RE: با ازدواج عشق از بین میره؟؟؟؟؟؟
ریحانه عزیز
شما اکثریت جامعه رو که میل به ازدواج و تشکیل زندگی مشترک دارند رو رها کردید و سه چهار نفری که چنین تمایلی ندارند رو مثال می زنید . باید واقع بین بود .
از نوشته هاتون اینطور پیداست که شما هم ازدواج کردن و زندگی مشترک رو دوست دارید اما در بعضی پست ها انکار می کنید و در بعضی پست ها به این میل اشاره می کنید . احساس می کنم شما می خواید ثابت کنید که در زمان مجردی فرد میتونه رابطه ای بدون تعهد رو داشته باشه .
شما به دنبال مجوزی برای برقراری چنین روابطی وقتی که امکان ازدواج نیست (عدم مسئولیت پذیری و تعهد فرد یا انزوا طلبی) می گردید .
احساس می کنم که شما به کسی دلبستگی دارید که حالا به هر دلیل امکان ازدواج با این فرد رو ندارید و می خواید اینجا تایید بشید که اگر امکان ازدواج نیست پس میشه رابطه داشت .
به قول کامران گرامی فرق داشتن رابطه اما ازدواج نکردن پذیرفتن مسئولیت و تعهد است و تنها وجه تشابه اونها روابط جنسی است . اگر کسی فقط برای روابط جنسی ازدواج کند بهتر است که اصلا ازدواج نکند . ازدواج اهداف والاتری دارد و کسی که توانایی پذیرش مسئولیت و تعهد را ندارد و یا انزوا طلب باشد و تحمل اینکه برای همیشه در کنار کسی زندگی کند را ندارد ، بله بهتر است ازدواج نکند چون هنوز به بلوغ فکری نرسیده و آمادگی ازدواج ندارد .
اما این هم مجوزی برای داشتن روابط آزاد با جنس مخالف نیست .
البته باران عزیز
این مطلبی را که می فرمایید نه از شما بلکه باید از اون یک میلیون و هفتصد هزار خانمی که بیشتر از تعداد آقایان بودند و لاجرم نمی توانند ازدواج بکند، پرسید؟
باید از این عده کثیر سوال کرد آیا حاضرند تا آخر عمرشان رابطه جنسی را تجربه نکنند؟؟؟؟؟؟؟؟/!!!!!!!!!!!!!!
حال که بحث به اینجا رسیده بد نیست از خودمان در مورد تکلیف این این عده از خامها هم سوال کنیم. که آیا چون ما متاهلین در این مسابقه(زوج گزینی) برنده شده ایم آن عده باید بدون هیچ برنامه ای در جامه رها بشوند؟
نسترن عزیز
مطمئن باش کسی که یک نفر را به عنوان دوست دختر یا دوست پسر انتخاب میکنه تا در کنار هم بدون تعهد زندگی کنند یک وجوه اشتراکی دارند پس نمی شه گفت چون تعداد دختران زیادتر پس شوهر مناسب براشون نیست.اگر دوست پسر تا دختر ،فرد ایده آل این اشخاص نباشن پس چطوری حاضرن در کنار هم باشن در غیر اینصورت یک لحظه هم نمی تونستن هم تحمل کنند.
و اما در مورد اون خانمی که گفتی بچه هاش ولش کردن و توی آپارتمان خودش فوت کرده بله از این چیزها هست ولی در اقلیت هستند این دیگه نهایت کم لطفی بچه هاش و بی عاطفگیشون رو میرسونه.تو خانواده ما که احترام به بزرگتر و دیدار اونها از واجبات. مثلا مادر بزرگ من وقتی تنهاست سریع یه تاکسی میگیره و میاد خونه ما اگر ازدواج نکرده بود و بچه نداشت پیش کی میرفت.در ضمن من ازدواج بدون عشق رو هرگز نمیپسندم ولی یک سوال؟اصل و اساس عاشق شدن چیه؟ مگه جز اینه که نیمه گم شده خودش پیدا کنه و ثمره این عشق میشه خانواده . دیگه مرگ و زندگی دست خداست.
ولی من فکر می کنم ازدواج کردن به دلیل اینکه در پیری یکی را داشته باشیم فکر درستی نیست. ازدواج برای این است که کسی بتواند به دیگری عشق یورزد و با علاقه در کنار هم زندگی کنند. فرزند به دنیا آوردن برای این است که به یکی حیات ببخشیم نه اینکه از ترس تنها ماندن بچه دار شویم. مرگ و زندگی دست خداوند است ولی کسانی که از ترس تنها ماندن ازدواج می کنند و قائم به ذات نیستند با از دست دادن همسر و یا فرزند چنان آشفته و درمانده می شوند که ادمه زندگی برایشان غیر قابل تحمل می شود.
اما در مورد دختر خانم هایی که تعدادشان بیش از آقایان
این مسئله را آمارهای رسمس ایران تایید می کند و بارها هم از طرف مسولان رسمی کشور تایید شده است. همچنین با کمی دقت در اطرافمان می توانیم نمونه های زیادی از خام هایی که بالای 30 سال سن دارند و مجرد هستند را هم ببینیم. من فقط سوال کردم که تکلیف این نوع از خانم ها چی هست؟ جامه چه نوع حقوقی برای آنها قائل هست؟ آیا با نادیده گرفتن این عده باید صورت مسئله را پاک کنیم؟
آقایان و خانم هایی که در بحث شرکت کردند غالباً معتقد بودند که خانم ها دوست دارند یک رابطه بلند مدت داشته باشند و این نیاز فطری زن است. حال سوال این است آیا نیاز فطری خانم هایی که قهراً بدون زوج می مانند نیست؟
با نادیده گرفتن نیازهای عاطفی و جنسی این دسته از خانم ها چه مشکلاتی را برای کل جامعه و خود این عزیزان پیش می آوریم؟
عزیزم من گفتم محصول عشق بین دو زوج بچه هست و این بچه عشق و امید به زندگی دوچندان میکنه نگفتم هدف از زندگی بچه دار شدن باشه.درست میگی آمارها نشاندهنده زیاد بودن خانمها بر آقایون هستند و به خاطر همین چندین موسسه همسر گزینی به پا شد تا دختران ما در انتظار خواستگار سنشون بالا نره.و در همین موسسات میتونن همسر ایده آل خودشون رو پیدا کنند من میگم جوینده یابنده هست. دیگه اون زمان که دخترها مینشستند تو خونه تا خواستگار بیاد گذشت چون به فرموده شما تعداد خانمها بیشتر هست ولی این دلیل نمیشه برن و دوست پسر بگیرن فقط برای نیازعاطفی و جنسی. دلیل دوم بالا رفتن سن ازدواج توقعات خود خانمهاست چون میشنن تا شاهزاده با اسب سفید بیاد ولی این فقط تو قصه هاست من خودم نمونه های زیادی دیدم.در ثانی یک دختر عاقل هیچ وقت به خاطر ارضای نیاز عاطفی و جنسی خودش نمیره یک رابطه بی پایه رو شروع کنه چون این رابطه وابستگی رو دو چندان میکنه و همین ضربه محکمی بهش می زنه بنابراین از راه درست میره و به هدفش هم میرسه اینی که میگم به یقین میگم چون به چشم دیدم
شادزی عزیز
سوال در مورد تکلیف این نوع خانم ها بود نه تجویز دوست پسر گرفتن برای آنها.
بحث آمار هست نه سلیقه . وقتی 6 دختر وجود داشته باشد و 5 پسر لاجرم و قطع و یقین یکی از این 6 دختر بدون همسر می ماند حال این دختر خانم X هست یا y . چون بحث شرعی شده بود من هم یک سوال شرعی پرسیدم. همه جواب شرعی قضیه را می دانیم. ولی کسی جرات بیانش را ندارد.
هدف من این بود که بگویم یا باید در همه زمینه ها به شرع معتقد باشیم یا نباشیم. اینکه سلیقه ای عمل کنیم هر جا به نفعمان بود راه حل شرعی ارائه بدهیم و هر جا به نفعمان نبود صورت مسئله را پاک کنیم کار درستی نمی تواند باشد.
روز خوش
بحث در این زمینه به علوم روانشناسی و جامعه شناسی نیاز دارد. هدف این است که وقتی بحثی صورت می گیرد به بقیه جنبه ها و امکان ها هم فکر کنیم. و یک نسخه عمومی برای همه نپیچیم محدودیت مکانی و زمانی و حتی شخصیتی را هم باید در نظر بگیرم.
من مدتها پیگیر جنایات خانوادگی بودم. اگر ازدواج در عمل در حال حاضر این قدر درست وبر اساس جنبه های والای انسانی صورت می گیرد نباید چنین چیزهای به وجود بیاید.
بعضی وقت ها یا شاید خیلی مواقع ازدواج برای اهداف والا صورت نمی گیرد. خیلی از مواقع ترس از آینده و ترس از تنهایی نیروی محرکه ازدواج است.
شاید گاهی لازم باشد با کمی تردید به چیزی که بدان معتقدیم بنگریم.
عزیزم
ما همگی جزءخانواده بزرگی به نام جامعه هستیم بنابراین اینجا کسی به نفع خودش حرف نمی زند یا صورت مسئله ای را پاک نمی کند.هر کاری انجام شود سود یا ضررش برای همه هست.
روز شما هم خوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nastaran58
اما در مورد دختر خانم هایی که تعدادشان بیش از آقایان
این مسئله را آمارهای رسمس ایران تایید می کند و بارها هم از طرف مسولان رسمی کشور تایید شده است.
نسترین عزیز
درست برعکسه ، از طرف مسئولین مملکتی این ادعا که تعداد دختران بیشتره رد شده .
چند سال پیش با هدف و برنامه ریزی شده این شایعه و تب را توی جامعه راه انداختند و متأسفانه جاهایی روی خانواده ها اثر گذاشت از ترس اینکه مبادا همسر برای دختراشون پیدا نشه و نتیجه شد توجیه برای برقراری روابط و انفعال دختران در مقابل پسران برای این که به هر قیمتی اونا رو حفظ کنند و به ازدواج راضی کنند . هدف این شایعه هم همین بود که غرور دختر در مقابل پسران شکسته بشه و دامنه روابط آزاد بدون تعهد گسترده بشه .
به این آدرس مراجعه کنید تا سخن مسئولین جمعیت شناسی بخصوص مسئول جمعیت شناسی آسیا و اقیانوسیه را ببینید
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=1832437
http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=42998
http://www.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100903805505
چند لینک را دادم که هر کدام باز نشد از دیگری بشود استفاده کرد
ضمن اینکه میزان مرگ و میر پسران و مردان بیشتر از زنانه
http://www.toluefarda.org/fa/index.php?option=com_content&task=view&id=537&Item id=1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
ضمن اینکه میزان مرگ و میر پسران و مردان بیشتر از زنانه
:227::227::227:
:72:خود این آمارها و مراکزی که آمارها را اعلام می کنند جای بحث دارند. بالا بودن آمار دختران مربوط به دختران ده 50 است و در مورد جمعیت پسران ، پسران دهه 60 بیشتر از دختران هستند. گذشته اینها این مسئله ای هست که هر کدام از ما در محل زندگی و یا کار براحتی و به وضوح مشاده می کنیم و چیز قابل انکاری نیست. در هما مقاله ای که شما ارسال کردید. نوشته است:
اساساً دكتر كاظمي پور آدم منطقي و خوشبيني است، چرا كه اعتقاد دارد ما با معضل بيكاري نيز روبه رو نيستيم
بیکاری را هم که این خانم معتقد هستند در جامعه وجود ندارد هر کسی می تواند ببیند و حس کند.
http://www.miyanali.com/mahsa6720002001/14