RE: دوستان ؛ چشم انتظار کمکتون هستم
شما لزومی نداره هیچ عکسلعملی نشون بدی...یا کاری کنی یا حرفی بزنی...
اگر این خانوم به شما علاقهای داشته باشه با عدم پیگیری شما خودش جویای این میشه که چرا...
اگرم نه که هیچی...
درست مثل همین دشمنیها و حرفهایی که میگی پشت سرت میزنن...و من فکر میکنم ارزششو نداره که حتی بهشون فکر کنی، چه برسه به اینکه بخوای پاسخگو باشی!
ضمنا، در این شکی ندارم که این خانوم، پیشنهاد شما رو با دوستانش در میون گذشته، این جبهه گیری از سمت اونها هم به همین علت هست،
اصولاً، دخترها در این موارد، راز دار نیستن...
همیشه میل به این دارن که تعداد خواستگارهاشون رو با هم مقایسه کنن، یا مثلا به هم دیگه ثابت کنن که از اون یکی جذاب ترن و ...:311:
انقدر خودت رو گول نزن،:300:
K
نقل قول:
شما لزومی نداره هیچ عکسلعملی نشون بدی...یا کاری کنی یا حرفی بزنی...
اگر این خانوم به شما علاقهای داشته باشه با عدم پیگیری شما خودش جویای این میشه که چرا...
اگرم نه که هیچی...
درست مثل همین دشمنیها و حرفهایی که میگی پشت سرت میزنن...و من فکر میکنم ارزششو نداره که حتی بهشون فکر کنی، چه برسه به اینکه بخوای پاسخگو باشی!
الآن نمیدونم چی باید بگم:303::82:
باید بیشتر و بیشتر فکر کنم ؛ البته همین الآنش هم قضیه رو دارم به همین شکل پیش می برم
__________________________________________________ ___________
نقل قول:
ضمنا، در این شکی ندارم که این خانوم، پیشنهاد شما رو با دوستانش در میون گذشته، این جبهه گیری از سمت اونها هم به همین علت هست،
اصولاً، دخترها در این موارد، راز دار نیستن...
همیشه میل به این دارن که تعداد خواستگارهاشون رو با هم مقایسه کنن، یا مثلا به هم دیگه ثابت کنن که از اون یکی جذاب ترن و ...
انقدر خودت رو گول نزن،
ای بابا من دارم میگم مطمئنم که اون نگفته ، چون خودم میدونم از کجا بقیه پی بردن:300: ضمناً دشمنی ها ریشه دار تر از این چیزهاس !!!!
ممنون:72:
سلام
چند نکته ی مختصر:
1.غصه کارشکنی ها رو نخور ....عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد!.:305:..به این جمله ایمان داشته باش .....ببین چطور فرصتی برات فراهم شد که از حق خودت دفاع کنی ...پس نگران نباش.
2. بهتره از پیامک برای آشنایی بیشتر استفاده نکنید ...پیامک راه چندان خوبی نیست ....
3. می تونی از یک مشاور متعهد کمک بگیری .از رفتار خانوم کاملا تحیر و نگرانی مشهوده ...تصمیم گیری در این شرایط برای هر دوی شما سخته ....راستش برای همین من یه بار گفتم خانواده ها رو وارد کنید ....شاید خانوم به هدف شما برای ازدواج شک دارن .....البته حق هم دارن ...دور از جون شما این دوره زمونه نمیشه به هر کسی اعتماد کرد .
نقل قول:
سلام
چند نکته ی مختصر:
1.غصه کارشکنی ها رو نخور ....عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد!...به این جمله ایمان داشته باش .....ببین چطور فرصتی برات فراهم شد که از حق خودت دفاع کنی ...پس نگران نباش.
2. بهتره از پیامک برای آشنایی بیشتر استفاده نکنید ...پیامک راه چندان خوبی نیست ....
3. می تونی از یک مشاور متعهد کمک بگیری .از رفتار خانوم کاملا تحیر و نگرانی مشهوده ...تصمیم گیری در این شرایط برای هر دوی شما سخته ....راستش برای همین من یه بار گفتم خانواده ها رو وارد کنید ....شاید خانوم به هدف شما برای ازدواج شک دارن .....البته حق هم دارن ...دور از جون شما این دوره زمونه نمیشه به هر کسی اعتماد کرد .
سلام
1. ممنون
2. چشم ، من اصراری به پیامک نداشتم و ندارم ، فقط به عنوان یه راه یه بار مطرحش کردم ؛ به هر حال با حساسیت های دانشکده راه حل آخر به نظر می رسید!
3. مشاور واسه چی؟ با نظر شما در این باره کاملاً موافقم. اصلاً ، منظور منو به بیان بهتری بازگو کردین ایشون نگرانه از همه چی / اون روز بعد چندبار دور از جون گفتن گفت یه روزگاری سوءظن گناه محسوب میشد ، اما الآن حسن ِ ظن!! بعدش گفت این احتیاط رو در برابر همه کس و همه چیز داره ؛ اما فرداش که با هم صحبت کردیم این موضوع شدیدتر به چشم می خورد ، طوری که من بهش گفتم این احتیاط نیست ترسه! انکار کرد و گفت فقط فعلاً نمیخواد به این موضوع فکر بکنه ؛ من واقعاً نمیدونم چرا چنین احساس افراطی داره؟ اشکال از منه؟ اشکال از زمونه س؟ از بدگویی ِ دشمناس؟ و...
خیلی تنها جان تو دیگه زیادی داری برای خودت تصورات دشمن و بدگویی ر ا بزرگ می کنی
به نظر من این دختر خانم هنوز تمایلی به ارتباط بیشتر با شما ندارد و دیگه زیادی به این موضوع گیر نده بگذار زمان بگذرد و زیاد بهش فکر نکن
سلام
به نظر من رفتارهای خانوم نشانه ی بی علاقگی نیست ... بیشتر ترس ونگرانیه ......قبلا هم گفتم شاید ایشون به هدفتون برای ازدواج شک دارن ....اتفاقا همین نگرانی و احتیاط رو هم از ویژگی های مثبت این خانوم حساب کنید..... ببینید منظور من از اینکه می گفتم خانواده ات رو وارد کن این بود که خیال این خانوم راحت بشه ...از این جهت که بتونه روی شما رسما به عنوان یک خواستگار فکر کنه....نه کسی که به دنبال دوست دختر می گرده (البته نمیدونم شما تا چه حد آمادگی قبول مسئولیت زندگی مشترک رو داری) ...این هم که می گم برو پیش مشاور به این خاطر هست که از طریق اینتر نت( که معمولا همه نگران شناسایی خودشون هستن ونصف حرف ها رو نمی گن) نمیشه به کسی گفت چه بکن چه نکن .....به نظر میرسه شما هم در حال حاضر یه خورده گیج شدی ... اگه بری پیش یک مشاور متعهد علاوه بر این که بهتر متوجه خواهی شد الان تا چه حد توانایی قبول مسئولیت داری ، میتونی در مورد راه های شناخت هم ازش کمک بگیری ....که دیگه به راه هایی مثل smsفکر نکنی... آخه این راه علاوه براین که چندان مطمئن نیست ممکنه تردید اون خانوم رو درمورد شما بیشتر کنه.... به هر حال این نظر منه که بقیه ی راه رو همراه یک مشاور متعهد طی کن ...موفق باشی
خیلی تنهای عزیز سلام....اومدم که بدونی زیر قولم نزدماااااااا:81:
راستشو بخوای خیلی بیشتر از اینا ازت انتظار داشتم...باز که عجولانه رفتار کردی:223:
ببین دوست خوبم از قدیم گفتن در دروازه رو میشه بست اما دهن مردم رو نه:305: پس به چیزایی که پشت سرت گفته میشه توجهی نکن....نذارحرفا ورفتاراشون روی عملکرد تو کوچکترین تاثیری داشته باشه....مگه نگفتی برات مهم نیست...خیلی خب پس تو عمل هم نشون بده که برات مهم نیست...بذار هرکاری که دلشون میخواد بکنن مگه غیر از اینه که تو به کاری که میکنی ایمان داری...پس محکم باش...نگو عقیده دیگران درباره من برام مهم نیست مگر اون خانم...اونم یکیه مثه بقیه...یکیه از بقیه....اگه این طوری فکر کنی اونوقت میتونی یه رفتار عادی داشته باشی(گفتی یادت رفته عادی رفتار کردن یعنی چی...یعنی همین)
ببین داداش گلم شکستها و اتفاقات بد زندگی همیشه میتونن پیامدهای مثبتی داشته باشن به شرط اینکه چشماتو خوب باز کنی واز دل اون همه تاریکی دنبال یه روزنه نور وامید بگردی...مثلا توی همین ماجرای خودت...حالا که همه چی برضد توئه بیشتر وبهتر میتونی خودت و شخصیتت رو به همه ثابت کنی...وقتی میگم همه اون خانم روهم به طبع شامل میشه....لازم نیست آشفته بشی ...دست وپاتو گم کنی وخودتو به درودیوار بزنی تا بهش ثابت کنی بابا! من اینجوریا هم که میگن نیستم...این همه تقلا کردن لازم نیست....فقط سعی کن آروم باشی....مسلما اون حرفا آزارت میده بذار آزارت بده اما طوری عمل نکن که نشون بده آزارت داده...با رفتارت با برخورد متین و سنگینت با مشکلات نشون بده هیچ چیزو هیچ کسی نمیتونه درکاری که بهش ایمان داریی تردید وتزلزل ایجاد کنه...نشون بده تو قاطع تر و محکم تر از اونی هستی که یه سری حرف وحدیث بخواد شخصیتت رو زیر سوال ببره..."زمان ثابت میکنه تو چه جور آدمی هستی نه حرفای خاله زنکی"
پس لزومی نداره دست پاچه شی و کاراتو توجیه کنی...اگه کاری که میکنی درسته دیریا زود همه به درستیش پی میبرن و خود به خود پشیمون میشن...لازم نیست کسی رو پشیمون کنی...
دوست خوبم من درجریان اون اتفاقات بدی که تو دانشگاه برات افتاده نیستم ولی خودت خوب میدونی که هرکاری یه راهی داره...پس منطقی وعاقلانه دنبال راهش بگرد نه احساسی
برات آرزوی بهترینها رو دارم
خانم meral خواهر خوبم سلام از لطفی که به بنده دارین خیلی خیلی ممنونم ، از شما و همه ی دوستانی که توی این روزای سخت کمکم میکنین:72::72::72:
چشم ؛ حرفهاشون ، رفتارهاشون ، دشمنی ها و کارشکنی هاشون برای من هیچ اهمیتی ندارند
همین الآن از دانشگاه اومدم ، خیلی حالم خوب نیست ، امروز دقیقاً یک هفته از صحبت با ایشون میگذره ، توی این تالار براتون نگفتم اما توی این هفته یواش یواش از رفتار ایشون متوجه شدم که من دیگه ایشون رو از دست دادم واقعا نمیدونم چرا با من اینجوری رفتار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! مدام پیش خودم هزار راه و دلیل میتراشم که مثلا داره امتحانم میکنه و . . . و . . . اما نه اینطور نیست فکر می کنم همه چی تمومه ؛ من کاری برای انجام دادن ندارم ، من کار اشتباهی هم نکردم ، پس دیگه چندان امیدی ندارم و چندان کاری هم به جز صـــــبــــــر کردن ازم برنمیاد
یه وقت فکر نکنین که من الآن از این موضوع ناراحتم و . . . نه به هیچ وجه دیگه هیچی اهمیتی نداره نه جواب مثبت و نه جواب منفی فقط موندم و حیرونم!!!! امروز بعد از مدتها دوباره رسیدم سر همون حرف 6 اسفند خودم که گفتم :
" اوایل فکر می کردم دخترها موجودات غیرقابل پیش بینی هستند و صحبت کردن کار خیلی سختیه و سختیش رو در شرم و خجالتم می دیدم ، بعدش این اواخر به خودم میگفتم کار چندان سختی نیست میرم جلو توی یه جای مناسب و با رعایت شأن هر دو طرف حرف دلم رو میزنم و جوابمو میگیرم +/- چندان فرقی نمیکنه
اما الآن فهمیدم که دخترها اصلا موجودات غیرقابل پیش بینی نیستند بلکه یه جور سیستم اند باید همه چی دقیق باشه مثل سیستم عامل MS DOS که اگه با یه ثانیه غفلت یه کلید رو اشتباه تایپ کنی پیغام Bad Command رو برای همیشه دریافت میکنی! یا اصلا بدتر اینکه همه چی شانسیه! بعضی وقتا یه کاری یه جایی برای یه نفر جواب میده و بعضی وقتا هم جواب نمیده! هیشکی نمیدونه Command صحیح کدومه و هرکی یه Command شانسی تایپ می کنه شانس خودش رو امتحان میکنه ؛ جالب اینجاست دقیقا طبق قوانین آمار و احتمال به تبع ، اکثر افراد به عشقشون نمیرسن و پیغام Bad Command میرسند. چرا؟ چون ما پسرها آدمیم و عاشق ؛ و دخترها سیستم عامل MS DOS با هزاران هزاران Command که فقط یکی اش صحیحه و Command صحیح هم لحظه به لحظه تغییر می کنه و تازه اگه صحیح باشه قـــــــــــــــــــــــر اره عاشقت بشن!! اینه که امثال من در برابر این میلیاردها Command هیچ شانسی ندارند!!!! "
اصلاً ناراحت نیستم ؛ من هم شانسم رو امتحان کردم و مطمئناً منتظر Bad Command می مونم!!!!! خدا می دونه که چقدر دوستش دارم اما ، جواب + / - چه اهمیتی داره؟؟؟؟؟ مگه برای یه دختر چقدر احساس و شرایط پسر مهمه؟؟؟؟ همون قدر هم جواب + / - میتونه اهمیت داشته باشه!
منتظرم
خیلی تنهای عزیز
ایشان حق انتخاب دارند و حتی اگر تو بهترین و کاملترین فرد دنیا هم باشی ایشان حق دارد که به دلایل مربوط به خودش شما را انتخاب نکند. به نظر من این واقعیت را قبول کن و در عین حال سعی کن که تمام تلاشت را بر روی موفقیت ها و هدف ها ی دیگر زندگیت بگذاری.اصلا به نظر من ازدواج و این حرفا برات خیلی زوده و حالا حالاها خیلی کارهای دیگه و اهداف دیگه ای داری که باید بهشون برسی و لذت ببری:72: