سلام جمله اشتباه نوشتم نوبت خانم بي دل است
خانم بي دل يكي از اعضاي خوب تالار است مهربان دلسوز است با اعضاي تالار خوب صميمي است
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام جمله اشتباه نوشتم نوبت خانم بي دل است
خانم بي دل يكي از اعضاي خوب تالار است مهربان دلسوز است با اعضاي تالار خوب صميمي است
:203:
هاااااا گیر ویفتادی بی دل جان
بی دل فقط یه دونست اونم واسه نمونه است .
دیگه حرفی نمیمونه واسه بی دل عزیز . شادی بخش تالاره . استاد زبان شناسی هم هست
همون که گفتم یه دونست
موعودم دل پاک و صافی داره و عضو فعال تالاره
آنی عزیز حضورشون برای تالار بسیار مفید هست . مشاوره های بسیار مفیدی دارند و تجارب ارزشمندی که بسیار مفید هست .
فرشته هم که معلومه عضو فعالی که شبانه روز در تالار فعالیت داره و تازگی ها مسئولیتش سنگین شده و مشاوره های مفیدی دارند . فرشته برات آرزوی موفقیت دارم .
محمد ابراهیمی عزیز فردی پاک و صاف و ساده است و دل پر محبتی داره . موفق باشید
سلام خانم بي دل عضو فعال تالار است خانم بي دل حضور شون براي تالار بسيار مفيد است مشاوره هاي بسيار مفيدي دارند خانم بي دل فعاليت در تالار زياد كنيد:72::72:
بی دل یکی از نازنین خانم های تالار همدردی است .
اوست که با فشارهای موجود در زندگی شخصی و خانوادگی اش گل لبخند بر لب دوستان می نشاند و چه چیزی قشنگتر از این هنر .
قلم و نگاه و تجربیات آمیخته به طنز بی دل را خیلی دوست دارم .
و محصول تلاش های موثر او این است که من به واقع دوستش دارم و تا بی نهایت برای وی احترام و ارزش قائل هستم . دوستت دارم خانم خانم ها ، بی دل خانم :46:
سلام
شیرین سخنی و شوخ طبعی ودر عین حال عمیق بودن وی در بسیاری از پستهایش شور نشاطی در دل کاربر ایجاد می کند . من از اطلاعات و تسلطش بر لهجه ها و زبانهای مختلف به وجد میام . و اثر بخش در تالار می بینم .
بی دل باغ همدردی ، صفای باغ و تالاره
پاینده باشی بی دل جان
/[color=#FF1493]اثر مثبت داشته.
بسیار حاضر جواب و فهمیده. تجاربش در زندگی بسیار بیشتر از مدت زمان زندگیشونه و همچنین تجارب مختلف و متنوعی دارن.
زندگی پر هیجانی داشتن. در کنار شوخ طبعیشون بسیار به مسائل پیرامونش حساسه و واکنش نشون میده. واینا باعث شده که مسائل رو عمیق تر از سایرین ببینه.
همین بی دل ، دل پر دردی داره.
امیدوارم به زودی زود ، دل دار بشه و توی اون دل هم هیچوقت غم وغصه نیاد.[color]
سلام خانم بي دل از جمله اعضا مفيد موثر تالار هستند و بنده هم به سهم خودم ايشون تشكر مي كنم يكي از اعضاي فوق العاده مهربان صميمي تالار همدردي:72::72::72:
سلام
نمي دونم چرا هويجوري دوست دارم اين بيت و اينجا بنويسم.
طرازپیرهن زرکشم مبین چون شمع
که سوزهاست نهانی درون پیرهنم
با انرژي،با اميد، سرزندگي، گزيده (با فتحه گ)و گزيده (با ضمه گ) گوي، زبان دان، با ديد انتقادي، و با نيشترهاي اغلبا مفيد و با احساس و ... كلي چيز ديگه، همه اينها شخصيت منحصر به فردي در تالار ازش ساخته كه نبودش كاملا احساس ميشه.:72:
البته يه كم نارنجك نازيه.... :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
:104::104::104::104:
من هم همینجوری دلم می خواهد برای شما کف بزنم که حسن انتخاب مناسبی داشتید . اوووووووووووف