RE: حالی می فهمم خالی یعنی چه حس و حالی
هر شب از ناراحتی خوابم نمی برد امشب از خوشحالی! تا بی خوابی باشه از این بی خوابی ها :D
آقای مهاجر اشک شوق خیلی خوبه مخصوصا اگه این اشک حاصل لطف بیکران خدای بزرگ باشه. من که داشتم افسردگی می گرفتم، همه چیز به موقع بود.
آقا محسن ممنون، با اینکه شادی رو نمی شناختین نه در غمها تنهامون گذاشتین و نه در شادیها.
...........................
نمی دونم چی بگم نمی دونم
نقل قول:
نمی دونم چی بگم نمی دونم
چرا؟
وای خدای من چه خبر خوبی اول هفته ، سر صبح به من دادید . از خوشحالی نمیدونم چیکار کنم .؟ خدایا شکرت ...........:203::203::203::203:
RE: دعا برای شفای شاد عزیز
RE: دعا برای شفای شاد عزیز
پير ما گفت خطا بر قلم صنع نرفت
آفرين بر نظر پاک خطا پوشش باد
صبر و شكر همان آموزه های دینی ماست كه نه ما را نا امیدوارانه به انزوا می كشاند نه مستانه به بیخبری و مستی.
و اكنون به آنچه كه از از سوی او تقدیر شده است، تسلیم ،صابر و شاكریم.
خدا رو شکر خدا رو شکر خدا روشکر
روزن جان ایشالله همیشه خوش خبر باشی
واااااااااااااااااااای چقد خوشحالم
:73::227::227::227::73:
خدا رو شکر
نمیدونم باید چی بگم. خیلی خوشحالم
خدا کنه تومورش کامل از بین رفته باشه
خیلی خوشحالم که شاد عزیز برگشته . خدا رو شکر . دوستان نظر تون چیه که توی همین تاپیک هر کسی بیماری داره بیاد و بگه تا همومون برای سلامتیش دعا کنیم . من فکر میکنم توی این جمع ما دلشکسته ای بوده که خدا دعای اونو مستجاب کرده . امیدوارم که خداوندبه همین روزهای عزیز تمام بیماران رو شفا بده . بیمارهایی که روی تخت بیمارستانها افتادن و کسی رو ندارن ، بیمارهایی که با یک جراحی کوچیک خوب میشن ولی پول عمل رو ندارن ، بچه های سرطانی ، همه و همه رو دعا کنیم . خدایا به بزرگی و عظمتت قسم که تمام بیماران رو شفا بده و به جمع خانواده هاشون برگردون .الهی آمین :203: