RE: +ارتباط با یک خانم در حال طلاق ( ادامه بدم یا قطع کنم ؟ )
سلام
شما هر چی بیشتر توضیح می دهید من به اشتباه بودن رابطه مصرتر و مطمئن تر می شوم.
فکر می کنم علت نظر ندادن دوستان هم همین باشد.
یک علت دیگر در مورد اصرار این خانم به ارتباط با شما را این می بینم که شما را راه فرار و نجات از آن خانه می بیند. دختر سرکشی که در عین شوهر داشتن چند دوست پسر داشته و حتی شماره اش به عنوان ... پخش بوده و خانواده ی درمانده ای که با همه ی وجود دارند سعی می کنند کنترلش کنند و ... حالا به جایی رسیده که تو تنها راه نجاتش هستی. وقتی نجاتش دادی بازی را از سر می گیرد. فعلا دنبال کسی هست که از اون خونه بیاردش بیرون. چه کسی ساده تر از تو؟
صمن رد کردن روابطتت با دختران و نیاز به بازنگری در رفتارت باید بگم،
اون را با دوست دخترهای دیگرت مقایسه نکن. اون الان یک زن مطلقه است که وضعیت اخلاقی درستی نداشته است و راه ادامه ی زندگیش دشوارتر و بسته تر از دوست دخترهای دیگرت است. علت با دست پیش کشیدنش این است. با پا هم پس می زند تا تو را مشتاق تر کند.
حالا اگر برفرض بخواهید ازدواج کنید، فکر می کنید خانواده تان راحت بپذیرند؟
حتما برید مشاوره و همه چیز را دقیق توضیح بدهید تا مطمئن شوید تغییر کرده و می خواد پاک زندگی کنه.
سلام:72:
از خوندن حرفاتون تعجب کردم. شما 24 سالته اما شبیه پسرای 17-18 ساله رفتار می کنی.
ببخشید نمی خوام بهت توهین کنم اما شماهر دو فقط درگیر احساس شدید وگرنه هیچ منطقی پشت رفتاراتون نیست.
علت علاقمندی خانم به شما:
1- از نظر عاطفی به شما وابسته شده. شخصی که تونسته دست بزن همسرش و خیانت و ... رو تحمل کنه خب حالا چهارتا عصبانیت و داد و بیداد تو خیلی براش سخت نیست.
2- شما براش راه فراری هستی
3- شما سرگرمی خوبی هستی در موقع تنهایی و غصه هاش.
علت علاقمندی شما:
1- وابستگی احساسی
2- وابستگی جنسی. کم بوده رابطتون اما وابستت کرده و اتفاقا چون کم بوده عطشت و بیشتر کرده.
3-به خاط تجربه ای که خانم در ارتباط با شوهرش و دوستان بعدی به دست اورده بلده با سکوت به جا به قولت خودتون شما رو اروم کنه و این ارامش و شما دوست داری که در کنار دخترای بی تجربه به دست نیاوردی.
اگه نظر دوستان براتون مهمه و می خوای اینده پر امید و لذت بخشی داشته باشی 1-گوشیتون و خاموش کنید 2-اگه کسی و در شهر دیگه ای داری مدتی از اینجا برو3- فکرش و از سرت بیرون کن فکرت و رو چیزای دیگه متمرکز کن. روی یک شغل خوب روی درس . ( تاکید می کنم به خاطر فرار از این خانم با دیگران رابطته نداشته باش چون مدام مقایسه می کنی دیگران و با این خانم و البته این خانم به خاطر تجربش پوان مثبت می گیره و دوباره روز از نو روزی از نو)
قدم بعدی بعد از توقف فکر و خاموش کردن گوشی پیدا کردن یک سرگرمیه. مثل عوض کردن شغلت و پیدا کردن شغلی که زمان بر تر باشه.
موقتا از فکر ازدواج بیرون بیا. تو فقط برای فرار از این خانم می خوای ازدواج کنی. پس قطعا زندگیت با شکست مواجه می شه. حداقل تا یک سال اینده به ازدواج فکر نکن.
این خانم و به فراموشی ها و به تاریخ بسپار. شما همه رازهای شخصیتون افکار خصوصیتون روابط پنهانیتون واسه هم رو شده. با ورق رو هم نمی شه بازی کرد.
یک سوال:
رابطته سکس بین شما موقعی که ایشون هنوز طلاق نگرفته بوده اتفاق افتاده؟
موفق باشی:72:
من یه اخلاق بدی دارم و شایدم تا اینجا متوجه شده باشید خیلی مسرم که خودم به نتیجه برسم حتی اگه بدونم کارم اشتباه هست در این مورد هم تمام این حرفها و دلایل شما عین روز برام مشخص بود و هست به قول بهشت شاید میخواستم که کسی یا کسانی من از این رابطه باز دارند .
میدونم چندین دفعه تصمیم گرفتم تمام کنم ولی نتونستم .
اینجا خیلی راحت تونستم حرفام بزنم و شما هم راهنمایی و کمکم کردید ، ممنون از همه تمام سعیم میکنم که از این رابطه بیام بیرون و فراموشش کنم .
یه خواهشی از مدير انجمن یا سایت دارم لطفاً نام کاربری بنده و پست هایم را بعد از چند روز که گذشت به طور کامل پاک کنید .
بــــــــــا تــــــــــشــــــــــکــ ــــــــر فراوان
شیطون عزیز،
شما که از نوشتن بخشی از روابط و زندگیتون با این خانم در یک فضای مجازی ناراحت و نگران هستی و به نوعی می خواهی که دیگران در جریان نباشند، چطور می خواهی این زندگی را با این خانم ادامه بدهی؟
می تونی نام کاربری و گذشته اش را از ذهنت پاک کنی؟ می تونی شک نکنی؟ می تونی به آینده اش اعتماد کنی؟
فکر نکنم. چون شما مساله به این سادگی ( بیان مشکل در تالار ) را می خواهی که پاک کنی. وای به روز زندگی کردن با اون مشکل ...
امیدوارم خدا قدرتی بهت بده که بتونی بهترین تصمیم را بگیری و موفق باشی.:72: