عزیز.
سلام این موضوعی که به ان اشاره کردی تقریبا یه موضوع رایج بین مردهاست یه حس طبیعی مگه نمیدونی مردها زود تحریک میشن شاید تا به حال نتونستی اون رو کامل ارضا کنی به نظر من تو نباید موقع سکس به چیزی غیر از ان فکر کنی چون اگه ذهنیمشغوتل داشته باشی نمیتونی با هوس کامل به اون برسی به نظر من اگه هر وقت که شوهرت خونست 1 لباس نصبتا لخت بپوش 2 به خودت برس 3 دوش بگیر 4 خوشبو باش 5 همیشه کنارش باش6 نوازشش کن و بهش هال بده هر جور که اون دوست داره انوقت به جای خود ارضایی به طرف تو میاد اگه عاقل باشه موفق باشی
منهم دچارم منتها شوهر من اين فيلمها رو توي گوشي موبايلش ميريزه ومن يك بار مخفانه اونها رو پاك كردم ولي بازم گير آورده تورو خدا يه راه حل اساسي بديد من احساس بدي نسبت شوهرم پيدا كردم ميترسم وقتي هم كه پيش منه به اون زنهاي توي فيلم فكر كنه خواهش مي كنم كمكم كنيد ازغصه دارم ميميرم دگه خسته شدم اين مشكل حل نكرده يه مشكل ديگه اضافه ميشه البته شوهرم خيلي منو دوست داره ومنم به اين علاقه شك ندارم ولي دليل اين كارش رو نميدونم درضمن ما هنوز عقديم و ازهم جدا زندگي ميكنيم
بچه ها خدا رو شکر من این مشکلو ندارم. البته همسرم هم فعلا وقتشو نداره. ولی واقعا موضوع همه گیری مثل اینکه. خیلی دوست دارم بدونم راه حل این کار چیه. موضوعی که هیچ تجربه ای توش ندارم.
جناب آقای سنگ تراشان لطفا در صورت ممکن در مورد این موضوع راهنمایی بفرمایید.
این امر بسیار بسیار تاثیر منفی رو در زندگی می گذاره. مهمترین خصوصیات رابطه جنسی در حین ازدواج و اختلافش با این روابط در خارج از ازدواج در عاطفی بودن و درعین حال احساس تعلق داشتنه به زندگی مشترکه. که تداوم بخش زندگی مشترک هست. این که من یک فیلمی رو نگاه کنم که از لحاظ جنسی تحریک بشم یعنی پس زمینه ای رو در ذهنم بوجودآوردم که در اون ممکنه هر (عذر می خوام) زن خرابی که در فیلم دیدم به جای همسر گرامی من باشه.راههای بسیار زیادی برای تقویت میل جنسی وجود داره فیلم دیدن شخصیت فرد رو بیمار می کنه.. این کار دقیقا من رو روز به روز از همسرم جدا می کنه و ارتباط زیبایی که همزمان عاطفه وعلاقه و نیاز جنسی من و اون روارضا می کنه تبدیل می کنه به رابطه ای که تمام وجودشو سکس فرا گرفته"اون هم نه به طور کامل با تصور لذت بردن از همسر که با پس زمینه ای از افراد ". مردان قویه تخیلشون در این زمینه بسیار قویه و متاسفانه اگر کنترلی روش صورت نگیره کمتر مردی توان مقاومت داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط maedeh605
اون (با عرض معذرت ) به شکل بیمار گونه ای sex addict هست . مشکل مشکل اونه ولی شما بهتره بهش کمک کنید و سر سری نگیرید.
این قضیه پایه های زندگی رو نشونه می ره. مشاوره برید باهاش یا آروم آروم برسونید به اون که واقعا براتون مهمه که این قضیه اون رو لااقل از بین نبره(متاسفانه بیشترین ضربه رو به خود اون می زنه)