RE: دست بر میوه ی حوا بزنم یا نزنم ؟
سلام
آقای پارسه اول تبریک میگم:104::104:
ایشالله که همیشه تو زندگیتون خوشبخت باشین!! ایشالله در پناه امام زمان همیشه سالم و سلامت باشین!!
آره سرویس نقره خوبه، خوشحالش میکنه!! فقط در نهایت هر چی گرفتین حتماً حتماً گل هم بگیرین!!!:72::72::72:
ایشالله که موفق باشین!!همیشه!!!
شادی جان ممنونم
دوستان اگه میشه رنج قیمتی هم برای پیشنهادتون بدین.مثلا یه سرویس نقره خوب چقدر آب میخوره.
من فقط قیمت کتابای مهندسی و قطعات الکترونیکی تو دستمه!!!:58:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parse
دوستان اگه میشه رنج قیمتی هم برای پیشنهادتون بدین.مثلا یه سرویس نقره خوب چقدر آب میخوره.
من فقط قیمت کتابای مهندسی و قطعات الکترونیکی تو دستمه!!!:58:
آقای پارسه اون مال دوران مجردی بود....
حالا که قصد متاهلی دارین، باید قیمت عطر و ادکلن و لوازم آرایش و سرویس طلا و نقره (البته به تفکیک اقلام) و رخت و لباس زنانه و .... رو بهتر از کتاب و قطعات الکترونیکی بدونید..:D
از این به بعد بجای جمهوری و انقلاب، تشریف می برید به بوتیک ها و پاساژهای مختلف جهت اطلاع از قیمت اقلام فوق. فکر کردین متاهل شدن به این راحتیه :311::311:
راستی تولد حوا خانم هم مبارک:72:
سلام blue sky
بابا فکر نمیکردم اینقدر حاشیه و ظرافت بخواد!!!!
واقعا کادو انتخاب کردن کار بسی دشواریه,من حاظرم تمام فرمول های لاپلاس و انتگرال رو چندین بار بنویسم ولی دنبال هدیه خریدن و....نباشم.
ولی چه خوب بود شما هم یه پیشنهاد میدادین!
[size=large]آقای پارسه
هرچی دوست دارین بخرین اما ادکلن وگل زرد رنگ نخرید من شنیدم جدایی میاره
خوشبخت بشین ان شاءالله
دوستان خواهشا مثال عینی بزنید(به قول ما مهندس ها مثال عددی)
منظورتون از هر چی چیه؟
بابا من تا حالا برای هیچ دختری هدیه نخریدم, نمیدونم اصلا چی بگیرم بهتره,تو عطر وادکلن اصلا سر رشته ندارم,چند وقت پیش برای خودم یه عطر گرفتم,بیچاره فروشنده رو نصف جون کردم از بس که ....
میترسم چیزی بگیرم که خوشش نیاد,البته اون هیچ وقت نمیگه که خوشش نیومده,ولی خوب طوری نشه که ضایع بشم!!!.:324:
سلام
لباس که ممکنه اندازه اش نباشه و یا خوشش نیاد،عطرم منم شنیدم جدایی میاره!!!
یه گردنبند و پلاک زیبا نقره که ظریف باشه یا همون سرویس نقره !! همه قیمت هست!! 30، 40 حالا کم وزیاد داره!کمترم هست!! به اندازه بودجه تون دیگه!! یه کادو پیچ خوشگل !!! و چند تا شاخه گل (سرخ ترجیحاً) !! :72:
یه هدیه به یاد موندنیه!!
این تاپیک هم خیلی وقته به نتیجه رسیده ، به همین دلیل قفل می شود
.
میدونم از تاریخ این تاپیک گذشته ولی خواهشی که از دوستان دارم اینه که به بهانه سربازی و شغل و ایجور چیزا دیگران رو از ازدواج منصرف نکنن که کاری بس ناجوان مردانه است.
اگه به خدا ایمان دارید این کار رو نکنید. گرچه من تا این سن مجرد هستم و دیدگاهم کمی بهتر شده ولی اگه در سن 20 سالگی ازدواج می کردم به مراتب خوش بخت تر از الان بودم و این همه سخت گیری و رنج خوردش نبود