RE: میخواهم از نامزدم جدا شوم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abuzar141592
اگر هم بخوام من اول اقدام کنم مطمئنم که دچار دردسر بزرگی میشم شما که این طایفه رو نمیشناسید. اینها عربند و اخلاق اعراب دوران جاهلیت رو به ارث برده اند. یه وحشی گریهایی ازشون دیده ام که از هیچ بشری بر نمیاد بعنوان مثال اگه یه ماشین توی منطقه شان تصادف کند دسته جمعی میگرند راننده اش را میزنند. گاهی بدون هیچ دلیلی یه عابر بی گناه رو مثل سگ تیکه پاره میکنند. یه شب به عینه دیدم که یکی او همون عربها به طرف یه ماشین که در حال گذر بود بدون دلیل سنگ بزرگی رو پرت کرد و فرار کرد. حرف منطقی حالیشون نمیشه. فکر میکنند همیشه زور کارسازه. من از نامزدم خواستم که اول اون دادخواست طلاق بده و من هم موافقت کنم. حق و حقوقش هم بهش میدم. برادرش به من میگه اگر طلاقش بدی من از سگ بدترم. پسر عموش میگه خودت میدونی من فراریم و جایم توی این کوه هاست اگه طلاقش بدی میکشمت. من با این وضع نمیتونم اول اقدام کنم.
سلام:
با اینکه آقای ابوذر انتهای تاپیک خود را اعلام نمودند و بیان کردند اکنون زمان تصمیم گیریست..و از آنجا که این تالار روانشناسی ست و هدف اولش پاسخ به مراجع برای رسیدن به اهداف مقتضی ست با وجود چند روز تحمل نتونستم این ارسال ایشون رو نادیده بگیرم و تنها از باب شفاف سازی و از آنجا که دوستان به ایشان کمک کرده و هرچند نتیجه ای مطلوب حاصل نشد البته از دید من..این پست را ارسال کردم...
برادر خوبم این دیدگاه شما و این طور صحبت در رابطه با یک قوم اصلا صحیح نیست و برای من کاملا مسجل شد که شما کاملا به صورت کاذب دچار اعتماد به نفس هستید تا آنجا که قومی را این چنین با القاب دور از ادب تصویر می کنید آن هم برای تالار عمومی که دوستان متفاوتی مطالعه می کنند..مطمئنم در جواب من می گویید که من به قومی توهین نکرده ام..!!! و گفته اید شما که این طایفه را نمی شناسید این ها عربند..
واقعا متاسف شدم..
دوست عزیز من نه پاسخی می خواهم نه چیزی دوستان هم به خوبی از دیدگاه های من آگاهند و تاکید می کنم که من عرب نیستم ولی چون در خوزستان ساکن هستم و با این قوم زندگی کرده ام وظیفه خودم می دونم که توضیحاتی بدم و پیشاپیش از انحراف تاپیک شما پوزش می طلبم..
قوم عرب بر خلاف تصور شما نه تنها مصداق وحشی گری نیستند که گاها خانواده هایی بسیار اندیشمند و با شخصیت دارند..اصلا این چنین که شما تصویر کرده اید نیست..این قوم از درس نخوانده تا استاد دانشگاه بینشان هست و نسل جدیدشان به شدت به دنبال کسب علم و دانش هستند و ..و مطالبی که شما بیان کردید خاص اعراب نیست ..یا اگر خانواده همسر شما این گونه است باز هم نباید این گونه آن را تعمیم داد و از انان سخن راند..اتفاقا قوم عرب جز قوم هایی ست که به عنوان مثال به دخترانشان جهاز نمی دهند و معتقدند خود دختر به حد کفایت بالا و برتر هست که نیاز به این نباشه با قیمت جهازش سنجیده بشه و متاسفانه عده ای که از دور و با تعصب به این قوم نگاه می کنند این رفتار را بر عدم ارزش گذاری بر زن می دانند.در حالیکه این نیست .آیا برخی استان ها که من می دانم و سنجش دختر بر پایه میزان جهاز وی است خیلی فهمیده هستند با اینکه پارسی هستند..
دوست گرامی این همه سخن از بی دلیل بودن می رانید از کجا با این اطمینان تعمیم می دهید..آیا کار خود را با همسرتان تا این حد بی دلیل می دانید!!!!
چه کسی گفته است این ها بر سر راننده می ریزند و او را می زنند؟ اگر یک بار اتفاقی رخ داده دلیل همیشه بودن آن نیست برادر من..
واقعا متاسفم...
همسر شما اگر از این طایفه است پس می دانید دختران عرب با غریبه در صورت موافقت پدر و برادر و پسر عموهایشان ازدواج می کنید ..پس می دانید این کار بدون آینده نگری شما در واقع آینده وی را نابود خواهد کرد..
دوست گرامی من منکر پاره ای تفکرات حاکم بر این قوم نیستم ولی سخنم این است اگر هم باشد حق نداریم به هیچ عنوان در جمعی که از سایر استان ها هستند این چنین سخن برانیم ..همین....می توانستید بدون ذکر قومیت این مطالب را بیان کنید ..آیا هیچ قوم دیگری در ایران از این قبیل کارها نمی کنند ..؟خواستید برایتان از بسیار پارسی ها می گویم که چه ها که انجام نمی دهند به نام فرهنگ ..
خواهش می کنم از شما و همه دوستان در بیان مشکلات خود به هیچ قومی توهین نکنید ...
ممنونم..
سارا:72:
سلام
امروز چند ماه از آخرین پست این تاپیك میگذرد و من از سر كنجكاوی به اینجا سرزدم ببینم چیزی اضافه شده یانه، بابت حرفهایی كه در مورد عرب بودن این قوم زدم عذرخواهی میكنم، میدونم كه اینو نمیشه تعمیم داد.
هنوز رسما از هم جدا نشدهایم اما مصلحت را در این میبینم كه از هم جدا بشیم. در مدت این چند ماه هیچ ارتباطی با هم نداشتیم نه با خانوادهاش و نه با خودش. به هرحال تصور نمیكنم بتونیم با هم به تفاهم برسیم. قصد دارم این تابستون تكلیفشو روشن كنم، تا هم خودم و هم او از بلاتكلیفی در بیایم و ایشون هم فرصت تشكیل یك زندگی جدید رو بدست بیاره.
سلام
چرا می خواهین تا تابستون طولانیش کنید؟
سریعتر تمامش کنید. گناه داره.
نمیتونم الان تو شهر خودم نیستم برای درس خوندن اومدم یه جای دور. فقط آخر هر ترم میرم خونه. اگه خودش اقدام كنه شاید زودتر تموم بشه
منتظرید ایشون اقدام کنند و مهریه هم ببخشند و بروند!!
اگه خودش اقدام کنه >>>
سلام. اقا ابوذر.به نظره من شما با یه اشتباه بزرگ وارده زندگی شدی و دلیل نداره که حالا که به این اشتباه پی بردی هیچ راه حلی براش پیدا نشه و شما با همین اشتباه تا اخره عمر به این زندگی و بدون عشق و علاقه ادامه بدی/ تا بچه ای وجود نداره زودتر اقدام کن از راه قانونی .زندگی کردن بله حق ردوی شماست/ولی نه اینکه یکی این وسط با عشق زندگی کنه اون دیگری بدون عشق.اصلا سنخیتی به وجود نمیاد. من نمیدونم .شما اصلا نمیتونید باهم زندگی کنید زودتر فکری بکنید.تا دیر نشده و عمرتون بی خودو بی جهت تلف نشده.
سعیمو میكنم.
من نمیخوام اون مهرشو ببخشه، حق قانونیشه و من هم پرداخت میكنم.
با تشكر از پیشنهاد شاهپرك و بهشت، دوستان گرامی
متاسفانه آقای ابوذر از ادبیات مناسبی برای پست هایی که زدن استفاده نکردن و این باعث شد که دوستانی که نظر دادن اکثرا خشمگینانه برخورد کنند و همه لوله تفنگ و به سمت ایشون گرفتند .
بهتر نیست منطقی تر و با آرامش بیشتری به ایشون کمک میکردین؟
به نظر من ابوذر گرامی شما حق دارین از همسری که بهش هیچ علاقه ای نداری جدا بشی ولی باید قبل از جدایی پاره ای از مسائل و رعایت کنید که بقول معروف هم خدارو خوش بیاد و هم بنده خدارو..
1- من روانشناس نیستم اما بنظرم شما اول خودتون به تنهایی به یه مشاور خیلی با تجربه مراجعه کن و سعی کن جلسات مشاوره رو ادامه بدی.
2- از همسرت بخواه اونم به یه مشاور خوب مراجعه کنه
3- از خانواده ها بخواه که تو این مورد چند ماه اصلا دخالت نکنند
نتیجه :
[color=#FF0000]شما به اشکالات خودتون پی میبرید و میتونید شخصیت خودتونو بهتر بسازید و حتی اگه با این خانم هم زیر یه سقف نرفتین توی موقعیت بعدی دچار اشتباهات کمتری میشین
خانم شما هم دقیقا همینطور در ضمن ایشون میتونه خیلی بهتر با جدایی از شما کنار بیاد و و خدای نکرده کار اشتباهی ازش سر نزنه(خودکشی)
اونوقت اگه باز هم خواستید جدا بشید حداقل پخته تر صحبت میکنید و این باعث میشه که احساسات خانواده دختر رو جریحه دار نکنید که بعضا براتون مشکل ساز بشن
و دختر هم با پختگی که بدست آورده به شما کمک میکنه
تمام حق و حقوق قانونی ایشونو بپردازید
سعی کنید اتهامی به این خانوم نزنید که بعدا در مقابل پروردگار شرمنده باشید خدارو همیشه در نظر داشته باشید
وقتی شما دوست ندارید انگ بیماری به شما بزنن چطور براحتی انگ خنگ بودن به ایشون میزنید شما شدیدا به مشاوره احتیاج دارید
(
از راهنمایی و كمك شما ممنونم، حتما به مشاور هم مراجعه خواهیم كرد.
نقل قول:
وقتی شما دوست ندارید انگ بیماری به شما بزنن چطور براحتی انگ خنگ بودن به ایشون میزنید
این حرفو اینجا زدم برای این موضوع روشن بشه ولی بیرون از اینجا اتهامی بهش نمیزنم
خیلی برام جالبه شما ظاهرا راهنمایی همه دوستان رو قبول دارین ولی ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!