RE: صداقت به چه قيمت ؟ آيا صداقت هميشه خوبه ؟
خانم فیلوسارا منم دقیقا ارزو دارم که دوستان ما به جایی برسن که اول سعی کنن که خودشون رو جای دوست سوال کننده بذارن نه اینکه اول چنان موضع گیری سختی کنن که طرف رو کلا از زندگی ناامید کنن و همینطوریه ایده ال و ارزشی که همه ما میدونیم که ارزش هست رو بدون توجه به شرایط افراد مطرح نکنن .
اون مثالی که براتون زدم و مال یه سایت دیگه بود اینقدر روی روحیه من تاثیر منفی گذاشت و من به قدری برای این دختر متاسف شدم که تا چند روز تمرکز فکری نداشتم.تصور کن اون دختر چه گناهی داشته
ما نباید فکر کنیم که همه مردم ایران طرز تفکرشون مثه ما هست و به اون باور های فکری ما رسیدن و باید کمی در نظراتمون دقت کنیم و همینطور به جای کلی گویی شرایط دوست سوال کننده مد نظر ما باشه
من هنوز هم معتقدم که در این روزگار و با شرایط کنونی که پسر ها و دخترها دارن این سوال جزو سوالات ابتدایی هست که خیلی ها از هم میپرسن و همون اوایل هم میپرسن و وقتی هم بپرسن یه کم ریزش هم میکنن پس شما نمیخواین که حنان تمام خواستگاراش رو به خاطر اینکه این سوال واسشون مهم هست همون اول با بهانه واهی رد کنه؟؟ و به حنان هم توصیه نمیکنین که به اونها همون اول راستش رو بگه و ابروش رو به خطر بندازه بنابراین به نظرتون چه راهی برای حنان میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حنان تنها توصیه ام اینه که هر راهی رو که انتخاب میکنی توش مصمم باش.هیچوقت انتظار نداشته باش که راه تو رو همه تایید کنن .و وقتی راهت رو انتخاب کردی با اعتماد به نفس اون رو اجرا کن چون هیچ چیز بد تر از تردید و فرار کردن از موضوع نیست .من به شخصه اگه ببینم که کسی با تردید و من من کنان داره باهام حرف میزنه ممکنه فکرای بدتری در موردش کنم.بازم میگم که این توصیه من فقط برای تو هست که ادم پاکی هستی و نه برای ادم های فریبکار و دغل بازی که خودشون رو کس دیگه جا میزنن که مطمئنم اونا اصلا وجدان ندارن و بازیگرهای ماهری هستن که نیازی به راهنمایی ما ندارن...من به شخصه با حرفهای تارا و نقاب موافقم...
حنان دو نکته به ذهنم رسید که میخواستم حتما بهت بگم :
اول اینکه به عقیده من باید حتما اصل موضوع که با کسی بودی رو بگی و فکر کنم که خودت هم این رو قبول داشتی و فقط در گفتن میزان جزئیات رابطه ات به او مشکل داشتی .خلاصه حتما اصل موضوع رو به شکلی بهش بگو که قبلا با نیت ازدواج برای اشنایی با کسی بودی .
نکته دوم:اگر خواستگارت همون اوایل شروع به تجسس کرد و خواست که از میزان دقیق رابطه ات و حد و اندازه اون بدونه .باید بدونی که این جزء سوالات اشتباهی هست که اکثر مشاور ها میگن که نباید چنین سوالاتی پرسیده بشه پس اینجا هم مشکل خود خواستگار هست که سوالی که نباید مطرح میکرده ومطرح کرده بنابراین چون تو اشنایی زیادی با این اقا نداری پس موظف نیستی جواب دقیق و درست رو بهش بدی و این حق تو هست ادم به کسی میتونه مسائل خصوصی زندگیش رو بگه که اونو تا یه حدی بشناسه.
اما اما اما هر جوابی که بهش دادی رو دیگه هرگز عوض نکن یعنی اگه تو بهش جزئیات رابطه ات رو نگفتی و 5 ماه گذشت و تو احساس کردی که این اقا همونی هست که میخوای و ادمی هست که احساس کردی با این مسائل مشکل نداره و میخوای باهاش راحت باشی هرگز شروع نکن حالا از جزئیات رابطه گفتن.منظورم این هست که مثلا بعد گذشت یه مدت نخواهی حالا راست گو بازی دربیاری یا مثلا بعد ازدواج بخوای همه جزئیات رو بگی که ممکنه بدجور بشه.چون تخم شک و تردید رو در دل اون میکاری .و ممکنه به همه چی شک کنه....بذار همون حرفای اولت تو ذهنش بمونه .و هر تصمیمی رو که میگیری با اعتماد به نفس انجامش بده و نه شک
برای تاکید بیشتر بازم میگم من این رو برای کسی مثه حنان که تاپیک های قبلیش رو خوندم و میدونم دختر پاک و سالمی هست میگم نه ادم های فریبکار
و در نهایت تصمیم با حنان عزیز هست و نظرات ما فقط در حکم یه مشورت است:72:
فيلو ساراي عزيز ممنون به خاطر پاسخ خوب و راهنمايي تون :72:
gh.sana جان ،از شما هم ممنون ، خوب من خيلي وقته كه عضو هستم و قبلنا خيلي فعاليت ميكردم و به همين خاطر آشنايي زيادي به تالار دارم ... اين رو پذيرفتم كه خوب هركسي يه نظري داره و نظر هركس براي خودش محترمه ... و اينكه خوب شايد نظر بعضي از دوستان كلي بود و دردي رو از من دوا نميكرد ولي خوب نظرهاي غلطي نبود و به جاي خودش ، جاي بحث داره كه توي اين تاپيك نميگنجه
و MOHAMMAD جان:72: از شما هم خيلي خيلي ممنونم ، شما خيلي راحت و كامل مشكل من رو درك كردين و راه حل هاي خوبي هم ارائه دادين ، انگار كه دقيق موقعيت منو درك كردين و دقيق ميدونين كه من چي ميخوام و بايد چي كار كنم و تو چه شرايطي هستم !!
در آخر هم جا داره كه از همه ي بچه هايي كه توي اين تاپيك پست گذاشتن و لطف كردن و نظرشون رو گفتن و بهم كمك كردم تشكر كنم
baran.68 ، نقاب ، kamran2007، philosara ، ani ،تارا 87 ، گل مریم ، بالهای صداقت ،سریتا BABY ، gh.sana ،mahtab66 ، MOHAMMAD و ( كاترين ، به صورت ايميلي )
عزيزان :72: از همتون ممنونم
پيشاپيش عيد رو به همتون تبريك ميگم :72:
سال خوبي داشته باشين :46:
نظر بنده به طور اختصاري اينه: جز راست نبايد گفت هر راست نشايد گفت
بنده فقط یک چیزی میگم:
جزء راست نباید گفت ، هر راست نشاید گفت!
حنان عزیز سلام....دلم میخواست اول نظر همه دوستانو بخونم تا اگه تکراریه وقتتو بیخود نگرفته باشم اما این تاپیک اینقدر شلوغ شده که خودتم میدونی این کار امکان پذیر نیست....فقط امیدوارم کمکت کنه
حنان جان...به نظر من به طرف مهلت بده تا بیشتر تورو بشناسه و اعتمادش بهت جلب بشه((اگه آشناییت از طریق خواستگاریه توی جلسات اولیه به هیچ عنوان مطرحش نکن چون باعث میشه خواستگارت این تصور بهش دست بده که چه قدر این موضوع براش بی اهمیت و پیش پا افتادس که هنوز منو نشناخته اینقدر راحت راجع بهش حرف میزنه وشاید براش این سوال پیش بیاد که اصلا از کجا معلوم همین یه پسر تو زندگیش بوده؟؟؟ازکجا معلوم بعد از ازدواج نخواد به این رابطه یا رابطه های دیگه مثل این ادامه بده....نکنه با گفتن این حرف میخواد یه جورایی باهام اتمام حجت کنه (مطمئن باش به حساب صداقتت نمیذاره)؟؟؟ایا اصلا میشه به این آدم اعتماد کرد؟؟...))ووقتی هم تصمیم گرفتی راجع بهش بگی اصلا وارد جزئیات ...خاطرات وحتی تجربه هاتم نشو...خیلی مختصر وکلی فقط یه اشاره ای به این موضوع کن و ازش بخواه اگه اونم تجربه ای مشابه این داره بهت بگه...و در آخر بهش بگو هرکسی یه گذشته ای داره و اون گذشته دیگه هیچ وقت تکرار نخواهد شد...بهش تضمین بده واسه تو این رابطه و هر رابطه ای مشابه این برای همیشه تموم شده..واجازه بده تا زمان درموردتو قضاوت کنه نه اون...مطمئن باش اگه منطقی باشه و تو رو دوست داشته باشه بهت زمان میده تا خودشم خیالش ازتو کاملا راحت بشه
تو فقط یه دوستی ساده داشتی اونم به نیت وقصد ازدواج .. پس لازم نیست اینقدر راجع بهش استرس و نگرانی داشته باشی...اگه خواستگارت این موضوع رو درک کنه که هیچ اما اگه تو این مرحله (که بهت اعتماد داره)نتونه درکت کنه مطمئن باش سر هیچ موضوع دیگه و هیچ زمان دیگه هم اعتماد نخواهد کرد
سلام به همه ی دوستان
دروغ یعنی تحریف حقیقت نه اینکه انسان ریز و درشت کارهاشو بگه به عنوان صداقت!
جز راست نباید گفت هر راست نشاید گفت
اما گفتن شرایطی که هم اکنون ملکه ی اخلاقی و جز ذات شماست و روی زندگی شما تاثیرداره و روی رفتار شما با فرد مقابل بنظرم ضروری هست
مسئله امروز جامعه ما اینه که بسیاری مشکلات اخلاقی دیگه هست که بسیار زشت تره از این روابط دوستی (البته من حد روابط رو اینجا مهم می دونم)یا خیلی خطاهای ریز و درشت که به سبب بی تجربگی یه بار اتفاق افتاده و فرد درس گرفته از اون و تمام,اما ما فقط رو این مسائل فوکوس کردیم
امیدوارم که مسیر زندگی رو بر پایه خرد و صداقت توام با دگرخواهی و خیرخواهی آغاز کنین و اگر احساس می کنین خدا راضیه همین کافیه
با آرزوی موفقیت برای همه:72: