سلام, به لطف شما؛ بد نیستم ؛بهتر شدم,نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اینجا تاپیک حال و احواله,نه بحث های علمی و پزشکی؛
افتاد!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام, به لطف شما؛ بد نیستم ؛بهتر شدم,نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اینجا تاپیک حال و احواله,نه بحث های علمی و پزشکی؛
افتاد!
کی به من آمپول هوا زدند که خودم خبر نداشتم
کنجکتو شدم بدونم؟
الان که خوب مشقام رو از حفظ بلدم و مثل بلبل برات از حفظ می خونم تازه صد آفرین هم می گیرم
این شاخه از بحث پارازیت ، کد رمزی مربوط به حال و احوال است :160::300:و این پازایتی که من ازش حرف می زنم سرطان روان میاره !!!:303:نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
بالهای صداقت عزیزم
خانمی روز صندلی داغ را می گویم که آمپول هوا بهت تزریق شده بود :D
امروز تو استادی و باید برای ما کلاس و دوره ی فشرده تقویتی بگذاری :227::228:
سلام به همه دوستان حاضر و غایب
امیدوارم غایبین خوب باشند ، بخصوص جناب آرمان که گله مندانه غفلت غیر عمد دوستان رو مطرح کرد ، ( البته چون نزدیک به دو روز از غیبت گذشته بود کسی خیلی کنجکاو نشد ، چون پیش اومده بوده که جناب آرمان غیبتهای بدون کسالت داشته باشه لذا کسی احتمال کسالت رو نمیداده از جمله خود من که دیدم که از 5 شنبه ساعت 3/15بعد از ظهر ایشون نیستند اما تصور می کردم مثل همه وقتای دیگه کاری دارند و عائبند ، مطمئناً اگر یه روز دیگه می گذشت دوستان جویا می شدند ) در هر حال گله شما به دیده منت پذیرفته شد .
امیدوارم حالت به زودی خوب بشه برادر خوبمان
به قول آقای سنگتراشان اینم حکمتی شد که تمرین کنیم همیشه فقط به حضور و سخن توجه نکنیم ، به غیبت و سکوت هم نظر کنیم
آقای سنگتراشان !
خانمها که ثابت کردند اینطورند ، شما آقایون نیازه یاد بگیرید :D:D
و اما دوستان خوبم !
دیده اید که چند روزیه حضورم کمرنگه ، هم گرفتار مشکلات سیستم بودم و در پی رفعش ، هم این که کسالتی عارض شد . این برای آنچه گذشت .
ممکنه چند وقتی زمانهای کوتاهی رو تو تالار باشم و گاه دیر وقت ، چون برنامه هایی دارم که باید بهشون برسم ، از جمله قلمی کردن سوژه ها و یا تکمیل بعضی دست نوشته هایی که چند سالیه تلنبار شده و مهمتر از همه شوژه هایی برای تالار در دست نوشتار و تایپ دارم که زمان می خواهد .
چون با این اوصاف نمی رسم به همه تاپیک های به روز سر بزنم . اگر موردی احساس شد که بد نیست من در تاپیکی شرکت کنم ، لطف کنید با پیام خصوصی یه خبر بدین .
البته خودستایی نشه یه وقت ، اگر جایی می تونم مفید باشم منظوره ، تا زمان حضورم وقت زیادی صرف گشت و گذار نشه و برم سر تاپیک هایی که می شه مؤثر بود
از همه التماس دعا و برای همه هم دعای خیر دارم .
خداوندا چنان کن سرانجام کار
که تو خشنود باشی و من رستگار
این رو از خدا برای همه دوستان می خواهم
مرصی فرشته جونم
مثل همیشه کوتاه مختصر و مفید بود
همیشه موفق باشی
خانه دلت گرم باشه:72:
سلام به دوستان خوبم
اول از همه از تبریکات دوستان عزیزم به خاطر ازدواج برادرم خیلی ممنون . انشاء الله دوستان متاهل در کنار همسر و فرزندانشون خوشبخت باشن و دوستان مجرد هم به زودی ازدواج کنن و عاقبت بخیر بشن :72:
در مورد آقای آرمان ، من حواسم چند روز ازشون خبری نبود میخواستم جویای احوالشون تو همین تاپیک بشم. اما روز شنبه دیدم آخرین بازدیدشون پنجشنبه بوده و این بود که به نظرم طبیعی اومد .ولی به هر حال خدمت این برادر عزیزمون عرض میکنم که غفلت ما رو ببخشند عمدی نبوده و امیدوارم که کسالت شما برطرف شده باشه و سرحال و تندرست باشید:72:.
مدیر گرامی آقای کیوان هم امیدوارم حالشون خوب باشه و کسالت برطرف شده باشه .ولی آقای کیوان حتی اگه خدای نکرده کسالت یا مشکلی هم داشته باشند ، مدام به کار نقل و انتقال پستها مشغولند برای همین کسی نمی تونه متوجه کسالتشون بشه :D همینجه به شما برادر گرامی خسته نباشید عرض میکنم و براتون سلامتی آرزو میکنم.:72:
فرشته مهربان ، شما هم راحت به کارهاتون برسید ما منتظر شما هستیم انشاء الله موفق باشید:72:
سلام دوستان خوبم
درمورد اقاي ارمان ولي به هر حال خدمت اين برادر عزيزمون عرض ميكنم كه غفلت مارو ببخشند عمدي نبوده اميدوارم كه كسالت شما بر طرف شده باشه اميدوارم هميشه سلامت باشيد:72::72:
مدير گرامي اقاي كيوان اميدوارم حالشون خوب باشه و كسالت بر طرف شده باشه برادر گرامي خسته نباشيد عرض ميكنم و براتون سلامتي ارزو ميكنم:72::72::72:
بچه ها دیشب سورنا یک لحظه آن لاین شد و رفت . آنقدر کوتاه که نمی شد یقه اش را گرفت و پرسید . کجایی ؟! چرا غیب شدی ؟!!
باز همین هم غنیمت است و یعنی سلامت است . خدا را شکر .
امیدوارم شاد و دانه و چکامه و صبا و کاترین و بلوم و....( سایر دوستان که غیبتهایشان طولانی شده ) هم صحیح و سلامت و زیر سایه حق باشند .
سلام دوستان عزیزم
خانم « سایه های ماه » گفتند یه چند وقت کوتاهی فرصت اومدن به تالار رو ندارن و خیلی سرشون شلوغ شده تازه سرما هم خوردن .گفتن سلام گرمش رو به همه شما برسونم و این هدیه رو هم بهتون تقدیم کنم . من هم امانت رو به صاحبانش میرسونم.
این دعا را هم در حق همه شما و خاصه آقای آرمان که در جواب احوالپرسیشون گفتم ایشون سرماخوردن ، کردند .
"خداوندا ! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارن ، آنان شایسته محبتند و یادشان مایه آرامش است ؛ در میان خلق منبع خیرند و دارند خصوصیات نیکو ؛ پس خدای من آنان را اکرام کن و بر صفای نیک آنان بیفزای "
آمین یا رب العالمین
سورنا به خاطر گردافرید اومد
من بهش گفتم
احساس وظیفه اجازه نداد بهش نگم:72: