-
سلام دوستان.
متاسفانه من امروز برای وارد شدن به تاپیک حال و احوال مشکل دارم. بنابراین اینجا مینویسم.
از تک تک عزیزانی که لطف داشتند متشکرم. خانم تبسم اسمانی عزیز، الهه، آنه ماری، wisdom, مینا، فکور، شمیم الزهرا، اقا غلام، جناب mvaz, زن ایرانی، خادم الرضا، خانم آرام و تمام عزیزان همدردی.
تشکر از خانم تبسم اسمانی، الهه و خانم زن ایرانی بابت شرکت در ختم سوره ملک. خیلی خیلی ممنونم.
خانم فکور، جواب پستتون رو احتمالا توی تاپیک خودم بدم. فقط چون نمیتونم وارد حال و اخوال بشم، نتونستم نقل قول بگیرم. حالا انشالله بعدا جواب میدم.
باز هم ممنونم از همگی.
امیدوارم همیشه سلامت و برقرار باشید و خدا شما و عزیزانتون رو برای هم حفظ کنه و به تمام کسانی که عزیزی از دست داده اند صبر بده و رفتگان رومورد رحمت و غفران قرار بده.
-
سلام
شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) رو خدمت تون تسلیت عرض می کنم:72:
به همین منظور ختم 530 صلوات خاصه حضرت زهرا (س) در نظر گرفته شد هر چقدر توانایی دارید بسم الله...
"اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ"
«بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی اشو فرزندان عزیزش( و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی). به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد.»
ان شاءالله به حرمت آبروی خانم فاطمه ی زهرا (س) کلیه حوائج تون برآورده بخیر بشه .
-
سلام تبسم جان:72:
خیلی ممنون از شما
من یک تسبیح
به امید براورده شدن حاجت همه همدردی های عزیز
ان شالله بتونیم راه درست و از راه غلط تشخیص بدیم. و
به آرامش برسیم:203:
-
سلام.
شاید دیر شد. ولی منم صد تا میخونم.
به نیت شفای بیماران
-
سلام :72:
متشکرم الهه عزیز قبول باشه:heart:
ممنون پوی عزیز قبول باشه :heart: نه دیر نشده اتفاقا زمانی تعیین نکردم
تا پانزدهم بهمن که ولادت حضرت زهرا (س) هست هم میتونید بخونید
برخی بزرگواران فقط تشکر نزنند شرکت هم کنند :18: :103:
-
دعا و تسبیح گناهکاران نمیدونم حکمش چیه، ولی منم پنجاه تا میخونم. خدایا الحمدالله بخاطر نعمتهایی که بهمون دادی
-
سلام
قبول باشه آقا غلام
ان شاءالله از بنده های خوب خدا هستید
بی جهت وارد تاپیک نشدید!
دعوت شدید از طرف حضرت زهرا (س):72:
-
سلام ، من چند تا نیت دارم لطف می کنید برای هر کدامش یک صلوات بفرستید :)
دعا کنید ملک مورد نظر هر چه سریع تر به فروش بره و من به پولم برسم:103:
دعا کنید خونه م هر چه سریع تر با قیمت عالی به فروش بره :103:
دعا کنید یه خونه اجاره ای خوب و مستقل ، در محیط خوب و صاحبخانه خوب گیرمون بیاد:103:
پروردگار به حق ۱۴ معصوم هر کی برای من دعا کرد چندین برابر خیر نصیبش کن حاجتش را برآورده بخیر کن عاقبتش را بخیر کن الهی آمین:72:
-
سلام
دوستان اومدم التماس دعا داشته باشم از همه من خیلی اعتقاد دارم به دعا...الانم دستم
همین و دارم..تا.سرنوشت برادرم عوض شه و سلامتیش و به دست بیاره.
کروناش داره بدتر میشه کلا خیلی سختی کشیده است
. بابا گفتن های دخترش که جداش کردیم از جفتشون ۵سالشه
گریه های مادرم بیتابی مظلومیت پدرم تازه خیلی چیزها رو ازاونا مخفی میکنیم
خیلی تنش ها رو نمیگیم مثلا من مامورم حواسشونو پرت کنم از درو دیوار حرف میزنم پرت و پلا امیدهای الکی که خودمم ندارم چون تو ظاهر امر امیدی نیست فقط میمونه امید به خدا
-
سلام خانم الهه زیبایی ها
ما هم براش دعا میکنیم . ان شالله زودتر شفا پیدا کنه. اگه برات مقدوره نماز شب بخون و توی اون نماز براش دعا کن ان شالله موثر باشه.