فرشته جان منم میام :310::310:(اینجا که دنیای مجازی مهم نیست که با پا بیای یا پر یا سر):310:
من امروز یکی از قشنگترین نهال های زندگیم یه ساله شده:72::227: ، واسه همین خیلی خوشحالم:227:
هر کاری بگین انجام میدم، :227::227::310::310:
نمایش نسخه قابل چاپ
فرشته جان منم میام :310::310:(اینجا که دنیای مجازی مهم نیست که با پا بیای یا پر یا سر):310:
من امروز یکی از قشنگترین نهال های زندگیم یه ساله شده:72::227: ، واسه همین خیلی خوشحالم:227:
هر کاری بگین انجام میدم، :227::227::310::310:
هیچی قراره چه کمکی بکنند؟ طبق معمول خانمها هن و هون کنان از این ور به اونور میدوند و کار میکنند، آقیان هم "یا علی" اش رو میگن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
کمک بالاتر از این؟
حاضر
منم هستم البته تا جایی که بتونم بیام تالار
:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
دست رو دلمون نذار دیگه بی دل جون
این اقایون قبلنا فقط یه پول خرج میکردن ،که الان دیگه اونو خانما هم دارن خرج میکنن ،
ذیگه کاری نمونده که انجام بدن
همین که اونا به شکمشون برسن کافیه
یه کار دیگه هم آقایون میکنن:163:
هی غر میزنن
چرا اینو نیاوردین
چرا اینجا نشتین
اینجا باد میاد
اونجا سایه ش کمرنگه
اینجا آفتابش تاریکه
جای خطاهای شناختی خالی!
حالا اونقدر پشت سر آقایون نخود خورون راه بندازین تا سرکرده شون بیاد یه حالگیری اساسی بکنه!
خوب بساط غیبت پارتی پشت سر آقایون راه انداختید هاااااا.
حالا گاهی آقایان کار می کنند و یا علی را خانم ها می گویند ،گاهی هم خانم ها کار می کنند و آقایان یا علی را می گویند .
به عبارت کلی و در کلامی ساده:
گهی پشت به زین و گهی زین به پشت
خدا رحمت کند پدرم را وقتی من از این دست حرفها می زدم می گفتند : این دقیقا همان نظراتی است که ما آقایان در مورد شما خانم ها داریم . ( عجب شباهت دیدگاهی !!!)
ما که نفهمیدیم بالاخره حق با کیست و چه کسی درست می گوید ؟!!!
پس این همه غر غر کردن که در غالب طنز از هر دو طرف شنیده می شود دلیلش چیست ؟!
به غیر جایگاه کودک و نتیجه گیری کودک >من خوب هستم - تو بد هستی !!!
بچه ها جمع کنید ،صاحابش اومد
بابا انی جون
یکم اومدیم شوخی کنیم دیگه ،شما سخت نگیرید ،الان بیبی میاد جواب هممون رو میده
آنی جان من اومدم یه خورده تریپ مثبت وردارم که متولی امامزاده فکر کنند دعاهاشون و موعظه هاشون اثرگذار بوده قدری کیفور بشوند ( در راستای امید بخشی به تالار)
حالا شما چرا یک دفعه جو گیر میشوی خواهر من! و بغل بغل مهر میبری میذاری تو امامزاده؟
فعلا کودکتو بچسب! والد جان را یک چند وقتی بفرست بره مرخصی حال و هواش عوض شه!
در دل و بطن شوخی ها ، مفاهیم باورهای جدی نهفته است که نمی توان آنها را به راحتی و در قالب جدی عنوان کرد .
بفرمائید و بی ریا باشید . به هر ترتیب شوخی کردن به دلیل اینکه تلخی حرفهای جدی را می گیرد قشنگ است .
ببخشید که با پای برهنه وسط شوخی هایتان پریدم . امان از دست این والد افسار گسیخته و امر و نهی کن . :311: