نکته عیدانه های مدیر رو خواستی دو تا پله یکی کنی اشتباهی افتادی توی انجمن آزاد؟ :58:
اشکال نداره صبا جان توفیق اجباری بوده.
فکور جان خوبی؟ کم پیدایی؟
من هم از همگی التماس دعا دارم. پیشاپیش هم طاعات و عبادت هاتون قبول درگاه حق.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به دوستان خوبم..، ماه مهمانی خداوند بر شما مبارک و انشالله با دستی پر و دلی خوش از این ماه خارج بشین و منو از دعای خیرتون محروم نکنین.
حال و احوال ...صبا ، فکور، پاییزه، بی نهایت، فرشته ی مهربان، الهه زیبایی، میس بیوتی، اریکا، طاهره، هفت، پوه، شیدا، ترنم عشق، نیکیا، روناک، تولد آرزو ، شیدا، رها و تنها، بارن، (نمیدونم آقا یا خانم) هپی گرل و دوستانی که من اولین باره میبینم چون قبل تر اومدن من بودن و همچنین آقایون خیلی محترم سایت .. مدیر محترم.. چطوره؟
دوستانی دارم دوستانی دارم بهتر از برگ درخت که دعایم گویند و دعاشان گویم ..یادشان در دل ِمن قلبـشان منزل ِمن:72::72::72:
پ.ن
(۱) اگر اسم برخی از قلم افتاده من شرمندم چون ذهنم یاری نمیکرد.
(۲) صبا جان این رنگی شدی چه حسی داری؟ حستو میخرم.. برامون تعریف کن:biggrin:
سلام فرشته جان،:72::43::46:
ممنونم از لطفت.
ان شاء ا ... هر جا هستی در پناه الطاف حق تعالی و مثل همیشه موثر و مفید باشی.:104:
ما هم به عنوان شاگرد همیشه در حال گریز تالار همدردی مخلصیم ..:322:
نقل قول:
راستی صبا جان آدم قهوه ای که میشه چه اتفاقهایی می افته؟ انجمن آزاد چه شکلیه؟
راستش من هر موقع عضو انجمن آزاد شدم که نیاز به مشاوره خصوصی با آقای مدیر داشتم. بعدها فهمیدم که عه وا!!! می تونم برم بچرخم و تاپیک های ممنوعه رو بخونم:328: ولی اصولا حسش نیست.نقل قول:
(۲) صبا جان این رنگی شدی چه حسی داری؟ حستو میخرم.. برامون تعریف کن
الان میخوام پرده از یک راز بزرگ بردارم!!! من هر موقع میام همدردی فقط یکی دو تا تاپیک رو میخونم و حتی تاپیک های دیگه رو باز هم نمیکنم؛ یعنی شاید چند خطشون رو خونده باشم قبلا، ولی دیگه سراغشون نمیرم. ممکنه یه روز یکی منو چک کنه 24 ساعت آنلاین باشم ولی عملا هیچ تاپیکی رو نمیخونم فقط میام یه نگاه میکنم میرم.
در مورد انجمن آزاد هم یکی دوبار به عنوان تماشاچی رفتم دیدم :311:
دیگه جونم براتون بگه که من از شهرت هم بیزارم، از اینکه انگشت نما بشم :158: بعد حالا لباسم هم با شما فرق داره و احساسم اصلا خوب نیست:47:
آره فضیه همون عیدی هاست ولی مقصد نهاییم انجمن آزاد بود و توفیق کاملا اختیاری بود:310:نقل قول:
نکته عیدانه های مدیر رو خواستی دو تا پله یکی کنی اشتباهی افتادی توی انجمن آزاد؟:58:
اشکال نداره صبا جان توفیق اجباری بوده.
راستی فکور جان، در مورد خونه و بدقولی طرف معامله و وام ... ناراحت شدم ولی به این فکر کن که
1)شاید باید به حرف همسرتون باشید و تهران سرمایه گذاری کنید
2) شرایط فعلی شما آرزو و رویای خیلی هاست. درسته که همه سرمایه تون حاصل زحمت خودتون تو شهر غریب هست ولی می تونست مسیر زندگی تون به شکل دیگه ای باشه که این فرصت واستون فراهم نمیشد که حتی بخواین نتیجه زحمتتاتون رو ببینید.
خب الهی شکر تا صبا رو داریم غم نداریم... خوشحالم یه نفوذی پیدا کردم ... من و شما نداره. یکیمون انجمن آزاد باشه شکر میکنیم:311:
آره منم میبینم میای ولی هیچی نمیگی .. نکنه مأمور مخفی هستی ...:314:
قهرمان ، قهرمان خدا نگهدار تو... یکم احساسیش کنیم
سلام
سلاااام
خداروشکز همه هستین و حالتون خوبه
حالتون بهاااااریییییی:310:
ماه رمضانتون مبارک که واقعا ماه زیبایی هست:72:
من هم حالم خوبه با حال و هوای جدید مادری که خیلی ازش فاصله دارم
مادر شدن یه حس باور نکردنیه من تا حالا نفهمیدم چی شده حتی وقتی تکون های ریزه میزه اش رو حس میکنم دلم غنج میره ولی نمیدونم قضیه چیه
انگار یه معجزه درونت اتفاق میفته و تو نمیتونی درکش کنی ... ولی خوب حس میکنی که باز داری عاشق میشی که جنسش خیلی متفاوته:43:
اول عاشق یکی میشی و بعد عشق دیگه ای متولد میشه و میشه عشق اندر عشق شاید این یکی خالص تر از بقیه باشه که نهایتش باز میرسه به تنها عشق عالم که این روزها لابلای هیاهوی ماشین ها و گوشی ها گم شده
همین برای ایمان اوردن به حقیقت الوهیت و عشقی که در افرینشش موج میزنه کافیه ولی باز فرکانسش خیلی سطح بالاست شاید خیلی چیزهای عجیب برای ما عادی شده
مثل تولد یک انسان که اوج شکوه عالم رو به رخ میکشه ....
هفت عزیزم:72: شمیم الزهرای گل:72: و ستاره اشنای عزیز :72:ممنونم ازتون...
اقای فدایی یار اتفاقا من هم شما رو با ام .رضا اشتباه میگرفتم :)
به به فرشته جون مامانِ خوشگل:43:
چطوری دوست عزیزم.خیلی خوشحال شدم پستت رو دیدم.دلم نیومد حال واحوال نکنم.
فرشته واقعا میفهمم چی میگی!!اصلا جنس این عشق با بقیه فرق داره.مال خودته واقعا چه بخوادت چه نخوادت!بسیارعمیق...
امیدوارم همیشه دلت شاد باشه عزیز دلم:72:
راستی عزیزم اون طرف جواب داده شد!
من هم عالی شدم دوباره خداروشکر.به خصوص امروز که روز پرانرژی ای بود
التماس دعا دارم ازهمگی دراین ماه پربرکت:72:
سلام
اون کار مهمی که گفتم موفقیت آمیز و به خیر گذشت
و از این بعد ریاضت کشیدنم شروع میشه خیلی هم شیرینه
سختی که بعدش پر از آرامش و شادابی هست
الآن شکر خدا دوران نقاهتو میگذرونم و الحمدالله رب العالمین که خوبم و خوشحال که به خودم و جسمم اهمیت میدم
همسرم چقدر ثابت کرد که بی اندازه دوستم داره:43:
مراقبت ، نگرانی ، دعا ... هنوزم ادامه داره.
خیلی زود تاپیک حال و احوال میشه پر از حال خوب ترنم عشق
التماس دعا:72:
حال و احوالم کلافه گیه درماندگی نمیدونم چی کار کنم براش...
خوش خیالم ک هر سری فک می کنم دیگه پیدا شد راهش ...
دعا هم فقط تسکین میده اصل درد سرجاشه....نمی دونم بابتش باید خوشحال و شاکر باشم یا نه...جای گلایه هم ک اصلا نیست چون آنقدر
بدهکارم و اون طلبکار...اصلا گاهی روم نمیشه چیزی بگم...فقط گریه میکنم وقتی دردم عود میکنه :47:
واقعا دیگه کارری ازم برنمیاد:47:
چه حال و احوال بدیه....
راستی چرا بعضی ها نیستن مثل گیسو کمند؟
بعضی ها هم که البته ماشاالله ....من کوتاه میام و میرم فک میکنم خیلی وقت میذارم تو تالار....ولی به چشمم می خوره میبینم
بعضی ها همیییییشه تو تالارن
یعنی شب ها هم فک کنم نمیرن.....لحاف تشک آوردن شب ها هم میمونن
تو تالار....اصلا دکمه خروج فعال نشده واسه اینا....نمیدونم چه جوریه....
کارو زندگی ندارن احیانا؟!!فضول نیستم فقط کنجکاویه دیگه....
اسم نمیارم حالا...ولی شما م اگه کنجکاو شدین...حالا بدارید اول اسمش و بگم...
اول اسمش سحر شصت و شیشه.:pirate:...به ما چه البته....
کاریم نداریم که هر تاپیکی رو که باز میکنی مثلا همین هایی که اسمشان و
اولش و فقط گفتم...فقط..قبلا اومده سر زده...یعنی به یدونش هم رحم نمی کنه ها.....به ما چه البته....ما که کاری نداریم
وقتتون و نگیرم دیگه...برم دیگه....
بی زحمت خیلی دعام کنید...دعای مخصوص...از این مرده زنده کن ها.
سلام دوستان بهتر از گلم :72:
سلامی ویژه به سحر جان دوست عزیز و مهربانم :43:
خیلی ممنونم عزیز دلم که به یادم هستی ..خیلی برام با ارزشه :shy:
اتفاقا چندین بار میخواستم بیام تو این تاپیک و بنویسم ..ولی با خودم گفتم آخه با نوشتن تو این تاپیک چه باری از روی دوش من برداشته میشه ..من نه از طریق نوشتن و حتی گاهی از طریق صحبت کردن هم آروم نمیشم ... یه سری چیزا هست که فقط و فقط و فقط بدست خدا حل میشه و اون هست که همه چیز بدست اونه و من اینو با تمام وجودم حس کردم.
حالم الهی شکر خوبه ..ماه رمضون دوست دارم و حالمو خوب میکنه.
یه کم نگرانی دارم و همینطور خستگی ...
ان شاءالله در همه حال خدا یار و یاورم باشه برام کافیه .
دوستان گلم ازتون میخوام در این ماه عزیز در دعاتون برای حاجتم دعا کنید که اگر برام خوبه به اجابت برسه :72:
ان شاءالله همیشه سلامت باشین و خدا در تک تک لحظات زندگیتون حواسش بهتون باشه و به بهترین مسیر زندگی هدایتتون کنه.