-
RE: در جستجوی عشق...
mahsa_mhmh محترم
کمی آرام ،
می دونید این نوع برخورد با یک مراجع صحیح نیست ؟:81:
عزیزجان! روند راهنمایی اینگونه نیست ( بیان سرزنش آمیز ) .:305:
خانمی شما اگر کل پستها رو خوب خونده بودی متوجه می شدی که m.m.a چه تصمیمی گرفته و اینچنین پستی ارسال نمی کردی . به عبارتی این حرفها دیگه کارایی نداره چون در صورتی جایگاه داشت که ایشان اصرار به ادامه ارتباط داشت ، در اون صورت هم ، شما نباید با چنین لحن و روشی پست ارسال می کردید .
در هر حال شما را برای موارد دیگری که ممکنه در این تالار برخورد کنید دعوت به خویشتن داری و آرامش و روش صحیح راهنمایی دادن می کنم . دقت کنید ، راهنمایی نه سرزنش
m.m.a عزیز
بهترین کار برای شما هم در اینگونه شرایطی سکوت و و اگذار کردن موضوع به مدیران است ، چون بنا به روال ، پستهایی که حاشیه ایجاد کنه یا برخورد مناسب نداشته باشه ، مدیران محترم حذف خواهند کرد ، شما هم هرجا معترض بودی از آیکن گزارش که پایین صفحه است ( شکل یک مثلث با علامت تعجب ) استفاده کن و اعتراضت رو به اطلاع مدیران برسون . بهترین روش برای شما اینه که خویشتن داری کنی و خودت رو درگیر نکنی .
-
سلام دوست عزيز
ببينيد من از شما عذرخواهي مي كنم متاسفانه چون لحن در نوشته ها مشخص نمي شود شما اين برداشت را كرديد كه من با حالت عصبي پاسخ دادم .در صورتيكه اصلا اينطور نبوده (گرچه دوستم شما هم كاملا احساسي به پست من پاسخ داديد ) من اصلا شما رو سرزنش نكردم و نمي كنم فقط اينده اي رو كه در صورت ادامه برايتان پيش مي آمد نشانتان دادم و تمام اين حرف هاي من به دليل اين بود كه ديگه سراغ اين بازي نرويد چون واقعا براي شما و بچه تان خطرناك است و به اين همه ريسكش نمي ارزد.
به هر حال باز هم من عذرخواهي مي كنم و اميدوارم از دستم ناراحت نشده باشيد.
-
آفرین. اگر مصمم باشی از پسش بر می آیی.:104::72:
-
دوست عزيز
به نظر من همسر شما اطلاعات درستي از تفاوت هاي زن و مرد و نحوه صحيح ارتباط برقرار كردن ندارند...با توجه به اين كه گفتي وقتي ناراحتي سراغت نمياد و كم محلي ميكنه...چون اصولا مردها خودشون دوست دارن وقتي حالشون گرفته اس كسي كاري به كارشون نداشته باشه...فكر ميكنن كه با خانم ها هم بايد اين طور رفتار كرد
در هر صورت خيلي خوشحالم كه تصميم قاطع براي بيرون اومدن از اين رابطه گرفتي...
توكلت به خدا باشه...
در ضمن به نظرم بد نيست كه كمي با همسرت راجع به انتظاراتي كه ازش داري صحبت كني...تشويقش كني كه محبت و احساسش رو بروز بده ...اين امكان نداره كه همسرت بدون علاقه به تو باهات زندگي كنه...پس يعني مشكلش در ابراز احساسشه...
به قول جناب babyعزيز از خودت شروع كن....مدير تالار يه جايي نوشته بودن زن و شوهر مثل كليد و قفل هستن وقتي قفل عوض بشه به ناچار كليد هم عوض ميشه...
پس از خودت شروع كن ....راه محبت و عشق رو پيش بگير و خصوصيات مثبت و دلگرم كننده ي همسرت رو هر روز براي خودت تكرار كن تا كم كم ملكه ذهنت بشه و ديگه به نكات منفيش فكر نكني:72:
موفق باشي....:46:
-
راستش من خیلی وقته به این تالار میایم بیشتر از شش ماه اما فقط از مطالب اینجا استفاده میکردم و خیلی هم اعضای اینجا رو دوست دارم و خیلی خوشحالم که از دوستان خوبی راهنمایی گرفتم و جای نوشته های شما هم خالی بود غزاله جون .ممنون از راهنماییت.راستش از این رتهکار هایی که گفتی قبلا استفاده کردم نه اینکه بی تاثیر بوده نه اما گذرا بوده. نمیگم مقصر همسرم است مطمئنا من هم بدون نقص نیستم.منتها الان مثل قبل دیگه از رفتارهای شوهرم غصه نمیخورم.خود خوری نمیکنم.حتی ابراز پشیمونی از ازدواج.با اخلاقاش کنار اومدم و شاید عادت کردم. و مثل قبل حساس نیستم.
موفق باشین.
:72::72::72:
-
[color]با سلام
اولا به تالار خوش اومدی و خیلی خوبه که اینجا داری با ما حرف دلت رو میزنی همه ی ما گاهی به یک گوش شنوا احتیاج داریم خیلی خوبه که گوش شنوای شما بچه های تالار باشن همه با جون و دل به دردلات گوش میکنن خانومی
من خیلی وقته تاپیکت رو دنبال میکنم علت سکوتم هم این بود که بیشتر ازت بدونم و نظر دوستان رو بخونم
خیلی ها تند برخورد کردند و خیلی ها منطقی و خیلی ها سرزنشت کردند و بالاخره هرکسی نظرش رو داد که امیدوارم از هیچ کدوم از اینها دلگیر نشده باشی چون همه میخوان به نوعی به شما کمک کنن
خانومی همه ی ما آدما یه زمانی تشنه ی محبت میشیم و وقتی این محبت رو از کسی که کنارمونه کسب نکنیم ممکنه به جاده خاکی بزنیم
این جاده خاکی برای هرکسی متفاوته یکی عصبانی و عبوس میشه یکی خودشو از همسرش دور میکنه یکی محبت رو گدایی میکنه یکی گیرهای بیخود میده و کی دیگه هم کسی رو برای دردلهاش پیدا میکنه
این بد نیست که شما برای آرامش خودتون با کسی دردل می کنید و یا حرف زدن با اون فرد به شما آرامش میده کسی از این بابت شما رو سرزنش نمی کنه
نکته اینجاست که شما الان فوق العاده آسیب پذیر هستی و خیلی راحت به سمت کسی میری که یکم حرف دلت شما رو بزنه و متاسفانه جامعه ی ما پر شده از آدمهایی که
از این حالت آسیب پذیری که شما دارید سو استفاده کنن تو هیچ مشکلی نداری تو فقط یه رابطه می خوای که توش یه گوش شنوا باشه
ولی آیا از طرف مقابلت مطمئنی
شما نه می خوای که از همسرت جدا بشی و نه میخوای که با این فرد در آینده ارتباط خاصی برقرار کنی اینو از حرفات فهمیدم پس به من بگو ادامه ی این راه چه سودی برات داره جز وابستگی و آشفتگی برای تو
تو ی این جور رابطه ها همیشه خانومان که آسیب روحی می بینن شما اگه از همسرت بی مهری میبینی باید دنبال راه حلی باشی که وضعیت رو درست کنی و بهتر بشه
نه شرایطی بوجود بیاری که خودت رو بیشتر عذاب بدی و روحیه تو تضعیف کنی
من با تمام وجودم میدونم که دل کندن از چیز یا کس یا صدایی که بهت آرامش میده چقدر سخته ولی باید فکر کنی که این آرامش موقتی به چه قیمتی داره حاصل میشه گلم
ارتباط رو با این آقا کاملا قطع کن مطمئنم که زمان هایی می رسه که نیاز پیدا میکنی بهش زنگ بزنی و باهاش حرف بزنی
ما همه اینجا با آغوش باز پذیرای شما هستیم هر وقت احساس کردی نیاز داری حرف بزنی و آروم بشی بیا اینجا و خودتو خالی کن ولی سعی کن
با خودت صادق باشی و رابطه رو کامل قطع کنی نه از این لحاظ که شما داری کار اشتباهی میکنی نه از این لحاظ که همین رابطه هم داره تو رو آشفته میکنه نه آروم
سعی کن به همسرت یکم نزدیک بشی باید کم کم این کارو بکنی چیزهایی که آرومت میکنه ازش بخواه ولی سعی کن نری تو باب مقایسه همسرت با این آقا
همسرت همون کسی که داره کنارت زندگی میکنه و تغییر نمی کنه ولی می تونی همون انرژی که داری برای برقرای آرامشت انجام میدی روی همسرت اعمال کنی
باید یه مدت تو قدم برداری و انتظاتغییر نداشته بعد از یه مدت میبینی که اونم داره قدمهایی به سمت تو بر میداره
فعلا همین
نمی خوام طولانی بشه حوصله ات سر بره
بازم میام
یه نصیحت به دوستانی که میان و نظر میدن
اول از همه ی پیشکستان و استادان عذر خواهی میکنم
خواهش میکنم زمانی که نظر میدین خودتونو برای چند لحظه به جای اون فرد قرار بدین و شرایطش رودرک کنین بعد حکم صادر کنین
با تشکر از همه [/color][color=#8B4513]
-
سلام عزیزم
از پستهات متوجه شدم که باید اراده محکمی داشته باشی. تو از پسش بر میای مطمئنم اینو هم به خودت ثابت کن. شوهرت نیاز به مشاوره داره کمکش کن تا در رفتارش تغییر ایجاد کنه. از خدا کمک بخواه فقط اون که می تونه دستت بگیره. طوری کمکت می کنه که فکرشم نمی کنی.مشکل پدر و مادر منم همین منتها برعکس تو.مادرم خیلی سرد( ولی زحمت کش و عاشق خانواده) و پدرم احساساتی و به خاطر همین مدتی با خانمی بود و هنوزم هست ولی اگر پدر و مادر من به مشاوره رفته بودن و مشکلشون اساسی حل می کردن .اگر پدرم فقط به ندای هوس و احساسش جواب نداده بود اگر مادرم مشاوره رفته بود و در رفتارش تغییری ایجاد می کرد اگر .......... الان پدرم با زن دیگه ای نبود ما به خاطر این خانم مزاحم خیلی لطمه ها چی مادی و چه معنوی خوردیم. پدر و مادرم نمی بخشم چون نه تنها در حق خودشون بلکه در حق بچه هاشونم ظلم کردن.
-
سلام دوستان وسلام آقای bloom عزیز.
و چقدر قشتگ من و دیگران رو درک کردین.درسته وقتی که انسان رنجیده خاطره سمت کسی میره که بیشتر حرف دلش رو بزنه و خب اینم در مورد من صادق بود.شاید عمده اومدن من به اینجا و نوشتنم حکم درددل رو داشت.
همیشه نوشتن به من کمک میکرده که خودم رو بیشتر درک کنم و اومدم به اینجا و دیدگاههای مختلف باعث شد که درک بیشتری از خودم پیدا کنم بخصوص در این رابطه. و اینکه چنین دوستی برای منی که به قول kimiakhatoon عزیز نمیتونم نیاز های اون رو هم براورده کنم و نمیتونم این دوستی رو تا حد یه مرزی بیشتر پیش نبرم جز وابستگی و دلبستگی و نهایت دلخستگی چیزی نخواهد داشت.
ببخشید در حاشیه یه چیز دیگه میخواستم بگم :من نمیدونم این افرادی که اسمشون خط خورده یعنی دیگه نمیتونن با این ایدی وارد بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟:302:
من دلم براشون تنگ میشه.
kamran2007 شخص فهیمی هستش.دلمون برا ادیش تنگ میشه.
اقای مدیر نمیشه یه تجدید نظر روی این اسامی که خط زدین بکنید.
اینها یارای با وفای تالارن...
-
سلام خانومی
اول از همه این که بلوم خانوم هستش از آواتاوارش متوجه نشدی؟؟؟
بچه ها راهنمایی های خوبی کردن خانومی
منم مثل شما بچه دارم یه دختر دوساله
یادمه زمانی که باردار شدم چون همسرم بچه نمی خواست تنهایی دوران بارداریمو گذروندم و خیلی مشکلات داشتم تا همسرم وجود بچه رو قبول کنه
ولی همون موقعی که حس کردم یه موجودی درونم داره رشد میکنه به خودم گفتم من دیگه فقط مسئول خودم نیستم مسئول این موجود معصومی که بوجود آوردم هم هستم هر تصمیمی که میگیرم باید اون رو هم در نظر بگیرم چون من بوجودش آوردم پس نصبت به آینده اش مسئولم
هنوزم که هنوزه وقتی زندگی بهم خیلی سخت میآد با لبخند باران دوباره به زندگی برمی گردم
می خوام بگم خانومی کودک معصومت ارزش اینو داره که بخاطرش روی همسرت کار کنی و نیازهاتو از همسرت بخوای
حتی اگه هزار بار هم امتحان کردی و جواب نگرفتی باز هم باید برای همسو کردن خودت و همسرت تلاش کنی
شاید همسرت هم حرفی برای گفتن داشته باشه
به زندگیتون فرصت بده تا دوباره زبار و قشنگ بشه
:72:
-
ببخشید خانم bloom از اون اشتباهات کلیشه ای این تالار بود منم به عکس دقت نکردم.:163: