-
RE: متارکه و طلاق
ستاره جان
خیلی از آدمها در نهایت عشق دو طرفه مجبور می شوند مسیر زندگی هایشان را از هم جدا کنند . چرا که عشق برای بقای یک زندگی کافی نیست .
یک زندگی زناشویی به فاکتورهای زیادی احتیاج دارد . ( البته ناگفته نماند که خیلی ها هم این وسط ادعای عاشقی را دارند و ساز خودشان را می زنند و پای خودشان را روی خرخره ی طرف می گذارند و دم از عشق و دوست داشتن می زنند !!)
تنفر هم چیز عجیب و غریبی نیست . درست نیمه تاریک عشق - تنفر است و متصل به آن و فاصله ای کمتر از یک تار مو دارد .
این آقا قطعا و مطمئنا فرد دوست داشتنی هست اما نه در جایگاه همسر تو .
تو باید یاد بگیری که در کمترین حالت و پیش پا افتاده ترین حالت کسی را دوست داشته باشی که به تو نه به عنوان یک همسر بلکه به عنوان یک انسان در درجه ی اول احترام بگذارد
و نسبت به تو احساس مسئولیت بکند نه به عنوان یک همسر بلکه به عنوان یک انسان
با احساسات تو بازی نکند نه به عنوان یک همسر بلکه به عنوان یک انسان
و این آقا اجازه ندارد - همانطور که تو اجازه نداری بعد از تعهد هر کاری که دلش خواست انجام بدهد و غیر مسئولانه رفتار کند و از تو هم توقع عشق و سازش داشته باشد . ( بابا یک ذره متوجه باش دور و برت چه خبره !)
و باز یاد بگیری که خودت را دوست داشته باشی و محترم بداری تا بتوانی از نوع سالم دیگران را دوست داشته باشی .
این آقا را و کارهایی را که می کند رصد نکن و نخواه که زمینه های خود آزاری خودت را فراهم کنی رهایش کن . همانطور که او تو را رها کرده است و رفته است سراغ زنی که دوست دارد و باب میل خودش و خانواده اش است !
-
ستاره جان
بقول بچه ها این که میگی دوستش داری به احتمال زیاد همون وابستگیه که طبیعیه.حتی شاید مدتی ازارت بده.اما نذار تو رو بکشونه طرفش.
باید به این فکر کنی که همسرت مرد زندگی نیست.مردی که به درخواست خانواده حاضر به طلاق زنش بشه.مردی که با وجود زن و زندگی بره سمت کس دیگه اونم در دوران عقد.نمیشه بهش دل بست.
شاید این حرفام ناراحتت کنه.منو ببخش.فقط میخوام به آینده ای فکر کنی که در صورت ادامه رابطتون در انتظارت خواهد بود.
میتونی بعد از اینکه صاحب بچه شدین و زندگیتون ادامه پیدا کرد خیانت همسرتونو تحمل کنین؟
الان طلاق بگیرین بهتره یا اون موقع؟الان باز شرایطتون برای شروع یه زندگی جدید مساعد تره.اما اونوقت چی؟
نترس خانمم نترس
:72::72::72:
-
ممنون از دوستان عزیز
ولی اون آقا هم نباید تاوان اشتباهاتی که کرده را ببینه؟ اون آقا به همین راحتی می تونه یک نفر دیگه را جایگزین من کنه و ککش هم نگزه اصلاً چه طوری می تونه یک رابطه جدید را شروع کنه من اینقدر بد بودم که از دستم خلاص شد
-
ستاره ی نازنینم
فکرش را نکن . مسیر فکر و احساسات خودت را تغییر بده
کی گفته حالا دنیا به آخر رسیده و آن آقا به خوشبختی رسیده و تو به بدبختی؟!
به قول قدیمی ها
شب دراز و قلندر بیدار
رهایش کن عزیزم . این نوع تفکر و احساس فرسایشی است .
سعی کن با تمام خوبی ها و بدی هایش او را ببخشی نه به این دلیل که او لایق بخشش است بلکه به این دلیل که خودت لایق آرامش هستی .
تو دوست داشتنی هستی - تو فوق العاده هستی - زیبا و مهربان هستی - تو بی نظیر هستی - تو یکی از شگفت انگیزترین دختران روی زمین هستی - تو لیاقت بهترین های عالم هستی را داری
اگر این آقا و خانواده اش نتوانستند شگفتی های ذات تو را درک کنند مهم نیست مهم این است که افراد زیادی هستند که تو را عاشقانه دوست دارند و می توانند در آینده ترا کشف کنند و عاشقانه دوست داشته باشند .
تو جوانی و فرصتهای زیادی برای زندگی کردن و تجربه ی زندگی و عشق داری . صبر کن عزیزکم .صبور باش .
زندگی یعنی همین افت و خیزها
ببخش او را . و برای او دعای خیر کن . دعای خیر خودت را بدرقه راه او کن و برایش ارزو ی خوشبختی کن این بزرگترین لطفی است که می توانی در حق خودت بکنی چرا که انتشار انرژی مثبت از اعماق وجودت به سمت او برای تو برکت و خیر و سربلندی می آورد . بگذار بزرگ شوی و به بهترین های کائنات دست پیدا کنی .
-
عزیزم، خودت رو اسیر اعمال کسی نکن، حالا چه همسر سابقت بوده باشه چه هر شخص دیگه ای..
کاری نکن که تمام زندگیت عکس العملی در قبال عمل دیگران باشه.. سعی کن تو عمل باشی و دیگران عکس العمل تو..
عزیزم، اگه از تصمیمت مطمئنی، از گردابی که برای خود ساختی بیا بیرون، هر چی بیشتر بمونی توانت برای بیرون اومدن کمتر و کمتر میشه و بیشتر و بیشتر غرق میشی..
خدا و تمام کسانی که میخوان بهت کمک کنن بهت ایمان دارن فقط مونده که خودت هم به خودت ایمان بیاری..
:72:
عزیزم این مقاله رو هم بخون، شاید بتونه بهت کمک کنه.
http://www.hamdardi.net/thread-11972.html
:72:
-
چند سال بعد که با عشقت زندگی می کنی و با همسری که مهربان
هست و عاشق ،اون موقع درک میکنی که چقدر خوشبخت بودی که خدا نخواست عشقت رو
واحساست رو بریزی به پای کسی که لیاقتش رو نداشت
عزیز دلم صبر داشته باش ، زود قضاوت نکن که کی باخته ،کی خوشبخته ،کی شکست خورده ،
برای تو هیچ شکستی وجود نداره ،هر چی هست تجربه هست ،چون امده ای که بیاموزی
موفق باشی
خواهرت گل مریم:43:
-
به نظر دوستان آقایان را باید عاشق خودمان کرد یا آقایان باید عاشق ما بشوند؟کدوم عشق ماندگارتر هست؟
-
این سئوال را باید در تاپیک دیگری مطرح کنی چون این بحث مربوط به بحث اولیه تاپیک نیست و مسیر بحث عوض می شود .
-
من منتظر هستم که همسرم برای دفترخانه اقدام کنه خیلی استرس دارم هرکاری که می کنم ته دلم راضی به طلاق نمی شه نمی دانم چه کار کنم از بس که حرف هایی که دوست داشتم به همسرم بگویم نگفتم خسته شدم اصلاً نمی دانم چرا حتی حاضر به صحبت کردن با من نیست اصلاً اهمیتی نداره آخه چه طوری به همین راحتی من تونست فراموش کنه آخه چه طوری ؟
-
ستاره جان
عزیزم
اهمیتی نداره که چطور میتونه اینکارو بکنه
فکرتو مشغول اینجور چیزا نکن خانمی
چون دردی از تو دوا نمیکنه و بدتر ناراحتت میکنه
ناراحت نباش گلم
درسته خیلی سخته.ولی همسرت با کارهایی که کرده و رفتارهاش تحمل این جدایی رو واسه تو راحت تر کرده.
خیلی ها در اوج عشق به اجبار از هم جدا میشن.که خیلی مشکله.
به فکر آینده باش.این ناراحتی طبیعیه.اما نذار زیاد روت اثر بذاره.سرتو گرم کن به فعالیتهای مثبت.
این نیز بگذرد.:72::72::72: