[b]امروز دلم میخواد فرشته مهربان بیاد و به ما بگه از سفر کرده اش خبری رسیده .
با اینکه از سفر کرده فرشته مهربان چیزی نمیدونم و نمی شناسمش اما چند روزه عجیب به فکرشم
انشاء الله که خیره
اللهُمَّ رُدَّ کُلَّ غَریب
:323::323::323:
نمایش نسخه قابل چاپ
[b]امروز دلم میخواد فرشته مهربان بیاد و به ما بگه از سفر کرده اش خبری رسیده .
با اینکه از سفر کرده فرشته مهربان چیزی نمیدونم و نمی شناسمش اما چند روزه عجیب به فکرشم
انشاء الله که خیره
اللهُمَّ رُدَّ کُلَّ غَریب
:323::323::323:
امروز دلم ميخواد خداوند اين ارزوي خانم موعود رو براورده كنه:323:
امروز دلم می خواد خدا یه انرژی فوق العاده بهم بده ،تا از این حال کسل بودن که یه هفته هست گریبانم رو گرفته خارج شم
امروز دلم میخواد خدا یه انرژی عظیمی بهم میداد تا کل خونه رو مرتب کنم.. یه عالمه وسیله آوردن ریختن وسط اتااااااااااااق :302:
:72:
من امروز فول انرژی هستم .
آماده باشید که دوست دارم این انرژی را پیش کش کنم به گل مریم عزیزم تا روز و روزهایش را به قشنگ ترین شکل بسازد
و شاد عزیزم که انگلیسی ها خانه و زندگی اش را به هم ریخته اند ،انرژی های چوب جادو هم مال شاد که بتواند در چشم بر هم زدنی همه جا را مثل دسته ی گل تمیز و مرتب کند .
:46::46::46::46::43::43::43::72::72::72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
ممنون آنی عزیز، فکر کنم اثر کرد، چون تقریبا همه چیز مرتب شده... :227:
چوب جادوتون چند؟؟ :D
:72:
به گمانم قیمت چوب جادو به قیمت یادگیری درک ارزش یک لحظه خیال انگیز از حضور در باغ رویا ست .
همانجا که دست از ترس ها می کشی و اعلام می کنی که چوب جادو داری و نگران نیستی که دیگران به تو برچسب دیوانگی بزنند و یا تو را متهم به دروغگویی و...کنند و تو و شگفتی های اجساس و فکر و اعمال جادویی ات را قضاوت کنند .
به نظر تو قیمت آن چند است ؟!!
امروز دلم میخواست با یه ذهن آسوده و بی دغدغه و خالی خالی ، رو تخت می نشستم و پاهام رو تو آب یه رودخونه خنک می ذاشتم ، بعد دراز می کشیدم و از لای برگها به آسمون نیگا می کردم.
امروز دلم میخواد همه بچه های تالار تو یه لحظه بخصوصی با همدیگه ON بشن ،همه همه همه
حتی اونایی که یه ساله نیومدن تالار
دلم واسه همشون تنگ شده