شریک شما انوشه که با کمال میل قبول کرده باشه ولی نیست نمیدونم شاید مشکلی داشته یا پیش اومده براش؟
نمایش نسخه قابل چاپ
شریک شما انوشه که با کمال میل قبول کرده باشه ولی نیست نمیدونم شاید مشکلی داشته یا پیش اومده براش؟
شرمنده که هفته پیش نتونستم پاسخ بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
چون مدیر عزیز هم بهم اخطار داده بودن ،نمیتونستم فینگلیش پاسخ بدم ،خودمم نمی خواستم قوانین تالار نقض بشه
امیدوارم از شنبه با قوای کامل در خدمتتون باشم
سلام خواهر خوب مهربان دلسو ز خانم گل مريم سوال از شما
1_جواني تعريف كنيد 2 خط
2_مهم ترين چيزي كه از همدردي ياد گرفتي
3_يك جمله درباره محمد ابراهيمي كنجكاو بگويد
4_بهترين هديه اي كه تا حالا گرفتي
5_ميزان توجه شما به علم و منطق و معنويات چه قدر است
6_مثبت ترين خصوصيت اخلاقي تان چيه
7_يك بيت شعر قشنگ بگويد
8_چه رشته ورزشي دوست داريد
9_يك ضرب المثل بگويد
اميدوارم هميشه موفق باشيد:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
سلام گل مریم؛ صبح بخیر و خسته نباشی
1- امتحان نظام مهندسیت چطور بود ؟
2- تا جایی که من شنیده بودم رشته عمران این امتحان رو داره و تو گفته بودی مکانیک خوندی، یعنی تو هم این ازمون رو باید بدی؟
3-نظرت در مورد این مصرع چیه : خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من!
4-چقدر خودت رو دوست داری ؟
5-عاشق خدا چه خصوصیاتی باید داشته باشه ؟
6- اگه امسال به جای اینکه حقوقت اضافه بشه کم هم بشه چه حالی پیدا میکنی؟
7- اگه خدای نکرده قسمتت نشه ازدواج کنی مسببش رو کی (یا بیشتر کی) میدونی؟
8- اگه کسی معیارهات رو برای ازدواج داشته باشه اما متاهل باشه و ازت خواستگتاری هم بکنه قبول میکنی ؟
9-با کسی که هم تحصیلاتش از خودت کمتره(مثلا دیپلم) هم شغلش باب میلت نیست(ته اینکه بد باشه) اما معیار اصلیت رو داشته باشه ازدواج میکنی ؟البته اگه تحصیلات و شغل معیار اصلیت نباشه.
10-اخلاقت تو خونه با خونواده چطوره؟
خیلی ممنون از سوالاتتنقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
ممنون از پاسخگویت گل مریم :72:
اما اگه جواب سوال 7 رو یه بار دیگه و با دقت بدی ممنون میشم(منظورم اینه که کسی رو مسبب میدونی یا نه و اگه بله کی رو ؟)
7-- اگه خدای نکرده قسمتت نشه ازدواج کنی مسببش رو کی (یا بیشتر کی) میدونی؟
اگر کسی رو قراره مقصر بدونم ،مسولان فرهنگی هستندنقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
دوست ندارم زیاد این بحث باز بشه ،چون نمی خوام خلاف قوانین تالار صحبتی بشه
گل مریم جان
منظورمن این بود که بعدها فکر نمیکنی شاید در یه برهه ای زمان که جوانتر بودی خیلی سخت میگرفتی یا چیزی برات معیار بوده که بعدا بگی اصلا مهم نیست و یا اینکه مثلا کسی از اعضای خونواده مانع شده باشن ؟
و در کل از دست خودت ناراخت نمیشی ؟
نه ،ببین من تا 25سالگی اصلا به ازدواج فکر نمی کردم ،اصلا فکرم سمت ازدواج نمیچرخید(فقط درس و بعدش پیدا کردن کار) الان بعض وقتا فکر میکنم اگر اون موقع میخواستم ،تا حالا ازدواج کرده بودم ،(چون تو دانشگاه هم بودن کسایی که بخوان جذبم بشن ،منتها چون من اصلا تو اون خط ها نبودم ،اصلا جلو نمی اومدن )،بعدش به خودم میگم همون بهتر که اون موقع ازدواج نکردم ،چون من هیچ شناختی نه از خودم ،نه از زندگی،نه از ازدواج ،هیچکدوم نداشتم و با هر کی با اون شرایط ازدواج میکردم ،به شکست منجر میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod