سلام
من دلم برای خانم دانه تنگ شده کسی از ایشون خبر نداره؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من دلم برای خانم دانه تنگ شده کسی از ایشون خبر نداره؟؟؟
دفعه آخر حالش خوب بود . اما دل مشغولی اش زیاد بود .
من هم نگران وی هستم . آخرین ایمیل را دیشب زده ام جوابی رسید به شما هم خبر می دهم .
گفتار نیک هم خیلی وقته نیست کسی خبری ازش داره؟؟؟
سلام دوستان:72::72::72:
خوب و خوش و سلامتین؟
دلم براتون خیلی تنگ شده بود.
دیروز یه شارز 30 روزه دریافت کردم که برام غیر منتظره بود. چون مدتی بود که هیچ فعالیتی نداشتم و تنها خواننده و شنونده بودم.
قصد داشتم که به زندگیم سروسامون بدم و بعد با کوله باری از خبرای خوش بیام. البته الانم کوله ام خالی نیست ولی پره پر هم نیست.!!!! خبرای خوش رو به زودی بهتون می گم.
یه سری اهداف کوتاه مدت و میان مدت برای خودم تعیین کردم که به محض اینکه تلاش و کوشش ام به ثمر بشینه میام بهتون می گم.
من از همدردی خیلی اموختم البته اموختن تنها کافی نیست. قصد دارم تا از اموخته هام استفاده کنم. همدردی خیلی خیلی ممنون و متشکرم.
اینجا به نظر من مثل یه دانشگاه میمونه که هم واحد نظری داره و هم عملی. و هم استاد و هم دانشجو و هم کلاس درس و هم روز امتحان و هم کارنامه!!!! خلاصه همه چیز داره.
درسا رو تو دنیای مجازی یاد می گیری ولی امتحان رو تو دنیای واقعی میدی و نمره رو هم خودت میدی.
من هنوز دارم درس می خونم و یه سری امتحان کلاسی و میان ترم دادم ولی هنوز امتحانای پایان ترم شروع نشدن. :D
چه طوره اسم همدردی رو به دانشگاه همدردی تغییر بدیم!!!!!!
خب از همه دوستان و مدیران بابت همه چیز کمال تشکر و سپاسگزاری را دارم
و نمیدونم چه جوری زحماتتون رو جبران کنم.
فکر می کنم تنها با خوب اموختن و عمل کردن به اموخته هام بتونم گوشه ای از زحماتتون رو جبران کنم.
دوستتون دارم و براتون ارزوی بهترین ها رو دارم.
خدا یار و نگهدارتان باد
:72::72::72:
:72:نیلو جان چه خوب که آمدی . دلمان برایت تنگ شده بود . :72:
تازه نفسی و از مرخصی برگشته ای و پر انرژی . امیدوارم پر انرژی تر از قبل از مطالب خوبت استفاده کنیم . :72:
منتظر فعالیتهای مفید تو در تالار هستیم . :228:
سلام نيلو جان چه خوب كه امدي دلمان برايت تنگ شده بود اميدوارم در تالار موفق باشيد منتظر فعاليتهاي مفيد تو در تالار هستيم:72::72::72:
سلام
باران جان نمی خواهی بر کویر این دلهای منتظر بباری
بابا دختر تو کجاموندی
یهو رفتی که رفتی ها
نمی گی دلمون رو لازم داریم باید بیایی و دلمون رو پس بدی؟
آرمان حالت چطوره برادر ؟:72::82:!
سرما خوردگی ات بهتر شد ؟! :82:از خوردن مایعات و آب لیمو ی ترش و شیرین تازه غافل نشو .:72:
کیوان تو چی ؟! سرما خوردگی ات خوب شد آقای ورزشکار ؟!
موعود به تکرار خواهر شوهر شدنت مبارک .:228:
انشالله خوشبخت و سعادتمند بشوند . :227:
امیدوارم گرد آفرید و شاد و دانه و سورنا و صبا و....( همه ی غایبین ) حالشان خوب باشد . :72:
حاضرین هم ردیف و مرتب هستند :227:
چرا حال منو نپرسیدی:47:
من حالم خوبه :D:P
فقط یکی از دوستانم از دیشب حاش بد شده :54:
صبح کلی باهم صحبت کردیم نمی دونم الان خوب شده یا نه چه احساسی داره براش دعا می کنم زود زود خوب بشه تو هم بهش کمک کن
دختر مقاوم و خوبی هست ولی بعضی وقت ها این دلرحمی اش کار دستش میده:72:
اسم تو در میان لیست " حاضرین مرتب و ردیف هستند " بود !!!:D
با دوستت حرف زدم . حالش خوب و ردیفه . پارازیت روی فرکانس اش انداخته بودند . صوت و تصویرش مختل بود . الان مرتبه . :D
درست مثل آن روز که به تو آمپول هوا تزریق کرده بودند و به بخش اورژانس منتقل ات کردم. :D
این مشگلش با تو فرق داشت. امان از دست پارازیت !!!:D
می گن پارازیت سرطان زا است . راست می گن ؟!!:300::160: